You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πεδίο Άρεως και Σκαραμαγκάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα poutanesgiapanta
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 245
- Εμφανίσεις 102K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Καμιά φορά έχει και 2 γυφτοβουλγάρες ζητάνε πιο πολλά απο τις μαύρες.Μονο μαυρούλες έχει στο Σκαραμαγκά;
greeklovems
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.504
- Πόντοι
- 1.191
Μάγκες γιατί περνάω συχνά στο Σκαραμαγκά που μπορώ να τις πετύχω εκεί στα ξενοδοχεία γύρω είναι ;;;;
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.195
- Πόντοι
- 4.510
Ναι στον δρόμο π πάει στο στρατόπεδοΜάγκες γιατί περνάω συχνά στο Σκαραμαγκά που μπορώ να τις πετύχω εκεί στα ξενοδοχεία γύρω είναι ;;;;
Κάνα πενηνταρικο δεν θα είναι..παιδες οι μαυρουλεσ στο ξεναδοχειο ποσα θελουν??
Λέω στο περίπου
Και εγώ εκεί το βλέπω!Κάνα πενηνταρικο δεν θα είναι..
Λέω στο περίπου
Πέρασμα χθες κατά τις 20¨00 (από σπόντα από Σκαραμαγκά) βλέπω πάνω από την γέφυρα (με κατεύθυνση προς Πειραιά) κίνηση από κάτω και λέω να κάνω ένα πέρασμα για info.
Στο δρόμο δεξιά προς παλάσκα μια μαύρη η οποία πετάχτηκε σχεδόν μπροστά στο αυτοκίνητο την απέφυγα με σλάλομ τρόμαξα από την φάτσα και μπήκα στο στενό δεξιά .
Μέσα στο στενό άλλη μαύρη ψηλό-κτήνος φρενάρω και λέει «Πίπα μουνι 40€ στο καβατζα» την κάνω ενώ φώναζε «έλα 30€» στα 20 μετρά άκουγα κάτι για «15 πίπα μωρο μου» χαχαχαχ
Δεύτερο στενό δεξιά πάλι άλλη μαυρουλα ποιο εμφανίσιμη (στο σώμα) «40€ πιπα μουνι»
Συνεχίζω ευθεία στη διασταύρωση του στενού με τον κεντρικό δρόμο βουλγαροκοριτσο fuckable «40€ πίπα μουνι κωλο»
Να πω την αλήθεια αν είχα χρόνο θα παζάρευα και θα τσιμπούσα την τελευταία αλλά ……..
Τελειώνω την δουλειά μου στον πειραια κατά τις 1 το βράδυ στην επιστροφή ειχαν εξαφανιστεί ολες.
Στο δρόμο δεξιά προς παλάσκα μια μαύρη η οποία πετάχτηκε σχεδόν μπροστά στο αυτοκίνητο την απέφυγα με σλάλομ τρόμαξα από την φάτσα και μπήκα στο στενό δεξιά .
Μέσα στο στενό άλλη μαύρη ψηλό-κτήνος φρενάρω και λέει «Πίπα μουνι 40€ στο καβατζα» την κάνω ενώ φώναζε «έλα 30€» στα 20 μετρά άκουγα κάτι για «15 πίπα μωρο μου» χαχαχαχ
Δεύτερο στενό δεξιά πάλι άλλη μαυρουλα ποιο εμφανίσιμη (στο σώμα) «40€ πιπα μουνι»
Συνεχίζω ευθεία στη διασταύρωση του στενού με τον κεντρικό δρόμο βουλγαροκοριτσο fuckable «40€ πίπα μουνι κωλο»
Να πω την αλήθεια αν είχα χρόνο θα παζάρευα και θα τσιμπούσα την τελευταία αλλά ……..
Τελειώνω την δουλειά μου στον πειραια κατά τις 1 το βράδυ στην επιστροφή ειχαν εξαφανιστεί ολες.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.195
- Πόντοι
- 4.510
Μόνο πίπα φίλε;Πηρα την μαυρουλα στο Σκαραμαγκά 10€.Ακριβώς το ιδιο.Ολα στα γρήγορα και μου επρηξε τα αρχίδια να μην πιάνω βυζομπαλο.
Μονο πιπα αλλα και με 15 κανει γαμησακι.Μόνο πίπα φίλε;
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.195
- Πόντοι
- 4.510
Πέρασα σήμερα.. Νεκρά
br0ken.s0ciety
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2022
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
χθες βραδυ σκαραμαγκα ειχε μονο μαυρουλες. 20 ευρω πιπα. 30 ευρω γαμιση + κωλο. Ακομα ειμαι στο ψαξιμο για νεαρες τσιγκανες... οποιος γνωριζει ασ βοηθησει
εγω εχω παρει τις τρεις,με καλυτερες εντυπωσεις απο την"Χαπινες"πιπα με 10 ευρω,αφηνει δαχτυλιασμα παντου(αυτο ισχυει για ολες )και βυζαρεςχθες βραδυ σκαραμαγκα ειχε μονο μαυρουλες. 20 ευρω πιπα. 30 ευρω γαμιση + κωλο. Ακομα ειμαι στο ψαξιμο για νεαρες τσιγκανες... οποιος γνωριζει ασ βοηθησει
Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.036
- Πόντοι
- 6.536
Πως συνέδεσε ο νηματοθέτης το Πεδίον του Άρεως με τον Σκαραμαγκά?

dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.538
- Πόντοι
- 746
Είχαμε κανα νέο σχετικά με τις μαύρες στο σκαραμαγκά??? Λειτουργούν η έχουν φύγει.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 10.447
- Πόντοι
- 9.115
Τυπε παιζουν ακομα, τσεκαρα μια στην σταση με το που στριβεις, απογευμα δευτερας. Φημες λενε οτι πλενονται καθε 3-4 μερες οποτε καποιοι εδω μεσα τις εχετε τεραστια αναγκη.Είχαμε κανα νέο σχετικά με τις μαύρες στο σκαραμαγκά??? Λειτουργούν η έχουν φύγει.
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.538
- Πόντοι
- 746
Θυμάσαι ώρα που πέρασες?Τυπε παιζουν ακομα, τσεκαρα μια στην σταση με το που στριβεις, απογευμα δευτερας. Φημες λενε οτι πλενονται καθε 3-4 μερες οποτε καποιοι εδω μεσα τις εχετε τεραστια αναγκη.
Με αποκαλείς γύφτο η βρωμιάρη?
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 10.447
- Πόντοι
- 9.115
Τυπε ποιος εγραψε κατι για σενα??Θυμάσαι ώρα που πέρασες?
Με αποκαλείς γύφτο η βρωμιάρη?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 77