Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 27 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Νάστια είναι από τις κοπέλες που διχάζομαι αν θα τη συναντήσω ή όχι. Για κάποιον περίεργο λόγο με τραβάνε και όσες έχουν κάτι το διαφορετικό. Όμως είδα ότι το γραφείο ανέβασε νέες φωτό που ανταποκρίνονται στα όσα είπαν οι προηγούμενοι στις κριτικές τους, ότι δεν είναι η ανορεξική που ήταν κάποτε. Οπότε το τόλμησα και κανονίστηκε συνάντηση. Το γραφείο αυτή τη φορά ήταν οκ στην επικοινωνία.

Την επισκέπτομαι στο χώρο της, στη Συγγρού, μετά τη δουλειά, το βράδυ. Άργησαν λίγο να μου δώσουν το δωμάτιο, δε χαλάστηκα όμως. Είχα ένα άγχος, γιατί κάτι μου έλεγε πώς θα συναντήσω ένα πολύ ιδιαίτερο τυπάκι, που ανάλογα με τη διάθεση της είτε θα σε καυλώσει είτε θα σε ξενερώσει. Πράματι έτσι ήταν.

Τοκ τοκ την πόρτα και μου ανοίγει το μουτράκι των νέων φωτογραφιών, που είναι σχεδόν ακριβέστατες. Πολύ ευδιάθετη, χαιρετηθήκαμε εγκάρδια, είχε βάλει μουσική και χόρευε. Χαμογελαστή όλη την ώρα, μου πέταγε πονηρά βλέμματα, να κάνω γρήγορα μπάνιο. Με υποδέχτηκε με ολόσωμο μαύρο δαντελωτό εσώρουχο που της πήγαινε πολύ. Αδύνατη, όχι ανορεξική, μοσχομυριστή.

Βγαίνω από το ντουζ και σχεδόν ενθουσιάστηκε και με προκαλεί να ξαπλώσω δίπλα της. Άρχισε και τα γλωσσόφιλα με πρωτοβουλία της, αλλά με μέτρο. Δεκτική στα φιλιά στο λαιμό, γαργαλιέται πολύ όμως οπότε δε το συνέχισα. Για κάποιο λόγο ήταν αφηρημένη στη νιρβάνα της, σκέφτομαι τι πρέπει να την κάνω για να καυλώσει, οπότε την περιποιήθηκα. Τη γδύνω και αποκαλύπτεται ένα όμορφο σώμα, βυζάκι μικρό αλλά όμορφο, με πανέμορφες ρώγες. Κωλαράκι μικρό αλλά ποίημα με κωλοτρυπίδα μούρλια αλλά αδούλευτη.

Είναι 30 χρονών αλλά φαίνεται τουλάχιστον 5 χρόνια νεότερη. Το σώμα της μαλακό και λείο να το γλύφεις παντού. Έχει αρκετά τατουάζ, που εμένα όμως δε με χάλανε καθόλου. Βέρα Μοσχοβίτισα, ευτυχώς δεν έχει το τυπικό στυλ κρύας Ρωσίδας.

Καθόλου βιαστικά, βρέθηκα να της γλύφω το μουνί, που ναι μεν ήταν καθαρό και ευωδιαστό, αλλά με αρκετά ανοιχτά μουνόχειλα. Δαχτυλάκι έπαιξε λίγο, δεν ήθελε να συνεχίσω, της έφτανε το γλύψιμο. Από το δάχτυλο όμως κατάλαβα ότι δεν είναι καθόλου στενή, που εμένα δε μου αρέσει και πολύ.

Σειρά της τώρα να με περιποιηθεί. Μου πρόσφερε ένα πάρα πολύ καλό στοματικό, σχεδόν απαίτησε να της κρατάω το κεφάλι και να το πιέζω. Να και το deepthroat, να και ελαφρύ mouthfuck, εντυπωσιάστηκα. Το eye contact απουσίαζε και λίγο με ξενέρωσε, αλλά δεν παραπονέθηκα. Και μόνο ότι μπορούσε να τον βάλει όλο μέσα χωρίς δυσκολία, με καύλωνε. Τον έβαζε όλο και τον κράταγε, δεν καταλαβαίνει. Κάθε φορά που τον έβγαζε, έβγαζε τη γλώσσα της και της έτρεχαν τα σάλια και το στομάχι μου γινόταν κόμπος.

Αν δεν τη σταμάταγα, θα συνέχιζε για ώρες. Οπότε μου φόρεσε καπότα και με καβάλησε για ένα πολύ αισθησιακό σεξ με έντονο eye contact και συγχονισμό αναστεναγμών. Τα χέρια της γαντζώθηκαν γύρω μου, μου τράβαγε τα μαλλιά. Η σωματική επαφή ήταν πολύ έντονη, αποζητούσε τα γλωσσόφιλα, είναι κορίτσι που γουστάρει την επαφή. Παίχτηκε ιεραποστολικό όπου προτιμούσε να να έχουμε τα σώματα μας κολλημένα. Όμως κάπου εδώ άρχισε να κλείνει τα μάτια και άρχισα να ξενερώνω. Ένιωθα το τέλος κοντά όμως κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα που μου έδινε αμφιβολίες για τη συνέχεια.

Την γυρνάω στα τέσσερα για την χαριστική βολή, όμως κατάλαβα ότι άρχισε να βαριέται. Ίσως έχει συνηθίσει με αυτούς που τελειώνουν γρήγορα και δεν έχει αντοχές. Τραβήχτηκε κι απαίτησε να συνεχίσει με πίπα, μιας και κατάλαβε ότι μου άρεσε πολύ, οπότε την άφησα, και τελείωσα στα άτακτα βυζάκια της.

Άργησα να το καταλάβω αλλά το κατάλαβα κι αυτό. Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο όμορφα αν η σωματική επαφή ήταν συνεχής, μιας και αυτό την καυλώνει περισσότερο.

Αράξαμε στο κρεβάτι, πολύ χαλαρά, και μου άνοιξε τον εαυτό της. Είναι πάρα πολύ κουλ άνθρωπος, ασχολείται με τη γιόγκα, είναι vegan. Έμαθα ότι ήταν ανορεξική λόγω ενός προβλήματος υγείας που όμως το αντιμετώπισε. Με εντυπωσίασε η περιέργεια της για μένα, εντυπωσιάστηκε, πήγαμε να αρχίσουμε πάλι τα γλωσσόφιλα για δεύτερο γύρο και κάτι παίχτηκε, το αφήσαμε όμως καθώς είχαμε ελάχιστο χρόνο. Δεν επιδίωξα δεύτερο γύρο, εξάλλου δεν είναι από τις κοπέλες που τρελαίνεσαι και λες θέλω να την ξαναπάρω τώρα. Όμως το επιδίωξε, μιας και της έδειξα σεβασμό.

Θα μου πείτε τι κάθομαι κι εγώ να πιάσω την πάρλα, αλλά επαναλαμβάνω, δεν είναι από τις κοπέλες που σε καυλώνουν για ακολασίες. Πιο πολύ μου θυμίζε εκείνη την συμφοιτήτρια που γουστάρει να γαμιέται όποτε της καπνίσει.

Ευχαριστίες, αγκαλιές και καληνύχτα σας.

Το κορίτσι είναι μούτρο από τα λίγα. Ένα απλό καθημερινό όμορφο μούτρο που έχει σωστή συμπεριφορά, αλλά και πολύ ιδιαίτερη περίπτωση. Δεν είναι το κορίτσι που σε προϊδεάζει ότι κάνει βίζιτες, έχει ένα δικό της στυλ στο σεξ που ίσως δεν αρέσει καθόλου σε όποιον θέλει σεξ με αντοχές. Είναι παιδί των λουλουδιών. Χίπισσα, θέλει τα πάντα να είναι χαλαρά και αισθησιακά. Πέρασα καλά, ήταν όμορφη εμπειρία, κανονικά δε θα την ξαναέβλεπα γιατί δεν έχει αυτό το κάτι παραπάνω που θα ήθελα από ένα κορίτσι. Όμως κάτι μου λέει ότι δεν κατάφερα να την ξεκλειδώσω όσο πρέπει και να πάρω τα μέγιστα από εκείνη. Ίσως και να έφταιγε η χρονική στιγμή, όμως ήταν μια καλή συνάντηση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 05, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
113
Likes:
26.062
Πόντοι:
26.386
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kelenor, Kontopodis, Giorgos_Papadopoulos και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Δεκεμβρίου, 2022
Φιλε μου μικρη φιλικη παρατηρηση. Την κοπελα την πληρωνεις για να σε ξεκλειδωσει και να σε κανει να περασεις καλα με οποιο τροπο γινεται και μπορει....οχι το αντιθετο.....Προφανως το γραφειο πρεπει να την σχολασει αμεσα, θα κανει κακο δεν νομιζω να βρεθει και αλλος καλοπροαιρετος σαν καιεσενα ευκολα
review reaction 1 Α-Ω, piko, hornyasfuck και 2 άλλα μέλη
06 Δεκεμβρίου, 2022
Μόνο και μόνο απ το μαλλί πρέπει να είναι πολύ σάπια από κοντα
review reaction 3 hornyasfuck
07 Δεκεμβρίου, 2022
Σαν την πρωτοψάλτη είναι!!! Στα νιάτα της με το κοντό μαλλι ?????
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3