Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 12 10
Call-Girls 53257
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ρέιτσελ, ένα κορίτσι που μου τράβηξε την περιέργεια, περισσότερο λόγω των αντικρουομένων κριτικών. Ήθελα να διαπιστώσω ο ίδιος αν πρόκειται για την ίδια, αδιαφορώντας για τις κριτικές. Το αποτέλεσμα είναι λίγο μπερδεμένο, όμως θα είμαι αντικειμενικός, γιατί στην τελική η ουσία είναι η συμπεριφορά και η συμμετοχή της κοπέλας.

Άψογη επικοινωνία με το γραφείο, κρατάω ένα μικρό καλάθι, αλλά σε γενικές γραμμές δεν έχω κάποιο παράπονο. Αν και κατά καιρούς έχουν κάνει τα φάουλ τους, ειδικά με νέους πελάτες, τον τελευταίο καιρό μου φαίνεται πώς έχουν βελτιωθεί. Οπότε κανονίζω συνάντηση στο χώρο της, για μια ώρα που έγινε μισή. Είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή κάποια πράγματα, με διαβεβαίωσαν ότι θα περάσω καλά, ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχώ, για να δούμε λοιπόν.

Ανεβαίνω τα σκαλιά του ξενοδοχείου, στο κεφάλι μου είχε καρφωθεί η αμφιβολία, δεν ήξερα αν θα συναντήσω το κορίτσι των φωτογραφιών. Πράγματι, τοκ τοκ την πορτούλα και δεν ήξερα τι να σκεφτώ. Ναι μεν μου ανοίγει ένα κοριτσάκι περιποιημένο και μοσχομυριστό, αλλά δεν είναι το κορίτσι των φωτογραφιών. Μπορεί και να είναι, αλλά φορούσε υπερβολικό μακιγιάζ, μάλλον πείραξε τα χείλη της με αυτά τα ελαφριά και ψεύτικα προσθετικά, έβαλε άλλο κραγιόν. Στο πρόσωπο λοιπόν εγώ δεν είδα την κοπέλα των φωτογραφιών. Το παρουσιαστικό της λίγο ψυχρό, ίσως επειδή είχε ενημερωθεί πώς είχα αμφιβολίες κι ας έδειχνα ευδιάθετος. Υπήρχε μια αμηχανία και για μια στιγμή σκέφτηκα να κάνω μεταβολή. Όμως κάτι μου έλεγε πώς θα αξίζει, από και και πέρα όλα άλλαξαν.

Υποδοχή με λευκή μεταξωτή ρόμπα και τακούνια, εκ πρώτης όψεως φαίνεται αδύνατη, τα μαλλιά της ίσια μακριά και ξανθά πιασμένα κότσο, το δέρμα της λευκό, λείο και περιποιημένο. Έχει ωραία σχιστά μάτια που κάνουν το βλέμμα πονηρό, φορούσε χρωματιστούς φακούς επαφής σε βαθύ μπλε. Απόρησα και λέω μέσα μου σίγουρα επίτηδες τα κάνει όλα αυτά για να με πείσει ότι πρόκειται για άλλη κοπέλα. Πονηριά και ταυτόχρονα προκλητικό.

Καθίσαμε για λίγο να κουβεντιάσουμε, αλλά δεν υπήρχε χημεία. Το κορίτσι είχε μια αμηχανία όμως είχε όλη τη καλή διάθεση και έπιασα μια στοργή στο βλέμμα της, οπότε είπα να δώσω μια ευκαιρία. Ντουζάκι, ξαπλώνω, περνάνε μερικά δευτερόλεπτα, και αφαιρεί τη ρόμπα. Πάρα πολύ ωραίο νεανικό σώμα, αδύνατο όσο πρέπει, με πολύ ωραία βυζάκια μεσαίου μεγέθους, εντελώς φυσικά. Ρώγες όμορφες που καυλώνουν εύκολα και πρέπει να τις ερεθίζεις συνεχώς για να παραμείνουν καυλωμένες. Αφαίρεση και το βρακακιού, όμορφο μουνάκι μοσχομυριστό που θα μπορούσες να γλείφεις για της ώρες.

Προσπαθούσε να αποφύγει τα φιλιά, ίσως έφταιγα κι εγώ που άθελα μου της έδειξα πώς έχω αμφιβολίες, αλλά καταφέραμε να γευτούμε τον άλλον, ίσα ίσα να ζεσταθούμε και να με ερεθίσει. Στράφηκε στο λαιμό όπου έκανε καλή δουλειά ενώ με το σώμα της τρίβεται πάνω μου και σιγά σιγά αρχίζει να τον παίζει. Βλέπω στην άκρη προφυλακτικό και τζελ, ας ελπίζουμε να μην θέλει πίπα με προφυλακτικό.

Αφού βεβαιώθηκε πώς τον σήκωσε αρκετά, τον παίρνει αργά και βασανιστικά στο στόμα, χωρίς σκουφάκι, με αρκετό σάλιο. Ωραίος αισθησιακός ρυθμός, πολύ καλό στοματικό με κάποιες προσπάθειες για deep. Αρχίδια δε γλείφει και δεν της αρέσει. Αφήνεται στο στοματικό και προσπαθεί για το καλύτερο, ρουφάει πολύ καλά. Τον βγάζει με σαλάκια και χαμογελάει, επιτέλους μια εικόνα που με έφτιαξε αρκετά. Το μοτίβο συνεχίστηκε αρκετά μέχρι να της προσφέρω γλυφομούνι και έδειχνε να γουστάρει πολύ. Συνέχεια με εκείνη ξαπλωμένη να τον έχει μπουκωμένο ενώ μαλακίζεται μόνη της και μου επιτρέψει ελαφρύ δαχτύλιασμα. Αν δεν τσίμπαγα το προφυλακτικό, θα είχαμε ξεχαστεί.

Καπότα και με καβάλησε για ένα πολύ αισθησιακό σεξ με πολύ βαθείς αναστεναγμούς. Τζελ δεν έβαλε, παρόλο που το είχε δίπλα, θα είχε κατεβάσει υγρά και ερεθίστηκε. Ερεθίστηκα περισσότερο, επιδίωξα να έχω τις ρώγες πιπίλα, το κορίτσι είχε παραδοθεί. Που και που έριχνε ένα πονηρό βλέμμα, άνοιγε το στοματάκι της και έκανε μορφασμούς ικανοποίησης. Προτιμούσε άλλωτε ρυθμικές κινήσεις πάνω κάτω, άλλωτε κυκλικές, άλλωτε μπρος πίσω. Ένα πιπινάκι που είχε παραδοθεί στον αισθησιασμό.

Συνέχεια ιεραποστολική όπου συνέχισε να μαλακίζεται μόνη της και επιδίωκε να έχω τα πόδια της στους ώμους, τελειώσαμε στα τέσσερα με δυνατό χύσιμο με θέα ένα πολύ όμορφο κωλαράκι, μικρό αλλά ζουμερό. Έδωσε τον ρυθμό πιέζοντας την λεκάνη της, ύστερα ήθελε να νιώσει το κορμί στο δικό της. Δεν τραβήχτηκε, ένιωσα κάποιες συσπάσεις, έχυσα κι άλλο, το κορίτσι τώρα είχε ακουμπήσει το κεφάλι στο κρεβάτι και αναστέναζε.

Ντροπαλό χαμόγελο εκ μέρους της, προσπαθώ να την αγκαλιάσω, δεν ήθελε όμως. Ντουζάκι ο καθένας μόνος του, κάθισε μόνη της με το κινητό, σηκώθηκα κι έφυγα. Της ζήτησα συγγνώμη, την αγκάλιασα και την έκανα.

Το κορίτσι είναι ομορφούλικο, με πολύ ωραίο σώμα και μοσχομυριστή παντού. Εκτιμά την καθαριότητα, είναι ο εαυτός της. Αρκετά δοτική, ταλαντούχα, έδειχνε να το ζει. Υπό άλλες συνθήκες, ίσως να υπήρχε πιο ευχάριστη διάθεση, μιας και έδειχνε κάθε καλή πρόθεση να σε ικανοποίήσει. Έχει τα φόντα να πάει μπροστά.

Διάθεση για σεξ υπήρχε, χημεία δεν υπήρχε. Μπορεί να φταίω κι εγώ που πήγα με αμφιβολίες και το κατάλαβε, αλλά μου έκανε εντύπωση που είχε πάρα πολύ καλή συμμετοχή, σα να το ζούσε. Ένα μάθημα όμως το πήρα κι επιβεβαίωσε κάτι που είχα καταλάβει κι άλλες φορές. Έαν πας με αμφιβολίες και φόβους για την έκβαση της συνάντησης, θα σου γυρίζει μπούμερανγκ. Σε κάθε περίπτωση όμως κρατάω την εικόνα ενός κοριτσιού με όλη τη καλή διάθεση να ικανοποιήσει τον πελάτη, αρκεί να είναι κύριος και καθαρός. Εγώ καθαρός ήμουν, αλλά αυτή τη φορά μάλλον δεν ήμουν κύριος.

Όποιος τη συναντήσει να την προσέχει, θα το εκτιμήσει δεόντως, γιατί πρόκειται πράγματι για μια ενδιαφέρουσα περίπτωση που είναι ικανή να γίνει φωτιά στο κρεβάτι. Εγώ κρατάω το τελευταίο.

Αυτά από εμένα, πάμε για άλλα βουνά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 31, 2023
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
116
Likes:
26.977
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, Γιώργος Παπ., Sinman και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Απριλίου, 2023
Το γραφείο φταίει φίλε μου που δεν ανανεώνει τις φωτό...
review reaction 1 hornyasfuck
01 Απριλίου, 2023
Δεν καταλαβα πως της έδειξες ότι έχεις αμφιβολίες ;;; Σε είδε διστακτικό ;;αν εννοείς αυτό είναι τέλειος άκυρο διότι η κοπέλα αν σε δει διστακτικό προσπαθεί να σε ξεδιπλοση και δεν χαλάει καμία φάση αν νομίζεις κάτι τέτοιο ….Τι στο καλό όλες μετά το γαμηση αναζητούν να με πάρουν αγκαλιά ενώ εγώ μετά δεν έχω όρεξη θέλω να ντυθώ και να φύγω ευγενικός μεν αλλά δεν μπορώ πολλές ζουζουνιες κτλ …Πως γίνετε να πάτε να της πάρετε Αγκαλιά και αυτές να τσινάνε ; Ωραία η κριτική σου απλά μου άφησε απορίες …. Όχι ως προς την αληθινότητα των λεγόμενων σου ( σε ποστευω ) αλλά ως προς την παρεξηγησημοτητα που ίσως ένιωσες ενο στην πραγματικότητα δεν υσχιει κάτι τέτοιο !!
review reaction 1 hornyasfuck, Elganador
01 Απριλίου, 2023
Δεν είναι μόνο οι φωτό. Είναι οι αμφιβολίες που δημιούργησαν οι προηγούμενες κριτικές και η εικόνα μιας υπερβολικά μακιγιαρισμένης κοπέλας, σα να ήθελε να κρύψει κάτι. Εδώ ο άλλος είπε ότι είναι η κοπέλα των φωτό.

Και μην υποτιμάτε την νοημοσύνη των γυναικών, είναι ικανές να τα καταλαβαίνουν όλα, όπως κι εμείς μπορούμε να καταλάβουμε πότε το σεξ γίνεται μηχανικό. Το αξιοπερίεργο με τη συγκεκριμένη είναι ότι στο σεξ τα έδωσε όλα. Πες το επαγγελματισμό; Έστω.

Απλά ανάφερα αυτό που βίωσα. Από κει και πέρα ο καθένας τα συμπεράσματα του. Και όχι δε θέλουν όλες οι κοπέλες αγκαλιές μετά το σεξ, μη πω ότι θα ήθελαν να τελειώσει όλο αυτό, απλά εμένα πρώτη φορά μου έτυχε.

Όλα καλά, πάμε για άλλα.
review reaction 1 hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3