Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.366
Πόντοι
1.076
Γενικα ειναι ησυχα εκει.Αν κανςνας σουρωμενος στραβωσει απο καμμια κοπελα ...συμβαινιυν και αυτα αλλα γενικα ησυχια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ισως να πηγε διακοπες η Νικολ.Δοκιμασε απο βδομαδα.
Το μεσημέρι που πέρασα ήταν εκεί η Νικόλ. Ηταν το μόνο ανοιχτοί από τα τριδυμα

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.822
Πόντοι
216
Δε μπορεί να είναι άλλη Ρίτα στο Venus και άλλη Ρίτα στο Venus 2... Προφανώς την ίδια λέμε. Αυτή η κοπέλα μέχρι και τη Δευτέρα που την επισκέφθηκα ξεκινούσε από 30ε....Αλλά και από 40 να ξεκινούσε τα αξίζει χαλάλι της.
Μη γράφουμε όμως ό,τι θέλουμε

Και ποια είναι η Αντριανα που γράφεις? Η Ισπανίδα?
Προφανως λεμε την ιδια.2 φορες πηγα να δω τι κοπελα παιζει στο Venus τις προαλλες και ηταν αυτη.Οι τιμες και τα προγραμματα οπως τα προανεφερα πανω...τουλαχιστον αυτα μου ειπε μια τσατσα η οποια δεν μιλουσε και πολυ καλα ελληνικα.Τωρα αν εγινε καποιος λαθος δεν γνωριζω.Anyway,το ολο point μου ειναι οτι ειναι λιγο υπερβολικο καποιες κοπελες και δεν αναφερομαι μονο για την συγκεκριμενη με μια μετρια εμφανιση να ζητανε 50 για γυμνο στοματικο κλπ αλλα δεν βαριεσαι στο σαλονικισταν εισαι.

Ναι για την Αντριανα την Ισπανιδα λεω.Μια απο τις καλυτερες εαν οχι η καλυτερη(τουλαχιστον μεσα στην πενταδα)ιεροδουλη που ειχε ποτε η πολη μας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203491

Επισκέπτης
Καλησπερα παιδια υπαρχει καποια στα σπιτακια που να κανει deepthroat ή να προσπαθει τουλαχιστον και να ειναι εμφανσημη; σκεφτομαι να δοκιμασω λαρα ή αλινα

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.480
Πόντοι
3.346
Καλησπέρα μάγκες!Επειδή βλέπω γράφεται για κατερίνη, έγινε καταδρομική!Στο Παρανταις 40 απλο Βανεσα με κοιλιτσα μαγουλα 35 πλας ηλικια δν κανει γυμνο και γενικα δεν κάνει,η τσατσά επειδή κατάλαβε ότι ούτε με 10 ευρω δν θα μπαινα με προέτρεψε να περασω μετα απο τις 15 που ερχεται ενα καλο μωρακι το οποιο μου δειξε μια φωτο.Αν οντως ερθει αυτη, ας πουμε οτι αξιζει.Κατεληξα στο αλλο μαγαζι της πολης πριν της είσοδο για την πολη , ελληνιδα βαρεων βαρων, με αυτα και με κεινα ενα 40αρι με γυμνο ΚΑΙ τιμια προσπαθεια εκ μερους της. Και σε αυτο αλλαζει η τυπισσα απο 16-17του μηνος.(υποψιν δν υπαρχει υπηρεσια εκει, η γιατρεσα κανει ολες τις δουλειες. Ερωτηση, καρατεσταρισμενα ομως και χωρις αγαπητηλικια και μη μου απτου, ποια κυρια εχει στο μενου cim , 2 που ηξερα δν δουλευουν ,πλεον-πια. Βιβες αδερφια!
Ολο αλλαζουν κοπελες και ολο τις ιδιες εχουν..
Στο παρανταις θυμαμαι το ονομα τις κοπελας που θα ερθει μετα τις 15 γιατι θα ειμαι εκεινο το διαστημα στην πιερια για μπανια

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.480
Πόντοι
3.346
Ειδα στο αλλο σαιτ οτι εφεραν αλβανιδα, πρωτη φορα θα ειναι.. :2funny:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.361
Πόντοι
16.235
Αυγουστο μηνα πολλες υπηρεσιες γενικως υπολειτουργουν λογω αδειων.

Kwnstass

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2021
Like
6
Πόντοι
0
Να ρωτησω παιδια το poison που ειναι η Sandra ποιο ειναι δεν το βρησκα δεν ειναι σφαγεια?Επισης θέλω γνωμη για Sandra και Αφροδιτη που ειναι red light.Ευχαριστω.

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.796
Πόντοι
1.056
Γαλινη κ Ινα δεν εχω δοκιμασει ποτε απο την ημερα που δουλεψαν για πρωτη φορα. Προτείνεται η μπαα;

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Πέρασμα κατά τις 17:00. Στην αρχή της Νικηφόρου Ουρανού λειτουργούσαν τα τρία από τα τέσσερα. Το μπροστά από αριστερά και το πίσω από δεξιά, τα νεόχτιστα πρώτη φορά τα είδα να λειτουργούν και μπήκα να δω τι παίζει. Δεν θυμάμαι ποιες ήτανε. Για να μη θυμάμαι, δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο. Μη το κουράζουμε το ζήτημα, τα ίδια και τα ίδια. Θα πω μόνο αυτά που μου έκαναν εντύπωση. Στο godiva είχε ένα μικρό, αλλά φαινόταν αδούλευτο. Κατερίνα είπε η τσατσά, με έκανε και δελεαστικό πρόγραμμα για να μπω με 50 μασάζ, γυμνό, ισπανικό με χύσιμο και 80 μισή ώρα. Στο τελευταίο επί της Νικηφόρου Ουρανού το πράσινο, ήτανε μια αδύνατη ξανθιά 35 πλας και μπροστά μου για να μην ακούσει η τσατσά μου ψυθίρισε κάτι για με 30 γυμνό και γλυφομούνι. Δεν μπήκα, ενημερώνω πάντως αν ενδιαφέρεται κάποιος και θέλει να δοκιμάσει. Κατέληξα σε Τζακλίν στο vila prive και θα ανεβάσω κριτική

Τεπενδρής

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
219
Πόντοι
21
Γαλινη κ Ινα δεν εχω δοκιμασει ποτε απο την ημερα που δουλεψαν για πρωτη φορα. Προτείνεται η μπαα;
Ίνα έχω πάρει αρκετές φορές πιστεύω αξίζει να δοκιμάσεις προσωπικά κάτι τέτοιες γυναίκες με καυλώνουν τρελά

Alex Mason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
1.108
Πόντοι
206
Γενικα ειναι ησυχα εκει.Αν κανςνας σουρωμενος στραβωσει απο καμμια κοπελα ...συμβαινιυν και αυτα αλλα γενικα ησυχια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ισως να πηγε διακοπες η Νικολ.Δοκιμασε απο βδομαδα.
θα το ηθελα αλλα ημουν για 5μερες στην πολη. η νικολ ειναι η μονη που δεν ειδα δυστυχως.

για καποια Ριτα που λετε πιο πανω, ειναι μια καστανομαλλα, σχετικα κοντη μιλφ στα 35-40 στο σπιτι που πας πισω δεξια?
αν ναι οσες φορες πηγα ηταν η μονη που ειχε τοσο κοσμο. καπαρωμενα δωματια και περιμενανε στο σαλονι...

επισης θυμαμαι μια τουμπανο λατινα (my ass) στο paradise (στο 3ο τερμα αριστερα), ετσι τη συστησε η τσατσα.
δε περασα, οι μικρες γενικα ειναι ξεπετες οι 9/10, αυτη τη εμπειρια εχω. :D:

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.796
Πόντοι
1.056
Ειδα Γαλινη, ουτε με σφαιρες! Ειδα Ινα, σκυλοφατσα κ καμπυλες. Το σκεφτηκα δεν μπήκα, ισως αλλη φορα. Παρα λιγο ομως. Ισως την επομενη.
Περασα στην Καρινα στο στουντιο Εφη. Επεστρεψε το μινιον κοριτσακι απο Ουκρανια. Οσοι γουσταρετε μινιον για αεροπλανικα να πατε

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
755
Πόντοι
81
Επίσκεψη στην Ρίτα για δοκιμή, όντως ξεκινάει από 30 € όπως είπε ο φίλος ο Al και φουλ πρόγραμμα φτάνει τα 70€ (Cim & anal). Από εμφάνιση θα συμφωνήσω με τον Barry τίποτα το ιδιαίτερο, από υπηρεσίες τώρα είναι PSE φάση(μουνοδάκτυλα και κωλοδακτυλα αφήνει) αλλά πρέπει να πας προετοιμασμενος, δύσκολα πιάνεις ρυθμό μαζί της..... Είναι πολύ φωτιά η γυναίκα μπορεί να σε καβλωσει άνετα και να τελειώσεις στο πι και φι....... Για όποιον γουστάρει ουκρανες ορμάτε...... Θα κάτσει κάνα μήνα ακόμα.....

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.361
Πόντοι
16.235
Jens111,
Δοκιμασες Νικολ;

Εγγρ.
22 Ιαν 2020
Like
40
Πόντοι
1
Jens111,
Δοκιμασες Νικολ;
Όχι δεν την έχω πετύχει... ρωτάω γιατί έχω δει ότι έχουν γραφτεί και για μερικές ακόμα κατά καιρούς αλλά δεν θυμάμαι. Σε γκιλφ εάν υπάρχει κάτι

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.361
Πόντοι
16.235
Απο 55 -60 και πανω;Λιγο δυσκολο σε στουντιο....

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
821
Πόντοι
96
Να ρωτησω παιδια το poison που ειναι η Sandra ποιο ειναι δεν το βρησκα δεν ειναι σφαγεια?Επισης θέλω γνωμη για Sandra και Αφροδιτη που ειναι red light.Ευχαριστω.
Το poison είναι στην Εμπεδοκλέους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom