- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 10.441
- Πόντοι
- 17.085
@don kihotis μην επαναλάβεις κάτι τέτοιο ούτε για αστείο. Τελευταία προειδοποίηση.
Στηθος έβαλε και μάλιστα πολύ ωραίο, μην τρολλάρετε ρε παιδιά...Πήρε το αυτί μου ότι τον ξηλωσε κ έφτιαξε νιμου πριν 2-3 εβδομάδες
ΣαμπρίναΠοια προτείνετε για καθαρά ενεργητική?
χαιρετω το φιλαρακι.μια ερωτηση μονο και μονο απο περιεργεια γιατι μου ηρθε βλεποντας το νημα.δεκαετια 90 πιο συγκεκριμενα 95-96-97Σαμπρίνα
Αν το βρήκες στείλε ινμποξΈχουμε το ινστα της Άννας?
δεν ειχα ποτέ πάρε-δωσε με εγχειρισμένεςχαιρετω το φιλαρακι.μια ερωτηση μονο και μονο απο περιεργεια γιατι μου ηρθε βλεποντας το νημα.δεκαετια 90 πιο συγκεκριμενα 95-96-97
δουλευε φυλης μια αλικη εγχειρισμενη ακριβως οικο δεν θυμαμαι παντως ενας φιλος τοτε που πηγαιναμε τσαρκες εμπαινε συνεχεια.
γνωριζει κανεις τι απεγινε?απλη περιεργεια και μονο.
ευχαριστω.
Εγω φιλε μου, αυτο ειδα,και αυτο εγραψα. Οι αποψεις του καθενος διιστανται.Εμενα θ μ ενδιεφερε ν δω τ ιδιο κορμι παρα τ προσωπο ετσι ημουν κ γω στ αρχες μου αλλα πλεων δεν μ νιαζει η φατσα ..αλλοστε ολα ειναι υποκημενηκα
Οτι διχνει βλεπεις κ απο κοντα ρε μουτρο δεν στεκουν αυτα που λες
οκ φιλαρακι μουδεν ειχα ποτέ πάρε-δωσε με εγχειρισμένες
πολυ καλη αν αλαζε κ παιριοχη θα την εβλεπα συχνα αν και δεν με τρελενουν τ μελαχρινα ειναι καλη σ αυτο που κανει!!!!Καλησπέρα στην όμορφη παρέα! Έχει κάποιος εμπειρία με αυτήν την κοπέλα ; Νέος στο άθλημα και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά …
![]()
Zetaki kaylaki
..Καυτη εντυπωσιακή τρανς με πλούσια προσόντα για καυτά παιχνίδια με άνεση χρόνου σε περιμένω στον χώρο μου για καυτές στιγμές γεμάτες ηδωνη.6974561758kanesex.com
Καλο κορμί φαίνεταιhttps://kanesex.com/erotikes-ypires...xual/kayliara-trans-kallithea-athina_i1290861
για αυτην εδω μαγκες?εχουμε καμια αποψη?