Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 132 10
Call-Girls 466090
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Να γράψω ή να μη γράψω κριτική; Ιδού η απορία... Κι αυτό γιατί κάθε φορά που τη βλέπω, ανακαλύπτω και κάτι καινούριο. Κάθε φορά και μια νέα ανωμαλία, με εκπλήσσει ευχάριστα αυτό το κορίτσι. Που σημαίνει ότι αυτή η κριτική μάλλον δε θα αντικατοπτρίζει την επόμενη συνάντηση μαζί της. Όμως επειδή δεν έχω αναφερθεί στο κορίτσι μεμονωμένα, καταθέτω την εμεπιρία μου.

Είχα μια κακή βδομάδα και ήθελα να ξεδώσω για τα καλά με κάποια που γνωρίζω. Στέλνω στο γραφείο για το αν είναι διαθέσιμη, βεβαίως μου απαντάνε, σχεδόν αμέσως και μου την στέλνουν πακέτο. Με ευχαριστούν κιόλας, τι λέτε τώρα, εγώ ευχαριστώ! Άριστοι δηλαδή.

Φτάνει ο κορίτσαρος μας, με λευκό παλτό και μπότες και μαύρο μίνι φόρεμα από μέσα. Ευδιάθετο, με έναν οικείο αέρα. Για το πρόσωπο και το σώμα της δε χρειάζεται να τα επαναλάβω.

Θα πω μόνο ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική και πολλές φορές δεν αντικατοπτρίζει αυτό που θα ακολουθήσει. Το κορίτσι σίγουρα δεν είναι η μουνάρα που όλοι θα θέλαμε, αλλά για μένα είναι αρκετά όμορφη με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Και κατά τη γνώμη μου, ακριβώς για αυτό, δίνει έμφαση στη συμπεριφορά και την απόδοση. Η ομορφιά μιας καλής συνάντησης βρίσκεται στις λεπτομέρειες και όχι μόνο στη φυσική ομορφιά του προσώπου ή το παρουσιαστικό. Και όσον αφορά το σώμα, μπορεί να μην είναι το μοντέλο που ίσως θα θέλαμε, αλλά παραμένει ένα γυμνασμένο σώμα, που κατά τη γνώμη μου αν είχε λίγο χαμηλότερο ποσοστό λίπους, θα ήταν σούπερ. Και στην τελική, χίλιες φορές ένα κορίτσι όπως η Αριάνα, παρά κάποια που θα σου πει όχι εκείνο ή δε θα δώσει ψυχή και πνεύμα στο σεξ.

Μπαίνει λοιπόν με αγνές προθέσεις, οι οποίες μετά το φρεσκάρισμα, έγιναν άγριες. Πονηρά βλέμματα και πειράγματα με υπονοούμενα, δεν αργήσαμε να πέσουμε με τα μούτρα. Γδύσιμο, γλωσσόφιλα, γλυψίματα, σάλιο, ιδρώτας, η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι. Το δε στοματικό της, από τα κορυφαία που έχω δει, και είμαι αρκετά απαιτητικός. Deep, breath taking, balls sucking. Κι επειδή ό,τι μου προσφέρουν, επιθυμώ να το ανταποδίδω, την περιποιήθηκα κι εγώ με την ίδια αγριότητα.

Περάσαμε και στον αγώνα με πολλές στάσεις και εναλλαγές τους, όπου ο κώλος είχε την τιμητική του. Όλα ξεκίνησαν με ένα αισθησιακό καβάλημα από την πλευρά της, γιατί καλό σεξ χωρίς αισθησιασμό είναι σαν γιαούρτι χωρίς μέλι. Οπότε μείναμε έτσι αρκετά για να ζεσταθούμε πριν γίνει τσόντα.

Το τι ακολούθησε δεν μπορώ να το περιγράψω όσο πιο απλά γίνεται, γιατί έγινε της κακομοίρας, μιας και είχαμε πολύ καλή χημεία και ταιριάξαμε τα θέλω μας. Ένιωθα ότι πηδάω την καλύτερη μου φίλη. Το τέλος ήρθε μετά από αρκετή ώρα με παρατεταμένο χύσιμο στο υπέροχο κωλαράκι της.

Φρεσκαριστήκαμε, κουβεντιάσαμε ευχάριστα για αρκετή ώρα. Είναι ενδιαφέρων άνθρωπος. Είπαμε τα αστειάκια μας και γενικά κάναμε χαζομάρες, μέχρι τα πονηρά υπονοούμενα για τον δεύτερο γύρο, ο οποίος ήταν πιο δυνατός από τον πρώτο. Έγινε κόλαση, ξεφύγαμε από τα όρια του κρεβατιού, παίζει και να έπεσαν σοβάδες. Κι αυτή τη φορά κάναμε αρκετή ώρα για να έρθει το τυπικό τέλος, μιας και δεν είχα άλλες αντοχές.

Βάζω ότι τα καταπίνει, γιατί το κάνει, άσχετα αν αυτή τη φορά τελείωσα και τις δυο φορές μέσα της.

Μπανάκι, χαιρετούρες, αστειάκια και καληνύχτα σας, μέχρι την επόμενη κόλαση.

Το κορίτσι από συμπεριφορά και συμμετοχή σκίζει. Να της φερθείς όπως της αξίζει και θα στο ανταποδώσει στο μέγιστο. Είχαμε πολύ καλή χημεία και οι ανωμαλίες μας ταίριαξαν. Συνοπτικά, είναι ένα απλό καθημερινό κορίτσι που τυγχάνει να γουστάρει το σεξ και πάνω από όλα, καλός χαρακτήρας. Την ευχαριστώ για το πολύ παραγωγικό δίωρο που μου πρόσφερε.

Αυτά από μένα, πάω σε κάνα βουνό τώρα, μιας και ασπρίζουν σιγά σιγά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 01, 2022
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
340€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
115
Likes:
26.441
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koukoskoukou, Tourtouristas, Kontopodis και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού