Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 11 10
Call-Girls 28602
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Tσοντοκατάσταση η Dasha. Αλλά πάνω από όλα, ένας άνθρωπος.

Μετά από πολλές προσπάθειες, όχι απαραίτητα γιατί δεν την βρίσκεις ελεύθερη, την βρήκα διαθέσιμη και την έκλεισα γρήγορα στο χώρο της. Ήξερα ότι θα συναντήσω μια κοπέλα για σκληρό σεξ, αλλά αυτό που μου έμεινε τελικά, δεν το περίμενα. Έχουν γραφτεί τόσα για το κορίτσι, αλλά ο χαρακτήρας της έχει στοιχεία που ίσως να μην τα έχει δει κανείς.

Το γραφείο άριστο στην εξυπηρέτηση. Αλλά επιφυλάσσομαι για της πληροφορίες που μεταφέρει στα κορίτσια. Μετά το σημερινό όμως ίσως αναθεωρήσει. Ξέρουν αυτοί.

Τοκ τοκ την πορτούλα και μου ανοίγει ένα κορίτσι έτοιμο για όλα αλλά μαγκωμένο. Το γραφείο φταίει, όχι η κοπέλα, δεν έχει σημασία όμως. Περιποιημένη και μοσχομυριστή, με μακριά μαύρα μαλλιά, υποδοχή με τακούνια, μαύρα εσώρουχα και ρόμπα, την οποία την είχε ανοιχτή. Εκ πρώτης όψεως, κοντοπούτανο με βυζάρες. Με χάλασε λίγο το υπερβολικό μακιγιάζ, αλλά προχωράμε. Το πρόσωπο είναι πιο ανθρώπινο σε σχέση με τις φωτό, αλλά με βλέμμα πονηρό που προκαλεί, και τα φουσκωμένα χείλη όμορφα, όχι άσχημα. Έχει το πακέτο που θα περίμενε κανείς από ένα έκφυλο θηλυκό, μιας και το ύφος της σου βγάζει μια ανωμαλιάρικη διάθεση.

Λίγες κουβέντες στην αρχή, με στέλνει για ντουζ. Δεν πρόλαβα να ξαπλώσω και ορμάει για γλωσσόφιλα. Όμορφη αίσθηση, το κορίτσι έδειξε πώς δεν ήρθες για να πηδήξεις, αλλά να σε πηδήξει. Η γλώσσα της χωμένη στη δικιά μου και το χέρι της χώνεται στην πετσέτα. Όχι, μείνε εκεί να σε γδύσω πρώτα. Πράγματι, αποκαλύπτεται ένα όμορφο και έκφυλο σώμα με λίγα πραπανίσια κιλά, αλλά αδύνατο, σφιχτό και γυμνασμένο. Με βυζάρες σιλικόνης ωραία στην αφή και κωλάρα, μάλλον κι αυτή φτιαχτή. Και η έκπληξη, η κωλοτρυπίδα, να στέκεται εκεί ορθάνοιχτη και προκλητική, κρίμα που το έκοψε το πρωκτικό. 

Πιάνει δουλειά, κατεβαίνει χαμηλά με αισθησιακό τρόπο. Πίπα πολύ δυνατή, αρκετά βαθιά με πολύ σάλιο, πέρασε και από τα αρχίδια με καταπληκτικό ρούφηγμα. Ήταν ικανή να σε τελειώσει σε ανύποπτο χρόνο, προσπαθούσα να της πω να κόψει λίγο, αυτή στον κόσμο της όμως. Στο ενδιάμεσο πήρε κι αυτή το ανάλογο γλύψιμο με το καθιερωμένο δαχτυλάκι.

Καπότα και με καβαλάει με μανία, με ελάχιστο σάλιο, η αβάσταχτη στενότητα του μουνιού της, υπέροχη. Σίγουρα φοράω προφυλακτικό; Το cow και το reverse οι κορυφαίες, μιας και γουστάρει να έχει τον έλεγχο και να σε βλέπει να πηδιέσαι από εκείνη.

Παίχτηκαν πολλές στάσεις, η κατάθεση έγινε ιεραποστολικά με δυνατό χύσιμο, με έντονο eye contact. Αυτή τη φορά ήθελε να την πηδήξεις.

Ντουζάκι ο καθένας μόνος του, έκλεψε λίγο χρόνο αλλά εντάξει δε με χάλασε, το κορίτσι ήταν μαγκωμένο, λόγω του γραφείου. Αλλά μετά ήταν που μου έδειξε πώς κι αυτή άνθρωπος είναι και όχι άλλο ένα κοντοπούτανο. Το πρόσωπο της έγινε φωτεινό, το πουτανάκι έγινε γλυκό γατάκι. Τα κρατάω για μένα όμως.

Στο υπόλοιπο του χρόνου μου πρόσφερε ένα καταπληκτικό μασάζ. Σχεδόν body to body, τα χέρια της έχουν πολύ δύναμη. Ξέρει τι κάνει.

Την ευχαρίστησα, γλυκόλογα και καληνύχτα.

Το κορίτσι λίγο πολύ όλοι μας το ξέρουμε, είτε διαβάζοντας κριτικές της είτε το έχουμε συναντήσει, αλλά αυτό που μου έμεινε στο τέλος, δεν το περίμενα με τίποτα. Άλλο ένα μάθημα πώς τα κορίτσια της δουλειάς δεν υπάρχουν αποκλειστικά για να μας ικανοποιήσουν τις ορέξεις μας. Ένα κοντοπούτανο πολύ δοτικό με άριστες υπηρεσίες που όμως είναι πιο άνθρωπος από εμάς τους περισσότερους.

Και για να σας προλάβω κάποιους, έχω πλήρη συνείδηση του τι κάνω και τα παραμύθια δεν τα χάφτω.

Η βαθμολογία που της δίνω, κάπως σκληρή, ξέρει αυτή.

Ο τίτλος All in όχι επειδή τα έβαζε κυριολεκτικά όλα μέσα, αλλά επειδή παίζοντας τα όλα μέσα, τίναξα την μπιάνκα.

Πάμε σε άλλα βουνά και κάποια στιγμή θα ξαναπέσω στο βουνό της Dasha.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 10, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
115
Likes:
26.539
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, hornyasfuck, maradona7 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Φεβρουαρίου, 2023
γιατί τόσο μαγκωμένο το κορίτσι?? τι έπαιξε??
review reaction 1 hornyasfuck, linear
11 Φεβρουαρίου, 2023
Το πιάνει δοθλειά που γράφεις θυμίζει κάσετα. Αληθευεί?
review reaction 1 hornyasfuck
11 Φεβρουαρίου, 2023
@lagonisian τίποτα δεν παίχτηκε, μην ανησυχείς, προσωπικά θέματα που ξεπεράστηκαν.
review reaction 1 hornyasfuck
11 Φεβρουαρίου, 2023
ποτε δεν καταλαβα και ποτε δεν προκειται να καταλαβω γιατι πρεπει να υπαρχουν προσωπικα θεματα που να ξεπεραστουν αφου για να βρεθεις μαζι τους καταθετεις μετακυ 2 και 3 μεροκαματων
G
geroksouras
review reaction 3 hornyasfuck
11 Φεβρουαρίου, 2023
@srek7 και ναι και όχι
review reaction 1 hornyasfuck, srek7
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5