Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 3 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Sex, pizza and zombie music, ή αλλιώς η Luna το έσκασε από το La Luna, τη θρυλική ντισκοτέκ της Αντιπάρου για να βρεθεί στα κρεβάτια σας.

Είχα ενδοιασμούς να τη συναντήσω, όμως το ένστικτο μου έλεγε να το τολμήσω. Το ότι έκρυβε πρόσωπο ήταν λόγος να μην τη συναντήσω, όμως είχα την αίσθηση πώς θα συναντήσω ένα γλυκό προστυχόμουτρο με ανωμαλιάρικες διαθέσεις, μακριά από όσα κορίτσια μας έχει συνηθίσει το γραφείο.

Πράγματι, το κορίτσι ήρθε στο χώρο μου. Ανοίγω, προσπαθώ να επεξεργαστώ για λίγο αυτό που αντικρίζω, αλλά την άφησα να περάσει. Εκ πρώτης όψεως πρόκειται για ένα πιπινάκι 20 χρονών πολύ φευγάτο. Έχει αρκετά piercing στο πρόσωπο και αυτό ίσως να μην αρέσει καθόλου σε κάποιους, εγώ όμως είχα την φαντασίωση να πηδήξω κάποια σαν αυτές. Φαντασίωση από τότε που ήμουν νιος αλλά γέρασα. Είναι ένα πάνκι φρικιό, με την καλή έννοια, ήρθε με το ανάλογο ντύσιμο. Μίνι μαύρη δερμάτινη φούστα, λευκό τοπ, δερμάτινο μπουφαν και χαμηλές μπότες με ψηλές μαύρες κάλτσες.

Μην γελιέστε όμως, το κορίτσι είναι πολύ χαμογελαστό και ευγενικό και ενώ δε θα την έλεγες όμορφη, είναι γλυκιά με όμορφα μάτια. Έχει κάποια στραβά δόντια αλλά δεν ενοχλούν. Το μεγάλο μείον όμως θα το πω στο τέλος.

Της προσφέρω νερό, λίγη χαλαρή κουβέντα να σπάσει ο πάγος, φαίνεται ευδιάθετη. Μου έκανε εντύπωση ότι ανυπομονούσε για τη συνέχεια, δε μου άφησε την παραμικρή υποψία ότι θα δυσανεχτήσει κάπου, είναι πολλά υποσχόμενο. Περίμενα να μου ζητήσει να ανάψει τσιγάρο, αλλά δεν το έκανε και ουδέποτε ζήτησε.

Με πρωτοβουλία της άρχισε τα γλωσσόφιλα, αρκετά ζεστά και βαθιά, φιλάει με νεανικό ενθουσιασμό και σε γυρνάει σε μια εποχή που πέρασε. Σε ερώτηση μου για μπάνιο, απάντησε πώς είχε ήδη κάνει, γενικά μύριζε όμορφα, αλλά νομίζω ένα μπάνιο θα μπορούσε να κάνει. Όχι ότι μύριζε άσχημα.

Τα παθιασμένα γλωσσόφιλα σταμάτησαν κι ακολούθησε ένα γρήγορο αλληλογδύσιμο, πρώτου την οδηγήσω με συνοπτικές διαδικασίες στην κρεβατοκάμαρα, να συνεχιστεί το σκηνικό. Μου έδωσε την εντύπωση πόσο πολύ το θέλει, πόσο το γουστάρει.

Το σωματάκι της είναι μινιόν, με ωραίο νεανικό βυζάκι και κωλαράκι. Έχει αρκετά τατουάζ και piercing στις ρώγες. Μουνάκι νεανικό καλοσχηματισμένο, χωρίς περίεργες οσμές, ομοίως και η κωλοτρυπίδα, που φαινόταν μικρή, αλλά άνοιγε πανεύκολα σαν λάστιχο. Το σώμα είναι όπως στις φωτογραφίες, χωρίς τι λάμψη τους.

Εδώ μου έδειξε πώς μπορεί να γίνει υποτακτική. Θα κάνει ό,τι της ζητήσεις, φτάνει να μην είναι κάτι εξεζητημένο και εκτός των υπηρεσιών που προσφέρει. Πάρα πολύ καλό στοματικό με πολύ σάλιο, με αρκετό deepthroat και breath taking, με μπόλικο αρχιδογλύψιμο, δεν είπε όχι σε mouthfuck, έδειχνε να γουστάρει. Γουστάρει να πνίγεται και το δείχνει. Έχει piercing στη γλώσσα και ξέρει να τη χρησιμοποιεί. Το στοματικό είναι το δυνατό της χαρτί. Το κάνει με τις ώρες και δεν δείχνει να παραπονιέται.

Της προσφέρω γλυφομούνι με αρκετό δάχτυλο, κατέβασε τόσα υγρά που σπαρτάραγε. Τόσο, που με σταματάει και τον αρπάζει να συνεχίσει την πίπα. Όχι μείνε εκεί να τρέμεις. Σάλιο και δαχτυλάκι στον κώλο της, δεν έφερε καμιά αντίσταση.

Καπότα και με καβάλησε για ένα δυνατό σεξ σε γρήγορο ρυθμό, με το δάχτυλο στον κώλο της. Παίχτηκαν αρκετές στάσεις, πριν στηθεί στα τέσσερα και περάσω στον κώλο της, αφού πρώτα ασχολήθηκα αρκετά με σάλιο και δάχτυλα για να ανοίξει. Πράγματι, άνοιξε σαν τριαντάφυλλο και μπήκα χωρίς δυσκολία κι έδωσε ωραίο ρυθμό. Πουθενά δεν έβαλε τζελ, ίσως επειδή είχε αφήσει τη τσάντα της στο σαλόνι, αλλά αφού κατάλαβε πώς γίνεται δουλειά με σάλιο, δεν παραπονέθηκε κάπου.

Η κορύφωση έγινε με εκείνη στα πλάγια σε εμβρυακή στάση να αποζητά το χέρι για πνίξιμο και δάχτυλα στο μουνί της. Δυνατό και παρατεταμένο χύσιμο, δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό της, ενώ το πρόσωπο της φωτίστηκε.

Χαμόγελα διαρκείας πριν περάσουμε στο ντουζ παρέα. Μασαζάκι, λίγο άγαρμπο, αλλά καλό, πριν τον δεύτερο γύρο, με τον ίδιο ενθουσιασμό που την διακατέχει. Τελείωμα στο στενό μουνάκι της με εκείνη σε πλήρως υποτακτική θέση.

Χαλαρή κουβέντα, την ευχαρίστησα και την έκανε.

Τι κρατάω; Το κορίτσι είναι σίγουρα γλυκό, ίσως να μην αρέσει καθόλου σε κάποιους, αλλά στη συμμετοχή είναι σπίρτο. Έχει τον νεανικό ενθουσιασμό, είναι σε μια ηλικία όπου οι ορμόνες χτυπάνε κόκκινο και σε γυρνάει σε μια εποχή όπου το σεξ ήταν μέρος της καθημερινότητας σου. Σε γυρνάει στα φοιτητικά σου χρόνια. Πολύ δοτική, δε θα σου πει πουθενά όχι, φαίνεται άπειρη ενώ μπορεί να μην είναι, θα πάρει κάποιες πρωτοβουλίες, αλλά περιμένει από σένα να της φερθείς αναλόγως και θα γίνει δυναμίτης.

Το μεγάλο μείον που έλεγα, είναι ότι κατά τη γνώμη μου, το κορίτσι δεν είναι αντάξιο της φήμης που έχει το συγκεκριμένο γραφείο που μας έχει συνηθίσει σε πιο φινετσάτες παρουσίες, που δικαιολογούν τον τίτλο της συνοδού πολυτέλειας. Η Luna δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω και σίγουρα μπορείς να πετύχεις τέτοιες κοπέλες σε αρκετά χαμηλότερη τιμή, αλλά επέλεξε να δουλεύει με το γραφείο με υπηρεσίες επιπέδου και αυτό είναι δικιά της επιλογή. Αν ήταν σε χαμηλότερη τιμή, θα ήταν πιο vfm, επί του παρόντος όμως, δυστυχώς της κόβω πόντους κι ας έχει πάρα πολύ καλή συμμετοχή.

Ίσως την ξαναέβλεπα μόνο για τη συμμετοχή της, αλλά δεδομένου πώς δεν έχει το πακέτο που θα χαρακτήριζε μια ολοκληρωμένη συνοδό, μάλλον θα πω όχι.

Πάμε σε άλλα βουνά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 13, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
116
Likes:
27.149
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Trifonbakatsoulias, HoneyVoskos, ftshslv και 34 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Φεβρουαρίου, 2023
τα τατουαζ στις φωτο τις εσβησαν ? ειναι ξανθια οντως ?
review reaction 1 hornyasfuck
21 Φεβρουαρίου, 2023
Ωραίος συναγωνιστή !
Το επιμύθιο, το οποίο έχει όλο το ζουμί, δεν νομίζω ότι κολλάει με τις βαθμολογίες. Εγώ καταλαβαίνω ότι ήσουν γενναιόδωρος...
Απλά το καταθέτω.
review reaction 1 Drunk Sinatra, bigmountain89, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
21 Φεβρουαρίου, 2023
Φιλε big mountain δεν την εχω δει και δε θα έπρεπε να εχω άποψη. Όμως εχω δει να πλασαρονται τοσες και τόσες με 150αρια και 160αρια χωρις λόγο, ειδικότερα τον τελευταίο καιρό που δε θεωρώ παράλογο να τα δώσεις για μια ευχάριστη κοπέλα, πιτσιρικα με πολύ καλή συμμετοχή. Βέβαια εσύ την είδες και έχεις τον πανω λόγο.
review reaction 1 bigmountain89, hornyasfuck, andronikos3
21 Φεβρουαρίου, 2023
Έπαιζε στούντιο παλιά ?
review reaction 1 hornyasfuck
21 Φεβρουαρίου, 2023
Εμενα παντως αν μου εσκαγε μια ασκημουλα σαν αρκουδι με 45 δακτυλιδια και κρικους για 160 ευρω θα αγοραζα και ενα ντεφι να μου χορευει ολο τρελα
review reaction 3 ftshslv, Annapurna, piko και 4 άλλα μέλη
22 Φεβρουαρίου, 2023
Πολύ καλή και αναλυτική η κριτική σου βουνό μου, αλλά θα διαφωνήσω σε δύο σημεία αν και δεν έχω συναντηθεί με την κοπέλα.
1ον Δεν θεωρώ κακό για το γραφείο που έβαλε στο roster του κοπέλα κόντρα εμφάνισης και ιδιοσυγκρασίας με τις Ρωσίδες κλπ κοπέλες ίδιας κατηγορίας και παραπλήσιας εμφάνισης. Αντιθέτως το θεωρώ θετικό να υπάρχουν κοπέλες που μπορούν να καλύψουν όλα τα γούστα.
2ον Υπάρχουν κοπέλες και σε γραφεία και ανεξάρτητες, νεαρές και μεγαλύτερες, όμορφες ή λιγότερο όμορφες με πιο extreme εμφάνιση και στυλ περίπου στις ίδιες τιμές, γιατί η εν λόγω κοπέλα ή το γραφείο να κοστολογήσουν λιγότερο τις υπηρεσίες της.
Θα συμφωνήσω βέβαια ότι οι τιμές γενικά, γραφείων και ανεξάρτητων είναι αρκετά υψηλότερες από αυτές που θα έπρεπε, αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση.

Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, απλές παρατηρήσεις στα πλαίσια του διαλόγου κάνω.
review reaction 1 hornyasfuck, bigmountain89
22 Φεβρουαρίου, 2023
Αναλυτική, εμπεριστατωμένη και αιτιολογημένη κριτική.
Εύγε αγαπητε
review reaction 1 hornyasfuck, bigmountain89
22 Φεβρουαρίου, 2023
Εἴπαμε: "γλείφω"= "παίζω μέ κάτι μές στὸ στόμα" ἐξ οὗ "γλειφιτζούρι", "γλύφω"= "σκαλίζω", "σμιλεύω" ἐξ οὗ "γλύπτης", "γλυπτό", "γλυπτική". Καί τό "πως" παίρνει τόνο, "πώς", ὅταν εἶναι ἐρώτηση: "πώς" τό θές. Στὸ πολυτονικό ἡ ὀξεῖα γίνεται περισπωμένη στὴν ἐρώτηση.
review reaction 1 review reaction 3 Trifonbakatsoulias, piko, gpap@13 και 3 άλλα μέλη
22 Φεβρουαρίου, 2023
Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους.

Την παραπάνω κριτική τη σκεφτόμουν μέρες πριν τη γράψω, γιατί νομίζω πώς όντως η κοπέλα είναι πιο πολύ για ειδικά γούστα, για όσους έχουν κάποια φετίχ και ήθελα να είμαι όσο το δυνατόν αναλυτικός. Ίσως στα αλήθεια είναι για πιο bdsm καταστάσεις. Υπό αυτό το σκεπτικό, καλά έκανε το γραφείο που την έχει, για να έχει ποικιλία. Οπότε δε διαφωνώ κάπου με τον @Yagulas.

Σε όποιον δεν αρέσουν τέτοιες κοπέλες, απλά τις προσπερνάει. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φετίχ με όσες έχουν μπόλικα τατουάζ και σκουλαρίκια.

Προσπάθησα να είμαι γενναιόδωρος, γιατί όλες οι κοπέλες είτε μας αρέσουν είτε όχι, αξιολογούνται βάσει γενικής συμπεριφοράς και συμμετοχής. Προσωπικά δε θα κάψω ποτέ κάποια επειδή ήταν άσχημη ή εγώ δεν την βρήκα μαζί της, όπως κάνουν αρκετοί εδώ μέσα.
review reaction 1 Skipet, monstercock greece, Yagulas και 1 ακόμα μέλος
22 Φεβρουαρίου, 2023
Μην την καψεις αλλα ντεφι παρε.Μπορει και να κανεις αποσβεση Money Mouth
review reaction 1 hornyasfuck
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10