Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

jimenez vyzarez

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
292
Πόντοι
21
Η Αφροδίτη απ' το ***** που γράφει ότι σήμερα είναι στο red diamond είναι καλή ? Πείτε και λίγο λεπτομέρειες αν μπορείτε ,σώμα ,πρόσωπο ,αν κάνει καλά την δουλειά κτλ γτ θα τα σκάσω ,μην πάνε χαμένα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τζεση στο ινγκογκνιτο στον οροφο στην φριξου καταθεσα κριτικη, περιμενει εγκριση.
σε γενικες γραμμες στα νειατα της πρεπει να ηταν Α κατηγορια σαν αυτες που κοστιζουν 120 ελβετικα φραγκα στα γαλλοφωνα καντονια.
τωρα ομως τετοιες σε αυτην την ηλικια με 20 κανουν γυμνο τσιμπουκι και καποιες δινουν και κωλο εν αθηναις.
εδω ξεκινησε απο 30 μαλλον το εριξε απο την τελευταια επισκεψη αζαζελ και με 40 ελεγε γυμνο τσιμπουκι και πιο χαλαρα κλπ κλπ λες κι αν ειναι εγω να χυσω στα 11 λεπτα με το πιο χαλαρα θα κατσει να με κοιταει αλλα 4 λεπτα και θα απολαμβανω ετσι την παρεα της. τελος παντων αξιζε γιατι και κορμαρα ειχε και αδοκιμαστη ηταν. βυζια σιλικονη πιο καλοφτιαγμενα απο της εμμανουελας βουλγαρας με κοντο μαλλι και σωμα πιο λεπτο αλλα προσωπο πιο σπασμενο.

προσοχη οσοι δεν αντεχετε εντονη πιεση σφιξιμο στα συραγγωδη γιατι ζουλαει δυνατα και περιποιηται αλλα και ζουλαει δυνατα επισης και το οσχεο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ρε σεις ενω ακομη δεν βλεπω την κριτικη μου στην αρχικη σελιδα, μου ηρθε λαηκ για την κριτικη,

πως γκενεν αυτο?

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.138
Πόντοι
16.235
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Διαχειριστής είσαι ρε;
Λοχίας υπηρεσίας;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.138
Πόντοι
16.235
Μην ταραζεσαι ταπεινε θνητε...μαζευε like
μαγευε πληθη.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.971
Πόντοι
3.936
Άνα 5 σελίδες θα έχουμε τον nik να γράφει για την Αθήνα και τον argyrotoxos να μας λέει τι να κάνουμε και τί όχι...guest star ο φίλος μου ο ράπτορας που ώρες ώρες τρελαίνεται με τον μπάρμπα και μαλώνουν...
Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα στο νήμα.

Για τους παλιούς, μόνο τα ποιηματάκια του jo145 και το μιλκομπούκαλο του επίτιμου προέδρου gl λείπουν.
Eσυ δηλαδη δε τρελενεσαι που βλεπεις τον ακυρο να μας πριζει τ αρχιδια ολη την ωρα σε καθε νημα για την Αθηνα?

JerryBananas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
0
Παντως μεσα στην επομενη εβδομαδα κατα πασα πιθανοτητα επιστρεφει η λατρεμενη Νιcole...εμπρος προς τα πισω οπως ελεγε ο Βυζαντινοτετοιος ...μονο η παλια φρουρα θα σωσει την κατασταση στην Θεσσαλονικη.Ελπιζω να διαβαζει ο jens...να την ακονιζεις μαν!
Σε ποιο σπιτάκι θα εμφανιστεί ξέρουμε?

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.136
Πόντοι
216
Μαγκες ημουν με την μηχανη πριν λιγο στο κεντρο και πριν κανα μισαωρο ειδα μηχανες να πηγαινουν προς το one salonica...εγινε κατι εκει?
Εγω τους πετυχα Τσιμισκη στον δρομο που πας για τα δικαστηρια, στο ξενοδοχειο Αστορια...
Φυγανε και αυτοκινητα και μηχανες μαζι...

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.138
Πόντοι
16.235
Μαγκες ημουν με την μηχανη πριν λιγο στο κεντρο και πριν κανα μισαωρο ειδα μηχανες να πηγαινουν προς το one salonica...εγινε κατι εκει?
Εγω τους πετυχα Τσιμισκη στον δρομο που πας για τα δικαστηρια, στο ξενοδοχειο Αστορια...
Φυγανε και αυτοκινητα και μηχανες μαζι...
Αν δεν ηταν αστυνομικες μηχανες μην ασχολεισαι.Δεν θα ηταν κατι που μπορει να μας ενδιαφερει.

JerryBananas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
0
Ας ξεκινησουμε απο Φριξου 13 που ειχε θεαθει τελευταια.
Φριξου 13? Πέρασα την παρασκευει βράδυ κατά τις 22:00-23:00 αλλά δεν είχε φώτα τπτ να κάνω τόσο λάθος? Αν δεν κάνω λάθος ακριβώς δίπλα είναι το inckognito. Sorry αν έχω κούραση αλλά την περιμένω πως κα πως.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.138
Πόντοι
16.235
Πιθανοτατα το μαγαζι ειναι ακομα κλειστο και περιμενει την Nicole για να ανοιξει.
Ανυπομονεις για να δεις κατι υπεροχο που ειχες καιρο να δεις.Το ιδιο και εγω...?.

jimenez vyzarez

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
292
Πόντοι
21
Αύριο του αγιου πνευματος θα ειναι ανοιχτα ?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.518
Πόντοι
7.095
Eσυ δηλαδη δε τρελενεσαι που βλεπεις τον ακυρο να μας πριζει τ αρχιδια ολη την ωρα σε καθε νημα για την Αθηνα?
Πιο πολυ τρελαίνομαι που τους απαντάμε και γεμίζει το νήμα...
Μόνο ένας, συνήθως σε άλλο thread πραγματικά με εκνευρίζει και κάθε φορά που θα γράφει μλκ θα τρώει αναφορές για να πάρει πόδι.

• Like
Αντιδράσεις: Humax

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.971
Πόντοι
3.936
Πιο πολυ τρελαίνομαι που τους απαντάμε και γεμίζει το νήμα...
Μόνο ένας, συνήθως σε άλλο thread πραγματικά με εκνευρίζει και κάθε φορά που θα γράφει μλκ θα τρώει αναφορές για να πάρει πόδι.
Δε γίνεται να μην απαντήσεις όταν κάθε φορά αντί να μας λεει για εδώ μας πριζει τ αρχιδια για την Αθηνα

• Like
Αντιδράσεις: Humax

O megas pidikoulas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2021
Κριτικές
12
Like
1.027
Πόντοι
371
Ρε παιδιά την περίοδο της καραντίνας ήταν ανοιχτοί κάποιοι οίκοι ανοχής? Γιατί ξέρω άτομα που πήγαιναν στην καραντίνα και μάλιστα όλο το βράδυ. Εκτός αν κάνω λάθος. Αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει...
Όσοι έψαξαν βρήκαν

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.276
Πόντοι
3.556
Ρε παιδιά την περίοδο της καραντίνας ήταν ανοιχτοί κάποιοι οίκοι ανοχής? Γιατί ξέρω άτομα που πήγαιναν στην καραντίνα και μάλιστα όλο το βράδυ. Εκτός αν κάνω λάθος. Αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει...
Κάποιοι ήταν ναι Αλλά τώρα τη να το κανείς εκτός αν Θες να δεις αν σου έλεγαν αλήθεια η όχι??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom