Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καλα μαλακα τι μου θυμησες καλοκαιρακια εποχες σχολειο παπανωτας σε μεσημεριανο σοου.Και να είχαμε δει μόνο αυτό.
Έχουμε δει :
Μυλωνά με Ελεάνα Παγούρα, Λάσκος και ο άλλος με τις ρόμπες
Ερωτοδικειο
Λεβέντη
Μαστοράκη αργά
Παπανώτα στο new channel
Κανάλι 29
Ήττα8 για καμιά τσόντα
Ζωντανή μετάδοση δική Κουτσόγιωργα και ανακοπή καρδιάς
Παπανδρέου να φέρνει Λιαννη
Τα βυζιά της Λιαννη και να χαϊδεύει το μουνι φίλης της
Και πολλά άλλα..
Και δεν πάθαμε τίποτα , μάλλον![]()
θα σε στειλω τωρα καναλι 107 ραδιοφωνικος σταθμος ο προγονος του ατλαντις και απο εκει ξεκινησε και το καναλι τβ πλας που εγινε ματζικ.Πρόλαβα tvplus Πειραιά γατάκια , τι να μου πείτε
διαφημιση παπανωτα το κλαμπ αλταμιρα νομιζω λεγοτανε στην αρχη της βουλιαγμενης που ηταν σε οροφο με θεα ακροπολη λυκαβητο.Βλέπαμε πως είναι τα κλαμπ , βλέπαμε και κάνα μουνι μοντέλο της εποχής .. κάθε 2 μέρες κάποιο μαγαζί είχε εγκαίνια , πιο πολλά ήταν τα εγκαίνια από τα μαγαζιά

Και τα "τούβλα" μέσα σε κούτες πάμπερς ξέχασες που διαμόρφωσε τον νεοελληνικό τρόπο σκέψης πολύ πριν τον Πετράν τον Κωστόπουλο ... οπότε τι να κλάσουν οι τάπερ με τους στίχουςΚαι να είχαμε δει μόνο αυτό.
Έχουμε δει :
Ερωτοδικειο
Λεβέντη
Μαστοράκη αργά
Παπανώτα στο new channel
Κανάλι 29
Ήττα8 για καμιά τσόντα
Και πολλά άλλα..
αυτο που λες ισχυει τυπε,και το σαμιαμιδι ο Light,που τον ανεδειξε κιολας,βγαινει και κανει τον μαγκα απο το ινστα.
43 μεν,οι ουσιες τον εκαψαν ομως
Τυπε θα γραφτει με χρυσα γραμματα στην ιστορια για τη προσφορα του στις τεχνες και τον πολιτισμο....όταν
Όταν τα σημερινά 15χρονα γίνουν 50αριδες μπορεί να τον τοποθετούν εκεί που εμείς έχουμε τα imizΤυπε θα γραφτει με χρυσα γραμματα στην ιστορια για τη προσφορα του στις τεχνες και τον πολιτισμο....![]()
![]()
![]()
Ξέχασες και μια σκηνή που σόκαρε το πανελλήνιοΚαι να είχαμε δει μόνο αυτό.
Έχουμε δει :
Ερωτοδικειο
Λεβέντη
Μαστοράκη αργά
Παπανώτα στο new channel
Κανάλι 29
Ήττα8 για καμιά τσόντα
Και πολλά άλλα..
και αφιξη ντεταρι με ελικοπτερο πλατεια κοραη.Και τα "τούβλα" μέσα σε κούτες πάμπερς ξέχασες που διαμόρφωσε τον νεοελληνικό τρόπο σκέψης πολύ πριν τον Πετράν τον Κωστόπουλο ... οπότε τι να κλάσουν οι τάπερ με τους στίχους

Τι να σου πω ρε τυπε εγω τους imiz τους εχω στα αρχιδια μου κιολας....Όταν τα σημερινά 15χρονα γίνουν 50αριδες μπορεί να τον τοποθετούν εκεί που εμείς έχουμε τα imiz
Πήγαινε και επαρχία , θυμάμαι αυτό το ζιγκουρατ που είχε στην Αυλίδα .. ένα μαγαζί που ούτε στο Λας Βέγκας υπήρχε , είχε ρίξει ο βλάχος που το είχε άπειρα εκατομμύρια... Και εσκαγε Παπανώτας με τα μουνια και εμείς κολλημένοι στην τηλεόρασηδιαφημιση παπανωτα το κλαμπ αλταμιρα νομιζω λεγοτανε στην αρχη της βουλιαγμενης που ηταν σε οροφο με θεα ακροπολη λυκαβητο.![]()
Και τα "τούβλα" μέσα σε κούτες πάμπερς ξέχασες που διαμόρφωσε τον νεοελληνικό τρόπο σκέψης πολύ πριν τον Πετράν τον Κωστόπουλο ... οπότε τι να κλάσουν οι τάπερ με τους στίχους
Και εγώ,όταν δεν έβαζε μπροστά την κωδικοποίηση και άφηνε τις ταινίες freeΠρόλαβα tvplus Πειραιά γατάκια , τι να μου πείτε
θα σε στειλω τωρα καναλι 107 ραδιοφωνικος σταθμος ο προγονος του ατλαντις και απο εκει ξεκινησε και το καναλι τβ πλας που εγινε ματζικ.![]()
Ποιος στον έφερε τον Ντέταρι ; Ποιος πες μου ...και αφιξη ντεταρι με ελικοπτερο πλατεια κοραη.![]()

Ναι ρε μαλάκακαι αφιξη ντεταρι με ελικοπτερο πλατεια κοραη.![]()

και τίτλος εφημερίδας τότε "έκλεψα την τράπεζα για να φέρω τον Ντέταρι"Ο ΚΟΣΚΩΤΑΣ Ο ΘΕΟΣ. γκρατσια κοσκοτα.Ποιος στον έφερε τον Ντέταρι ; Ποιος πες μου ...