Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (6 μέλη και 45 επισκέπτες)

doggifuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
37
Like
550
Πόντοι
290
Επειδή βλέπω αναφέρθηκε η αγαπημένη μας Εμμα η οποία όταν πρωτοεμφανίστηκε στο σπίτι της Κατεχάκη έκανε πάταγο και κράτησε για μερικά χρόνια την ίδια πορεία μέχρι που βαρέθηκε...
Ε όποιος αναπολεί αυτές τις στιγμές να περάσει μια βόλτα από Ρίτα στο Venus 2 γιατί πραγματικά η γυναίκα είναι δυναμίτης, είναι αχόρταγη και κάνει τα πάντα. Εμένα πραγματικά μου θύμισε έντονα την Εμμα του πρώτου καιρού αλλά στο ακόμα πιο βρώμικο στυλ
Αλ με ολον τον σεβασμο η εμμα ηταν το στανταρακι μου.Την πετυχα απο την πρωτη μερα στην κατεχακη που ηταν ψαρωμενη ακομα.Με εβγαζε ΤΡΕΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑ.Ολα με 30Ε.Πιστεψε με ολες τις στασεις και κωλο και ακαποτο τσιμπουκι τελιωτικο οπου μου τα καταπινε.Με εφαγε σιγουρα ενα διαμερισματακι γκαρσονιερα.Ηταν θεα και σπανιο πλασμα.Αυτη η ριτα την φτανει καθολου σε αυτα τα γουστα.Εμπιστευομαι την κριση σου.Παρεπιπτωντος βλεπωντας στο venus 2 δεν βλεπω καμμια ριτα

Τελευταία τροποποίηση:

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.834
Πόντοι
746
Αν αξιζει σε συμβατικο προγραμμα θα αξιζει και σε προγραμμα μιας ωρας.
Σε προγραμμα μιας ωρας ισως να θελεις και πρωκτικο το οποιο η κοπελα ισως δεν το κανει ετσι και αλλιως.Σε μια τετοια περιπτωση δεν αξιζει προγραμμα τοσο μεγαλο και τοσο ακριβο( δηλ.γυρω στα150€).
Ευχαριστω φιλος

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.834
Πόντοι
746
Αλ με ολον τον σεβασμο η εμμα ηταν το στανταρακι μου.Την πετυχα απο την πρωτη μερα στην κατεχακη που ηταν ψαρωμενη ακομα.Με εβγαζε ΤΡΕΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑ.Ολα με 30Ε.Πιστεψε με ολες τις στασεις και κωλο και ακαποτο τσιμπουκι τελιωτικο οπου μου τα καταπινε.Με εφαγε σιγουρα ενα διαμερισματακι γκαρσονιερα.Ηταν θεα και σπανιο πλασμα.Αυτη η ριτα την φτανει καθολου σε αυτα τα γουστα.Εμπιστευομαι την κριση σου.Παρεπιπτωντος βλεπωντας στο venus 2 δεν βλεπω καμμια ριτα
Κοιτα στο venus φιλε

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
493
Πόντοι
21
λιγο καλυτερες και πιο διακριτικες φωτο να ειχανε ολες θα ηταν ολα μια χαρα,καποιες δειχνουν μονο τον κολο τους εχει καταντησει μαλακια αυτο το πραγμα,δε μου αρεσουν οι πολυ αδυνατες ειναι 2-3 δεν βλέπονται και τις εχουν στα gold studios ουτε για τα bronze studios δεν κανουν....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Τη δείχνει στο Venus απόψε... Ναι είναι περίπτωση η κοπέλα

Επίσης πέρασα και είδα τη Σαντρα στο poison την οποία έχω γαμησει δυο φορές αλλά δε τη θυμόμουν καλά. Εκφυλη μιλφαρα με τσιμπουκοφατσα που εγώ είχα περάσει καλά μαζί της. Επίσης δεν είναι μυστικό μιας και το λέει στο σαλόνι ότι με 50 ευρώ για 69 τη χυνεις και όπου θέλεις όπως κι εγώ την είχα χυσει στη μάπα και τις δύο φορές

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
καλησπερα παιδια, δοκιμασε κανεις την eva απο Venus 2?
πως ειναι απο εμφανιση και στο δωματιο;;
ευχαριστω!
Περασα μαζι της την προηγουμενη εβδομαδα που δουλευε στο venus,ρωσιδα δηλωνει ομορφο προσωπο,τριανταρα,νταρτανομουνα,3αρια φυσικα βυζια ,πισινος,πιασιματα,καλη στο δωματιο,προσωπικα θα την ξαναδω.Κανει για οσους δεν κοιτανε τα κιλα της.

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.269
Πόντοι
10.555
Περασα μαζι της την προηγουμενη εβδομαδα που δουλευε στο venus,ρωσιδα δηλωνει ομορφο προσωπο,τριανταρα,νταρτανομουνα,3αρια φυσικα βυζια ,πισινος,πιασιματα,καλη στο δωματιο,προσωπικα θα την ξαναδω.Κανει για οσους δεν κοιτανε τα κιλα της.
κωλο κανει;

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Η Μανταλενα στο las vegas δουλεύει? Γιατι σαββατοκύριακο ηταν ανοιχτό αλλα δεν άνοιγε κανεις τους!

MakeMyDay86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
8
Like
529
Πόντοι
301
Καλη ζεστη μερα να εχουμε:buck2:!
Θα κανω μια εβολτα μεσα στην καψα της μερας να δω την Ανιτα απο περιεργια πως ειναι εμφανισιακα και μετα θα επισκεφτω Ριτα για να την τσεκαρω απο κοντα και αν καμια δεν μου κανει κλικ θα καταληξω στα σιγουρα... Λαρα...

headmaster

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
1
Καλη ζεστη μερα να εχουμε:buck2:!
Θα κανω μια εβολτα μεσα στην καψα της μερας να δω την Ανιτα απο περιεργια πως ειναι εμφανισιακα και μετα θα επισκεφτω Ριτα για να την τσεκαρω απο κοντα και αν καμια δεν μου κανει κλικ θα καταληξω στα σιγουρα... Λαρα...
Χαρά στο κουράγιο σου με αυτή τη λάβα.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.779
Πόντοι
32.165
Πατε ρε σε καμια παραλια και αν εχετε κονε με καμμια "πουτανα" να γαμησετε σε κανα χοτελ. γιατι οσο να ναι οι γκομενες σπανε και αρχιδια. μπλεξαμε να πουμε τις προαλλες με μια μουρλη τρελονγκα.

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
72
Πόντοι
1
Καλησπέρα,έχουμε καμία πληροφορία για Μόνικα από βίλα πριβε;στο αλλο σαιτ δειχνει καλο καρμι αλλα τπτ απο προσωπο;εανεχει δοκιμασει κανεις ας γραψει την εμπειρια του;

MakeMyDay86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
8
Like
529
Πόντοι
301

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Λιλιανα, Μανταλενα δουλεύουν? Γνωρίζει κάποιος?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.271
Πόντοι
39.777
Καλησπέρα,έχουμε καμία πληροφορία για Μόνικα από βίλα πριβε;στο αλλο σαιτ δειχνει καλο καρμι αλλα τπτ απο προσωπο;εανεχει δοκιμασει κανεις ας γραψει την εμπειρια του;
Έχω γράψει κριτική,μπες στο προφίλ μου και θα τη δεις ?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.480
Πόντοι
3.346
Τελικα κατέληξα στη Λαρα απευθείας με οδηγησε εκει το οχημα.... Χαχαχα... Αλλα απο οτι μου ειπε ειχε κοσμο σήμερα.
κι εγω αυτο παθαινω συναδελφε..για αλλου παω και στην Λαρα καταληγω.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
κι εγω αυτο παθαινω συναδελφε..για αλλου παω και στην Λαρα καταληγω.
Η ηλίθια τσατσά της Λάρας ακόμα σας πρήζει τα αρχιδια να φοράτε μάσκα στο σαλόνι ακόμα και με 40 βαθμούς?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.480
Πόντοι
3.346
Η ηλίθια τσατσά της Λάρας ακόμα σας πρήζει τα αρχιδια να φοράτε μάσκα στο σαλόνι ακόμα και με 40 βαθμούς?
Την τελευταια φορα που πηγα ειχε αλλη.
Ουτε για μασκα ειπε τιποτα..ουτε χαρτακι εφερε, μονο θερμομετρο ειχε και με ρωτουσε πως με λενε γιαννη, κωστα,τακη, ειπε καμια δεκαρια ονοματα και γελουσε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom