I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.400
- Πόντοι
- 481
Αυτή η λαουρα από φύλης 86 λέει τίποτα ;;
Γέμισαν τα δέλα με αλλοδαπές σκατοτσατσάδες που από την πείνα στα νιάτα τους τώρα εδώ βγάζουν γλώσσα. Στην χώρα τους θα τις είχαν από κάτω κανονικότατα.Φίλοι μου, διαβάζω όλα αυτά τα αίσχη και αγανακτώ, όπως πάμε σε λίγο θα λένε στον κόσμο οτι πρέπει να δωσει 2 ευρώ μόνο και μόνο για να του επιτρέψει η κάθε γελοία τσατσά να δεί στο σαλόνι την κοπέλλα. Κανονικά θα έπρεπε αυτο και οποιο άλλο παρόμοιο μαγαζί επιτρεπει τετοια αίσχη να μπαινει αμεσως σε καραντίνα για 20 μέρες απο όλους τους μπουρδελιάρηδες,απο αλληλεγγύη και μόνον για αυτό που έκαναν στο συνάφελφο. Εγώ αυτό προτείνω, υπάρχουν τόσα άλλα μαγαζιά που σέβονται τον πελάτη,τι ειναι αυτά τα τσογλανια, μονοπώλιο ? ( δε θα αναφερθώ σε ιερόδουλες όπως η Κυρια Αντριάννα, η Κυρία Ζάννα και αλλες - ευτυχώς είναι αρκετες- που σέβονται ακομα και το δεκάρικο του πελάτη, γιατι σιγουρα κάποιοι στημένοι θα αρχίσουν το υβρεολόγιο και τις συνηθεις τους συκοφαντίες)
Και κάτι άλλο, επειδη οι νεώτεροι δεν εζησαν καταστασεις και δεν ξέρουν και παιρνουν ωρισμενα πράγματα (αίσχη καλυτερα να το πώ) , ως ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Στις δεκαετιες που καναμε καρριέρα στα μπουρδέλα ,ητοι πρό 1990, αυτα τα πραγματα ( χτυπημα στην πορτα στο 8λεπτο(!!!), ( αυτο γινοταν σε σπανιες περιπτωσεις που απο το δωματιο δεν ακουγόταν τιποτε για πανω απο 15 λεπτα) ,βρισιδια απο τσατσάδες για το τιποτε, ετσι για την πλακα τους, παρατηματα στα 8 λεπτα του ανθρώπου χωρις να εχει τελειώσει και αλλα που διαβαζω εδω, ηταν , επιεικώς Α-Γ-Ν-Ω-Σ-Τ-Α.
Ενα να ξερετε, ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ, ΤΟΣΟ ΑΕΡΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΌΛΟ ΚΑΙ άλλα "δεδομένα" θα προσθέτουν στα ήδη "υπάρχοντα". Καλό βράδυ.
Σιγά τον πόνο μωρέ, ντάξει απλώς το μετάξι δεν έχει αφίξεις , αυτό με πονάει , βαριέμαι , τα ίδια και τα ίδια.Πέστα Κάρλος ,πες τον πόνο σου. Θα το μάθει όλο το φόρουμ ,θα νιώσεις καλύτερα.
Υπάρχει αλλού σχετικό νήμα για αφροδίσια. Σχεδόν όλα τα κολλάς. Αλλά πανεύκολα (έρπητα) αλλά δύσκολα (HIV). Ακόμα περισσότερο κολλάς ένα κάρο μύκητες και άλλους μικροργανισμους που μπαινουν στο ουροποιητικο.Καλησπέρα σε ολους. Εγω μια ερώτηση θελω να σας κάνω. Πόσο εύκολο είναι να κολλήσεις σμν απο ακαποτο στοματικο?
Μάλλον πρέπει να ψάξεις καμία εξωθεσμικη για τις βαριές νύχτες του καλοκαιριού.Σιγά τον πόνο μωρέ, ντάξει απλώς το μετάξι δεν έχει αφίξεις , αυτό με πονάει , βαριέμαι , τα ίδια και τα ίδια.
Στο πλέον σχετικό νήμα είναι. Πίνεις φαντα και δεν σε πιάνει τίποτα.Υπάρχει αλλού σχετικό νήμα. Σχεδόν όλα τα κολλάς. Και ακόμα περισσότερο ένα κάρο μύκητες και άλλους μικροργανισμους που μπαινουν στο ουροποιητικο.
Δεν έχω κότσια για ψαχτήρια, μόνο άμα είναι ετοιμοπαράδοτη. Θα δούμε κάτι θα γίνει, περίεργο καλοκαίρι φέτος..Μάλλον πρέπει να ψάξεις καμία εξωθεσμικη για τις βαριές νύχτες του καλοκαιριού.
Και βάλε! Έχω υποψίες ότι είναι ο κόμης δράκουλας και πίνει το αίμα μικρών κορασίδων.Ο χαϊλάντερ είναι;
Σιγά μην πηγές εσύ ποτέ να κάνεις οποιοδήποτε τεστ. Τόσα χρόνια λες ότι ρουφας μουνόζουμα, περιόδους και έρπιτες για αντισώματα, τι να σου κάνει ένας covid;Συγνωμη για το.
Πηγα Συνταγμα για το τσαμπε rapid test και βγηκα θετικος, πηγα νοσοκομειο και μου εκαναν μοριακο.
Με βρηκαν θετικο στη μεταλλαξη Δελτα.
Προς το παρων ειμαι ασυμπτωματικος, λογικα θα το κολλησα στο παρτι στο Ακανθους.
Οπως καταλαβαινετε θα λειψω για λιγο καιρο απο την πιατσα.
Τα λεμε![]()
Όχι,τί παίζει εκεί;Στο 73(πάνω) ανέβηκες...???
Τα εχουμε ξανα γραψει 100 φορες για την τσα2 , εαν δεν την διωξουν η δεν της βαλουνε χερι με τον τροπο που φερετε και διωχνει τον κοσμο , καποια μερα παποος θα την γκρεμισει απο τις σκαλες η θα την στειλει στο νοσοκομειο , ουστ !!!!Είναι μεγάλοι μαλάκες αυτοί που το έχουν. Έχουν δύο τάνες γαμεύσιμες και μια από τις χειρότερες τσατσάδες. Χάνουν ένα σκασμο λεφτά από τον κόσμο που διώχνει.
Η παράλυτη αυτή είχε μπει στο φόρουμ και ζήταγε λογαριασμό από μέλη που την βρίζανε. Αφού έχει σκατά στο κεφάλι της τι περιμένει;
Να περνεις τηλ. πρωτα γιατι ειναι αλαλουμ κατασταση .Αυτό το Αχαρνών 85 πότε στο μπουτσο ανοίγει και πότε κλείνει ούτε και οι ίδιοι δεν ξέρουν ρε παιδιά...
και κατι που ξεχασα να πω οτι η Ειρηνα κανει φουλ προγραμα cimΜια καταδρομικη επισκεψη πριν απο λιγο στην Αλκιβιαδου και απλα για βολτα διοτι ειχα μια δουλεια εκει κοντα, ειδα μια νεα κοπελα στο Αλκιβιαδου 16γ αλλα εντελως καινουργια απο οτι μου ειπε η υπηρεσια,ειναι πρωτη φορα στην Ελλαδα και δεν μηλαει ελληνικα εκανε το αθλημα στην πατριδα της, νεαρη μελαχρινη ουκρανιδα μπαμπατσικη ομορφουλα Ειρηνα την λενε δουλευει διπλοβαρδια μαζι με το gilf βαλερια και ρωτοντας την τσατσα μου ειπε οτι θα ειναι διπλοβαρδια εκει εκτος Πεμπτης και οταν την ρωτησα την τσατσα( την γνωριζω απο παλια οταν ηταν σε αλλα σπιτια) που θα ειναι την Πεπτη με τα πολλα μου ειπε οτι θα ειναι διπλοβαρδια στην Μαγνισιας 1
Πιστευω οτι ειναι αξια δοκιμης αλλωστε το σπιτι αυτο ποτε δεν μ απογοητευσε με τις κοπελες που φερνει θα την δοκιμασω λιαν συντομως αν και θα προτεινα σε συναδελφους να σπεφσουν γιατι αξιζει οπως την εκοψα
μέτρια πράγματα, για μένα είναι απλά οκΑυτή η λαουρα από φύλης 86 λέει τίποτα ;;
Πού το βρίσκουμε το τηλέφωνό τους;Να περνεις τηλ. πρωτα γιατι ειναι αλαλουμ κατασταση .
Ρε φίλε πως γίνεται να είχες σχέση με ιερόδουλη να ξέρεις ότι το κάνει κουλούρι κάθε μέραέχω κατακτήσεις και από Μετάξι, αλλά καφέ/φαι/σεξ όχι σχέση, δεν κάνω σπονσοριλίκια, κερνάω σε πολύ λογικά πλαίσια.
την κοπελίτσα από Φυλής την είχα πάει μέχρι σπίτι μου, ήταν πολύ γλυκό πλάσμα....
όταν χώρισα και ήμουν σκατά μ έπιασε η μάνα μου από τον ώμο και μου πε...:μη στενοχωριέσαι με την παλιοπουτάνα, θα βρεις άλλη! Μου ρθε να σκάσω στα γέλια, να ξερες ρε μάνα σκέφτηκα!![]()
![]()
Ρε φίλε πως γίνεται να είχες σχέση με ιερόδουλη να ξέρεις ότι το κάνει κουλούρι κάθε μέρα
1) από μικρός έχω γερό στομάχιΡε φίλε πως γίνεται να είχες σχέση με ιερόδουλη να ξέρεις ότι το κάνει κουλούρι κάθε μέρα
Δεν το λέω με κακιά ρε μεγάλε απλώς μετά από τόσο γαμισι που θα κάνει η άλλη που να βρει την όρεξη να γαμηθειτε μαζί μετά ....1) από μικρός έχω γερό στομάχι
2) πλέον δεν είμαι μικρός
3) δεν είμαι καθόλου ρομαντικός/συναισθηματικός από αυτούς που γαμάνε/φωνάζουν/κράζουν και αν φάνε κανα χαστούκι κλαίνε ή που μετά τα μπουρδέλα γίνονται ξανά "κύριοι" 'η που κάνουν 10μπάνια να..."καθαρίσουν"
4) εκτιμώ τους ανθρώπους από αυτά που μου παρέχουν
5) μ αρέσουν οι πουτάνες
6) σε κάλυψα?
όοοοχχιι παλικάρι μου,Δεν το λέω με κακιά ρε μεγάλε απλώς μετά από τόσο γαμισι που θα κάνει η άλλη που να βρει την όρεξη να γαμηθειτε μαζί μετά ....
Και επίσης προσωπικά εγώ δεν θα μπορούσα να μου γαμανε την γυναίκα δεν ξέρω τι ιδεολογίες έχεις εσύ τυπε σεβαστές αλλά Με αυτά που με λες μου φαίνεται ότι είσαι λίγο αναίσθητος και στα αρχιδια σου όλα αλλά νταξει οκ it's cool ότι αρέσει στο καθένα