Κριτικές από bigmountain

115 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 18
1 2 3 4 5 6 7
Διάταξη
19 Μαΐου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Τίτλος χιουμοριστικός και λογοπαίγνιο του "η τρέλα πάει στα βουνά"

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Γοητευτικές φωτογραφίες, έδειχναν ένα ελκυστικό σώμα με ευμεγέθη βυζιά. Τα κορίτσια στο τηλεφωνικό δεν γνώριζαν τίποτα, για πρώτη φορά μετά από καιρό κασκαντεριλίκι, έχουμε νέο challenge. Το γραφείο όπως πάντα άριστο.

Θα είμαι ξεκάθαρος σε κάτι. Το κάθε κορίτσι αξιολογείται βάσει συμπεριφοράς και συμμετοχής, άσχετα της τελικής εντύπωσης για το αν θα τη δεις πάλι ή όχι, με βάση το προσωπικό σου γούστο.

H Evgenia είναι ένα πρωτοεμφανιζόμενο κορίτσι, χαμογελαστό και αρκετά ευγενικό. Μακιγιαρισμένη και μοσχομυριστή, όμορφα πράσινα μάτια, αλλά με υπερβολικές βλεφαρίδες που έκρυβαν το χρώμα και τη ζωντάνια, είναι ομορφούλα. Μαλλιά καστανόξανθα μακριά μέχρι τη μέση, και περιποιημένα. Σε γενικές γραμμές θα δείτε το κορίτσι των φωτογραφιών, αφού αφαιρέσετε αρκετή από τη λάμψη και φανταστείτε το πρόσωπο στο ελαφρώς πιο άγριο, λογικό μιας και ηλικιακά πρέπει να είναι πάνω από τα 30. Μπορεί και οι φωτογραφίες να είναι παλιές, όπως στην περίπτωση της Domenica.

Κουβαλάει μια τρέλα και θα την δείξει από την αρχή. Εμφάνιση καλή, με μαύρο ολόσωμο φόρεμα που ανοίγει από μπροστά, με λευκές πλατφόρμες, άνευ στηθόδεσμου. Θα δείξει τα βυζιά της, θα προκαλέσει με τις κινήσεις της, θα γδυθεί και θα απαιτήσει να γδυθείς. Θα δείξει από την αρχή πως ήρθε για ένα πράγμα μόνο, δεν ενδιαφέρεται για κουβέντα.

Έχει ένα καλό σώμα, δέρμα λείο και βελούδινο, τα βυζιά της είναι όπως στις φωτογραφίες 6 και 10, όπου απεικονίζουν καλύτερα το πραγματικό τους μέγεθος. Σε κάθε περίπτωση είναι όμορφα, γεμάτα, με βάρος, ούτε στητά ούτε πεσμένα, μέγεθος μάλλον C, με προκλητικές ρώγες για αρκετό πιπίλισμα. Σώμα γεμάτο, θηλυκό σκαρί, έχει κάποια παραπανίσια κιλά στη μέση που όμως δεν ενοχλούν. Το κωλαράκι είναι ελαφρώς μικρότερο σε σχέση με τις φωτογραφίες, όμως τουρλωτό και όμορφο, ομοίως μουνάκι περιποιημένο και μοσχομυριστό.

Για το σώμα της θα έβαζα 7, αλλά τα όμορφα στήθη της κερδίζουν πόντο.

Τα φιλιά της είναι μετρημένα, με αρκετή γλώσσα αλλά λίγο τρελά, που τα έκαναν βαρετά. Χαζοχαρούμενο κορίτσι, γελάει αρκετά, γλείφει παντού, δαγκώνει. Στοματικό αρκετά καλό με δύναμη, αλλά αρκετά τρελιάρικο, θα περάσει και από τις μπάλες. Έχει piercing στη γλώσσα και το μέταλλο βοηθά αρκετά στην αίσθηση.

Στο ανάλογο γλείψιμο θα αφεθεί, συσπάται. Δεν της αρέσουν τα δάχτυλα, τρελαίνεται όμως με την κλειτορίδα και θέλει να επικεντρωθείς εκεί, είναι κλειτοριδική και τελειώνει εύκολα.

Κατέχει τη τέχνη του ισπανικού και την κάνει πολύ καλά, πότε κοιτάζοντας σε βαθιά στα μάτια, πότε σκύβοντας να ακουμπήσει τη γλώσσα της.

Περνάει αριστοτεχνικά την καπότα με το στόμα της, στο σεξ κουβαλά αρκετή τρέλα, προτιμά το σκληρό ροκ, είναι άνετη σε διάφορες στάσεις και παντού, ακολουθεί και αντέχει δυνατό ρυθμό, το δείχνει εξάλλου από την αρχή πώς ήρθες για μια δυνατή εμπειρία, ή σωστότερα το απαιτεί. Τζελ είχαμε, ελάχιστο, είναι αρκετά στενή, εντύπωση έκανε αυτό. Ιδρώτας και ροκ, θα επιχειρήσει μαλλιοτραβήγματα κι άλλα πιο ανώμαλα πράγματα, θέλει να της τα ανταποδώσεις, κοπανιέται αρκετά, κλειδώνει κι αυτή κάποιες φορές και δε σε αφήνει να συνεχίσεις. Τελειώνει εύκολα.

Θα απαιτήσει να κάνετε μαζί ντουζ, θα σε πλύνει, θα σε σκουπίσει, θα σε ξαπλώσει για μασάζ, θα τον ξαναπάρει στο στόμα της, μετά από ένα σύντομο ισπανικό. Το ίδιο μοτίβο, το ίδιο ροκ η ίδια τρέλα. Στο τέλος δείχνει ότι το ευχαριστήθηκε κι εκείνη, δεν έχει όμως καμιά σημασία, ο επαγγελματισμός της ήταν άνω του μέσου όρου.

Η Evgenia είναι εντυπωσιακή στις φωτογραφίες, πιο απλή από κοντά. Έχει μια συμπεριφορά τρελιάρικη, που ίσως να μην αρέσει σε κάποιους, όμως στο σεξ χαρακτηρίζεται ως αγριόγατα με πολύ καλές υπηρεσίες. Αποφεύγει τη κουβέντα, όμως μπορεί και να αγχώθηκε με κάτι συγκεκριμένο και να μην την ενδιάφερε, έχοντας το μυαλό της μόνο στο σεξ και πώς να ικανοποιήσει τον πελάτη. Δεν της αρέσουν τα δάχτυλα και προτιμά να φιλάει με τον τρόπο της κι αυτό είναι σεβαστό. Κατά τη γνώμη μου, δε μπορεί να σταθεί σε συνοδεία και πολύωρα, παρά μόνο για σεξ και ιδίως για pse καταστάσεις.

Η τρελιάρικη συμπεριφορά ίσως να μην αρέσει σε κάποιους, γιατί είναι ικανή να σε κάνει να χάσεις την υπομονή μαζί της. Τρελή για δέσιμο δηλαδή. Δεν φαίνεται νέα στο χώρο, φαίνεται όμως νέα σαν εσκόρτ, και ίσως να μην γνωρίζει ακόμα πώς να το διαχειριστεί. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι ευγενική και χαμογελαστή. Αν προσέξει τη συμπεριφορά της, είναι ικανή να αποκτήσει το κοινό της, από εμένα πάντως είναι μάλλον όχι.

Β.Μ.

bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
115
Likes:
26.595
Πόντοι:
27.636
review reaction 1 Score73, doc_lin, ntinosam και 23 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
17 Μαΐου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Στον κόσμο του Χάρι Πότερ, του ήρωα των βιβλίων της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, παράφρονες ονομάζονται τα έμψυχα πλάσματα που η όψη τους θυμίζει φάντασμα, με μαύρο μανδύα. Τρέφονται ρουφώντας τις ευχάριστες αναμνήσεις όποιου ανθρώπου βρουν στο διάβα τους, το φιλί τους αποφέρει απώλεια της ψυχής του. Είναι οι φύλακες της φυλακής του Άζκαμπαν, της φυλακής των μάγων, που κάποια στιγμή ξεχύθηκαν για να ρουφήξουν την ψυχή όλων.

Ένας παράφρον ήταν η Βικτόρια.

Επιλογή της Καίτης, μαζί με τη Ντομένικα και τη Τζούλια, που επανήλθαν. Την Βικτόρια πιο πολύ ήθελα να τη συναντήσω για να διαπιστώσω ο ίδιος αν ισχύει το ότι καταπίνει σπαθιά, όπως αναφέρθηκε στην πρώτη της κριτική, από σεβαστό συναγωνιστή. Κορυφαία συνεργάτιδα η Καίτη. Στο χώρο της, ως δικλείδα ασφάλειας.

Υποδοχή με μαύρη διάφανη ρόμπα, το πρόσωπο είναι πιο σκληρό σε σχέση με τις φωτογραφίες, αλλά προσέξτε εδώ. Δεν είναι ομορφούλα, αλλά ξεχωριστή. Για κάποιον περίεργο λόγο θύμιζε την Ειρήνη Καζαριάν, την νικήτρια του πρώτου GNTM. Θα μπορούσε να είναι μούσα κάποιου οίκου, που εκτιμά τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της κάθε κοπέλας. Όπως και να έχει, έχει απρόσμενα παράξενο πρόσωπο που το κάνει απρόσμενα ελκυστικό, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Ψηλό κορίτσι, δείχνει ότι βρίσκεται στη νιρβάνα της, στο βάθος τα κεριά τρεμόπαιζαν, εκ πρώτης όψεως έχει ένα σώμα αδύνατο και λαχταριστό. Επικοινωνιακή δεν ήταν μιας και δεν γνωρίζει αγγλικά, αλλά η γλώσσα του σώματος κάνει θαύματα. λικνίζεται ερωτικά και σε προκαλεί κοντά της.

Φιλάει μετρημένα στην αρχή, σταδιακά θα ανοιχτεί και θα γίνουν βαθιά με γλώσσα.

Άνευ εσωρούχων, συνεχίζει να λικνίζεται ερωτικά, προκαλεί να αφαιρέσεις τη ρόμπα της και αποκαλύπτεται ένα θηλυκό σώμα. Αδύνατη, βυζάκια ούτε σφιχτά ούτε πεσμένα, γεμίζουν την παλάμη σου, με piercing. Κώλος όμορφος με ανεπαίσθητη χαλάρωση. Μουνάκι περιποιημένο και μοσχομυριστό.

Θα αφεθεί στο γλείψιμο, ειδικά στην κλειτορίδα, τελειώνει αρκετές φορές, κλειδώνει τον λαιμό σου, φαίνεται είναι πολυοργασμική. Δάχτυλα δε θέλει και δεν της αρέσουν, σεβαστό. Οι ρόλοι θα αντιστραφούν και θα επιδιώξει να τον πάρει στο στόμα της. Αργό, βασανιστικό τσιμπούκι βαθιά στο λαρύγγι της, όντως καταπίνει σπαθιά. Το στοματικό της πλησιάζει το τέλειο, περιποιεί όλη την περιοχή, περνάει και από τις μπάλες με ωραίο τρόπο. Εδώ να σημειώσω πώς το υπερβολικά αργό τσιμπούκι της μέχρι τέρμα βαθιά, ήταν κάτι το ξεχωριστό, που δεν το κατέχουν πολλές. Ο ορισμός του no gag reflex.

Στο σεξ χαρακτηρίζεται ως ένα κορίτσι που θέλει ερωτικούς ρυθμούς αλλά ξεγελά. Είναι λυσσάρα, θα ρουφήξει τη ψυχή σου. Πατουσάκια πάνω στο κρεβάτι με το καλημέρα, δίνει έξαλλο ρυθμό, στο ιεραποστολικό κλειδώνει τα πόδια της γιατί τελείωσε. Φιλάει μετρημένα όποτε γουστάρει, θα ψάξει γλώσσα. Εντύπωση έκανε που κάθε λίγο και σχεδόν σε όλες τις στάσεις κλείδωνε και δε σε άφηνε να προχωρήσεις. Είχε τελειώσει. Στο ιεραποστολικό με τα πόδια της στους ώμους, θα επιχειρήσει κεφαλοκλείδωμα. Θα παρακαλέσει να τελειώσεις, γιατί η ίδια τελείωσε αρκετές φορές, αλλά πώς να το κάνεις αν η ίδια σε σταματάει επειδή τελείωσε η ίδια, έχοντας τον βαθιά μέσα της και σφίγγοντας σε;

Θα ζητήσει η ίδια δεύτερο γύρο, γίνεται να της χαλάσεις χατήρι; Κλείδωσε πάλι, τελείωσε και δεν άφηνε να δίνεις ρυθμό, θα αφήσει όταν χαλαρώσει. Κορύφωση ακριβώς πάνω στην ώρα, δε θα βιαστεί, δε θα τραβηχτεί, θα μείνει για αγκαλιές και φιλιά.

Αποχώρηση με θερμή αγκαλιά και ευχές.

Το κορίτσι είναι πλήρως συνειδητοποιημένο, ξέρει τι να κάνει, οι υπηρεσίες της πλησιάζουν το τέλειο. Ξέρει ότι δεν είναι η πιο όμορφη και ξέρει πώς να το αναπληρώσει. Παιδί των λουλουδιών κι αυτή, θα τα δώσει όλα αν βρει ευγένεια και καθαριότητα. Προσωπικά ίσως την έβλεπα πάλι, επί του παρόντος όμως υπάρχουν εξαιρετικά κορίτσια.

Β.Μ.

bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
115
Likes:
26.595
Πόντοι:
27.636
review reaction 1 review reaction 2 mancunian1986, maradona7, Milfomaniac και 19 άλλα μέλη
Σχόλια (4)
15 Μαΐου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Γάλακτος.

Tina. Οι πληροφορίες έλεγαν για ένα τρακαρισμένο μικρό με χαλαρή διάθεση. Ήρθε πάλι και έσπευσα να την κλείσω, το γραφείο άριστο.

Εμφάνιση με κοντό μαύρο αέρινο φορεματάκι, πάνω σε πέδιλα, μαλλιά μακριά και αέρινα. Γλυκό κορίτσι, το πρόσωπο της κάπως στρογγυλό αλλά όμορφο, όμορφα πράσινα μάτια, μικροκαμωμένη. Με το μικρό της τσαντάκι, χαμογελαστή, επιδιώκει αμέσως αγκαλιές. Δίνει την αίσθηση για πολύ τρυφερά πράγματα, το πολύ νεαρό της ηλικίας της και η παρουσία της με τσαχπινιά, αυτό προδίδουν.

Ουκρανάκι στην πολύ τρυφερή ηλικία των 19, δεν γνωρίζει αγγλικά και ούτε ήταν επικοινωνιακή, οπότε με νάζι προχώρησε κατευθείαν στο ψητό.

Της αρέσουν πολύ οι αγκαλιές και τα χάδια, θα ανεβεί αμέσως πάνω σου, θα κάνει πώς μετακινεί καταλάθος το φορεματάκι για να αποκαλυφθούν τα βυζάκια της, ολοστρόγγυλα και σχεδόν εφηβικά, με ανοιχτόχρωμες ρωγίτσες. Καθοδηγεί τα χέρια σου να τα ψηλαφίσεις και να χουφτώσεις το κωλαράκι της. Ψάχνει την κρεβατοκάμαρα και με ναζιάρικο τρόπο σε προκαλεί να την οδηγήσεις εκεί.

Unboxing, έχει ένα όμορφο και χαριτωμένο σωματάκι, οι φωτογραφίες είναι ακριβέστατες. Δεν είναι αδύνατη αλλά και ούτε παχουλή, η νεότητα της ηλικίας της αυτά κάνει. Δέρμα ανοιχτόχρωμο, λείο και βελούδινο χωρίς κάτι το περιττό, πέραν μιας αχρείαστης ζωγραφιάς στο χέρι της. Κωλαράκι όμορφο και τουρλωτό. Το σώμα της είναι πολύ εφηβικό. Αποφεύγει τα φιλιά, αλλά θα αφεθεί για μερικά, με δειλή γλώσσα, προτιμά τα φιλιά στο λαιμό και την κοιλιά, ανατριχιάζει. Μοσχομυριστή, είχε έρθει έτοιμη από το ξενοδοχείο.

Στοματικό αρκετά ερασιτεχνικό αλλά ξεχωριστό, ήταν χαριτωμένος ο τρόπος της, φαίνεται να μην μπορεί βαθύτερα αλλά έχει καλή τεχνική. Περνάει και από τις μπάλες κάπως ατσούμπαλα. Της αρέσει να την γλείφουν και θα αφεθεί, παίζει με τα βυζάκια της. Μουνάκι περιποιημένο και μοσχομυριστό, αλλά κάπως ταλαιπωρημένο από τα πολλά γλειψίματα. Δέχεται δαχτυλάκια στο τρυφερό, με παίξιμο της κλειτορίδας, λικνίζεται ερωτικά, δείχνει να μην αντέχει άλλο, το μουνάκι της έγινε υγρό.

Μονίμως χαμογελαστή, θα ζητήσει διείσδυση, αφού παραλειφθεί με λίγο τζελ. Πολύ ήρεμοι ρυθμοί, πάρα πολύ στενή, δεν αντέχει βαθιές διεισδύσεις. Λίγες οι στάσεις και οι βασικές, στο cow θα τον πάρει όλο μέσα και βγάζει λίγο τρέλα, χορεύοντας δεξιά αριστερά σε ερωτικούς ρυθμούς, ενώ τα μαλλιά της γαργαλάνε το κορμί σου. Θα ακουμπήσει τα πατουσάκια της στο κρεβάτι και χοροπηδάει χαριτωμένα. Στο doggy προτιμά να δίνει εκείνη την ώθηση, λικνίζεται, το κεφάλι της ακουμπά το κρεβάτι.

Ξανά cow με τις πατούσες στο κρεβάτι, το θεϊκό, μετά την κορύφωση, συνεχίζει κι άλλο και με πιο έντονο ρυθμό, της λες stop αλλά το μικρό στον κόσμο της. Το σώμα της είχε αρχίσει να ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο του σεξ. Το πρόσωπο και τα μάτια της φωτίστηκαν και φόρεσε το πιο λαμπρό της χαμόγελο.

Είναι πειραχτήρι, θα προκαλέσει για γαργαλητό και αγκαλιές με φιλάκια παντού, είναι πολύ ναζιάρα.

Αποχαιρετάει με ένα παιδικό φιλί, σαν σχολιαρόπαιδο που βρήκε τον σχολικό της έρωτα, με χαριτωμένες χειρονομίες.

Η Tina φαινομενικά είναι ένα πολύ άπειρο κορίτσι, ενώ μπορεί να μην είναι, θέλει να παρουσιάσει την εικόνα του αματούριου. Είναι για πολύ ήρεμες καταστάσεις, θα σου ανταποδώσει την ευγένεια και θα κάνει το καλύτερο που μπορεί, σε κάθε περίπτωση θα σου δώσει αυτό που θέλει εκείνη. Μπορεί και να μην θέλει να παραμείνει στο χώρο, αν όμως το κάνει, θα πρέπει να προσέξει κάποιες λεπτομέρειες και θα πάει μπροστά. Όσοι ψάχνουν μια τρυφερή εμπειρία με ένα χαμογελαστό και πολύ νέο κορίτσι που μόλις ενηλικιώθηκε, η Tina είναι εξαιρετική περίπτωση.

Ίσως της έδινα μια ευκαιρία στο μέλλον, επί του παρόντος όμως όχι, μιας και υπάρχουν άλλες καταπληκτικές επιλογές.

Β.Μ.

bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
115
Likes:
26.595
Πόντοι:
27.636
review reaction 1 mancunian1986, maradona7, Annapurna και 18 άλλα μέλη
Σχόλια (2)
18 Απριλίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Κυριακή κι ενώ υπήρχε κλεισμένο ραντεβού, έχουμε νέα άφιξη την Irina, ώπα εδώ είμαστε. Το ένστικτο είναι μεγάλη κουφάλα. Ήδη κλεισμένη και δεν γνώριζαν πότε θα γίνει πάλι διαθέσιμη, η Έλενα κρυφογελώντας, φρόντισε να φτιάξει προγράμματα, τόσο για την Angelina, όσο και την Irina, ώρες τσεκ.

Νέο αστεράκι, όμορφη κοπέλα με όμορφο ντύσιμο, πανύψηλη πάνω στα τακούνια, πολύ χαμογελαστή και μοσχομυριστή, ακομπλεξάριστη. Φωτεινό πρόσωπο με όμορφα χαρακτηριστικά, υπέροχα καταπράσινα μάτια, βλέμμα τσαχπίνικο, κεραυνοβόλο και πονηρό, υπέροχο χαμόγελο, εκπέμπει χαρά. Θα δείτε το κορίτσι των φωτογραφιών, αφαιρώντας την λογική επεξεργασία, που είναι ελάχιστη. Ελαφρώς μακιγιαρισμένη, δεν το χρειάζεται εξάλλου, έχει φυσική ομορφιά. Η ελίτσα στο μάγουλο της προσθέτει γοητεία.

Έξυπνο κορίτσι, ευγενική και επικοινωνιακή, γελάει, πειράζει, έχει χιούμορ. Καταγωγή από τα βάθη της παγωμένης Ρωσίας, προς Σιβηρία, παίζει να λέει άλλα ντ' άλλων, δεν έχει σημασία. Η καρτέλα της είναι ακριβής.

Unboxing, αδύνατη κοπέλα με κορμί φυσικό και καθαρό, δέρμα λείο και βελούδινο, φιλάει πολύ όμορφα και παθιασμένα με άφθονη γλώσσα. Διακριτικά στην αρχή για να σε κόψει, αφήνεται σταδιακά, είναι πονηρή. Βυζάκια μικρά αλλά όμορφα, μουνάκι περιποιημένο και καθαρό, κωλαράκι προκλητικό. Τα πάντα είναι απόλυτα φυσικά πάνω της.

Κλείνει πονηρά το μάτι της, στοματικό λίγο ερασιτεχνικό αλλά πολύ ωραίο, εναλλάσσει ρυθμό, προσπαθεί για βαθύτερα. Θα περάσει και από τις μπάλες πάλι εναλλάσσοντας ρυθμό. Χαμογελάει, σπαθένιο βλέμμα, περνάει και χαμηλότερα. Εντυπωσιακό. Αφήνεται στο ανάλογο γλείψιμο, είναι πολυοργασμική, υγραίνεται εύκολα, μουσκεύει για πλάκα, ειδικά με δαχτυλάκια μέσα της, σε ανύποπτη φάση τρέμει το ποδαράκι της. Προσοχή στα μαλλιοτραβήγματα, τελειώνει εύκολα, αποζητά πιο παθιασμένα φιλιά.

Γλείψιμο, γλείψιμο, γλείψιμο ατελείωτο.

Στο σεξ αποκαλύπτεται ένα κορίτσι που φαίνεται πώς έχει όρια, αλλά ξεγελά. Χωρίς τζελ, μιας και ήταν ήδη μούσκεμα, στάσεις όποια θέλεις και σε όποιο τέμπο θέλεις, είναι πολύ ευλύγιστη. Στο cow θέλει να νιώθει την καυτή ανάσα σου, στα όρθια με τα ποδαράκια τυλιγμένα νιώθεις το ένα ποδαράκι να τρέμει, είναι τόσο αδύνατη που τα χέρια της δεν έψαχναν από που να κρατηθούν, τεντώνεται προς τα πίσω, είναι σίγουρη για τον εαυτό της. Αποζητά το έντονο eye contat, βγάζει μορφασμούς, φωνάζει, αποζητά πιο ανώμαλα πράγματα. Μέταλλο και ιδρώτας όπως στις παμπ που χτυπιούνται δίχως αύριο. Τελείωμα με μια εξαιρετική κατάποση, το βλέμμα της έγινε δολοφονικό, χαμογέλασε πονηρά.

Ο χρόνος περνάει σαν πυροτέχνημα, ευχάριστη κουβέντα στο ελάχιστο υπόλοιπο, είναι περίεργο κορίτσι, με την καλή έννοια, ενθουσιάζεται εύκολα. Αν έχετε και κοινά ενδιαφέροντα, μπορείς να μιλάς με τις ώρες μαζί της. Έμεναν λίγα λεπτά, ζήτησε δάχτυλο, γίνεται να αρνηθείς; Τελείωσε πάλι. Αποχώρηση στο +5 +10 χωρίς καμιά βιασύνη και υποσχέσεις που καλό είναι να μην γίνονται, αλλά θα κρατηθούν, μιας και ήταν από τα καλύτερα ραντεβού.

Το κορίτσι είναι ακομπλεξάριστο, πλήρως συνειδητοποιημένο και χαρούμενο, ξέρει τι να προσφέρει και πόσο, πουλάει την εικόνα της όπως πρέπει. Είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας αναβαθμισμένο, ξέρει τη δουλειά. Η συμμετοχή της είναι επιπέδου, θέλει να περνάει καλά και δείχνει ότι το κάνει και για τη δικιά της ικανοποίηση. Συμπεριφορά κοντά στο άριστο, είναι πειραχτήρι. Έξυπνο κορίτσι, αν προσέξει κάποιες λεπτομέρειες, ο κόσμος είναι στα πόδια της.

Θα μπορούσε να φτάσει τον ξανθό άγγελο αλλά δεν την ακουμπά καν. Πλησιάζει αλλά όχι, καλώς ή κακώς η κάθε κοπέλα είναι μοναδική.

Β.Μ.

bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
115
Likes:
26.595
Πόντοι:
27.636
review reaction 1 company of heroes tho, mancunian1986, doc_lin και 25 άλλα μέλη
Σχόλια (13)
17 Απριλίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Angelina λοιπόν. Την είχα στον στόχο από την αρχή, αλλά ήρθε και η Betty με ανανεωμένο μενού και την προτίμησα, μιας και είχαμε αφήσει χρωστούμενα στη μέση.

Ήρθε και η ώρα της και η συνάντηση κανονίστηκε στο χώρο της, μήπως χρειαστεί να την σκαπουλάρω. Πράγματι, παραλίγο χρειάστηκε, όλα καλά όμως. Η συνάντηση κλείστηκε εύκολα, επικοινωνία καλή. Η επικοινωνία με τα κορίτσια του τηλεφωνικού, δηλαδή με Καίτη ή Έλενα, είναι πάντα κορυφαία, αλλά η επικοινωνία των κοριτσιών με τους μάνατζερ, ιδίως τα πρώτα λεπτά του ραντεβού, κάπως προβληματική, κι έτσι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Αντικρίζεις το κορίτσι των φωτογραφιών στο πιο γήινο παρουσιαστικό, στο πιο ελαφρώς αδύνατο, αντικρίζεις ένα κοριτσάκι, ενώ στις φωτογραφίες φαίνεται μια γυναίκα. Όμορφο πρόσωπο με καταπληκτικά μπλε μάτια και όμορφο σώμα, ελαφρώς skinny. Δέρμα λευκό και βελούδινο, χωρίς ίχνος τρίχας. Μαλλί όπως το βλέπετε στο ελαφρώς ατημέλητο, μοσχομυριστή. Όμορφα εσώρουχα, ανέυ τακουνιών.

Δηλώνει 25 ετών από Λευκορωσία. Αν είναι μικρότερη από όσο δηλώνει το γραφείο, τότε δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο, πρωτοφανές, δεν αποκλείεται όμως η ίδια να θέλει να κρύψει χρόνια, μιας και μικροδείχνει.

Θα προσπεράσω την αρχική αμηχανία, που οφειλόταν σε προβληματική επικοινωνία του κοριτσιού με τους μάνατζερ, για διάφορους λόγους, και θα επικεντρωθώ στο κορίτσι που είναι και η ουσία το θέματος. Το κορίτσι είναι χαμογελαστό και ευγενικό και περιμένει από σένα να δηλώσεις τις προτιμήσεις σου. Καμιά προτίμηση, άσε το πράγμα να πάει μόνο του, όπως και έγινε.

Αποκαλύπτονται βυζάκια ταιριαστά στο σωματότυπο της, με μαζεμένες ρωγίτσες, μουνάκι περιποιημένο αλλά αρκετά ταλαιπωρημένο, κωλαράκι μικρό αλλά όμορφο. Θα αφεθεί για φιλιά με γλώσσα, κάπως βαρετά μεν, αλλά παιχνιδιάρικα. Το βλέμμα της έγινε στοργικό, θέλει ήρεμα πράγματα.

Το στοματικό της απρόσμενα καλό, με δύναμη και ρυθμό, περνάει από της μπάλες ατσούμπαλα, σχεδόν αδιάφορα. Δεκτική στο ανάλογο γλείψιμο, δείχνει να το απολαμβάνει, έστω και στα ψέματα.

Στο σεξ αποκαλύπτεται ένα κορίτσι που θέλει ερωτικούς ρυθμούς προς το ροκ. Τζελ είχαμε, όχι υπερβολική ποσότητα, στενή, παρά τα εμφανής μεγάλα μουνόχειλα της. Αφήνει να παίρνεις τις πρωτοβουλίες, δε θα αναφέρει κάτι, παίρνει μορφασμούς ικανοποίησης, ενώ ταυτόχρονα παίζει με την κλειτορίδα της. Στάσεις αρκετές πριν το doggy.

Στο doggy αμέσως θα βάλει τζελ στον κώλο της γιατί νομίζει ότι αυτό θέλεις και κοιτάει πονηρά με χαμόγελο. Ας είναι, είσοδος τρυφερή μέχρι να συνηθίσει, τα δίνει όλα. Αρκετές στάσεις, δε δυσανεχτεί πουθενά, το γυρνάει σε anal cowgirl όπου τα δίνει όλα με γρήγορο ρυθμό και βαθιές διεισδύσεις. Πλησιάζει αρκετά το τέλειο σε αυτή τη στάση, εντυπωσιακό. Ίσως το γουστάρει.

Ο χρόνος ήταν ελάχιστος, τον ανάλωσε με μασάζ κάπως άθλιο. Επικοινωνιακή δεν ήταν και δεν ήθελε, αλλά μονίμως χαμογελαστή. Στο τέλος αποχαιρετισμός με θερμή αγκαλιά μήπως τσιμπήσει το επαναληπτικό, αλλά δεν τα κατάφερε, δεν είχε τη τέχνη του θηλυκού να γαμήσει εγκεφαλικά το αρσενικό.

Η Angelina είναι κατά τη γνώμη μου μια δύσκολη περίπτωση. Συμφωνώ με τον Βοσκό, η κοπέλα είναι αρκετά έμπειρη, το παίζει αθώα. Σε κάθε περίπτωση θα σου δώσει αυτό που θέλεις ή έστω αυτό που νομίζεις ότι θέλεις. Μια πολύ ευχάριστη εμπειρία, με πρωκτικό, γιατί χωρίς ίσως να μην άξιζε καν. Σε κάθε περίπτωση όμως ήταν μια ευχάριστη εμπειρία που δύσκολα θα επαναληφθεί, εκτός κι αν ξεμείνουμε από επιλογές, αλλά ευτυχώς πάντα παρουσιάζονται νέες.

Β.Μ.

bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
115
Likes:
26.595
Πόντοι:
27.636
review reaction 1 Km7699, mancunian1986, maposavouris και 21 άλλα μέλη
Σχόλια (2)
04 Απριλίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Τυφώνας Μαρίνα. Μαρίνα η λυσσάρα. Πήδημα με την tattoo artist. Πήδημα με τη γυναίκα του Μακ Κίσικ. Βασικά αναζητείται τίτλος.

Δεν είχα την ευκαιρία να τη συναντήσω την προηγούμενη φορά, τώρα όμως με το που έγινε διαθέσιμη, η συνάντηση κανονίστηκε. Ας είναι καλά η Καίτη και τα μαγικά της.

Οι φωτογραφίες έδειχναν μια κοπέλα που εξάπτει τη φαντασία. Ο ήρωας της ιστορίας βρίσκεται σε κάποιο στούντιο, το τατουάζ που επέλεξε θα το κάνει η όμορφη κοπέλα γεμάτη ζωγραφιές, και στο τέλος κάνετε σεξ, πληρώνοντας μόνο για το τατουάζ.

Θα μπορούσε ο τίτλος να είναι ψυχρός εκτελεστής γιατί αυτήν την εντύπωση δίνει, η πρώτη εντύπωση πάντα παίζει μεγάλο ρόλο. Ένας κρύος ιδρώτας σε λούζει όταν την αντικρίζεις, γιατί έχει ύφος σοβαρό, χαμογελαστή και ευγενική μεν, αλλά με πονηρό βλέμμα, θα σε κόψει και θα σε αξιολογήσει. Συμπεριφέρεται αναλόγως της συμπεριφοράς σου, για αυτό φερθείτε αναλόγως. Μια αμηχανία υπήρχε, γρήγορα όμως ξεπεράστηκε.

Ψηλή γυναίκα, ειδικά με τα τακούνια, υπέροχα μπλε μάτια με ιδιαίτερο σχήμα και μαλλιά περιποιημένα, δέρμα βελούδινο, φωτογραφίες σχεδόν ακριβέστατες, αφού αφαιρέσετε τη λογική λάμψη. Είναι σίγουρα μια εντυπωσιακή γυναίκα, θα την πρόσεχες στο δρόμο, δεν περνάει απαρατήρητη.

Κορμί σμιλεμένο, στεγνό, χωρίς ίχνος λίπους, στήθη σιλικόνης κάπως σκληρά αλλά συμμετρικά, με piercing στις θηλές της. Μουνάκι πεντακάθαρο και περιποιημένο, κωλαράκι γυμνασμένο και όμορφο, με ανεπαίσθητη χαλάρωση όμως.

Ένα της σπαθένιο βλέμμα κι ένα της δολοφονικό χαμόγελο, ήταν αρκετά. Φιλάει με πάθος, τα φιλιά της είναι υγρά και βαθιά, έχει μια προτίμηση στα παιχνίδια με τη γλώσσα. Ξεφεύγει κι ένα "will I fuck you or will you fuck me?" και θα πάρει τον ρόλο πάνω της. Επικεντρώνεται στο στοματικό, όπου πλησιάζει το τέλειο. Ρυθμός, ταχύτητα, επιφάνεια, βάθος, κορμός, τον καταπίνει για πλάκα αν και πνίγεται εύκολα, σε όλες τις κινήσεις είχε μια μαεστρία. Θα περάσει και από τις μπάλες να τις λιώσει. Θα ρίξει κλεφτές ματιές, το βλέμμα της έγινε πονηρό και βαθύ, θέλει να χάνεσαι στα μάτια της.

Της αρέσει να τη γλείφουν, παίζει με τα στήθη και το μουνάκι της, αναστενάζει, λικνίζεται ερωτικά. Δώσε έμφαση εκεί με διάρκεια και ίσως ανταμειφθείτε.

Από εκείνο το σημείο και ύστερα, μόνο πολύ σκληρό ροκ και αρκετός ιδρώτας, όπως αρμόζει σε μια καλλιτέχνιδα της δερματοστιξίας που την βρίσκει με ακούσματα από σκληρό μέταλλο και τα παρεμφερή και χτυπιέται μέχρι τελικής πτώσεως. Χωρίς τζελ, θα προσπαθήσει να επιβάλει λυσσασμένο έλεγχο, θα ενθουσιαστεί αν καταφέρεις να της επιβάλλεις σκληρότερο. Μοναδική στο cow, ειδικά με τις πατούσες στο κρεβάτι, μοναδική και στο ιεραποστολικό και σε διάφορες παραλλαγές, στο reserve δίνει πιο ερωτικό ρυθμό. Στο doggy θα διπλωθεί και θα βγάλει τρομακτικές κραυγές, σε ανύποπτη φάση θα φανεί ένα χαμόγελο ανακούφισης, σα να τελείωσε, ή έστω θέλει να δείξει ότι τελείωσε. Έντονο eye contact, αναστενάζει και βγάζει κραυγές, είναι λυσσάρα. Συμμετέχει και ακολουθεί σε όλα, μπορεί να γίνει υποτακτική, αρκεί να το θέλει η ίδια και να θέσει τα όρια.

Έχει τρομερή ευλυγισία και το σώμα της τη βοηθά σε πιο εξεζητημένες στάσεις.

Προτιμά τις πράξεις παρά τα λόγια και δε θα σε αφήσει να χαλαρώσεις στο διάλειμμα. Χωρίς καμιά βιασύνη, ο χρόνος θα ολοκληρωθεί, θα κατατεθεί ο οβολός, και ο καθένας θα επιτρέψει στις υποχρεώσεις του, κατόπιν αγκαλιάς. Τώρα που η πράξη τελείωσε, τίποτα δεν έχει σημασία, η συμπεριφορά της ήταν τυπική, ο επαγγελματισμός της πλησίαζε το τέλειο. Ο χρόνος ολοκληρώνεται σαν πυροτέχνημα, χωρίς να το καταλάβεις.

Η Μαρίνα είναι μια σωστή επαγγελματίας που ξέρει τι κάνει. Μια κοπέλα ακομπλεξάριστη, που ξέρει το σκοπό της. Αγέλαστη κι αυτή, μέχρι χαλαρώσει και στην πράξη τα δώσει όλα, δίνει την εντύπωση ότι το ζει μαζί σου, δεν αποκλείεται όμως και να γουστάρει αυτό που κάνει. Μέσα της όμως κρύβεται κι ένα κορίτσι με girlfriend στοιχεία. Μην γελιέστε όμως με το αρχικό της ψυχρό βλέμμα, θέλει κι αυτή το χρόνο της για να αποκαλυφθεί ο τυφώνας Μαρίνα.

Β.Μ.

bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
115
Likes:
26.595
Πόντοι:
27.636
review reaction 1 GALLAS, blizardeye, company of heroes tho και 27 άλλα μέλη
Σχόλια (1)
29 Μαρτίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Η κοπέλα είναι εδώ αρκετές μέρες και ούτε ένας δεν έγραψε κάτι, ντροπή σας. Μοναχοφάηδες και δεν συμμαζεύεται.

Προσωπική επιλογή της Καίτης από το γραφείο, με διαβεβαιώσεις ότι η κοπέλα είναι πολύ καλή περίπτωση. Κορυφαία συνεργάτιδα η Καίτη.

Συνάντηση με τη Betty από το Κιέβο. Ντύσιμο sexy υψηλού επιπέδου με μίνι φορεματάκι και τακούνια, total black, ένα ευχάριστο σοκ το παθαίνεις. Αγέλαστο κορίτσι αλλά με βαθύ, πονηρό και σπαθένιο βλέμμα, αν της το ανταποδώσεις θα χαμογελάσει πονηρά και επιδίδεται σε προκλητικές κινήσεις για να σε φέρει κοντά της για μια οικεία αγκαλιά με παθιασμένο φιλί. Έχει ένα γλυκό πρόσωπο, κάπως μακρόστενο, με μάτια σε καστανοπράσινη απόχρωση με γατίσιο βλέμμα που άνετα σκοτώνει ανύποπτους περαστικούς. Μαλλιά περιποιημένα, θα δείτε το κορίτσι των φωτογραφιών, στο ελαφρώς πιο γηίνο, αφαιρώντας τη λογική λάμψη.

Δηλώνει 20 ετών, μπορεί όμως ( ή μάλλον σίγουρα ) να είναι λίγο μεγαλύτερη. Ύψος και κιλά σχεδόν ακριβέστατα.

Μια παρένθεση εδώ. Υπάρχουν τα αματούρια και οι επαγγελματίες. Τα μεν αματούρια χωρίζονται σε αυτές που είναι πραγματικά άπειρες στο χώρο και σε αυτές που βρίσκονται στη φάση της ζωής τους που θέλουν να εξερευνήσουν τη σεξουαλικότητα τους. Οι δε επαγγελματίες σε αυτές που κάνουν τυπικά τη δουλειά τους και σε αυτές που είναι σοβαρές στη δουλειά τους, που σε κάθε ραντεβού τους κρατάνε το επίπεδο τους ψηλά. Η Betty δεν είναι ούτε το πρώτο, ούτε το δεύτερο, τουλάχιστον όπως παρουσιάστηκε. Μια part time επαγγελματίας που το κάνει όποτε θέλει, για την ευχαρίστηση της, γιατί της αρέσει, πέρα από τον παράγοντα του χρήματος.

Είναι εντυπωσιακός ο τρόπος που πλασάρει την περσόνα της. Αγέλαστη μονίμως, αλλά με δολοφονικό βλέμμα, λικνίζεται ερωτικά και προκαλεί για unboxing, με απαίτηση να τη γδύσεις αργά και βασανιστικά. Εσώρουχα sexy, αποκαλύπτεται ένα πολύ όμορφο σώμα, οι φωτογραφίες δεν έχουν καμιά απόκλιση. Στηθάκια φυσικότατα και όμορφα και κωλαράκι όμορφο, απόλυτα ταιριαστά στο σωματότυπο της. Μουνάκι πεντακάθαρο και περιποιημένο, δέρμα λείο και βελούδινο, με λίγες ζωγραφιές που έχουν αφαιρεθεί με photoshop.

Φιλάει πολύ όμορφα με πάθος και άφθονη γλώσσα, θα ρουφήξει όλο σου το είναι, θα γλείψει παντού. Στοματικό πάρα πολύ ωραίο, εναλλάσσει ρυθμό, άλλοτε αργό και αισθησιακό, άλλοτε με ταχύτητα, σε ανύποπτη φάση ίσως χάσει τον έλεγχο και το παρακάνει, θα πρέπει να την καθοδηγήσεις στις προτιμήσεις σου. Πολύ τίμιες προσπάθειες για καταδρομικές διάρκειας, όσο μπορεί, και είναι εντυπωσιακός ο χρόνος που τον έχει μέσα της και βαθιά, χωρίς να πνιγεί. Θα περάσει και από τις μπάλες και το μόνο που δεν έκανε ήταν να τις ξεριζώσει. Δεκτική στο ανάλογο γλείψιμο, συμπεριφέρεται σα να μην την έχουν γλείψει ξανά, είναι αρκετά ευαίσθητη, επιχειρεί μαλλιοτραβήγματα. Δεν της αρέσουν τα δάχτυλα αλλά θα αφεθεί για λίγο.

Στο σεξ αποκαλύπτεται μια κοπέλα που έχει κολλήσει λύσσα. Ακολουθεί σε όλα, προσπαθεί να επιβάλλει τον δικό της εξωφρενικό ρυθμό μέχρι να της τον επιβάλλεις εσύ, προτιμά το σκληρό ροκ, παραλίγο να είχαμε ζημιές. Το eye contact σχεδόν απουσιάζει αλλά θα ρίξει κλεφτές σπαθένιες ματιές όλο νόημα, ενώ αναστενάζει και βγάζει κραυγές, σε βαθμό που ίσως τρομάξεις. Στο cow είναι κορυφαία, δίνει λυσσασμένο ρυθμό, ξέρει όλες τις στάσεις, ξέρει να στήνεται, ενώ αποζητά την επαφή των κορμιών και τα φιλιά.

Είναι ευχάριστη στην επικοινωνία και αφήνεται σε μερικά γέλια, γελάει με αστεία και έχει αυτοσαρκασμό , το μονίμως δολοφονικό της βλέμμα φώναζε για τη συνέχεια. Έχει μια έκδηλη προτίμηση στις αγκαλιές και τα φιλιά, προτιμά να γλείφει παντού πριν περάσει στο στοματικό, και ακολουθήσει δεύτερος γύρος.

Το κορίτσι έχει μια συμπεριφορά που ξεγελά. Αρκετά πονηρή, θα σε κόψει, θα σε ζυγίσει, θα συμπεριφερθεί αναλόγως. Φαίνεται ότι το κάνει και για την δικιά της ευχαρίστηση, δεν αποκλείεται όμως και να ξέρει άριστα τη δουλειά της και να συμμετέχει όπως πρέπει. Εκτιμά την ευγένεια και την καθαριότητα σε υπερθετικό βαθμό. Αγέλαστη, αλλά με δολοφονικό βλέμμα, που αφήνει υπόνοιες για μια πολύ δυνατή συνέχεια. Ένα έμπειρο κορίτσι, ή σωστότερα μια part time επαγγελματίας, που ξέρει τι να προσφέρει, αν έχει κέφια, μπορεί να προσφέρει περισσότερα, αρκεί να το θέλει η ίδια. Χρήματα στο τέλος με χαριτωμένο τρόπο, που δείχνει το χιούμορ της.

Υποσχέσεις για μια καλύτερη συνέχεια, όμως καλό είναι να κρατάμε ένα μικρό καλάθι.

Μοναδικά αρνητικά η ίσως όχι τόσο καλή σχέση με την στοματική της υγιεινή, κι ας είχε μαζί της στοματικό διάλυμα, αλλά και η ποσότητα τζελ, που ευτυχώς ήταν waterbased που στέγνωνε εύκολα και δεν ανανέωνε.

Φεύγει οσονούπω αλλά θα επιστρέψει κατά τη δήλωση της.

Β.Μ.

bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
115
Likes:
26.595
Πόντοι:
27.636
review reaction 1 Km7699, mancunian1986, dimigoall και 19 άλλα μέλη
Σχόλια (7)
20 Μαρτίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0

Οι φωτογραφίες της με γοήτευσαν, έσπευσα να την κλείσω. Μονίμως κλεισμένη, έδινε την εντύπωση για κάτι δυνατό, απεναντίας. Η Καίτη ευγενέστατη, προσπαθεί να τους εξυπηρετήσει όλους.

Η εμπειρία μου με το κορίτσι ήταν λίγο διαφορετική, προς το καλύτερο.

Ψηλό κορίτσι, χαμογελαστό με ζεστά μάτια που μαγνητίζουν. Είναι από τις περιπτώσεις που το πρώτο βλέμμα, λέει πολλά για τη συνέχεια. Ελαφρώς αγχωμένη αλλά ευγενική, φαίνεται άπειρη και φωνάζει για ήρεμα πράγματα. Η κοπέλα είναι αρκετά όμορφη, πολύ κοντά στις φωτογραφίες. Να έλειπαν μόνο τα φίλτρα, και θα ήταν ακριβέστατες. Πρόσωπο ελαφρώς πιο στρογγυλό αλλά καθαρό, δέρμα ανοιχτόχρωμο και βελούδινο, μαλλιά μακριά περιποιημένα. Εμφάνιση όπως στις φωτογραφίες με sexy εσώρουχα. Η πιο αντιπροσωπευτική θεωρώ ότι είναι η 4η. Ανέυ μακιγιάζ, με μακιγιάζ ίσως να ήταν όπως στις φωτογραφίες. Ο τρόπος που χαμογελάει είναι γλυκός.

Δεν το έχει με την κουβέντα, κοιτάει με ντροπαλό τρόπο και περιμένει από εσένα να της φερθείς ανάλογα και να ανοιχτεί. Ένας κρύος ιδρώτας σε λούζει, όμως στο τέλος θα αφεθεί. Σώμα καλό, με χαλάρωση στο στήθος και το κώλο, ο προηγούμενος συναγωνιστής με κάλυψε απόλυτα. Το δυνατό της σημείο είναι το πρόσωπο και εάν ήταν ακριβώς όπως στις φωτογραφίες, θα μιλάγαμε για μια πολύ όμορφη κοπέλα.

Με προσοχή θα ανοιχτεί πολύ και το πρόσωπο της θα γίνει ακόμα πιο φωτεινό, το βλέμμα της γίνεται βαθύ. Φιλάει πολύ όμορφα με πάθος, δεν κάνει εκπτώσεις στη γλώσσα, έχει σαρκώδη χείλη. Της αρέσει πολύ, θα αφεθεί εκεί, συμπεριφέρεται σα να είναι το κορίτσι σου.

Αφήνεται στο γλείψιμο, μουνάκι περιποιημένο και πεντακάθαρο, δείχνει να το απολαμβάνει, παίζει με τα βυζάκια της. Επιτρέπει δαχτυλάκια, αρκεί να είστε τρυφεροί, και την αφήσετε να δείξει πώς τα προτιμά. Στην ανάλογη περιποίηση προσπαθεί για το καλύτερο, στοματικό απολαυστικό, αργό, βαθύ και βασανιστικό, ενίοτε με δύναμη, εντυπωσιακό που μπορούσε καταδρομικές διάρκειας, περνάει και από τις μπάλες. Είναι ικανή να σε τελειώσει σε ανύποπτο χρόνο.

Στο σεξ αποκαλύπτεται ένα κορίτσι που θέλει ήρεμους ερωτικούς ρυθμούς, στο cow θα λυσσάξει λίγο και προτιμά την επαφή των σωμάτων και τις γλώσσες ανακατεμένες, λικνίζεται ερωτικά, είναι η αγαπημένη της στάση και αυτή προτιμά.

Δίνει απλόχερα αγκαλιές και φιλιά, γίνεται πιο επικοινωνιακή, στον δεύτερο γύρο γίνεται πιο ερωτική, με τους ίδιους ήρεμους ρυθμούς.

Το κορίτσι είναι ελαφρώς αγχωμένο, φαίνεται άπειρη εντελώς, αν και εντύπωση έκανε το στοματικό της. Θέλει υπομονή να πάρεις το καλύτερο που μπορείς από εκείνη, προσπαθεί πολύ. Εντύπωση έκανε πώς δεν έκλεβε καθόλου χρόνο, και ούτε που κοίταξε το κινητό της. Λεφτά διακριτικά στο τέλος στο τραπεζάκι, χαμογέλασε και ανταπέδωσε με ένα γλυκό φιλί.

Φαίνεται πώς δε θέλει να μείνει σε αυτό το χώρο, είναι μια τίμια περίπτωση για όποιον ψάχνει ήρεμα πράγματα σε ερωτικούς ρυθμούς. Εάν είχε περισσότερη εμπειρία ή πιο ενεργή συμμετοχή και είχε καλύτερο σώμα, ίσως να δικαιολογούσε τα λεφτά που ζητάει.

Β.Μ.

bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
115
Likes:
26.595
Πόντοι:
27.636
review reaction 1 company of heroes tho, mancunian1986, Kontopodis και 23 άλλα μέλη
Σχόλια (6)
15 Μαρτίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

As hell.

Υπάρχουν κοπέλες που ξέρουν να ντύνονται, ξοδεύουν τα λεφτά εκεί που πρέπει και στα σωστά εσώρουχα, επενδύοντας στην εικόνα τους. Ξέρουν ότι η πρώτη εντύπωση πάντα παίζει μεγάλο ρόλο, ξέρουν ότι με σωστό ντύσιμο και σωστό μακιγιάρισμα, θα πλασάρουν την περσόνα που πρέπει. Η Merry είναι μια κοπέλα που ξέρει πώς να πουλήσει την εικόνα της και αν την κυκλοφορήσεις, σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη στο δρόμο.

Διαβάζοντας την προηγούμενη κριτική, ο στόχος κλειδώθηκε. Η αλήθεια είναι πώς είχα κάποιους ενδοιασμούς, για πολλούς λόγος, αλλά οι διαβεβαιώσεις πώς η κοπέλα είναι πολύ καλή περίπτωση και άκρως αισθησιακή, ήταν αρκετές για να κανονιστεί η συνάντηση. Το γραφείο ευγενικό και άριστο.

Όταν κάνεις μια ειδική παραγγελία και αυτή τηρείται, ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με μια κοπέλα σοβαρή στη δουλειά της. Σέξυ εμφάνιση με τακούνια και ακόμα πιο σέξυ εσώρουχα, το κορίτσι φαίνεται ντροπαλό αλλά δεν είναι, από την αρχή με χαμόγελο, τσαχπινιά, και θετική διάθεση. Εσώρουχα στο χρώμα του διάβολου, όπως ακριβώς στην κεντρική της φωτογραφία.

Η κοπέλα είναι αρκετά όμορφη, έχει μια μικρή απόκλιση σε σχέση με τις φωτογραφίες. Πρόσωπο ελαφρώς πειραγμένο σε χείλη, ίσως και αλλού, και ελαφρώς πιο άγριο, τα χείλη της δεν είναι καθόλου αντιαισθητικά. Έξυπνα μακιγιαρισμένη, το βλέμμα της κάπως σκοτεινό αλλά πονηρό, άκρως προκλητικό. Είναι πράγματι πολύ σέξυ με τα κατακόκκινα εσώρουχα και τα τακούνια, πούλησε την εικόνα της όπως έπρεπε. Έχει όμορο σώμα, αδύνατο, ίσως καλύτερο σε σχέση με τις φωτογραφίες. Στηθάκια σιλικόνης αλλά πολύ καλή δουλειά, κωλαράκι όπως πρέπει να είναι, απόλυτα ταιριαστό πάνω της, μουνάκι περιποιημένο και μοσχομυριστό. Piercing στον αφαλό της.

Είναι λίγο μεγαλύτερη από όσο αναγράφεται.

Φιλάει με πάθος και με διάρκεια, τα φιλιά της είναι υγρά και βαθιά, αν το θέλει θα ψάξει λαρύγγι. Η αίσθηση των χειλιών κάπως σκληρή αλλά δεν χαλάει.

Αφήνεται στο γλείψιμο, δείχνει να της αρέσει και θα λικνιστεί σε ερωτικούς ρυθμούς, ψάχνει να γραπωθεί, είναι αρκετά ευαίσθητη, δέχεται δαχτυλάκια τρυφερά, με όρια. Αντίστοιχα, στο στοματικό είναι αρκετά καλή με δύναμη, θα επιχειρήσει καταδρομικές όσο αντέχει, θα ρίξει ματιές, θα περάσει και από τις μπάλες με αισθησιακό τρόπο.

Στο σεξ χαρακτηρίζεται ως άκρως αισθησιακή με συμμετοχή μεταξύ ερωτισμού και ροκ. Πάθος αρκετά έντονο και αντέχει σε πιο ανεβασμένες στροφές, συμμετέχει ενεργά με ερωτικές κινήσεις. Δείχνει ότι θέλει να το ζήσει, έστω και στα ψέματα, αλλά το κάνει πολύ καλά. Για κάποιον περίεργο λόγο προτιμά την επαφή πρόσωπο με πρόσωπο, ίσως για να δείξει ότι το απολαμβάνει, ρίχνει κλεφτές πονηρές ματιές

Στο ενδιάμεσο θα κάνει μπάνιο και θα πλύνει δόντια, αρκετά εντυπωσιακό, θα ριχτεί πάλι στη μάχη. Έχει μια έκδηλη προτίμηση στις αγκαλιές και τα παθιασμένα φιλιά, έχει και μια ευαίσθητη περιοχή που αν την βρεις θα ξετρελαθεί.

Το κορίτσι είναι άκρως αισθησιακό, ελαφρώς ντροπαλή αλλά αρκετά ευγενική, είναι ξεκάθαρη η επαγγελματική πλευρά που παρουσιάζει. Συνειδητοποιημένη, ξέρει τι να προσφέρει και πόσο. Έχει το παρουσιαστικό για μια σοβαρή επαγγελματία, αν θέλει να συνεχίσει τη δουλειά, μπορεί να πάει πολύ ψηλά. Προς το παρόν, ίσως επειδή βρίσκεται στα πρώτα της βήματα, έχει πιο συγκρατημένη απόδοση, αλλά το μέλλον της ανήκει.

Σώμα και πρόσωπο στο 8 γιατί δεν είναι απόλυτα φυσικό κι εγώ εκτιμώ την φυσική ομορφιά.

Β.Μ.

bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
115
Likes:
26.595
Πόντοι:
27.636
review reaction 1 mancunian1986, Rensten, Yatoputso και 26 άλλα μέλη
Σχόλια (3)
27 Φεβρουαρίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Είχα την ευκαιρία να τη συναντήσω την πρώτη μέρα που ήρθε, αλλά η Καίτη με παρότρυνε στη Yuki και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Ήρθε και η ώρα της Nika και η συνάντηση κανονίστηκε. Η Καίτη όπως πάντα, μάχιμη να εξυπηρετήσει.

Η κοπέλα είναι πράγματι πολύ όμορφη και γλυκιά, όντως θυμίζει αρκετά την Angelina Jolie νέα, το δε χαμόγελο της τις σπάνιες φορές που χαμογελάει και γελάει, είναι πολύ γλυκό. Άβαφτη εντελώς, με τέτοια ομορφιά δε το χρειάζεται και πολύ, αλλά θα μπορούσε να είναι λίγο πιο περιποιημένη.

Όμορφα πράσινα μάτια που όμως μοιάζουν κάπως θλιμμένα. Πρόσωπο εντελώς φυσικό και καθαρό χωρίς επεμβάσεις με ζουμερά χείλη, μαλλιά καστανά μακριά περιποιημένα. Εκ πρώτης όψεως δε σου δίνει την εντύπωση για μια ευχάριστη συνέχεια, αλλά θα σε κόψει, θα σε ζυγίσει, και θα συμπεριφερθεί αναλόγως και αφήνει υπόνοιες για μια πολύ ερωτική συνέχεια.

Ελαφρώς αγχωμένη αλλά αρκετά ευγενική, τα αγγλικά της περιορισμένα. Δεν είναι από Ρωσία, αλλά λίγη σημασία έχει αυτό. Ένα πολύ φρέσκο κοριτσάκι 20 ετών χωρίς εμπειρία, πρώτη φορά στο επάγγελμα.

Το κορίτσι είναι ψηλό, έχει πολύ ωραίο νεανικό σώμα, αψεγάδιαστο και αδύνατο, στηθάκια και κωλαράκι απόλυτα ταιριαστά. Δέρμα λείο και βελούδινο να το φιλάς, είναι σχετικά μελαχρινή.

Φιλάει πολύ όμορφα, με διακριτική χρήση της γλώσσας στην αρχή, στη συνέχεια με άφθονη γλώσσα. Χαϊδεύει, φιλάει και γλείφει παντού, το στοματικό της είναι πολύ καλό, αργό και αισθησιακό με πολύ τίμιες προσπάθειες για καταδρομικές, θα περάσει και από τις μπάλες με μαεστρικό τρόπο. Δέχεται την ανάλογη περιποίηση, το μουνάκι της είναι περιποιημένο και χωρίς οσμές, τριμαρισμένο στο πολύ κοντό. Δέχεται για λίγο δαχτυλάκια στο πολύ τρυφερό.

Η δε θέα με εκείνη ξαπλωμένη μπρούμυτα να τον έχει μπουκωμένο, υπέροχη.

Στη συνέχεια αποκαλύπτεται ένα κορίτσι που θέλει ήρεμους ρυθμούς, σταδιακά δε θα πει όχι σε ανεβασμένες στροφές, δε θα βάλει φρένο. Βγάζει όσο πάθος χρειάζεται για σεξ στα όρια του ερωτισμού και δεν σου πάει η καρδιά για κάτι παραπάνω. Το eye contact απουσιάζει, αλλά θα ρίξει κλεφτές ματιές να τσεκάρει την έκφραση σου και να χαμογελάσει, ενώ αποζητά τα φιλιά σε στόμα και λαιμό. Μεγάλη εντύπωση έκανε ότι προτιμά πιο εξεζητημένες στάσεις πέρα από τις συνηθισμένες και σε αυτές κρυφοκοίταζε πονηρά και έβγαζε μορφασμούς ικανοποίησης. Παίζει με το μουνάκι της αρκετά.

Το κορίτσι αγέλαστο αλλά με προσπάθεια για επικοινωνία, την τιμά το ότι δείχνει ενδιαφέρον για σένα, εντύπωση θετική. Πολύ σύντομα θα επιδιώξει προσπάθεια για δεύτερο γύρο, στο ίδιο μοτίβο του πρώτου.

Το κορίτσι είναι εντελώς αματούρι, που όμως έχει καλή συμμετοχή, στο στοματικό είναι πάρα πολύ καλή. Αγχωμένη, αλλά αν νιώσει ασφάλεια, θα αφεθεί και είναι εντυπωσιακό το ότι έδινε παθιασμένα βαθιά φιλιά, αφού αρχικά έδινε την αίσθηση για επιφανειακά. Χαρακτηρίζεται ως πολύ ήρεμη δύναμη που προτιμά σεξ στα όρια του ερωτισμού, δεν μπορεί να κινηθεί σε όλα τα μονοπάτια, και όποιος ψάχνει κάτι περισσότερο, να κοιτάξει αλλού. Εμπειρία αρκετά όμορφη, αλλά αν θέλει να γίνει σωστή επαγγελματίας, έχει πολύ δρόμο ακόμη.

Θύμιζε αρκετά την Stefania αλλά και την Demi από το ίδιο γραφείο. Ερωτεύσιμες αλλά αδυνατώντας να αποδώσουν στα κόκκινα, όπως μπορούσε η Slava, ή η Lolita. Ειδικά η Lolita, αν και εντελώς άπειρη, απέδωσε παραπάνω από τις δυνατότητες της.

Β.Μ.

bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
115
Likes:
26.595
Πόντοι:
27.636
review reaction 1 review reaction 2 TOMCRUISE, mysterious, delipas και 23 άλλα μέλη
Σχόλια (1)
23 Φεβρουαρίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

雪解け, δηλαδή χιόνι που λιώνει.

Yuki στα ιαπωνικά σημαίνει χιόνι και το χιόνι είναι ένα στοιχείο της φύσης που με εξιτάρει. Ομοίως με εξίταρε μια συνάντηση με τη Yuki. Οι νέες φωτογραφίες της στη σελίδα του γραφείου έδειχναν μια ενδιαφέρουσα περίπτωση, και σαφώς την κολακεύουν περισσότερο.

Για κάποιον περίεργο λόγο οι φωτογραφίες της έφερναν αρκετά κοντά στην Monika 11 από το ίδιο γραφείο κι έδειχναν ένα αγέλαστο αματούρι που ξεγελά. Η Monika ήταν πιτσιρίκι, ενώ το κορίτσι μας μεγαλύτερο. Σε κάθε περίπτωση όμως το ένστικτο έλεγε ναι.

Έδωσα στη φίλη μου τη Καίτη κάποιες επιλογές κοριτσιών, με παρότρυνε χωρίς δεύτερη σκέψη στη Yuki κι ας ήταν διαθέσιμες δύο από τις νέες αφίξεις. Η εμπιστοσύνη ήταν αυτονόητη, οπότε η συνάντηση κανονίστηκε άμεσα.

Η Yuki είναι μια πάρα πολύ γλυκιά κοπέλα, σχεδόν όπως στις νέες της φωτογραφίες, η κεντρική που υπάρχει τώρα την αδικεί πάρα πολύ και το θεωρώ ιεροσυλία. Πολύ χαμογελαστή, εξαιρετικά ευγενική, αγκαλιάζει αμέσως και οικεία, έχει διάθεση πειραχτηριού. Είναι ίσως λίγο καλύτερη σε σχέση με τις φωτογραφίες, έχει ένα όμορφο σώμα με καμπύλες. Μάτια φωτεινά με βαθύ βλέμμα σε καστανοπράσινη απόχρωση και έχει ελαφρώς ασιατικά χαρακτηριστικά. Πρόσωπο καθαρό χωρίς επεμβάσεις. Έχει αρκετά χαριτωμένα τατουάζ, που προσωπικά δεν ενόχλησαν.

Επικοινωνιακή, αποκάλυψε την καταγωγή της και είναι εντυπωσιακό το μιξ των γονιδίων της. Λετονή με καταγωγή από Ρωσία και Ιαπωνία, τα μάτια της προδίδουν λίγο την καταγωγή της. Φυσικά και γνωρίζει όλες τις γλώσσες της καταγωγής της, συν τα αγγλικά, που τα ομιλεί εξαιρετικά. Ο χαρακτήρας της είναι πολύ ευχάριστος και εκπέμπει τσαχπινιά. Είναι λίγο μεγαλύτερη από όσο αναγράφεται.

Είναι πολύ πρόθυμη, θα ρωτήσει για τις επιθυμίες σου, γελάει αρκετά, είναι τόσο χαριτωμένη και το πρόσωπο της όταν χαμογελάει στάζει μέλι.

Αποκαλύπτεται ένα όμορφο σώμα με καμπύλες και πιασίματα, δέρμα λευκό και βελούδινο, με αρκετές ζωγραφιές όμως, στηθάκια φυσικά μικρομεσαίου μεγέθους, κωλαράκι τουρλωτό και όμορφο, μουνάκι περιποιημένο και πεντακάθαρο.

Φιλάει πολύ όμορφα με πάθος και βαθιά με άφθονη γλώσσα, δεν κάνει εκπτώσεις, χρησιμοποιεί μαεστρικά τα χέρια της πάνω σου, αν ξεχαστεί, δώστε προσοχή στα τραβήγματα και τις γρατσουνιές.

Με τρυφερότητα θα αφεθεί στο γλείψιμο, είναι πεντακάθαρη και χωρίς οσμές, θα ξεχαστεί, επιτρέπει με προσοχή δαχτυλάκια, είναι ευτυχία να βλέπεις ένα κοριτσάκι παραδομένο να μην αντέχει άλλο, να αναστενάζει, να σπαρταρά. Επιτρέπει και αλλού δαχτυλάκια, με το μαλακό, αν και τα απαγορεύει. Με την ίδια μανία θα επιδιώξει να τον πάρει στο στόμα, για ένα πολύ καλό στοματικό, ξέρει να χρησιμοποιεί τη γλώσσα της, περνάει και από τις μπάλες με ωραία τεχνική. Μπορεί να κάνει βαθύ στοματικό, αλλά έχει τα όρια της, ανάλογα το μέγεθος. Στο ενδιάμεσο αποζητά φιλιά και παιχνίδια με τη γλώσσα.

Το αθώο και γλυκύτατο πλάσμα που δείχνει άπειρη, έχει μεταμορφωθεί. Βγάζει πάθος, ερωτισμό, σε προκαλεί στα όρια. Συμμετέχει ενεργά με απίστευτες αντοχές, μόλις αφεθεί και λυθούν τα φρένα, αντικρίζεις μια κοπέλα που το ζει απόλυτα, στάσεις όποια θέλεις και όπου θέλεις σε όποιο τέμπο θέλεις. Το eye contact έντονο, το βλέμμα της προκαλεί. Ατελείωτες στάσεις σαν ένα μακρινό ταξίδι, ακολουθεί σε όλα, τελείωμα με μια εξαιρετική κατάποση, θέλει να σιγουρευτεί ότι σε στράγγισε, πριν χαμογελάσει πονηρά.

Το πειραχτήρι μέσα της αποκαλύπτεται στη συνέχεια, ανταμείβεσαι με μια πολύ ευχάριστη παρέα, που θέλει να μάθει για σένα, η κουβέντα γίνεται πολύ ευχάριστη και με χιούμορ. Αν το θέλει η ίδια, μπορεί να δώσει περισσότερα.

Το κορίτσι είναι πλήρως συνειδητοποιημένο, ξέρει τι κάνει, ξέρει τι να δώσει και πόσο. Προσφέρει girlfriend experience αλλά μπορεί να κινηθεί και σε άλλα μονοπάτια αν το θέλει. Φαίνεται αματούρι αλλά δεν είναι, είναι όσο πονηρή πρέπει να είναι, αποδίδει στα κόκκινα άμα το θέλει. Ένα ταλεντάκι που πρέπει να παραμείνει έτσι. Μπράβο Yuki.

Διαπίστωσα στοιχεία από Monika, Tatiana, Sasha 6, αλλά και από Paris 3 από το ίδιο γραφείο. Αν είχε την ομορφιά και το κορμί της Paris, η τιμή της θα είχε εκτοξευτεί.

Να σημειώσω πώς της δώσανε πολύ πετυχημένο όνομα, ίσως και να το διάλεξε η ίδια.

Β.Μ.

bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
115
Likes:
26.595
Πόντοι:
27.636
review reaction 1 review reaction 2 kelenor, maradona7, delipas και 30 άλλα μέλη
Σχόλια (3)
26 Ιανουαρίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Madelin. Ένα κορίτσι που στις φωτογραφίες φαίνεται να είναι ένα σατανικό πλάσμα, όπως πολύ εύστοχα σχόλιασε συναγωνιστής. Στο πρώτο της τουρ κινήθηκε μάλλον σε χαμηλές στροφές, σύμφωνα με τις κριτικές, στο τωρινό όμως φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Στο κάτω κάτω οι νέες φωτογραφίες την παρουσιάζουν ακριβώς αυτό. Η συνάντηση κανονίστηκε στο χώρο της, μήπως χρειαστεί να την σκαπουλάρω, το γραφείο πολύ εξυπηρετικό.

Το κορίτσι είναι όπως στις φωτογραφίες, είναι πολύ φρέσκο. Για κάποιον περίεργο λόγο, θύμιζε έντονα την Βραζιλιάνα Julia, από το ίδιο γραφείο. Παρουσιάζει μια ντροπαλή και αγχωμένη περσόνα, ίσως μέρος του σατανικού σχεδίου της, και θα εξηγήσω. Πρόσωπο όμορφο και καθαρό, με ντροπαλά καστανά μάτια κάπως χαμένα αλλά με βαθύ βλέμμα, είναι απόμακρη αρχικά και δε χαμογελάει, στο τέλος όμως θα χαμογελάσει και γίνεται πολύ γλυκιά. Μαλλιά μακριά και περιποιημένα, ελαφρώς μοσχομυριστή.

Παρουσιάστηκε με σετ λευκά εσώρουχα, που έκαναν αντίθεση με το ελαφρώς μελαχρινό σώμα της, πάνω σε χαριτωμένες χνουδωτές παντοφλίτσες, εικόνα που παρέπεμπε σε άβγαλτο αματούρι χωρίς εμπειρία. Εκ πρώτης όψεως έχει ένα λαχταριστό σωματάκι, αδύνατο όσο πρέπει, με όμορφο κωλαράκι.

Ουκρανάκι 21 ετών, με στόχο να εδραιωθεί στο χώρο, αν και έχει πολύ δρόμο ακόμη για να γίνει μια ολοκληρωμένη επαγγελματίας.

Λίγο έλειψα και την βρίσκω γυμνή, όπως την έπλασε ο θεός, σε άκρως αισθησιακή στάση, να προκαλεί κολασμένα. Ηρέμησε κορίτσι μου, κατευθείαν στα βαθιά εσύ. Αδύνατη όσο πρέπει, βυζάκι μικρό αλλά ταιριαστό με το σωματότυπο της, κωλαράκι τουρλωτό και πεταχτό, έχει ένα πολύ όμορφο σώμα. Αποφεύγει τα φιλιά, όμως θα αφεθεί για μερικά, δεν προτιμά τι γλώσσα, όμως θα κάνει κάποιες προσπάθειες. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν προσφέρει τα βαθιά φιλιά με άφθονη γλώσσα.

Στοματικό αρκετά καλό με αισθησιακό ρούφηγμα, έχει μάλλον τον τρόπο της να σε ερεθίσει. Προσπαθεί για βαθύτερα και το κάνει με αργό τρόπο, εναλλάσσει γρήγορο ρυθμό με πιο αργό και βαθύτερα, προσπαθεί να τον πάρει τέρμα βαθιά, αρκετά εντυπωσιακό, ενώ παράλληλα παίζει με τη γλώσσα της με ιδιαίτερο τρόπο. Περνάει και από τις μπάλες κάπως ατσούμπαλα, αλλά είναι χαριτωμένος ο τρόπος της. Δέχεται και την ανάλογη περιποίηση, αν και φάνηκε να μην το προτιμά, ίσως και να είναι υπερβολικά ευαίσθητη. Μουνάκι περιποιημένο.

Το σατανικό της σχέδιο ήταν να σε κάνει να πιστέψεις ότι θέλει πολύ ήρεμα πράγματα όμως στην ατμόσφαιρα περιπλανιόταν η αντίθετη άποψη.

Το άβγαλτο αματούρι τρελάθηκε και στο σεξ παρουσιάζει μια σκοτεινή πλευρά της. Τζελ είχαμε, ελάχιστο, τρυφερή είσοδος μέχρι να συνηθίσει, και τα δίνει όλα. Στάσεις όποια θέλεις, επιτρέπει βαθιές διεισδύσεις, το βλέμμα της γίνεται άγριο, ανασάνει βαριά, σε ανύποπτη στιγμή θα επιδιώξει το έντονο eye contact. Έχει απίστευτες αντοχές και σε παρακινεί για πιο ανώμαλα πράγματα σε άγριο mood με spanking, το γλυκό και διστακτικό πλασματάκι μεταμορφώθηκε σε σατανικό κορίτσι.

Είναι εντυπωσιακό πώς κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να επιδιώξει και δεύτερο γύρο στο ίδιο μοτίβο. Ακόμα πιο εντυπωσιακό το ότι στο τέλος χαμογελούσε και το βλέμμα της έγινε τσαχπίνικο, σα να το ευχαριστήθηκε κι εκείνη.

Τώρα που η πράξη τελείωσε, τίποτα δεν έχει σημασία, έκανε ότι καλύτερο μπορούσε. Ευχές για ένα καλύτερο μέλλον και ο καθένας τον δρόμο του.

Η Madelin είναι ένα κορίτσι που θέλει έξυπνο παιχνίδι για να πάρεις τα μέγιστα. Κατά τη γνώμη μου προτείνεται για απόλυτα pornstar experience, καθώς στο girlfriend κομμάτι πασχίζει. Αποφεύγει τα φιλιά, όμως στο σεξ γίνεται σωστή αγριόγατα. Για όσους ψάχνουν το πρώτο, προχωρήστε άφοβα. Προσωπικά ίσως την έβλεπα πάλι στο μέλλον, γιατί φάνηκε πολλά υποσχόμενη.

Διάθεση στο σεξ βάζω 7 γιατί δεν φιλάει όσο θα έπρεπε και δεν αφήνει δάχτυλα. Εάν άφηνε, χαλαρά θα έπαιρνε 9. Προφανώς κι έχει δρόμο ακόμα γιατί το θέλει η ίδια, μπορεί και όχι όμως.

Β.Μ.

bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
115
Likes:
26.595
Πόντοι:
27.636
review reaction 2 review reaction 1 delipas, Atroxistos, mancunian1986 και 18 άλλα μέλη
Σχόλια (1)
23 Ιανουαρίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Τατιάνα. Η γλυκούλα κρύβει το προσωπάκι της αλλά το κορμί παρουσίαζε ενδιαφέρον. Το ένστικτο φώναζε για μια καλή περίπτωση, η κριτική του προηγούμενου δεν άφησε περιθώρια κι έτσι η συνάντηση κανονίστηκε. Η Έλενα από το γραφείο εκπληκτική, δεν αρνήθηκε κάτι, κι ας ήταν μονίμως κλεισμένη η κοπέλα μας.

Η κοπέλα είναι πράγματι πολύ γλυκιά, πολύ χαμογελαστή και ευγενική, με ντροπαλά και κάπως σκοτεινά πράσινα μάτια, φαίνεται λίγο αγχωμένη αλλά φωνάζει ότι θέλει στοργή και θα μεταμορφωθεί. Εκ πρώτης όψεως είναι ένα πολύ φρέσκο αματούρι, δείχνει μικρότερη από όσο είναι. Μαλλιά μακριά και περιποιημένα, μοσχομύριζε. Πρόσωπο καθαρό και χωρίς επεμβάσεις, δεν έχει το πρόσωπο που ίσως να έχουμε οι περισσότεροι στο μυαλό από μια escort, αλλά σίγουρα είναι πιο όμορφη από πολλές μέτριες που κυκλοφορούν και το χαμόγελο της με τη συμπεριφορά της, σε κερδίζει.

Κρύβει το προσωπάκι της για τους δικούς της λόγους κι αυτό είναι σεβαστό.

Είναι λίγο μεγαλύτερη από όσο λέει, με μικρή εμπειρία σε άλλη χώρα, όμως δείχνει και συμπεριφέρεται σα να είναι αματούρι. Δεν γνωρίζει αγγλικά, παρά μόνο τα βασικά.

Το αρχικό άγχος πήγε περίπατο και γελάει αρκετά, το γέλιο της είναι γλυκό, δείχνει ενδιαφέρον για τον πελάτη και τις επιθυμίες του.

Στις φωτογραφίες θα δείτε ένα κορμί σφιχτό, στην πραγματικότητα είναι ελάχιστα πιο χαλαρό, αλλά δε χαλάει καθόλου, μιας και μικροδείχνει. Ίσως και να πήρε 1-2 κιλάκια όσο ήταν εδώ. Μου θύμισε αρκετά την Polina 9 από το ίδιο γραφείο, χωρίς όμως τα βυζάκια της. Χαριτωμένα εσώρουχα, unboxing, δέρμα λευκό και βελούδινο, αδύνατο με πιασίματα όσο πρέπει, χωρίς ζωγραφιές, βυζάκι μικρό αλλά με ρώγες που ερεθίζονται γρήγορα, κωλαράκι τουρλωτό και όμορφο.

Τα φιλιά της αρχικά διστακτικά αλλά θα μεταμορφωθεί και θα γίνουν βαθιά με άφθονη γλώσσα, περνάει και από άλλες περιοχές. Είναι αρκετά παιχνιδιάρα.

Με τρυφερότητα θα αφεθεί στο γλείψιμο, είναι πεντακάθαρη και χωρίς οσμές, θα ξεχαστεί, επιτρέπει με προσοχή δαχτυλάκια, είναι ευτυχία να βλέπεις ένα κοριτσάκι παραδομένο να μην αντέχει άλλο, να αναστενάζει, να σπαρταρά. Με την ίδια μανία θα επιδιώξει να τον πάρει στο στόμα, για ένα καλό στοματικό. Μπορεί να βελτιωθεί αν το θέλει και στο χέρι της είναι. Στο ενδιάμεσο αποζητά φιλιά και παιχνίδια με τη γλώσσα.

Το αθώο και γλυκύτατο πλάσμα που δείχνει άπειρη, έχει μεταμορφωθεί. Βγάζει πάθος, ερωτισμό, σε προκαλεί στα όρια. Συμμετέχει ενεργά με απίστευτες αντοχές, μόλις αφεθεί και λυθούν τα φρένα, αντικρίζεις μια κοπέλα που το ζει απόλυτα, στάσεις όποια θέλεις και όπου θέλεις σε όποιο τέμπο θέλεις. Ατελείωτες στάσεις σαν ένα μακρινό ταξίδι, ακολουθεί σε όλα, τελείωμα με μια εξαιρετική κατάποση, θέλει να σιγουρευτεί ότι σε στράγγισε, πριν χαμογελάσει πονηρά.

Το ότι δεν γνωρίζει αγγλικά, δεν ήταν εμπόδιο, είναι πολύ επικοινωνιακή και ευχάριστη σαν χαρακτήρας. Γελάει με μικροπράγματα, θεωρώ ότι δεν έχει σημασία εάν η κοπέλα γνωρίζει ή όχι αγγλικά, εάν υπάρχει χημεία και κοινά ενδιαφέροντα.

Θερμή αγκαλιά με διάρκεια και υποσχέσεις για επαναληπτικό, που κανονίστηκε ήδη και η χαρά αποτυπώθηκε στο πρόσωπο της.

Το κορίτσι φαίνεται πολύ αθώο, αλλά ξεχειλίζει από ταλέντο και δείχνει να μπορεί να αποδώσει ακόμα περισσότερα. Μια κοπέλα που προσφέρει girlfriend experience, αλλά μπορεί να κινηθεί και σε άλλα μονοπάτια, πιο δύσκολα. Συμπεριφέρεται σαν αματούρι αλλά μπορεί να το πάει στα κόκκινα, φτάνει να είστε ευγενείς μαζί της. Τέτοια ταλέντα πρέπει να παραμείνουν έτσι και δε θα την πρότεινα σε όσους ψάχνουν κάτι πολύ σκληρό, ίσως δεν αποδώσει.

Β.Μ.

bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
115
Likes:
26.595
Πόντοι:
27.636
review reaction 1 mancunian1986, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, THV και 19 άλλα μέλη
Σχόλια (15)
27 Δεκεμβρίου, 2023
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Mavie το Maverick.

Το Maverick στη γλώσσα τον σέρφερς είναι μια τοποθεσία στην βόρεια Καλιφόρνια, που βγάζει τεράστια κύματα αρκετών ορόφων και οι επόδοξοι big wave surfers καλούνται να τα δαμάσουν, να δαμάσουν το Maverick. Το συναίσθημα του να δαμάσεις ένα τέτοιο κύμα, είναι μοναδικό, και μετά από αυτό, κανένα άλλο κύμα δε θα σου δώσει το ανάλογο συναίσθημα.

Σίγουρα υπήρξαν και άλλα mavericks, που τα δάμασες και σου έδωσαν περισσότερη ικανοποίηση, αλλά στην περίπτωση της Mavie, της ταιριάζει γάντι ο τίτλος, ως άλλο λογοπαίγνιο του ονόματος που της δώσανε. Κάπως έτσι συμβαίνει με τα κορίτσια της δουλειάς που αφήνουν ανεξίτηλο το σημάδι τους, ότι ήταν μοναδικά, με τον δικό τους τρόπο.

Mavie λοιπόν. Στην ώρα της το κορίτσι, μπουκάρει με νεανικό ενθουσιασμό, ως άλλο κύμα που θέλει να σε παρασύρει. Με χοντρό παλτό που έκρυβε ένα σέξυ ντύσιμο με μίνι κολλητό φορεματάκι, πάνω σε τακούνια, έδειξε αμέσως την άψογη συμπεριφορά της. Χαμογελαστή, ευγενική, με διάθεση να πειράξει, είναι ναζιάρα, έχει τσαχπινιά. Πρώτη εντύπωση θετική, δεν είναι σίγουρα το escort που έχουμε οι περισσότεροι στο μυαλό, είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, αναβαθμισμένο.

Το γραφείο άριστο, για πρώτη φορά εξυπηρέτησε όπως έπρεπε και τους ευχαριστώ για αυτό, αλλά και το λύσιμο μιας παρεξήγησης.

Στο πρόσωπο είναι ακριβώς όπως την βλέπουμε στις φωτογραφίες, ίσως και καλύτερη. Είναι σίγουρα γλυκιά και αναβλύζει αθωότητα αν και μια σιγουριά την έχει και σε κερδίζει αμέσως με τη συμπεριφορά.

Σε ανύποπτη φάση θα πάρει τον ρόλο της Margot Robbie της ταινίας The wolf of Wall Street που ανοίγει τα ποδαράκια της.

Πορτογαλέζα ( ή Πορτογαλίδα ) με διαμονή στο Λονδίνο, εξ ου και τα εξαιρετικά Αγγλικά της.

Με χαμόγελο και νάζι, θα ζητήσει κρασί, θα ζητήσει να σε μάθει, θα ζητήσει να την πειράξεις, θα καταλήξει στην αγκαλιά σου και χωρίς να το καταλάβεις, έχετε μείνει γυμνοί. Φιλάει πολύ όμορφα με άφθονη γλώσσα, αναβλύζει πάθος και δείχνει αμέσως τις προθέσεις της, που δεν είναι άλλες από το να σε ικανοποιήσει απόλυτα, με πολύ αγάπη.

Έχει ένα μικροκαμωμένο σωματάκι πολύ ωραίο, σχεδόν στεγνό, τα βυζάκια της είναι σιλικόνης, αλλά πολύ καλά με ρωγίτσες που ερεθίζονται εύκολα. Κωλαράκι όμορφο και τουρλωτό, μουνάκι κλειστού τύπου περιποιημένο και πεινασμένο.

Ένα της βλέμμα κι ένα χαμόγελο ήταν αρκετό για να δείξει ότι αποζητά την τέλεια περιποίηση. Ομοίως ένα δολοφονικό της βλέμμα ήταν αρκετό για δείξει ότι θέλει να τον πάρει στο στόμα.

Γλείψιμο, γλείψιμο, γλείψιμο ατελείωτο.

Δέχεται δάχτυλα με προσοχή, δέχεται και στο κωλαράκι ενώ γλείφεται στο μουνάκι και βλέπεις το πρόσωπο της να φωτίζεται κι επιχειρεί μαλλιοτραβήγματα. Στο ανάλογο γλείψιμο είναι αρκετά καλή, θα μπορούσε όμως και καλύτερα. Θα περάσει όμως και από τις μπάλες να τις λιώσει, ξέρει τι να κάνει, ξέρει να παίζει. Το δε ισπανικό της αρκετά καλό.

Είναι αρκετά στενή, παρά το γλείψιμο, φαίνεται να ζορίζεται λιγάκι, αλλά όταν το συνηθίσει, τα φρένα θα λυθούν. Προσαρμόζεται και ακολουθεί, επιδιώκει το έντονο eye contact, δείχνει να προτιμά το σκληρό ροκ, θέλει βαθιές διεισδύσεις. Στάσεις όποια θέλεις και σε όποιο τέμπο θέλεις, το σώμα της τη βοηθά αρκετά.

Επιδιώκει μόνη της πράγματα σε πιο ανώμαλο μοτίβο, θετικό αυτό. Προσοχή μόνο στις γρατσουνιές στην πλάτη, αλλά και στο πνίξιμο από μεριάς της. Δεκτική σε spanking και της αρέσει. Η ανώμαλη πλευρά της παρουσιάστηκε.

Στο υπόλοιπο του χρόνου δε θα σε αφήσει να πάρεις ανάσες, με τον ίδιο τσαχπίνικο τρόπο θα δείξει ότι θέλει κι άλλο, αλλά πόσο να αντέξεις ο άμοιρος; Τελείωμα στο παρά πέντε, ντουζάκι παρέα με πειράγματα και λοιπές αηδίες.

Το κορίτσι είναι πολύ χαμογελαστό και ευγενικό, με διάθεση πειραχτηριού. Συνειδητοποιημένο, αφοσιωμένο στη δουλειά, στο τέλος αγκαλιάζει και φιλάει με πάθος, δίνοντας το σύνθημα για επαναληπτικό. Ως ένα άλλο Maverick, δίνει την αίσθηση πώς κατέκτησες κι αυτό το κύμα, κι ας ήταν άριστη επαγγελματίας, και σίγουρα θα ήθελες να το δαμάσεις πάλι, για το συναίσθημα που αφήνει. Τέτοια κορίτσια χρειαζόμαστε, σε μια περίοδο που οι πραγματικά αφοσιωμένες, σπανίζουν.

Τα συγχαρητήρια μου στη Mavie.

B.M.

bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
115
Likes:
26.595
Πόντοι:
27.636
review reaction 1 Red&white, f21, mad_max και 32 άλλα μέλη
Σχόλια (13)
20 Δεκεμβρίου, 2023
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Candy το ζαχαρωτό.

Στις φωτογραφίες φαίνεται μια κοπέλα με παράξενη και άγρια ομορφιά, σοβαρή που ξέρει τι θέλει, αλλά δύσκολη περίπτωση. Σε κάποιες φωτογραφίες χαμογελάει ελαφρώς, δίνει την εντύπωση για το αντίθετο. Σε κάθε περίπτωση θα με έτρωγε η περιέργεια.

Το γραφείο άριστο, αντιμετώπισε τον πελάτη με επαγγελματισμό, η συνάντηση κανονίστηκε στο χώρο της.

Αντικρίζω την Helen από το ίδιο γραφείο, oops sorry, την Candy. Για κάποιον περίεργο λόγο μοιάζει πολύ με την Helen, με τη διαφορά ότι εκείνη ήταν μελαχρινή ενώ η κοπέλα μας με ανοιχτόχρωμο δέρμα. Σχεδόν πανομοιότυπα χαρακτηριστικά προσώπου, αν και το κορίτσι μας ελαφρώς πιο όμορφο, σχεδόν ίδιο σώμα, έχουν σχεδόν τις ίδιες αναλογίες, αν και το κορίτσι μας έχει ελφρώς πιο χαλαρό σώμα.

Υποδοχή με ένα εξαιρετικό και σέξυ σετ από ροζ εσώρουχα με χρωματιστές λεπτομέρειες, πάνω σε τακούνια. Μικροκαμωμένη, εκ πρώτης όψεως δεν έχει κάτι το περιττό πάνω της.

Ευγενική και χαμογελαστή, με πονηρά μελί μάτια που γρήγορα γίνονται αθώα και λένε πολλά. Μαλλιά καστανόξανθα που πάνε να γίνουν μελαχρινά, πιασμένα αλογοουρά, δέρμα σχεδόν λευκό, περιποιημένη και μοσχομυριστή. Το πρόσωπο είναι παράξενα απλό και παράξενα άγριο που το κάνει παράξενα όμορφο, θα δείτε το κορίτσι των φωτογραφιών χωρίς το έντονο μακιγιάζ.

Ουκρανάκι 23 ετών, μπορεί να είναι 1-2 χρόνια μεγαλύτερη, πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Τα φιλιά της είναι απίστευτα, υγρά και βαθιά με μπόλικη γλώσσα, γλείφει εξαιρετικά σε αυτιά και λαιμό ενώ στα μάτια της βλέπεις μια λαχτάρα ενώ μόνη της θα κατεβεί χαμηλά. Στοματικό αματούρικο χωρίς βάθος, αλλά αρκετά καλό, με πέρασμα από τις μπάλες να της λιώσει, με λίγη βελτίωση μπορεί να γίνει εξαιρετική.

Unboxing αν και η εικόνα με τα σέξυ ροζ εσώρουχα την έκαναν πραγματικό ζαχαρωτό, αποκαλύπτεται ένα όμορφο σύνολο, τα βυζάκια μεσαίου μεγέθους με ελαφριά πτώση, με ευμεγέθεις ρωγίτσες. Κωλαράκι μικρό αλλά όμορφο, μουνάκι κλειστού τύπου τριμαρισμένο στο πολύ κοντό, δεν μύριζε, αλλά θα μπορούσε να είναι λίγο πιο περιποιημένη. Θα δείτε το σώμα των φωτογραφιών, προφανώς όμως όχι και τα βυζάκια που ο στηθοδέσμος τα ανορθώνει.

Στο ανάλογο γλείψιμο είναι εξαιρετικά ευαίσθητη και θέλει με το μαλακό, δείχνει όμως ότι της αρέσει αν έχει διάρκεια, ενώ συσπάται ελαφρώς.

Στο σεξ αποκαλύπτεται ένα κορίτσι που προτιμά ερωτικούς ρυθμούς με ένταση. Πάρα πολύ στενή, αναγκάστηκε να βάλει τζελ, αλλά προσαρμόζεται. Προτιμά το έντονο διασταύρωμα των ματιών, την επαφή των κορμιών, τα φιλιά, καταφέρνει να βγάλει όσο πάθος χρειάζεται για έναν ατελείωτο ερωτικό γύρο. Το στήσιμο της στο doggy εξαιρετικό με τα χέρια σε έκταση και επέτρεπε βαθιές διεισδύσεις, το ίδιο εξαιρετική ήταν και στο cowgirl, και άνετη σε διάφορες στάσεις.

Παρά την ενεργή συμμετοχή της, έδειχνε να μην έχει αντοχές, αλλά θα μείνει μέχρι το τέλος. Ανεβάζει ρυθμό και δε θα βιαστεί να τραβηχτεί, θα μείνει για ατελείωτα φιλιά.

Τώρα που η πράξη τελείωσε, τίποτα δεν έχει σημασία. Λίγο μασαζάκι, έκπληξη ότι μπορούσε να προσφέρει body to body, είναι αρκετά καλή.

Λεφτά διακριτικά στο κομοδίνο και δεν τα ακούμπησε, μέχρι που τα πήρε σε ανύποπτη στιγμή. Θερμή αγκαλιά, ευχαριστίες και καληνύχτα.

Το κορίτσι είναι όπως στις φωτογραφίες, για κάποιον περίεργο λόγο μου θύμισε πολύ την Helen. Ζεστή και ευγενική και αρκετά δοτική, αν και προς το τέλος έδειχνε να κουράστηκε. Στο τέλος η συμπεριφορά της τα χάλασε λίγο γιατί δε σεβάστηκε απόλυτα το χρόνο μου, αλλά είναι σεβαστό αν κουράστηκε και ήθελε να ξεκουραστεί, μιας και από το γραφείο έχουν εξαιρετικό feedback και είναι μονίμως κλεισμένη.

Αματούρι που γίνεται επαγγελματίας μιας και είναι πλήρως συνειδητοποιημένη, με συμμετοχή πολύ κοντά στην real girlfriend experience, χωρίς όμως να μπορεί να κινηθεί και σε άλλα μονοπάτια. Ίσως πασχίζει από σωστή συμπεριφορά γιατί ο επαγγελματισμός της ξεδιπλώνεται μόνο κατά τη διάρκεια της πράξης. Ίσως την έβλεπα πάλι εάν δεν υπάρχουν επιλογές, γιατί το κορίτσι είναι πράγματι πολύ πρόθυμο. Αν ήταν σε λίγο χαμηλότερη τιμή, θα ήταν πιο vfm.

Β.Μ.

bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
115
Likes:
26.595
Πόντοι:
27.636
review reaction 1 delipas, Quarantaris, maradona7 και 20 άλλα μέλη
Σχόλια (2)
08 Δεκεμβρίου, 2023
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Kitty η ψιψίνα.

Με γοήτευσαν οι φωτογραφίες, έσπευσα να την κλείσω. Το γραφείο άριστο, η συνάντηση κανονίστηκε γρήγορα στο χώρο της, μήπως χρειαστεί να βρω την έξοδο κινδύνου.

Η κοπέλα είναι πολύ χαμογελαστή με όμορφα σχιστά αλλά μεγάλα, γκριζοπράσινα μάτια, πολύ εκφραστικά, επιμελώς μακιγιαρισμένη και περιποιημένη. Μαλλάκια καστανά σπαστά που τα είχε ισιώσει. Με σετ σέξυ μπλε εσώρουχα, με τακούνια, μοσχομυριστή. Το σώμα αρκετά λευκό και βελούδινο, σφιχτό, έχει μια χαρακτηριστική τομή χαμηλά στην κοιλιά της, πεντακάθαρη από ζωγραφιές, εκτός από ένα μικρό τατουάζ με όνομα. Οι δυο τελευταίες της φωτογραφίες είναι οι πιο αντιπροσωπευτικές της. Έχει ασιατικά χαρακτηριστικά. Ύψος και βάρος ακριβέστατα.

Καζάκα από το Αλμάτι, με καλή γνώση αγγλικών, δεν είναι όμως πολύ ομιλητική.

Unboxing δεν είχαμε, έβγαλε γρήγορα τα εσώρουχα και με λάγνο βλέμμα προκαλεί για τη συνέχεια. Βυζάκι μεσαίου μεγέθους αρκετά στητό και σφιχτό, με ρωγίτσες που ερεθίζονται εύκολα. Κωλαράκι λίγο μεγάλο για το σύνολο, αλλά τουρλωτό και σφιχτό χωρίς κάτι το περιττό. Μουνάκι κλειστού τύπου περιποιημένο.

Φιλάει πολύ διακριτικά, αν και προτιμά να τα αποφύγει, όμως γλείφει αισθησιακά σε όλο το κορμί. Στοματικό αρκετά καλό, θα περάσει και από τις μπάλες, περνάει τη βάση επειδή επιδιώκει μόνη της mouthfuck, είναι καλή και δείχνει να αντέχει, δεν μπορεί όμως πιο βαθιά. Το βλέμμα της καρφωμένο στο δικό σου, να τσεκάρει αντιδράσεις.

Εκεί που θα αφεθεί εντελώς είναι στο γλείψιμο. Μουνάκι πεντακάθαρο να το γλείφεις με τις ώρες και συμπεριφέρεται σα να μην την έχουν ξαναγλείψει, δεν επιτρέπει όμως δαχτυλάκια. Η έκπληξη όμως ήταν άλλη, ένα υπέροχο κωλαράκι αρκετά δουλεμένο που αναρωτιέσαι αν το δίνει, αλλά θα αρνηθεί ευγενικά. Θα έπρεπε να το δίνει, στην κατάσταση που είναι.

Σεξ αρκετά καλό με ενεργή συμμετοχή, τζελ είχαμε ελάχιστο όμως, έχει πολύ καλές αντοχές. Αρκετές οι στάσεις και χωρίς δυσκολία, ειδικά στο doggy αντέχει και χωρίς φρένα, με διακριτικό δαχτυλάκι στο κωλαράκι, δεν αρνήθηκε κάτι. Στο cow είναι δυνατή καβαλάρισσα.

Το κορίτσι ελαφρώς αγχωμένο για τους δικούς της λόγους αλλά μονίμως χαμογελαστό, θα επιδιώξει δεύτερο γύρο μόνο με στοματικό μέχρι το τέλος, θέλει να βεβαιωθεί πρώτα ότι τα κατάθεσες όλα και συνεχίζει κι άλλο, μήπως έχεις κι άλλη κατάθεση, πριν τα φτύσει.

Στο τέλος έγινε πολύ τυπική, λεφτά διακριτικά στο κομοδίνο, η συνέχεια όμως με ξενέρωσε αρκετά, ευχαρίστησα ευγενικά και αποχώρησα.

Το κορίτσι είναι πολύ χαμογελαστό και με εκφραστικά μάτια, όμως κάπως διαδικαστικό. Ξέρει τι να προσφέρει, ξέρει τα όρια της, ξέρει πότε θα γίνει ευγενική και πότε τυπική. Για λόγους που μόνο αυτή γνωρίζει, πιθανώς θα συμπεριφέρεται διαφορετικά στον καθένα. Συμμετέχει ενεργά και χωρίς φρένα, χωρίς να πει πουθενά όχι, αλλά μη μπορώντας να βγάλει μια ολοκληρωμένη girlfriend experience που μπορεί να κινηθεί σε όλα τα μονοπάτια, δε θα την έβλεπα πάλι. Για όσους αποζητάνε μόνο σεξ χωρίς φρένα, ίσως είναι μια καλή επιλογή.

Β.Μ.

bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
115
Likes:
26.595
Πόντοι:
27.636
review reaction 1 delipas, mancunian1986, kostad1nos και 24 άλλα μέλη
Σχόλια (5)
06 Δεκεμβρίου, 2023
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Ταπεινό χαμομηλάκι με πολλαπλές προσωπικότητες.

Για όσους δε γνωρίζουν, το παραμύθι "ταπεινό χαμομηλάκι" αφορά την αυτοεκτίμηση.

Σε έναν κήπο άνθισε κάποτε μια τριανταφυλλιά. Οι διαβάτες συνήθιζαν να σταματούν για να απολαύσουν την ομορφιά της, όμως δεν μπορούσαν να ακούσουν τους γεμάτους απόγνωση αναστεναγμούς της. Εξίσου "κουφοί" ήταν και οι "γονείς" της, το ηλικιωμένο ζευγάρι που ήταν οι ιδιοκτήτες του κήπου και που κάποια στιγμή τους νίκησε ο χρόνος και έφυγαν από αυτόν τον κόσμο.

Η τριανταφυλλιά όμως στέκεται περήφανα στον κήπο ενώ κατά βάθος της σκέφτεται ότι νιώθει παραμελημένη και εύχεται να είχε γεννηθεί κάτι άλλο. Έχει τσακισμένη αυτοεκτίμηση, όμως κάνει τα πάντα για να δίνει ομορφιά. Μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να εκτιμάμε αυτό που είμαστε αλλά κι αυτόν ή αυτήν που έχουμε δίπλα μας.

Στην περίπτωση της Ariel, ίσως θα επιθυμούσε περισσότερη προσοχή γιατί ένιωθε παραμελημένη και λόγω αυτού, παρουσιάζει πολλαπλές προσωπικότητες.

Συνάντηση με την Ariel λοιπόν, το γραφείο άριστο, δεν αρνήθηκε κάτι.

Πρώτη εντύπωση θετική, είναι το κορίτσι των φωτογραφιών, η 8η και 14η ανταποκρίνονται πλήρως, είναι μια γλυκιά κοπέλα με φακίδες και όμορφα πράσινα μάτια. Για κάποιον περίεργο λόγο, με τις πρασινομάτες έχω κάνει τα καλύτερα ραντεβού. Εκ πρώτης όψεως είναι ελαφρώς γεμάτη, με πιασίματα.

Ρωσιδάκι και μητέρα, με περιορισμένα αγγλικά αλλά συνεννοείται μια χαρά.

Φαίνεται ντροπαλή αλλά δεν είναι, θα γδυθεί και αποκαλύπτεται ένα καλό σώμα με ωραία στηθάκια, γενικά το σύνολο δεν είναι άσχημο, αρκετά κοντά στις φωτογραφίες. Μαλλάκια μέχρι τους ώμους περιποιημένα και μοσχομυριστή.

Η πολλαπλή προσωπικότητα έγκειται στο γεγονός ότι φαίνεται ελαφρώς στον κόσμο της και ανάλογα τις ορέξεις της θα δείξει την καλή της πλευρά, μέχρι να καταλάβει ότι πρέπει να χαλαρώσει. Φιλάει αρχικά επιφανειακά, σιγά σιγά όμως θα ξυπνήσει και θα γίνουν βαθιά με γλώσσα και θα αφεθεί.

Θα κατεβεί γρήγορα για στοματικό, ερασιτεχνικό μεν αλλά καλό, κάνει τίμιες προσπάθειες για καταδρομικές και προσπαθεί για πιο βαθιά, δείχνει να θέλει να μάθει. Εντύπωση έκανε όταν τον είχε μέχρι εκεί που μπορούσε, προσπαθούσε βαθύτερα κι ένιωθες τις αμυγδαλές της να παραμερίζονται.

Η πολλαπλή προσωπικότητα της βγάζει διαφορετικές διαθέσεις στη συμμετοχή, όμως στο τέλος θα παραδοθεί κανονικά, συμμετέχει ενεργά και δεν βάζει φρένο, γραπώνεται πάνω σου και δείχνει πόσο πολύ το θέλει. Για κάποιον περίεργο λόγο είχε αφεθεί πλέον, τα φιλιά έγιναν βαθύτερα, ξύπνησε η σεξουαλικότητα μέσα της.

Η συνέχεια στο υπέροχο κωλαράκι της, χωρίς τζελ, είναι εντυπωσιακή η ευκολία, έδειχνε να το προτιμά, ενώ θα επιδιώξει να γλείψει στο ενδιάμεσο.

Στο τέλος αφήνει να θαυμάσεις το anal gape της, ενώ ξεκλειδώθηκε το πειραχτήρι μέσα της. Ένιωσε ασφάλεια πια, θα επιχειρήσει δαγκώματα και νυχιές, κάτι σαν ενθύμιο από εκείνη, ενώ το πειραχτήρι μέσα της ήταν αρκετό για δεύτερο γύρο αποκλειστικά στο κωλαράκι της. Προτιμούσε βαθιές διεισδύσεις και με τα χέρια της παρακινούσε κι άλλο, αλλά πόσο κι άλλο να πάει;

Η Ariel είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας που έχει πιθανώς χαμηλή αυτοεκτίμηση, αλλά ξέρει τι να προσφέρει. Είναι το κορίτσι που νιώθει παραμελημένο και ψάχνει έρωτα για την προκαθορισμένη ώρα. Στο τέλος ρωτάει αν πέρασες όμορφα.

Ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία αλλά δε θα την έβλεπα πάλι, λόγω του διπολικού χαρακτήρα της, καθώς και δεν επιτρέπει δαχτυλάκια.

Β.Μ.

bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
115
Likes:
26.595
Πόντοι:
27.636
review reaction 1 Kontopodis, andronikos3, th0dor1s και 21 άλλα μέλη
Σχόλια (6)
04 Δεκεμβρίου, 2023
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Νέα και όμορφη. Όπως στην ομώνυμη γαλλική ταινία του 2013, η κοπέλα αφού έχασε την παρθενιά της, γίνεται πόρνη για να ανακαλύψει τη σεξουαλικότητα της και κατά επέκταση την ταυτότητα της.

Lolita λοιπόν. Συνεχώς κλεισμένη, έδινε την εντύπωση για κάτι δυνατό, το αντίθετο. Η κοπέλα κάνει πάρα πολύ λίγα ραντεβού μέσα στη μέρα. Το γραφείο όπως πάντα άριστο, η συνάντηση κανονίστηκε στο χώρο μου, με μια συμβουλή εκ μέρους τους πολύ χρήσιμη και τους ευχαριστώ για αυτό.

Μια μικρή παρένθεση εδώ. Ο τίτλος της λολίτας δικαιωματικά ανήκει σε άλλη κοπέλα από το ίδιο γραφείο, τη Nina 4. H κοπέλα μας δεν είναι λολίτα, όπως μας παρουσιάζεται στην ομώνυμη ταινία του 1997. Η λολίτα της ταινίας είναι πονηρή, με έντονο σεξουαλικό ταμπεραμέντο, ενώ η κοπέλα μας ένα αθώο πλάσμα που ψάχνει την ταυτότητα της.

Καταφτάνει η νεαρά μας, ελαφρώς αγχωμένη. Ψηλό κορίτσι, απλά ντυμένο σαν μαθήτρια που βγαίνει για ποτάκι, πάνω σε αρβύλες. Πρόσωπο απλό αλλά όμορφο, με αθώα και ζεστά πράσινα μάτια, μαλλιά μακριά ξανθά περιποιημένα, ελαφρώς μοσχομυριστή. Ντροπαλή αλλά χαμογελαστή, εκπέμπει στοργή. Εκ πρώτης όψεως είναι το κορίτσι των φωτογραφιών, θα δείτε ακριβώς την ίδια, εκτός της κεντρικής, αυτήν ξεχάστε την.

Ουκρανάκι πολύ φρέσκο, δεν γνωρίζει αγγλικά.

Χωρίς να χαθεί χρόνος θα ζητήσει να κάνει ντουζ και πολύ γρήγορα θα παρουσιαστεί όπως την έπλασε ο θεός. Κορμί λευκό και πεντακάθαρο, δέρμα βελούδινο αλλά σφιχτό και σκληρό, σχεδόν παιδικό, το κορίτσι είναι πολύ φρέσκο. Στηθάκια σφιχτά και παιδικά, κωλαράκι πεταχτό αλλά όμορφο, μουνάκι κλειστού τύπου, περιποιημένο και μοσχομυριστό. Θα δείτε το σώμα των φωτογραφιών.

Στέκεται στην άκρη με ένα ντροπαλό χαμόγελο και περιμένει οδηγίες. Είναι πολύ άπειρη και θέλει τον χρόνο της, αλλά αν νιώσει ασφάλεια, θα αφεθεί.

Φιλάει βαθιά με πάθος με διακριτική χρήση γλώσσας, χαϊδεύει παντού, περνάει από το λαιμό και το κορμί, βλέπεις στα μάτια της ένα αθώο κορίτσι που θέλει να μάθει τα μυστικά του έρωτα.

Γλείψιμο, γλείψιμο παντού, αφήνεται και σπαρταρά. Δέχεται περιποίηση διάρκειας με δαχτυλάκια και χωρίς όρια, θα παίξει και μόνη της, αναστενάζει, παίζει με τα στηθάκια της.

Το στοματικό της ερασιτεχνικό αλλά καλό, θέλει οδηγίες, με σωστή καθοδήγηση ανεβάζει στροφές και κάνει προσπάθειες για καταδρομικές και το έχει, φαίνεται ακούραστη. Θα περάσει και από τις μπάλες και αφήνεται εκεί. Της αρέσει να γλείφει και να την γλείφουν ενώ προτιμά να γλείφει με δαχτυλάκια μέσα της.

Στο σεξ αποκαλύπτεται ένα κορίτσι που θέλει ήρεμους ερωτικούς ρυθμούς, είναι φανερή η προσπάθεια της να προσφέρει το μέγιστο που μπορεί. Αποζητά το έντονο διασταύρωμα των ματιών, το βλέμμα της παραμένει αθώο. Είναι εντυπωσιακές οι αντοχές που έχει, ακολουθεί σε όλα και δείχνει να γνωρίζει όλες τις στάσεις και αντέχει σε πιο ανεβασμένες στροφές, δε θα βάλει φρένο. Στο ενδιάμεσο θα σταματήσει να γλείψει πάλι και να δεχτεί. Στο τέλος χαμογελάει και το βλέμμα της λέει πολλά.

Τώρα που η πράξη τελείωσε, το ντροπαλό κορίτσι μαζεύτηκε σα να μην ήξερε γιατί ήρθε, λίγη σημασία έχει όμως.

Το κορίτσι είναι αρκετά ντροπαλό, αλλά φιλότιμο, προσπαθεί να προσφέρει πολλά. Ελαφρώς αγχωμένη, ίσως επειδή αδυνατεί να μπει σε πολλαπλά καλούπια και να συμπεριφερθεί αναλόγως στον καθένα, δεν την κατηγορώ όμως για την απειρία της. Με σωστή καθοδήγηση ανοίγεται πολύ και ανταμείβεσαι με μια πολύ ευχάριστη παρέα με τίμια συμμετοχή. Είναι αματούρι εντελώς που ήρθε να μάθει τα μυστικά του αγοραίου έρωτα, έχει όμως πολύ δρόμο, ή σωστότερα έχει πολύ και δύσκολη ανάβαση για τα πιο ψηλά βουνά, για να γίνει μια σωστή επαγγελματίας. Δεν μπορεί να κινηθεί σε όλα τα μονοπάτια, αλλά είναι εντυπωσιακές οι αντοχές της.

Ένα πολύ φρέσκο μωράκι που θέλει ειδική μεταχείριση και δεν προτείνεται με την καμιά σε όσους ψάχνουν άγριες καταστάσεις. Η νέα και όμορφη ψάχνει ακόμα την ταυτότητα της.

Β.Μ.

bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
115
Likes:
26.595
Πόντοι:
27.636
review reaction 1 mancunian1986, Yagulas, elpotero και 29 άλλα μέλη
Σχόλια (12)
115 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 18
1 2 3 4 5 6 7