Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (9 μέλη και 30 επισκέπτες)

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.680
Πόντοι
7.195
Το poison είναι στην Εμπεδοκλέους
Αφροδίτη την πήρα πριν ένα χρόνο, με πρόγραμμα, δεν ήταν κακή, δεν θα κλάψεις τα λεφτά σου... Μην περιμένεις όμως παπάδες και έξτρα χωρίς να πληρώσεις... Είναι μια γυναίκα που πουλάει το κορμί της όπως θέλει αυτή και όχι όπως θέλουμε εμείς.... Δεν θα βγάλουμε γούστα όπως με τη Σουζάνα, τη Ρίτα και 1-2 περιπτώσεις που υπάρχουν και έχουν αναφερθεί......

Άσχετο θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε τι παίζει με Τζεσυ και Σαλομη από Paradise;

Αν κάνω καταδρομικη θα ενημερώσω, απλά θέλω αν τις είδε κάποιος να πει.... Λίγα λόγια....

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.822
Πόντοι
216
Επίσκεψη στην Ρίτα για δοκιμή, όντως ξεκινάει από 30 € όπως είπε ο φίλος ο Al και φουλ πρόγραμμα φτάνει τα 70€ (Cim & anal). Από εμφάνιση θα συμφωνήσω με τον Barry τίποτα το ιδιαίτερο, από υπηρεσίες τώρα είναι PSE φάση(μουνοδάκτυλα και κωλοδακτυλα αφήνει) αλλά πρέπει να πας προετοιμασμενος, δύσκολα πιάνεις ρυθμό μαζί της..... Είναι πολύ φωτιά η γυναίκα μπορεί να σε καβλωσει άνετα και να τελειώσεις στο πι και φι....... Για όποιον γουστάρει ουκρανες ορμάτε...... Θα κάτσει κάνα μήνα ακόμα.....
Αρα για να λες κ εσυ 30 τοτε η μαλακισμενη η τσατσα πηγε να με παιξει μπινια η καριολα.Διοτι και τις 2 φορες μου ειχε πει 40 το απλο.Αναφερω ξανα οτι ηταν το Venus το μπροστινο οχι το αλλο πισω.

nmak81

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
251
Πόντοι
21
Να ρωτησω παιδια το poison που ειναι η Sandra ποιο ειναι δεν το βρησκα δεν ειναι σφαγεια?Επισης θέλω γνωμη για Sandra και Αφροδιτη που ειναι red light.Ευχαριστω.
η σαντρα έχει μπυροκοιλιά.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.494
Πόντοι
4.766
Αρα για να λες κ εσυ 30 τοτε η μαλακισμενη η τσατσα πηγε να με παιξει μπινια η καριολα.Διοτι και τις 2 φορες μου ειχε πει 40 το απλο.Αναφερω ξανα οτι ηταν το Venus το μπροστινο οχι το αλλο πισω.
Μην μπαίνετε στο μπροστά που είναι η χοντρή η Αθηνά τα έχουμε πει χίλιες φορές..

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
286
Πόντοι
21
Λέω να πάω καμιά βόλτα για κατάθεση μιας και έμεινα ξεμπαρκος λόγο δουλειάς. Θα έχει τίποτα σήμερα μέρα που είναι η τζάμπα μετανάστευση θα κάνω από την άλλη άκρη της πόλης?

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.822
Πόντοι
216
Μην μπαίνετε στο μπροστά που είναι η χοντρή η Αθηνά τα έχουμε πει χίλιες φορές..
Δεν ηταν αυτη.Με αυτην σχετικα εχω καλες σχεσεις...μια ξενη τσατσα ηταν που μιλουσε σπαστα ελληνικα.

Kwnstass

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2021
Like
6
Πόντοι
0
  • Like
Αντιδράσεις: tonika

Τεπενδρής

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
219
Πόντοι
21
Αφροδίτη την πήρα πριν ένα χρόνο, με πρόγραμμα, δεν ήταν κακή, δεν θα κλάψεις τα λεφτά σου... Μην περιμένεις όμως παπάδες και έξτρα χωρίς να πληρώσεις... Είναι μια γυναίκα που πουλάει το κορμί της όπως θέλει αυτή και όχι όπως θέλουμε εμείς.... Δεν θα βγάλουμε γούστα όπως με τη Σουζάνα, τη Ρίτα και 1-2 περιπτώσεις που υπάρχουν και έχουν αναφερθεί......

Άσχετο θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε τι παίζει με Τζεσυ και Σαλομη από Paradise;

Αν κάνω καταδρομικη θα ενημερώσω, απλά θέλω αν τις είδε κάποιος να πει.... Λίγα λόγια....
Πέρασα πριν λίγο με σαλομη γυμνό στα 60 περίεργη τεχνική στην πίπα αλλά καλή εναλλαγές τσιμπουκωματος και γλυψιματος έχει το κλασικό λάτιν ταμπεραμέντο γλυκούλα αξιαγάπητη και τρελουτσικη αξίζει η δοκιμη

Kwnstass

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2021
Like
6
Πόντοι
0
Nα ρωτήσω παιδιά η Μόνικα απο τη Σερβία αξίζει?

JerryBananas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
0
Καλησπερα , να καταθέσω και εγώ την εμπειρία λοιπόν με την Έλενα από τα τρίδυμα, πήρα το προγραμμα με 40 γυμνο, πιπα πολυ κακή, στον αγώνα κομοδίνο, όποτε την εστησα στα 4 και με δυνατό σφυροκόπημα (όπου δεν το αντέχει, γτ προσπαθουσε να με σπρώξει με το χέρι αλλά εγώ την τράβαγα από τα μπουτια) ήρθε το τέλος και έφυγε άρον άρον
Αποτέλεσμα , πεταμενα λεφτά δεν θα ξανά πηγαινα ποτε

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.480
Πόντοι
3.346
Λεω να παω ριτα..ετσι και με πουνε 40 απλο!
θα πω οτι οι συναδελφοι στο μπου. εγραψαν για 30 μην προσπαθεις να με κλεψεις :cheesy:
αν εχω χρονο και ορεξη θα κανω και μια μινι τσαρκα!

Jasonic4

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2018
Like
79
Πόντοι
1
Μαγκες τη βλαντα απο βενους την εχει δοκιμασει κανεις στο πρωκτικο?80 το χει κ το σκέφτομαι αλλα αμα ειναι να κλεβει μη φαω φολα κ κλαιω τα χρηματα μου

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
821
Πόντοι
96
Που ειναι αυτη οδος στα σφαγεια δεν την εβρησκα στο maps οταν την χτυπησα με εβγαλε άνω ΤΟΥΜΠΑ
Ψάξε λίγο εκεί στην περιοχή των σφαγείων θα την βρεις είναι παράλληλη της Νικηφόρου Ουρανού

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.834
Πόντοι
746
Που ειναι αυτη οδος στα σφαγεια δεν την εβρησκα στο maps οταν την χτυπησα με εβγαλε άνω ΤΟΥΜΠΑ
Θ. Τσουκαλα λεγεται τωρα αυτη η οδος. Οπως μπαινεις στην Ν. Ουρανου στριβεις δεξια σ ενα στενο κ σε βγαζει σ αυτην.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.431
Πόντοι
16.235
Θ. Τσουκαλα λεγεται τωρα αυτη η οδος. Οπως μπαινεις στην Ν. Ουρανου στριβεις δεξια σ ενα στενο κ σε βγαζει σ αυτην.
Οπως τα λεει ειναι.Με λιγη προσπαθεια θα την βρεις.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.480
Πόντοι
3.346
Tελος δεν ξανα ασχολουμε με ριτα.
και αυτοι οι βλκες στο βενους να την βγαζουν απο το προγραμμα στο αλλο σαιτ αν ειναι να μην δουλεψει.
Πηγα εκει ηταν μια σουζανα ψιλη καλο σωμα..αλλα μαπα φατσα,γυρω στα 35 με 40 την εκοψα ηλικια. απο 30 ξεκιναει.
διπλα ειδα απο μακρια πηγαν δυο κοπελες..ηταν εξω η τσα2 ρωτησα ποια δουλευει..και μου λεει δυο ολοκαινουργιες θα δουλεψουν σε λιγη ωρα..εφυγα δεν εκατσα να τις δω.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.480
Πόντοι
3.346
Οτι να ναι..βλεπω τωρα στο αλλο σαιτ την εχουν ακομα οτι δουλευει σημερα..
σου λεει θα ερθει ο αλλος για ριτα..και μπορει να περασει με καμια αλλη.:jerking:

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
374
Πόντοι
36
Η Ανίτα milf από το άλλο site στο Venus 2. Από εμφάνιση πως είναι?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.480
Πόντοι
3.346
Η Ανίτα milf από το άλλο site στο Venus 2. Από εμφάνιση πως είναι?
Αν ειναι αυτη που ειδα πριν λιγο καιρο..δεν ειναι μιλφ,πες προ μιλφ για να εισαι μεσα.. μετρια εμφανιση θα ελεγα.
παντως σημερα δεν δουλευει, κατι καινουργιες εχουν..μην κοιτας τη γραφουν στο αλλο σαιτ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom