You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Copa América 2021
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Manimal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 46
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
msakis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.670
- Πόντοι
- 2.306
Το Copa America στο Open!
Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους του ποδοσφαίρου της Λατινικής Αμερικής καθώς το 47ο Copa America, που θα διεξαχθεί στη Βραζιλία θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το OPEN από τις 13 Ιουνίου μέχρι τις 11 Ιουλίου!
Διαγραμμένο μέλος 184505
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 66
Από τη στιγμή που η Βραζιλία σταμάτησε να παίζει σαν Βραζιλία και πλέον θυμίζει ευρωπαϊκή ομάδα, τι να καθήσεις να δεις;Ξεκινά στα γήπεδα της Βραζιλίας το 47ο Copa América από 13 Ιουνίου μέχρι 10 Ιουλίου με συμμετοχή 10 ομάδων.Ποια πιστεύετε πως θα το κατακτήσει?Ο τελικός θα διεξαχθεί στο στάδιο Maracanã
![]()
FARAW
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6.343
- Πόντοι
- 296
Φίλε msakis σήμερα από ότι θυμάμαι ξεκινάει με Βραζιλία και Βενεζουέλα και καλά τα λες δυο παιχνίδια το ένα 12 το βράδυ ώρα Ελλάδος και το άλλο 3 τα χαράματα !!!Το γιουρο φυσικά καλύτερο από το κοπά αμερικα (έχω αγωνία να δω τι θα κάνει ο μεσι στο κοπά αμερικα και αν θα μπορέσει να κατακτήσει το τροπαιο που θα είναι και το τελευταίο κοπά αμερικα .Ενα παιδί που αγαπάει πολύ την εθνική του ομάδα και θέλει 4 συμμετοχές για να γίνει πρώτος σε συμμετοχές στην εθνικη του και να ξεπεράσει τον Μασερανο γιατί ήδη είναι αρχηγός και πρώτος σε γκολ !!).
Manimal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 51.007
- Πόντοι
- 5.771
Έχεις ένα δίκιο,αλλά δεν παίζει μόνο αυτήΑπό τη στιγμή που η Βραζιλία σταμάτησε να παίζει σαν Βραζιλία και πλέον θυμίζει ευρωπαϊκή ομάδα, τι να καθήσεις να δεις;
Διαγραμμένο μέλος 184505
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 66
Φυσικά. Αλλά ούτε η Αργεντινή είναι πλέον αυτή η Τεραστια Σχολή που έγινε μύθος ούτε η Ουρουγουάη έχει σχέση με το παρελθόν. Κάποτε έβλεπες Χιλή, Παραγουάη, Μεξικό και έπαιζαν καλή μπαλίτσα. Τώρα κοιμάσαι την ώρα του αγώνα. Γενικά το παγκόσμιο ποδόσφαιρο έχει γίνει μια ευρωπαϊκή ομοιομορφία. Από τη στιγμή που λόγω Κυπέλλου Πρωταθλητριών και Μεγάλων Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων μαζεύτηκαν όλοι οι καλοί παίκτες στην Γηραιά Ήπειρο σχόλασε η γιορτή.Έχεις ένα δίκιο,αλλά δεν παίζει μόνο αυτή
celebre
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 33.758
- Πόντοι
- 1.616
Η Παραγουαη το 2010 στα προημτελικα με Ισπανια,1-0 περασαν οι Ισπανοι,αλλα χαιροσουν να βλεπεις ποδοσφαιρο,γρηγορες αντεπιθεσεις οι Παραγουανοι και εχασαν καλες ευκαιριεςΦυσικά. Αλλά ούτε η Αργεντινή είναι πλέον αυτή η Τεραστια Σχολή που έγινε μύθος ούτε η Ουρουγουάη έχει σχέση με το παρελθόν. Κάποτε έβλεπες Χιλή, Παραγουάη, Μεξικό και έπαιζαν καλή μπαλίτσα. Τώρα κοιμάσαι την ώρα του αγώνα. Γενικά το παγκόσμιο ποδόσφαιρο έχει γίνει μια ευρωπαϊκή ομοιομορφία. Από τη στιγμή που λόγω Κυπέλλου Πρωταθλητριών και Μεγάλων Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων μαζεύτηκαν όλοι οι καλοί παίκτες στην Γηραιά Ήπειρο σχόλασε η γιορτή.
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.107
- Πόντοι
- 166
Πάντα ήμουν περισσότερο του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Επίσης,το jogo bonito που ονειρεύονται οι Βραζιλιανόφιλοι έχει πεθάνει εδω και 39 χρόνια.
Επίσης,το jogo bonito που ονειρεύονται οι Βραζιλιανόφιλοι έχει πεθάνει εδω και 39 χρόνια.
Manimal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 51.007
- Πόντοι
- 5.771
Δυστυχώς...Επίσης,το jogo bonito που ονειρεύονται οι Βραζιλιανόφιλοι έχει πεθάνει εδω και 39 χρόνια.
msakis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.670
- Πόντοι
- 2.306
Φίλε msakis σήμερα από ότι θυμάμαι ξεκινάει με Βραζιλία και Βενεζουέλα και καλά τα λες δυο παιχνίδια το ένα 12 το βράδυ ώρα Ελλάδος και το άλλο 3 τα χαράματα !!!Το γιουρο φυσικά καλύτερο από το κοπά αμερικα (έχω αγωνία να δω τι θα κάνει ο μεσι στο κοπά αμερικα και αν θα μπορέσει να κατακτήσει το τροπαιο που θα είναι και το τελευταίο κοπά αμερικα .Ενα παιδί που αγαπάει πολύ την εθνική του ομάδα και θέλει 4 συμμετοχές για να γίνει πρώτος σε συμμετοχές στην εθνικη του και να ξεπεράσει τον Μασερανο γιατί ήδη είναι αρχηγός και πρώτος σε γκολ !!).
Φιλαράκι μου έχω την εντύπωση πως ο Μέσι ΔΕΝ θα καταφέρει ποτέ στην καριέρα του να σηκώσει κούπα....
Σαν τον Μαραντόνα ΔΕΝ έχει....
*Εγώ προσωπικά υποστηρίζω Ουρουγουάη εδώ και χρόνια.. μου αρέσει το πάθος και η αυταπάρνηση αυτής της ομάδος!
Συμπαθώ την Χιλή επίσης.
Γενικά μου αρέσει το λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο.
Διαγραμμένο μέλος 184505
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 66
Εμένα μου άρεσε περισσότερο το Αργεντίνικο στυλ. Αλλά οι Βραζιλιάνοι έδιναν στο ποδόσφαιρο μια ανείπωτη ομορφιά. Και στο χορτάρι και στις κερκίδες. Μια γιορτή πραγματική κάθε φορά που έπαιζε η εθνική τους. Οι άνθρωποι εχαναν τίτλους γιατί ζούσαν για να παίζουν. Γιαυτό και δεν έβγαζαν και τερματοφύλακες της προκοπής. Έβλεπες τελικό Αργεντινή Ολλανδία και χαιρόσουν δυο σχολές. Τώρα, αν τους αλλάξεις τις φανέλλες δε θα καταλάβεις ποιός είναι ποιός. Μας έφαγε το Chl και το χρήμα που φέρνει.Πάντα ήμουν περισσότερο του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Manimal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 51.007
- Πόντοι
- 5.771
Ούτε σεντερ μπακ και γενικώς αμυντικούς με εξαίρεση τον LúcioΟι άνθρωποι εχαναν τίτλους γιατί ζούσαν για να παίζουν. Γιαυτό και δεν έβγαζαν και τερματοφύλακες της προκοπής.
Διαγραμμένο μέλος 184505
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 66
Ε, ναι! Αφού όλοι ήθελαν να βγουν μπροστά για να βάλουν γκολ, ποιά άμυνα τώρα; Παικταράδες όπως ο Σόκρατες που ήταν και φιλόσοφος ταυτόχρονα, δε βγαίνουν πλέον. Είχα δει πολλά χρόνια πριν μια σειρά για το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Μου είχε κάνει τεράστια εντύπωση το τι μαθαίνουν στους πιτσιρικάδες τους στις ακαδημίες ποδοσφαίρου. Τεχνική ατομική και ξανά τεχνική και τεχνική. Να σε πιάνει θλίψη αναλογιζόμενος τι μαθαίνουν στους δικούς μας στις ίδιες ηλικίες και το τι ξυλοκόποι βγαίνουν τελικά. Εδώ συστήματα σε οκτάχρονα και δεκάχρονα παιδάκια που δε μπορούν να στρίψουν με τη μπάλα στα πόδια.Ούτε σεντερ μπακ και γενικώς αμυντικούς με εξαίρεση τον Lúcio
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.413
- Πόντοι
- 16.235
Μεγαλη καυλα να πινεις καφεδακι πρωινο ενω στην οθονη οι αλλοι σκοτωνονται στην αλλη ακρη του κοσμου...*Η διοργάνωση των ξενύχτηδων!![]()
Το Copa America στο Open!
Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους του ποδοσφαίρου της Λατινικής Αμερικής καθώς το 47ο Copa America, που θα διεξαχθεί στη Βραζιλία θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το OPEN από τις 13 Ιουνίου μέχρι τις 11 Ιουλίου!www.gazzetta.gr
msakis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.670
- Πόντοι
- 2.306
Ούτε σεντερ μπακ και γενικώς αμυντικούς με εξαίρεση τον Lúcio
Καφού παιχταράς από τους λίγους! ?
Ρομπέρτο Κάρλος ακόμα και ο Ντάνι Άλβες στα καλά του.
Manimal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 51.007
- Πόντοι
- 5.771
Επιθετικά μπακ με τον Καφού κάπως να έχει τον νου του στα μετόπισθενΚαφού παιχταράς από τους λίγους! ?
Ρομπέρτο Κάρλος ακόμα και ο Ντάνι Άλβες στα καλά του.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 29K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 97
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις