Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 40 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 73261
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Lisa, ένας δυναμίτης στο κρεβάτι σου. Θα χρησιμοποιήσω τον ίδιο τίτλο που έβαλα σε ένα άλλο κορίτσι του ίδιου γραφείου, μιας και έχουν παρόμοια συμπεριφορά και απόδοση στο σεξ και είναι και οι δυο μινιόν που δεν γεμίζουν το μάτι.

Είχα κανονίσει να την συναντήσω, όμως ακυρώθηκε για τους δικούς της λόγους. Απτόητος εγώ, ζητούσα συνεχώς τη Lisa, μέχρι που βρέθηκε διαθέσιμη ώρα, στον χώρο της. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι ζητάω συγκεκριμένες κοπέλες και όχι όποια είναι διαθέσιμη εκείνη τη στιγμή, πέραν ελάχιστον εξαιρέσεων. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και είχα την αίσθηση πώς θα συναντήσω ένα κορίτσι έτοιμο για όλα. Πράγματι, η Lisa ήταν υπεράνω προσδοκιών.

Τοκ τοκ την πορτούλα και μου ανοίγει μια ευγενική κυρία με αέρα πολυτέλειας. Όμορφο μούτρο, με περιποιημένα μαύρα ίσια μαλλιά, μικρά αλλά ζεστά καστανομπλε μάτια που φαίνονται πράσινα ανάλογα τον φωτισμό, με το πιο λαμπερό της χαμόγελο. Το κορίτσι είναι μινιόν, αλλά βγάζει θετική ενέργεια, έχει φινέτσα. Εκ πρώτης όψεως, το πρόσωπο είναι αρκετά πιο σπασμένο σε σχέση με τις φωτό, αλλά όμορφο, με διακριτικό μακιγιάζ, μοσχομυριστή. Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι πολύ πιο όμορφη σε σχέση με τις περισσότερες στην ηλικία της.

Ρωσιδάκι 36 ετών με απίστευτο σώμα για την ηλικία της.

Εγκάρδια υποδοχή με ζεστή αγκαλιά και τρυφερό φιλάκι στο μάγουλο, η κυρία σε προϊδεάζει για μια τρυφερή συνέχεια με πολύ στοργή. Που να φανταστώ ο άμοιρος αυτό που θα ακολουθήσει. Είχα μια αμηχανία πριν τη συναντήσω, αλλά κατάφερε να την εξαφανίσει, χωρίς καν να πούμε τίποτα, μιας και έβγαζε αισθησιασμό. Έτσι πρέπει να είναι μια πραγματική συνοδός πολυτέλειας κι ας διαφωνήσουν κάποιοι.

Όλη την ώρα με το χαμόγελο, το βλέμμα της έλεγε πολλά, με στέλνει χωρίς καθυστέρηση για ντουζ. Είχα μια ελαφριά υποψία για το σώμα της, μιας και με υποδέχτηκε με ρόμπα, όμως προσπαθούσα να μην το σκέφτομαι περισσότερο, γιατί το κορίτσι με το καλημέρα έδειξε την κλάση της.

Βγαίνω από το ντουζ και την βρίσκω ήδη γυμνή να περιμένει υπομονετικά. Ξαπλωμένη στα πλάγια, με το κεφάλι της να στηρίζεται στο ένα της χέρι και με το άλλο να χτυπάει ελαφριά το κρεβάτι κάνοντας νόημα να κάτσω δίπλα της. Με χαμόγελο και πονηρό βλέμμα, ένα ευχάριστο σοκ το έπαθα. Το σώμα απίστευτο για την ηλικία της. Στο πρόσωπο μπορεί να φαίνεται όντως 36 ετών, αλλά στο σώμα θα την έκανα πολύ νεότερη. Δεν έχει το σώμα μοντέλου ούτε είναι σφιχτό, αλλά είναι λαχταριστό, με όμορφο βυζάκι όπως πρέπει να είναι, με μικρές αλλά προκλητικές ρώγες, παρομοίως όμορφο κωλαράκι όρθιο τουρλωτό. Μουνάκι σχεδόν νεανικό, καλοσχηματισμένο, με ευχάριστη οσμή.

Καθόμαστε στα γόνατα πάνω στο κρεβάτι και με αργό αλλά αισθησιακό τρόπο, ήρθαν τα γλωσσόφιλα. Πολύ όμορφα χείλη, ξέρει να φιλάει, ενώ στο παιχνίδι μπήκε ο λαιμός και τα αυτιά. Είχαμε χουφτώματα, γλειψίματα, μαλλιοτραβήγματα, πριν μου τον παίξει και μαλακιστεί μόνη της. Έβγαζε έναν προκλητικό αισθησιασμό, μου έδειχνε με τρόπο πόσο πολύ το θέλει, πόσο πολύ ανυπομονεί για τη συνέχεια, μου έδωσε την εντύπωση πώς θέλει να βάλω τα δυνατά μου να της προσφέρω κάτι το ανεπανάληπτο.

Ωχ έχει και απαιτήσεις η κυρία, και δεν της φαινόταν. Ή μπορεί να νόμιζε ότι πέτυχε τέκνο και θέλει να ξανανιώσει 20 χρονών.

Πράγματι, το ραντεβού μαζί της ήταν ένα από τα καλύτερα που μου έχουν τύχει, με μια απίστευτη μίξη στοργής, ερωτισμού και σκληρού σεξ.

Έσκυψε για πίπα, πάρα πολύ καλή με αρκετό σάλιο, μπορούσε να τον πάρει βαθιά αλλά όχι deep, πέρασε και από τα αρχίδια με καλή περιποίηση. Είχε καλό ρυθμό, ανά στιγμές κοιτούσε με λάγνο βλέμμα και χαμογελούσε. Δεν μπορούσα να μην της το ανταποδώσω, οπότε έσκυψα για γλυφομούνι μούρλια. Σπαρτάραγε, έδειξε ότι γουστάρει, το ζει. Δέχεται λίγο δάχτυλο, με πολύ τρίψιμο της κλειτορίδας, ενώ αν σταματήσεις, θα συνεχίσει να μαλακίζεται μόνη της. Θέλει να παίξεις με τα βυζιά της και να ανακαλύψεις τις περιοχές που της προκαλούν ανατριχίλα.

Γλωσσόφιλα, συνέχισε την πίπα, πριν μου φορέσει καπότα και με καβαλήσει για ένα αισθησιακό σεξ. Πολύ αισθησιακό, το σώματα μας έγιναν ένα, μείναμε έτσι αρκετά πριν ξεφύγει το πράγμα.

Το κρεβάτι έτριζε, έβγαζε κραυγές, μάλλον πραγματικές, άρχισα κι εγώ, φοβήθηκα μη μας ακούσει το κορίτσι που μένει στο απέναντι δωμάτιο και καταλάβει ότι είμαι εγώ και ζηλέψει. Το πιθανότερο όμως ήταν να έλειπε. Το απέναντι κορίτσι είναι το κορίτσι που έχει τον ίδιο τίτλο με τη Lisa. Σημαδιακό ίσως; Στον συγκεκριμένο όροφο του ξενοδοχείου έχω κάνει τα καλύτερα ραντεβού.

Το τέλος ήρθε μετά από αρκετή ώρα με δυνατό και παρατεταμένο χάσιμο, δε με άφηνε να βγω από μέσα της. Είχαμε ιδρώσει, η κυρία είχε τρελαθεί, δεν σταματούσε της αγκαλιές και τα χάδια στοργής. Αυτό που με εντυπωσίασε, είναι στο ιεραποστολικό όταν σήκωνε με μανία τη λεκάνη της και αποζητούσε λυσσασμένο ρυθμό, ενώ το τέλος έγινε με εκείνη στα τέσσερα με μαλλιοτραβήγματα και να της καλύπτω το στόμα γιατί φώναζε αρκετά και να το δαγκώνει.

Ντουζάκι και από τους δυο, λίγη κουβέντα, πριν τον δεύτερο γύρο, όπου έκανε φιλότιμες προσπάθειες να ξαναέρθει ο μικρός στο ύψος των περιστάσεων. Αλλά είχαμε έναν πρώτο γύρο που θύμιζε μαραθώνιο και έπειτα δε με άφησε να πάρω δυο ανάσες. Οπότε παίξαμε αρκετά πριν τελειώσει η ώρα.

Ντύθηκα, την ευχαρίστησα, δε σταματούσε να με κοιτά με στοργικό βλέμμα, σα να μην έχει ζήσει ξανά κάτι τέτοιο και χάρηκε που ένιωσε ξανά 20 χρονών. Ανταλλάξαμε κάποια τρυφερά λόγια και καληνύχτα σας. Πάλι δεν μπορούσα να βρω τη λαβή της πόρτας μιας και είχε τη γλώσσα της χωμένη στη δικιά μου.

Η Lisa είναι μια γλυκιά και ευγενική κυρία που δε σου γεμίζει το μάτι, αλλά βγάζει απίστευτο αισθησιασμό. Είναι έμπειρη, βγάζει απίστευτο πάθος, έχει ένα πολύ όμορφο σώμα καλοδιατηρημένο για την ηλικία της. Αν την έβλεπες στο δρόμο, δε θα σου πέρναγε από το μυαλό ότι κάνει αυτή τη δουλειά. Το μόνο της μείον είναι ότι αποφεύγει την έντονη οπτική επαφή, αλλά λίγη σημασία έχει, όταν στα υπόλοιπα είναι υπεράνω προσδοκιών. Πολύ δοτική, δε θα σου πει πουθενά όχι, το στυλ της είναι κυρίως gfe, αλλά έχει απίστευτες αντοχές. Είναι μια συνοδός πολυτέλειας όπως πρέπει να είναι. Αξίζει να την επισκεφτείτε όσοι δεν το έχετε κάνει. Θα της ευχόμουν τα καλύτερα και μακάρι να κάνει κάτι στη ζωή της.

Είναι κι αυτή ένα καυλάκι τσέπης, αλλά τα βουνά δεν τα αφήνω. Να είστε όλοι καλά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 03, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
118
Likes:
27.564
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kontopodis, Διαγραμμένο μέλος 227076, hornyasfuck και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Φεβρουαρίου, 2023
αυτο το κοριτσι 4 χρονια μετα και εχει εκπληκτικη ακομα αποδοση ε;
απο της ελαχιστες που μου εχουν χαρακτει στο μυαλο
G
geroksouras
review reaction 1 hornyasfuck, bigmountain89
04 Φεβρουαρίου, 2023
αυτο το κοριτσι τελικα ποσο ειναι 23 ή 36?
review reaction 3 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2