Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 14 10
Call-Girls 37723
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνάντηση με την Danny

Η Ντανυ είναι μια όμορφη μελαχρινή γυναίκα με ωραία χαρακτηριστικά στο πρόσωπο και ωραίο χαμόγελο. Γενικά μου έβγαλε μια φρεσκάδα και η εμφάνιση της και το χαμόγελο της. Το σώμα της έχει τα πιασηματακια του αλλά είμαι σφιχτό και όλα στη θέση τους. Πολύ ωραίο στηθος φυσικό και στο σωστο μέγεθος.

Η κοπέλα δεν μιλάει καλά Αγγλικά το ξέρει, υπήρξαν κάποια λεπτά αμηχανίας αλλά ευτυχώς το ξεπεράσαμε γρήγορα. Γενικά την έκοψα από την αρχή οτι είναι για GFE και προχώρησα αναλόγως..

Στον αγώνα η κοπέλα αν και δεν παίρνει πρωτοβουλίες, αλλά ακολουθεί σε ότι την καθοδηγήσεις και το κάνει πολύ καλά. Η πίπα της ήταν πολύ καλή είχα δει στο site ότι κάνει deepthroat και έσπρωχνα να πάει βαθειά. Στην συνέχεια την έβαλα να κάτσει πάνω μου για να έχω τις βυζαρες της στην μούρη μου και την είχα έτσι για αρκετή ώρα, έφτιαξα κοιλιακούς μετά απο αυτό. Μετά στα τέσσερα για να έρθει το τέλος. Ευχαριστήθηκα τα βυζια της και την κωλαρα της που είναι σφιχτή και δέχτηκε ελαφρά μπατσάκια. Στη συνέχεια πάλι πίπα για πολύ ώρα, της έπιανα ελαφρά το κεφάλι και έσπρωχνα όπως πριν. Μετα την έβαλα στα τέσσερα γιατί μου άρεσε η κωλαρα της, έπεσε σφυροκοπημα για πολυ ώρα μέχρι που ήρθε το τέλος.

Συμπέρασμα, το κορίτσι είναι όμορφο, είναι γεματουλα με σφιχτό κορμι, μου άρεσαν και ο κωλος της και τα βυζια της για χούφτωμα και τα δυο. Απλά μην την αφήσετε να κάνει αυτή παιχνίδι από μόνη της, θέλει λίγο καθοδήγηση, δεν λέει όχι και συμμετέχει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 05, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Niko_Like
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
4.757
Πόντοι:
17.060
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntaffy2, THV, kwstasxat και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού