Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 18 10
Call-Girls 28740
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Προερχόμενος από δυο συνεχόμενα ραντεβού με εσκορτάκια που δεν μου βγήκαν – κι ένα προηγούμενο που δεν έγινε ποτέ, καθώς το ακύρωσα κυριολεκτικά στο παρά πέντε εξαιτίας της συζύγου (!!!) – χρειαζόμουν κάτι που να φέρει την κατάσταση στα ίσα. Και νομίζω ότι αυτή τη φορά πέτυχα διάνα.

Η Ιλόνα με κέρδισε αμέσως. Ψηλή κοπέλα, με πιασίματα χωρίς να είναι γεματούλα, γλυκό προσωπάκι, ευχάριστη στους τρόπους. Με υποδέχτηκε με εσώρουχα και ψηλοτάκουνα. Γδύθηκα μπροστά της, έκανα και καλά ότι ντρεπόμουν. Μπήκε μετά από μένα στο μπάνιο κι εμφανίστηκε μπροστά μου ολόγυμνη. Το χτυποκάρδι δυνάμωσε για τα καλά.
Πέρασε αμέσως στη δράση. Η αλήθεια είναι ότι δεν με άφησε να παίξω πολύ με το κορμί της, με αποζημίωσε όμως με το παραπάνω. Ξεκίνησε γρήγορα πίπα, πολύ απαλά στην αρχή, σε σημείο που προς στιγμήν ανησύχησα ότι πάμε για αερόπιπα. Όμως το κορίτσι ήξερε τι έκανε.
Παρατεταμένη πίπα, με εναλλαγές, πολύ σάλιο, στον πρώτο γύρο την έκοψα για να μη με τελειώσει. Κάναμε επίσης παρατεταμένο cowgirl και μετά γυρίσαμε ιεραποστολικό. Έπεσα πάνω της. Το αριστερό χέρι μου στον κώλο της. Σε λίγο της έδωσα το σπέρμα μου μέσα της φωνάζοντας.
Στο ημίχρονο κάναμε και λίγη πλακίτσα. Εδώ να σημειώσω ότι η συνεννόηση μαζί της στα αγγλικά ήταν σαφώς άνω του μέσου όρου. -Πλατύ χαμόγελοo you think I’m fat? με ρώτησε ενώ μου έκανε μασάζ, δείχνοντάς μου την κοιλίτσα της. Ευκαιρία να απλώσω χέρι πάνω της, για να το διαπιστώσω.

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ 1: Προσοχή, η κοπέλα βάζει όρια. Φιλάκια με το σταγονόμετρο και πεταχτά, χωρίς γλώσσα. Δεν θέλει δαχτυλάκια μέσα της. Βασικά ούτε που άγγιξα το μουνάκι της, με το χέρι ή το στόμα. Αλλά με είχε όλη την ώρα απασχολημένο και δεν μου έλειψε.
2: Είναι η δεύτερη κοπέλα που ακούω να διαμαρτύρεται για την καθαριότητα των πελατών της. Πάτε καλά ωρέ σεις; Τι νοοτροπία είναι αυτή; Δηλ. πληρώνω άρα πρέπει να …τιμωρήσω την επαγγελματία βάζοντάς τη να γλείψει το άπλυτο παπάρι μου; Κατά τα λοιπά μου αρέσει που κάποιοι εδώ μέσα βρίζετε τους γύφτους. Κανονικά εσείς οι άπλυτοι θα πρέπει να τρώτε πόρτα. Ακόμα και στο Μεταξουργείο.

Δεύτερος γύρος, ξανά παρατεταμένη πίπα και μετά πισωκολλητό. Απόλαυση το κορμάκι της από πίσω. Παρατηρούσα το καυλί να μπαινοβγαίνει μέσα της με ρυθμό, σαν έμβολο ατμομηχανής. Δεν χρειαζόταν καν να κοιτάξω στον καθρέφτη. Της τα ξαναέδωσα μέσα της.
Και ξανά λίγη ευχάριστη κουβεντούλα μέχρι να φύγω. Κάποια στιγμή την κρατάω αγκαλιά στα όρθια και το πουλάκι, μετά από δυο χυσίματα, αρχίζει πάλι να ζωηρεύει. -What, third time??? Τι να κάνω κούκλα μου, για σένα γίνεται έτσι.
Κατεβαίνουμε τη σκάλα μαζί. Χαιρετάει την κοπέλα που μόλις έβγαινε από το διπλανό δωμάτιο. -She’s my friend. -Πλατύ χαμόγελοoes she work too? – Do you like her? Εδώ με σκουντάει και με κοιτάει με ύφος ζηλιάρας γκόμενας. Λίγο έλειψε να της ξαναορμήξω, στα σκαλιά του ξενοδοχείου.

Φεύγοντας από το ξενοδοχείο της, διαπίστωσα ότι τα γόνατά μου δεν ήταν τόσο κομμένα όπως με την άλλη κοπέλα, που επίσης είχα τελειώσει μέσα της δις σε μια ώρα.
Ελιξίριο νεότητας το κορίτσι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 04, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.825
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chaoserevos, Διαγραμμένο μέλος 201295, THV και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού