Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340
Δεν ειναι θεμα κουρασης η να σου γυρισει τα λεφτα πισω φιλος το πως γαμιεται ειναι δικο της θεμα δε θελουν ολες το αγριο αυτο που την πληρωνεις θα στο δωσει το πως ομως δε μπορεις να της το επιβαλεις
Συμφωνώ φίλος, γι αυτό κάποιες κοπανάνε μύγες και άλλες δε προλαβαίνουν να κλείσουν πόδι. Η κάθε μία όπως αγαπάει.

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
42
Like
2.543
Πόντοι
5.340
Τπτ από τα δυο δεν είμαι μάλλον κάτι έκανα λάθος με το κουδουνι δεν εξηγείται..... Θα περασω πάντως μια βόλτα αυριο ευχαριστώ
Μπορεί η κοπέλα να ήταν σε πρόγραμμα, ίσως να έλειπε και η τσα2. Καμία φορά το κάνουν να μην ανοίγουν αν έχει πάρει ο άλλος κανένα δίωρο.

Τελευταία τροποποίηση:

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.480
Πόντοι
4.766
Φριξου στο 2ο αριστερα ηταν μια Τσεχα Βικτωρία (;) ξανθια και ψηλη σχετικά που σαλοναριστηκε μονη της ελλειψη τσατσας.
Μου είπε ότι δουλεύει πρωι κανονικα, αξιζει; λεω να την επισκεφτω αυριο μιας που ηρθσ στην πολη.
Τσεχα απο το Βελικο Ταρνοβο ...παρολο αυτα εμπα και μην μασησεις σταθερη αξια χρονια τωρα

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.678
Πόντοι
7.195
Eχει πάρει κανένας Νεφέλη από sex and the city?
αν σου αρέσουν οι πιο γεμάτες παρ'την δεν είναι κακή, θα σε καυλώσει....τη θυμάμαι βέβαια απο βαρδάρη ήταν κωλάρα ,ειχε και γαμώ τους πάτους....Τωρα είναι κοντα στα σαράντα αν δεν τα εχει περάσει κιόλας, και είναι γεματούλα....δεν τη λές και bbw αλλα είναι γενικά μπαμπάτσικη...έχει καλυτερη συμπεριφορά από οτι είχε στα νιάτα της .....Προσέχει τον πελάτη..

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.678
Πόντοι
7.195
Το νόημα είναι στο τρέξιμο που θα έχουν μπας και σοβαρευτούν

Σμρ πέρασα και μου είπαν ότι η Βλάντα είναι σε άδεια, για Έλενα δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι ότι και αυτή σε άδεια θα είναι, ούτε το πότε θα επιστρέψουν ξέρω.

Μου έχει τύχει με την Βέρα από τα παρανταιζ (που ήταν γενικά απαράδεκτη), να μου λέει δεν μπορώ και έλα να σου κάνω πίπα να τελειώνουμε. Το οποίο αρνήθηκα και ζήτησα τα λεφτά μου πίσω μέχρι που η τσα2 μου έβγαλε το μπλοκακι με τα ραντεβού για να μου εξηγήσει ότι δεν μπορεί να μου δώσει πίσω τα λεφτά επειδή το είχε γραψει το Ραντεβού. Δεν ξαναπατησα στα παρανταιζ, εγώ έχασα ένα αναγνωριστικό 40 και αυτοί έχασαν έναν καλό πελάτη.
Η Βέρα γενικώς ηταν τραγική,την είχα πάρει μια φορά οταν δουλευε για τις βίλλες.....μακριά,

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.678
Πόντοι
7.195
περασα απο παρανταις είδα σάρα ,δεν ξετρελάθηκα ώραιο κορμί άγριο σλάβικο πρόσωπο ,μελαχρινή ρωσσίδα δηλωνεται....
Είδα Αλέξάνδρα ,κύπρια, γενικά καλουτσικη περίπτωση, θα γράψω κριτική.
Πέρασα και με Μόνικα απο Βίλλες και αυτή καλουτσικη περίπτωση....έπεται κριτική
Είδα και Narda, δεν ξετρελάθηκα ,στις φωτογραφίες της φαίνεται πιο καλή ,μου θύμισε λίγο την άλλη Σάρα που είχαν προ καραντίνας .....Είδα και εκείνη την Μαρία που απο τις φωτογραφίες φαίνεται τουμπανο,γυναίκα θωρηκτό ,απο κοντά μάλλον θα έλεγα φαίνεται πολύ πιο γεμάτη σαν βάρκα που μπάζει νερά.....με ράστα μαλλί,,,,,Είμαι περίεργος ,γιατι και η εκφραση της δεν σε προιδεάζει για πολλα πράγματα.....

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.480
Πόντοι
4.766
περασα απο παρανταις είδα σάρα ,δεν ξετρελάθηκα ώραιο κορμί άγριο σλάβικο πρόσωπο ,μελαχρινή ρωσσίδα δηλωνεται....
Είδα Αλέξάνδρα ,κύπρια, γενικά καλουτσικη περίπτωση, θα γράψω κριτική.
Πέρασα και με Μόνικα απο Βίλλες και αυτή καλουτσικη περίπτωση....έπεται κριτική
Είδα και Narda, δεν ξετρελάθηκα ,στις φωτογραφίες της φαίνεται πιο καλή ,μου θύμισε λίγο την άλλη Σάρα που είχαν προ καραντίνας .....Είδα και εκείνη την Μαρία που απο τις φωτογραφίες φαίνεται τουμπανο,γυναίκα θωρηκτό ,απο κοντά μάλλον θα έλεγα φαίνεται πολύ πιο γεμάτη σαν βάρκα που μπάζει νερά.....με ράστα μαλλί,,,,,Είμαι περίεργος ,γιατι και η εκφραση της δεν σε προιδεάζει για πολλα πράγματα.....
Η Μαρια η ψηλη η Βουλγαρα εχει "θητευσει" πολυ καιρο στην Γιαννιτσων για αυτο δεν σου αρεσε..

Giorgopoutsis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλα τα.μελοι του μπου μπορεί να μου πει κάποιος τι παίζει Βέροια ;

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.971
Πόντοι
3.936
Συμφωνώ φίλος, γι αυτό κάποιες κοπανάνε μύγες και άλλες δε προλαβαίνουν να κλείσουν πόδι. Η κάθε μία όπως αγαπάει.
Αυτες που βαρανε μυγες φιλε βαρανε επειδη ειναι ξεπετες του κερατα οχι γιατι δε θελουν το αγριο γαμησι

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.678
Πόντοι
7.195
Η Μαρια η ψηλη η Βουλγαρα εχει "θητευσει" πολυ καιρο στην Γιαννιτσων για αυτο δεν σου αρεσε..
Δεν την πέτυχα, αλλά και να την πετυχαινα δεν ψωνίζω ποτέ από τη Γιαννιτσών..... Οπότε καλά έκανες και το είπες γιατί για τσιγγάνα την έκοψα..... Εσύ την πήρες ξέρεις;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.481
Πόντοι
16.746
Δεν την πέτυχα, αλλά και να την πετυχαινα δεν ψωνίζω ποτέ από τη Γιαννιτσών..... Οπότε καλά έκανες και το είπες γιατί για τσιγγάνα την έκοψα..... Εσύ την πήρες ξέρεις;
Τότε ήταν γαμευσιμο μωρό, αλλά και πάλι δεν λέει... :cool2:

O megas pidikoulas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2021
Κριτικές
12
Like
1.027
Πόντοι
371
Φριξου στο 2ο αριστερα ηταν μια Τσεχα Βικτωρία (;) ξανθια και ψηλη σχετικά που σαλοναριστηκε μονη της ελλειψη τσατσας.
Μου είπε ότι δουλεύει πρωι κανονικα, αξιζει; λεω να την επισκεφτω αυριο μιας που ηρθσ στην πολη.
Ναι αξίζει είναι value for money. Και για να πω την αλήθεια και στο blue dreams (Φρίξου 15α) και στο x dream (Φρίξου 15β) πάντα έχουν πολύ καλές υπηρεσίες. Οι κοπέλες μπορεί να μην είναι οι πιο όμορφες αλλά την ιδρώνουν την φανέλα.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.949
Πόντοι
1.706
Ναι αξίζει είναι value for money. Και για να πω την αλήθεια και στο blue dreams (Φρίξου 15α) και στο x dream (Φρίξου 15β) πάντα έχουν πολύ καλές υπηρεσίες. Οι κοπέλες μπορεί να μην είναι οι πιο όμορφες αλλά την ιδρώνουν την φανέλα.
Τι εννοεις ιδρωνιυν την φανελα? Τι κανουν που δεν κανουν αλλες?
Τιμες?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.546
Πόντοι
7.095
Άνα 5 σελίδες θα έχουμε τον nik να γράφει για την Αθήνα και τον argyrotoxos να μας λέει τι να κάνουμε και τί όχι...guest star ο φίλος μου ο ράπτορας που ώρες ώρες τρελαίνεται με τον μπάρμπα και μαλώνουν...
Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα στο νήμα.

Για τους παλιούς, μόνο τα ποιηματάκια του jo145 και το μιλκομπούκαλο του επίτιμου προέδρου gl λείπουν.

nik1111

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Κριτικές
1
Like
530
Πόντοι
86
χαιρετω τους πορνους και φιληδονους συναγωνιστες ξερετε τιποτα για την αφροδιτη την ποντιοκυπρια ?
θα μας κανει τη τιμη να γυρισει?

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.153
Πόντοι
16.235
χαιρετω τους πορνους και φιληδονους συναγωνιστες ξερετε τιποτα για την αφροδιτη την ποντιοκυπρια ?
θα μας κανει τη τιμη να γυρισει?
Ποντιακης καταγωγης;Πρωτη φορα το ακουω...ειναι πολυ πιθανο να μην ξαναγυρισει...?

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.153
Πόντοι
16.235
Παντως μεσα στην επομενη εβδομαδα κατα πασα πιθανοτητα επιστρεφει η λατρεμενη Νιcole...εμπρος προς τα πισω οπως ελεγε ο Βυζαντινοτετοιος ...μονο η παλια φρουρα θα σωσει την κατασταση στην Θεσσαλονικη.Ελπιζω να διαβαζει ο jens...να την ακονιζεις μαν!

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.577
Πόντοι
496
Ξέρουμε καμία κοπέλα να κάνει γλυφωκολι η Βικτώρια από paradise που αναφέρθηκε πιο πάνω δυστυχώς δεεεν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom