Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 63 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 153959
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ενώ περίμενα έξω από γνωστό ξενοδοχείο, πέρναγε από δίπλα μου η Κέλλυ. Με αέρα αρχοντικό, μου χαμογέλασε με λάγνο βλέμμα, της το ανταποδίδω. Πολύ όμορφη κοπέλα, δεν έχασα χρόνο να την κλείσω για την επόμενη. Καλή επικοινωνία με το γραφείο, το ραντεβού κανονίστηκε.

Φτάνω λοιπόν και περιμένω να μου δώσουν αριθμό δωματίου. Τοκ τοκ την πορτούλα και μου ανοίγει η κοπέλα των φωτογραφιών, πολύ όμορφη, με όμορφα αλλά κάπως ψυχρά πράσινα μάτια, ξανθά περιποιημένα μαλλιά. Πρόσωπο με τέλεια συμμετρία, με γωνίες. Η υποδοχή ήταν μάλλον ξενέρωτη, με λευκό νυχτικό φορεματάκι. Αλλά αμέσως έσπασε ο πάγος, σχολιάσαμε το γεγονός της προηγούμενης μέρας κι αμέσως φάνηκε το χιούμορ της. Θυμόταν πολύ καλά το γεγονός. Λυθήκαμε στα γέλια, κάθομαι να βγάλω τα παπούτσια και άρχισε να κουνιέται αισθησιακά, σα να έκανε στριπτιζ. Χωρίς να βγάλει το φόρεμα, μου αποκάλυψε το θεσπέσιο μουνί της κι ένα σφιχτό κωλαράκι μούρλια.

Έχει τον τρόπο της να σου δείξει από την πρώτη στιγμή ότι θα περάσετε όμορφα. Σε κερδίζει με τη συμπεριφορα και το χιούμορ της.

Της λέω ευγενικά να μου δώσει πέντε λεπτά να κάνω ντουζ.

Κάθομαι στο κρεβάτι και πριν προλάβω να ξαπλώσω, ανεβαίνει πάνω μου για τα πρώτα γλωσσόφιλα και σιγά σιγά κατέβηκε στα γόνατα στο πάτωμα για μια πολύ καλή πίπα. Αλλά πριν την πίπα, με ψέκασε με ένα σπρέι, τι στο καλό είναι αυτο; Για να έχω γεύση λέει. Μα εμένα για αναισθητικό μου κάνει. Τελοσπάντον. Πρώτη φορά με ψεκάζουν.

Η πίπα αρκετά καλή με σάλιο, πέρασε κι από τα αρχίδια μια βόλτα, αλλά ο πούτσος μου στέγνωνε εύκολα. Το σπρέι φταίει; Άγνωστο. Άρχισα να έχω αμφιβολίες και δυστυχώς και λόγο αυτού, το ραντεβού δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε. Θα φτάσουμε κι εκεί.

Την γδύνω κι αποκαλύπτεται ένα στεγνό σώμα, αδύνατο μεν, αλλά όχι τόσο όσο στις φωτογραφίες, ίσως να πήρε 2-3 κιλάκια. Δεν πρόσεξα όμως καλά γιατί το δωμάτιο κάπως σκοτεινό. Βυζί όμορφο σιλικόνης, με μικρές αλλά όμορφες καυλωμένες ρώγες.

Ξαπλώνω για να είναι πιο άνετα, τουρλώνει κωλαράκι και είχα μια πανέμορφη θέα με εκείνη να με καρφώνει με το βλέμα της συνεχώς.

Ένιωσα έτοιμος ώστε να μπω μέσα της, μου φόρεσε προφυλακτικό, έβαλε λίγο τζελ και με καβάλησε για ένα αισθησιακό σεξ. Είχαμε καλό eye contact, συνεχίσαμε με ιεραποστολικό και παραλλαγές, όμως κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα που μου έδινε αμφιβολίες. Το απολάμβανε μεν, αλλά με ψεύτικους αναστεναγμούς.

Πράγματι, ενώ η κοπέλα ήταν πολύ πρόθυμη να σε ικανοποιήσει, δεν είχαμε την απαιτούμενη χημεία για πυροτεχνήματα, άσχετα αν είχαμε θερμή υποδοχή στην αρχή που συνοδεύτηκε με χιούμορ. Μπορεί να έφταιγε το σπρέυ που μου προκαλούσε αναισθησία, μπορεί να έφταιγαν χίλια άλλα πράγματα, μπορεί και αυτή να μην ήταν στην καλύτερη φάση.

Ανεξάρτητα από αυτό όμως, η κοπέλα είναι πολύ φιλική και καταβάλλει κάθε προσπάθεια να σε ευχαριστήσει. Αν της φερθείς με ευγένεια και με τρόπο της δώσεις να καταλάβει ότι η συνάντηση δεν εξελίσεται όπως θα ήθελες, για τους δικούς σου λόγους, θα φιλοτιμηθεί να κάνει το παν να μην φύγεις δυσαρεστημένος. Το εκτίμησα, χαλάρωσα, με χαλάρωσε κι άλλο το μασαζ της που δεν είναι και τίποτα επαγγελματικό, αλλά βρήκε τα κουμπιά μου.

Κάπου εδώ αρχίσαμε να αλληλομαλακιζόμαστε πριν αρχίσει να μου τον παίζει και να χώνω τα δάχτυλα μου όσο πιο βαθιά μέσα της μπορούσα. Αναστέναζε βαριά, το ίδιο κι εγώ. Στήνεται στα τέσσερα με τα χέρια της στο πάτωμα και μου τραβάει το κεφάλι να την γύφω. Μείναμε αρκετή ώρα έτσι, γούσταρε πολύ, πριν με σπρώξει και με καβαλήσει με reserve cow, αφού μου τον έγλυψε αρκετά. Αυτή τη φορά ούτε τον ψέκασε ούτε έβαλε τζελ. Η θέα πανέμορφη, το κωλαράκι μούρλια, μείναμε αρκετά έτσι, πριν την γυρίσω στο ιεραποστολικό με τα πόδια στους ώμους. Της τοποθετώ μαξιλαράκι από κάτω και με τραβάει με μανία. Τρελό eye contact, συγχρονισμός αναστεναγμών, το τέλος ήρθε με δυνατό χύσιμο, μάλλον διαδικαστικό, αλλά ακόμη κι έτσι, μου έδειξε πώς χάρηκε που κατάφερε να ολοκληρώσει την αποστολή. Δεν μπορούσα παρά να της ανταποδώσω το χαμόγελο χαράς που είχε.

Μια δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη αποστολή. Κάναμε high five πριν αγκαλιαστούμε ζεστά και με γεμίσει στα φιλιά.

Ντύθηκα, την ευχαρίστησα και αποχώρησα αφού ανταλάξαμε κάποιες γλυκιές κουβέντες.

Τι κρατάω; Για αρχή θα πω ότι δεν είναι η μουνάρα που βλέπουμε στις φωτό, βάσει του δικού μου γούστου, αλλά μια πολύ όμορφη κοπέλα που σου βγάζει σταδιακά μια ζεστασία. Μια τέτοια κοπέλα θέλει παιχνίδι με φλερτ, να τη δελεάσεις με τον τρόπο σου και θα στο ανταποδώσει.  Ειδάλλως θα σε κάψει, αλλά εδώ ευτυχώς μιλάμε για επαγγελματία.

Μπορεί η συνάντηση να έγινε κάτω από περίεργες συνθήκες, πιο πολύ εξαιτίας μου, αλλά της βγάζω το καπέλο που προσπαθούσε με κάθε τρόπο να κάνει ένα φαινομενικά αποτυχημένο ραντεβού, επιτυχία. Βέβαια στο ενδιάμεσο κατάλαβε ότι κάποια πράγματα με ενοχλούσαν και φρόντισε να μην τα επαναλάβει. Επαγγελματισμός απλά. Σίγουρα την ευχαριστώ για όλα αυτά που κατάφερε να μου προσφέρει, δύσκολα θα την ξαναέβλεπα, αλλά ποτέ μην λες ποτέ.

Γύρισα στη βάση μου και την επόμενη επισκέφτηκα άλλο βουνό

ΥΓ: Τίτλος χιουμοριστικός, δεν έβρισκα πιο ταιριαστό τίτλο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 19, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
116
Likes:
27.299
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, eridon1877, kelenor και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Δεκεμβρίου, 2022
Είναι η κοπέλα των φωτογραφιών ή δεν είναι? ΑποφάσισεΜεγάλο χαμόγελο
review reaction 1 Spartan2, hornyasfuck
21 Δεκεμβρίου, 2022
Σε πιο ξενοδοχείο κάνει incall ? Στην Πειραιώς η Συγγρου ;
review reaction 1 hornyasfuck
21 Δεκεμβρίου, 2022
@picha123 ξαναδιάβασε τι έγραψα. Δεν έγραψα πουθενά ότι δεν είναι η κοπέλα των φωτό.
review reaction 1 hornyasfuck
21 Δεκεμβρίου, 2022
Ξαναπαρε....θα αναθεωρησεις....ωραια κριτικη παντως.Θεωρω οτι και εγω ετσι ειχα αισθανθει τοτε για 1η φορα..
review reaction 1 hornyasfuck, bigmountain89
25 Ιανουαρίου, 2023
Betadine σε σπρέυ μαλλον.. Και η χαμενη κορη του Κων/ου Κατακουζηνού
review reaction 1 hornyasfuck
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5