Έχω πάει και δεν με έβαλε ούτε σε σταυρό ούτε είχε την φαντασία να τα κάνει, γελάει με αυτά που γράφονται άρα τα διαβάζει και βάζει τα τρολ της να απαντάνε, επειδή διάβασα και στο νήμα για τις καλύτερες στο αυταρχικό ,εσύ και ο Takis sub και ο trelobourdeliaris επιτίθεστε σε όσους γράφουν την γνώμη τους για την Θεανώ, παρέα είστε σίγουρα.
Είχα αποφασίσει και εγώ όπως το έχουν κάνει ήδη πολλά μέλη με παρουσία ετών σε αυτό το φορουμ να μην ασχολούμαι καταθέτοντας απόψεις και κριτικές, οι λόγοι ευνόητοι δε χρειάζεται να τους αναφέρω. Μιας και όμως αναφέρθηκε το Nickname μου να πω το εξής .
Γιαννάκη κοίταξε λίγο στα αριστερά σου εκεί που γράφει πότε μπήκες εδώ και πότε μπήκα εγώ. Εισαι πολύ <<ποντικαράς>> για να μπορείς να εκφέρεις άποψη για εμένα . Ας με κρίνουν άλλοι εσύ έχεις δρόμο ακόμα. Στα τόσα χρονια που είμαι εδώ μέσα είπα την άποψη μου αλλά εμμονικός με κάποια που δε μου άρεσε δεν έγινα ποτέ .
Λόγω εμπειρίας όμως (εκει να δεις τι ποντικαράς είσαι) θα πω το εξης ειδικά σε όσους είναι νέοι στο χώρο. Ολοι είμαστε ισοι όλοι είμαστε διαφορετικοί με άλλα λόγια για να έχετε ενα πετυχημένο session με οποια Αφεντρα επιλεξετε να πάτε φροντίστε να περιγράψετε τις εμπειρίες σας και τα όρια σας και εάν ταιριάξει και η χημεία σας με την Αφέντρα που επισκεφτήκατε ολα θα πανε καλά. Αν οχι προχωρήστε στην επόμενη έχει πολλές .
Το τι αρέσει σε εμένα δε σημαίνει ότι θα αρέσει και σε εσάς. Εμπειρίες καταθετουμε εδώ. Ο Γλύκας για παράδειγμα αν δεν κάνω λάθος υποστηρίζει ότι έχει περάσει καλά με την Βαρώνη η οποία συγκεντρώνει πολλές αρνητικές κριτικές άρα ή είναι τρολ ή απλά λέει την άποψη του, η επιλογή δική σας . Το φορουμ φτιάχτηκε για ανταλλαγή απόψεων δυστυχώς έχει γίνει πεδίο κουτής αντιπαράθεσης .
Και ναι μπορεί η Χ Αφέντρα να αρέσει στον τάδε περισσότερο από την Υ όμως τόσο η Θεανώ όσο και η Ερικα, Αλεξάνδρα, Λόλα, Κατια Μισελ, Σεσίλια , Αφροδίτη είναι <<ασφαλείς>> επιλογές και όχι καρτοζητιάνες, ασχετες και απατεωνισσες . Και το θέμα της ασφάλειας να το βάζετε πρώτο στις επιλογές σας
Αυτά αφήνω τώρα τον Γιαννάκη νας μας ξαναγράψει πόσο άσχετη ειναι η Θεανώ και στο μέλλον θα περιμένουμε με αγωνία την επόμενη με την οποία θα φάει κολλημα