Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 28 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μία κόμησσα στις υπηρεσίες σας.

Inessa λοιπόν. Αρχικά φοβόμουν ότι δεν θα ήταν στο γούστο μου γιατί γενικά προτιμώ μικρότερες μιας και είμαι μικρούλης ακόμα, αλλά όπως και στις περιπτώσεις των Darina και Sienna, ποτέ μην λες ποτέ. Βέβαια οι δυο τελευταίες είναι επαγγελματίες ενώ η πρώτη αματούρι που όμως έχει βαλθεί να μας τρελάνει όλους.

Την είδα τυχαία έξω από το ξενοδοχείο και μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Χαμογελαστή, με αέρα πολυτέλειας, πρέπει οπωσδήποτε να τη συναντήσω. Είχε ρεπό την ημέρα που ήθελα, την επόμενη το ίδιο, μέχρι που μπήκε ξανά στις διαθέσιμες και την έκλεισα αστραπιαία. Είχα λίγο χρόνο πριν φύγω για Πάσχα, οπότε γιατί όχι;

Το "δεν κάνει για κακά παιδιά" μου είχε κολλήσει χιουμοριστικά στο μυαλό μου, αλλά μπορεί κι αυτή να είναι κακό παιδί και να βγάλει μια άλλη πλευρά του εαυτού της, πρόστυχη. Εντάξει όχι ακριβώς, αλλά είχα την αίσθηση πώς στο περιτύλιγμα μιας γυναίκας που αποπνέει αέρα πολυτέλειας, κρύβεται ένα κοριτσάκι με νεανικό ενθουσιασμό που αφήνεται στην καύλα της στιγμής. Σε αυτό βοήθησαν οι κριτικές των υπόλοιπων. Πράγματι έτσι ήταν.

Αντικρίζω μια γυναίκα χαμογελαστή, με ξανθά περιποιημένα μαλλιά, με όμορφα καστανοπράσινα μάτια, στα οποία ήταν ζωγραφισμένα μια ελαφριά διστακτικότητα, ίσως και αμηχανία, μιας και η ίδια δεν είναι επαγγελματίας. Σε αντίθεση όμως με άλλες του χώρου, βάζει κάτω τις περισσότερες.

Ουκρανάκι 35+ ετών, πρώτη φορά στη δουλειά αλλά με πολύ όρεξη.

Υποδοχή με μαύρο κολλητό μίνι φορεματάκι που το έκοψα για βραδινό νυχτικό, άνευ τακουνιών, σφιχτή αγκαλιά για το καλωσόρισμα, πολύ ζεστή, έπιασα μια οικειότητα, λες και αγκαλιάζεις άτομο που έχεις να δεις καιρό. Μοσχομυριστή και περιποιημένη, με λείο ανοιχτόχρωμο δέρμα, εκ πρώτης όψεως είναι λίγο πιο όμορφη σε σχέση με τις φωτογραφίες, οι οποίες κατά τη γνώμη μου την "σκοτεινιάζουν". Από κοντά είναι πιο γοητευτική, το βλέμμα της εκφραστικό, αν και ελαφρώς διστακτικό, εκπέμπει οικειότητα και αθωότητα.

Λίγες κουβέντες στην αρχή στον καναπέ, ήταν τόσο ευχάριστη που ο χρόνος άρχισε να κυλά γρήγορα, οπότε γρήγορα βρεθήκαμε στο κρεβάτι για απίστευτα γλωσσόφιλα σε αφθονία. Αν και γυναίκα πλέον, φιλάει με νεανικό ενθουσιασμό λες και ήθελε να γυρίσει στα χρόνια της νιότης της. Το πρόσωπο της έλαμπε και μονίμως χαμογελαστή, έβγαζε μια γλυκιά πονηριά.

Αποζητά τα φιλιά και το γλείψιμο σε όλο το κορμί, τα χουφτώματα, πριν την γδύσεις και αποκαλυφθεί ένα πολύ καλό σώμα για την ηλικία της, σχεδόν όπως το βλέπουμε στις φωτό. Βυζάκι μαλακό μάλλον φυσικό αλλά ανορθωμένο μιας και έχει μικρές τομές από κάτω, ή βασικά δεν ξέρω μιας και είναι πολύ καλή δουλειά, ρώγες όμορφες ανταποκρίσιμες, κωλαράκι όμορφο αλλά σχετικά μικρό συγκριτικά με τον σωματότυπο της και με μια μικρή χαλάρωση που όμως δεν ενοχλεί. Της ζήτησα να τη γδύσω εγώ ενώ είμαι από πίσω της, χαμογέλασε πονηρά και αφέθηκε ολοκληρωτικά. Θα πέσει μπρούμυτα στο κρεβάτι, αποζητά πολλά προκαταρκτικά πριν σου προσφέρει απλόχερα στοματικό.

Πάρα πολύ καλό με αρκετό σάλιο, αν και έχει περιθώρια βελτίωσης, και κάποιες καταδρομικές σε βάθος να τον εξαφανίσει, αν και ζοριζόταν, το δε αρχιδογλύψιμο της καταπληκτικό εφάμιλλο των επαγγελματιών, θέλει τις μπάλες στο στόμα, ξεχνιέται εκεί. Αφήνεται στο γλυφομούνι με πολύ τρίψιμο, σπαρταρά, αναστενάζει, κατεβάζει υγρά. Δεκτική στο 69. Κωλαράκι πεντακάθαρο, αφήνει να το γλείψεις επιφανειακά.

Καβάλημα για ένα σεξ δύναμης, χωρίς τζελ, μάλλον δεν ξέρει πώς να συμπεριφερθεί σωστά και ρίχνεται κατευθείαν στη μάχη, θέλοντας και η ίδια να ερεθιστεί. Τόσο πολύ που έπρεπε να κόψει λίγο, μιας και τριβόταν κάπως υπερβολικά, για την δική της ικανοποίηση. Αλλά ερεθίστηκα περισσότερο, βλέποντας μια γυναίκα που είχε παραδοθεί ήδη κι έκανε τα πάντα για να δείξει πόσο πολύ το θέλει. Ειδικά όταν τα σώματα μας έγιναν ένα, θα βγάλει κραυγές, θα σε αγκαλιάσει, θα τραβήξει μαλλιά, ζητάει κι αυτή μαλλιοτραβήγματα. Το να νιώθεις τα βυζιά της πάνω σου, καταπληκτικό, αποζητά να έχεις τις ρώγες πιπίλα.

Συνέχεια με ιεραποστολικό όπου είναι το δυνατό της χαρτί μιας και μάλλον αυτό προτιμά, πέρασμα για λίγο από τα τέσσερα και τα όρθια, πριν τελειώσουμε παρέα με τα πόδια της στους ώμους για μια δυνατή κατάθεση ενώ αποζητούσε εκείνα τα νεανικά και αυθόρμητα γλωσσόφιλα, ενώ με τα χέρια της πίεζε τη λεκάνη μου όλο και πιο δυνατά. Έμεινα αρκετά μέσα της και χασκογελούσαμε σαν ερωτευμένα πιτσουνάκια.

Επειδή μια τέτοια γυναίκα θέλει προσοχή, της προσφέρω μασάζ, πριν τις αγκαλιές και τα φιλάκια και επιδιώξει δεύτερο γύρο, αλλά ήρεμα κοπέλα μου, με είχε εξουθενώσει αρκετά μιας και ήθελε πολλά γκάζια προς το τέλος.

Αλληλομαλακία, αυνανίζεται, τον ξαναπαίρνει στο στόμα, σεξ, τελείωμα στα βυζάκια της ενώ συνέχιζε να αυνανίζεται. Θα μπορούσαν να γίνουν πολλά περισσότερα αλλά τα κρατάω για επαναληπτικό.

Η ώρα πέρασε πολύ γρήγορα, ούτε για κουβέντες είχαμε χρόνο, παρά για ευχαριστίες και καληνύχτα.

Η Inessa είναι μια γυναίκα με άριστη συμπεριφορά, πάρα πολύ δοτική που, αν αντιμετωπίσεις την αρχική διστακτικότητα της, θα αφεθεί πλήρως. Δεν είναι η σωστή επαγγελματίας μιας και πρώτη φορά κάνει τη δουλειά κι ακόμα δεν ξέρει πώς να συμπεριφερθεί σωστά, αλλά γίνεται επαγγελματίας γιατί δείχνει να το ζει, έχει ταλέντο, γουστάρει πολύ. Πλήρως συνειδητοποιημένη και απελευθερωμένη. Βγάζει έναν τρομερό νεανικό ενθουσιασμό, λες και θέλει να ζήσει ξανά τα χρόνια που έχασε, βάζει κάτω αρκετές νεότερες της. Ίσως είναι απλά ένα αματούρι με έμφυτη τρέλα για σεξ κι αυτό δείχνει. Στα συν της ένα καταπληκτικό πρόσωπο και σώμα, που την μικροδείχνουν. Στα επιπλέον συν της ότι νιώθει τουλάχιστον δέκα χρόνια νεότερη από όσο είναι. Μια γυναίκα ερωτική με απίστευτες αντοχές.

Ένας γνήσιος σκορπιός με πλεονεκτήματα την αποφασιστικότητα, το πάθος, τη δύναμη, τη σεξουαλικότητα, τη διαίσθηση, τη σταθερότητα. Χαρακτηριστικά που τα παρουσίασε και με το παραπάνω κι έγινε δυναμίτης στο κρεβάτι. Μειονεκτήματα, η καχυποψία, η μυστικοπάθεια, η σκληρότητα, η αυτοκαταστροφικότητα, η κτητικότητα. Χαρακτηριστικά που εν μέρει κι αυτά τα παρουσίασε, καθώς δε θα ανοιχτεί εύκολα και αισθάνθηκα μια τάση της στην αυτοκαταστροφή ή την κτητικότητα αλλά αυτό δεν είναι το ζητούμενο εδώ. Η σκληρότητα ίσως θα έχει να κάνει με επίδοξους σκληρούς χύστες όπου πιθανότατα θα τους δείξει το σκληρό της πρόσωπο. Η κοπέλα, αν και έχει αντοχές, δεν είναι για πολύ σκληρές καταστάσεις.

Η Inessa, εκτός της δικιά της προσωπικότητας, έχει στοιχεία από Lisa και Sasha 6 από το ίδιο γραφείο. Σπάνιος συνδυασμός συμπεριφοράς, στοργής, ερωτισμού, πάθους, ταλέντου. Ό,τι δεν κατάφερε η "επαγγελματίας" Alexa, το κατάφερε η "ερασιτέχνης" Inessa.

Συγχαρτήρια στην Inessa. Επιβάλλεται ένα επαναληπτικό πριν πάμε για άλλα βουνά.

Καλό Πάσχα σε όλους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 15, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
116
Likes:
27.059
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, TOMCRUISE, mysterious και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Απριλίου, 2023
14 παράγραφοι από άχρηστες πληροφορίες . Πραγματικά με το χασκογελουσαμε σαν ερωτευμένα πιτσουνακια ,κλαιω !!! Τις διαβάζεις τις κριτικές πριν τις δημοσιεύσεις ?
review reaction 1 Kavouras13, andronikos3, Revlimit και 4 άλλα μέλη
17 Απριλίου, 2023
feragamo έτσι γουστάρω να γράφω κριτικές αν δε σου αρέσει δεν είσαι υποχρεωμένος να τις διαβάζεις. κάτσε να κάνεις like σε άλλους με παρόμοιες εμπειρίες.
review reaction 1 hornyasfuck
17 Απριλίου, 2023
feragamo
Πλατιαζει πλέον σε κάθε κριτική του ο bigmountain89.
Σε ορισμένες μάλιστα το ξεχειλωνει τελείως...
Εγώ έχω σταματήσει να τον διαβάζω, οπως στάνταρ οι περισσότεροι.
Κριτικές γενικά που καταντούν να γίνονται Αρλεκίν, η μεγάλη πλειοψηφία εδώ μέσα ΔΕΝ ασχολείται (νομίζω το είχα συζητήσει και με τον Αντισθένη μια φορά).

ΥΓ. Κρίμα βέβαια, γιατί με τον συγκεκριμένο τύπο, ταιριάζουν τα γούστα μας, δλδ στην αρχή που είχα διαβάσει 4-5 κριτικές του, είχα δει ότι ταιριάζουν τα γούστα μας και τα έλεγε ως έχουν (εμφάνιση, υπηρεσίες, κτλ).
Αυτά υγεία σε όλους.
review reaction 1 gnnakos, andronikos3, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
17 Απριλίου, 2023
AlexEasyRider υπονοείς δηλαδή ότι δεν τα λέω όπως έχουν; Για τη συγκεκριμένη όσοι την έχουν δει συμφωνούν. Τώρα αν κάποιος δει κάτι άλλο, δικό του γούστο. Στο τέλος θα με βγάλετε και ψεύτη.

Έρχεται ροπαλιά
review reaction 3 hornyasfuck
18 Απριλίου, 2023
Κι εγω δεν εχω το κουραγιο να διαβασω τετοια σεντονια,ιδιως οταν βριθουν μελισταλακτων λεπτομερειων.
Ιδιως αν διαβαζεις απο ταμπλετ η κινητο,το σεντονι της κριτικης γινεται ακομα μεγαλυτερο!
review reaction 1 srek7, hornyasfuck, bigmountain89
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5