Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μια θλιμμένη πριγκίπισσα στο κρεβάτι σου.

Πήρα την απόφαση να τη συναντήσω, αν και ήμουν διστακτικός για τους παρακάτω λόγους. Είχα την αίσθηση πώς θα συναντήσω ένα πολύ θλιμμένο κορίτσι, μιας και αυτήν την εικόνα εκπέμπουν οι φωτογραφίες της. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι πρόκειται για ένα κορίτσι στα όρια της ανορεξίας. Όμως ήμουν πολύ περίεργος να την δω. Κάτι μου έλεγε πώς θα αξίζει.

Η συνάντηση κανονίστηκε για το βράδυ στο χώρο της, όμως το γραφείο άλλαξε ώρα. Παρόλα αυτά όμως, παίρνω τον δρόμο για το ξενοδοχείο να τη συναντήσω.

Τοκ τοκ την πορτούλα και μου ανοίγει ένα πιπινάκι αδύνατο, με συμπαθητικό πρόσωπο, θλιμμένα αλλά ζωηρά μάτια, μακριά καστανά περιποιημένα μαλλιά. Με υποδέχτηκε με μαύρα εσώρουχα και λευκή μεταξωτή ρόμπα. Λίγο ψυχρή υποδοχή αλλά δεκτική στις αγκαλιές, οπότε μπήκα. Είχε λίγο ακμή στο πρόσωπο, επιμελώς καλυμμένη με διακριτικό μακιγιάζ. Το δέρμα λευκό και μαλακό, εκεί που τραβάει προσοχή είναι τα πράσινα μάτια της, που εάν ήταν λίγο πιο χαμογελαστή, θα ήταν ζεστά και εκφραστικά.

Προσπάθησα να σπάσω τον πάγο, αλλά δεν. Κάτι πρέπει να έχει το κορίτσι, κι ας με διαβεβαιώνει ότι έτσι είναι. Δεν χαμογελάει και έχω την εντύπωση πώς προσπαθεί να κρύψει τα δόντια της, που δεν τα λες και όμορφα. Έχει το χαρακτηριστικό πέταγμα που έχουν όσοι έχουν στραβή άνω γνάθο. Φαίνεται από τις φωτογραφίες.

Ντουζ και ξαπλώνω δίπλα της, τα διστακτικά γλωσσόφιλα δεν άργησαν, δε θα το έλεγα γλωσσόφιλο αυτό, αλλά μια προσπάθεια για κάτι που μοιάζει με αυτό. Όμως τα χείλη της αρκετά ζουμερά, θέλει αγκαλιές και φιλάκια παντού για να ερεθιστεί. Θέλει να πάρεις την πρωτοβουλία να παίξεις αρκετά μαζί της, να χαλαρώσει και να πιάσει δουλειά.

Την γδύνω και αποκαλύπτεται ένα σώμα στα όρια της ανορεξίας. Δεν είναι ανορεξική, αλλά δυστυχώς πλησιάζει επικίνδυνα, όταν φαίνονται τα κόκκαλα και το πρόσωπο έχει τέτοιο σχήμα. Βυζάκι και κωλαράκι μικρά αλλά ταιριαστά με το σωματότυπο της.

Έσκυψε για πίπα, αρκετά καλή προσπάθεια με δυνατό ρούφηγμα, αλλά δεν έχει ρυθμό. Δεν είναι άπειρη, αλλά δεν με ενθουσίασε. Όμως πέρασε και από τα αρχίδια μια βόλτα, με καλή περιποίηση, με λίγη καθοδήγηση ανεβάζει στροφές.

Με άφησε να τη γλείψω, με τρίψιμο της κλειτορίδας, όπου φάνηκε να το απολαμβάνει, αλλά εξακολουθεί να έχει μια θλιμμένη έκφραση κι ας έβγαζε κάποιους αναστεναγμούς που προσπαθεί να κρύψει. Μουνάκι νεανικό καλοσχηματισμένο σε ροζ απόχρωση με ευχάριστη γεύση. Μείναμε έτσι αρκετή ώρα πριν την προτρέψω να συνεχίσει την πίπα. Όλως παραδόξως έγινε καλύτερη, κατάφερε να με καυλώσει κι έτσι περάσαμε στον αγώνα.

Καπότα, τζελ και με καβάλησε. Θεόστενη, ακόμα και με το τζελ, η αίσθηση μοναδική. Ζωηρή καουμπόισσα, έδωσε γρήγορο ρυθμό, αν και απέφευγε την πλήρη διείσδυση. Δεν την πίεσα, καθώς μπορεί να μην το άντεχε. Όμως ο τρόπος που χοροπηδούσε και η χρήση των χεριών της πάνω στο σώμα σου, έδιναν την εικόνα μιας έμπειρης κοπέλας.

Συνεχίσαμε με ιεραποστολικό χωρίς να είμαι από πάνω της, πράγματι είναι θεόστενη, καθώς το μουνί ήταν σαν βεντούζα. Αφήνει να ανεβάσεις ρυθμό και κάπου εδώ το θλιμμένο πρόσωπο γίνεται κάπως πιο φωτεινό. Και η θέα του πούτσου σε ένα τέτοιο μουνί σε φτιάχνει αρκετά, οπότε το τέλος δεν άργησε με δυνατό και παρατεταμένο χύσιμο.

Της είπα κάτι, επιτέλους χαμογέλασε και ο κόσμος έγινε πιο φωτεινός. Αυτό αρκούσε για να δημιουργηθεί ατμόσφαιρα και να κουβεντιάσουμε λίγο ευχάριστα, πριν τον δεύτερο γύρο.

Πολλές αγκαλιές, πολλά χάδια, πολλά φιλιά στο κορμί του άλλου, πριν καταφέρει να με καυλώσει και πάλι, ενώ άρχισε να χαμογελάει πιο συχνά. Συνεχίσαμε με reseve cow, όπου για μια ακόμη φορά φάνηκε ότι δεν είναι άπειρη και ξέρει να χρησιμοποιεί τα χέρια της πάνω σου. Κωλαράκι μικρό και κωλοτρυπίδα μικρή, φαίνεται αρκετά ελαστική, αλλά τέτοιο μικροκαμωμένο κορίτσι δύσκολα να τον παίρνει από τον κώλο.

Η κατάθεση έγινε με εκείνη στα τέσσερα. Αρχικά δεν έσπασε τη μέση όσο θα ήθελα, αλλά με καθοδήγηση πήρε τέλειο στήσιμο, πριν γίνει βάτραχος με τα χέρια σε έκταση, στάση που παίρνουν συνήθως όσες έχουν αδύνατο και ευλύγιστο κορμί. Με εντυπωσίασε που προτιμούσε να δώσει εκείνη τον ρυθμό και χωρίς να κάνεις τίποτα, πίεζε την λεκάνη της όσο πιο βαθιά μπορούσε κι ένιωθες τον πούτσο σου να βρίσκει τη μήτρα της.

Η μήτρα της μας έλειπε τώρα.

Ντύθηκα, λεφτά διακριτικά στο τραπέζι, την ευχαρίστησα, για ακόμη μια φορά χαμογέλασε και πέταξε ένα ζεστό βλέμμα, αγκαλιές και την έκανα.

Το κορίτσι είναι όπως το βλέπουμε στις φωτογραφίες, χωρίς τον επαγγελματισμό τους. Ευγενικό και πρόσχαρο, έχει θετική συμμετοχή, δε θα σου πει όχι, το στυλ της είναι gfe. Θέλει να την πας με το μαλακό για να χαλαρώσει και να αφεθεί κάπως. Όμως δυστυχώς, το θλιμμένο της πρόσωπο και η μη εκφραστικότητα της, κόβει αρκετούς πόντους από τη συνολική συμμετοχή. Φοβήθηκα ότι το κορίτσι είναι αμήχανο, όμως έτσι είναι το παρουσιαστικό της. Ανεβάζει απόδοση στο σεξ αν και αποφεύγει την πλήρη διείσδυση και προσπαθεί να κρύψει μορφασμούς. Δεν την λες και άπειρη, αλλά σίγουρα δεν έχει τη σωστή διάθεση για να πει κανείς ότι έχει όλο το πακέτο.

Εγώ δε θα την ξαναέβλεπα, λόγω του πολύ θλιμμένου προσώπου, κι ας είναι έτσι μονίμως. Κι επιπλέον σε αυτά τα λεφτά, ή και λιγότερα, υπάρχουν πολύ καλύτερες περιπτώσεις.

Αντίο θλιμμένη μου πριγκίπισσα, πάμε στα βουνά. Πριγκίπισσα γιατί πράγματι μοιάζει με γαλαζοαίματο κορίτσι που όμως δίνει μάχη με τον εαυτό της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 30, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
113
Likes:
26.071
Πόντοι:
26.386
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koutavoulias, AllaNtallon, Antonis_Greece4 και 30 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Ιανουαρίου, 2023
Μήπως σε είδε και την πιάσανε τα κλάματα ? Χεχε!
review reaction 3 hornyasfuck, bigmountain89
31 Ιανουαρίου, 2023
Συγχαρητηρια για την κριτικη σου
review reaction 1 hornyasfuck, Annapurna, bigmountain89
31 Ιανουαρίου, 2023
Εξαιρετική κριτική, όπως πρέπει να είναι! Ευχαριστούμε!
review reaction 1 hornyasfuck, Annapurna, bigmountain89
31 Ιανουαρίου, 2023
Πολύ ωραία και καλογραμμένη κριτική! Με προβληματίζει λίγο το 6 στη σχέση αξίας κόστους.
Δεν την προτείνεις για χαλαρό gfe??
review reaction 1 hornyasfuck, bigmountain89
31 Ιανουαρίου, 2023
@Annapurna ναι την πιάσανε τα κλάματα επειδή συνάντησε έναν ομορφάντρα, αλλά αφέθηκε στην αγκαλιά μου

@Alexandrosss έβαλα 6, γιατί για τα δικά μου γούστα, σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν καλύτερες περιπτώσεις
review reaction 1 alexandrosss, hornyasfuck, Annapurna
31 Ιανουαρίου, 2023
ωραιοα μαγκα,πολυ ομορφα τα εγραψες!
εισαι κ εσυ ρομαντικη ψυχη
review reaction 1 review reaction 2 hornyasfuck, miraculous mandarin, bigmountain89
01 Φεβρουαρίου, 2023
Αυτή η θλίψη θεωρείς πως είναι λόγω εξαναγκασμού π.χ. ;;;;; Χμμμ;
Μήπως είναι απλά βαριεστημένη όπως και στις photos και απλά έτσι είναι το physique της;;;; Χμμμ;
02 Φεβρουαρίου, 2023
@msakis μάλλον έτσι είναι το physique της.
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8