Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 55 10
Call-Girls 159045
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Είχε κάνει ένα μικρό τατουάζ στα οπίσθια, τότε που οι γυναίκες φορούσαν μόνο σκουλαρίκια. Ήταν η πρώτη γυναίκα που κέρδιζα με τατουάζ. Με άναβε πολύ. Κάθε φορά που σκεφτόμουν το τατουάζ της, ήθελα να τη σκίσω. Λίγο μελάνι πάνω στο λευκό δέρμα με εξίταρε τόσο έντονα. Πως ήταν δυνατόν;

Την φανταζόμουν ως σκίτσο του Manara, ημίγυμνη πάνω στην πολυθρόνα, εκούσια υποταγμένη, να τουρλώνεται ξεβράκωτη στη βελόνα που τη στιγμάτιζε.

Το χρησιμοποιούσε στις περιπτύξεις μας για να με προκαλέσει, έπαιζε με τις αισθήσεις μου. Η ηδονή που κατέκλυζε τον εγκέφαλό μου προερχόταν από την ανάγκη της να με κερδίσει και την αφοσίωσή της στις ορέξεις μου.

Η καύλα αυτή έμεινε ανεξίτηλη μέσα μου. Η ηθελημένη παράδοση -ένα τατουάζ καύλας- ενεργοποιεί τα πιο έκφυλα νευρικά μου κύτταρα. Η υπακοή με σκοπό τον οργασμό.

«Anastasia θέλω να δαγκώσεις απαλά το κάτω χείλος σου, να με κοιτάξεις λάγνα και να πιέσεις το στήθος σου χαϊδεύοντας τις ρώγες σου», ερμήνευσα για τον γέρο-Σκύλο.

«Θέλω στη συνέχεια να κατεβάσεις αργά το χέρι σου προς την ήβη σου και να παίξεις την κλειτορίδα σου καθώς εγώ θα βυθίζω την γλώσσα μου μέσα σου», πρόσθεσα χαμηλόφωνα.

Η Anastasia είχε ανοίξει τα πόδια της και με απόλυτη πειθαρχία στον ερωτικό σκοπό χάιδευε το ενισχυμένο στήθος της. Η σαραντάχρονη γυναίκα είχε καταλάβει πολύ καλά τι ακριβώς ήθελε ο ώριμος κύριος και η μυθική παρέα του.

Τα υγρά της γέμισαν το στόμα μου. Τη γευόμουν και παράλληλα δάγκωνα ελαφριά τα μεγάλα μουνόχειλά της, πιέζοντας τα πόδια της προς τα πίσω. Βογκούσε και ερεθιζόμουν. Γούσταρε. Ήταν μούσκεμα.

Τα πειραγμένα χείλια (δίκαιη παραφωνία), οι γωνιές του προσώπου και τα μεγάλα της μάτια συνθέτουν ένα έκφυλο σύνολο. Το σώμα της είναι γεμάτο όσο πρέπει, με απαλή επιδερμίδα. Μια περιποιημένη εταίρα, ένα τίμιο escort.

Η πρόστυχη εξωτερική εμφάνιση συνοδεύεται από μια κολασμένη διάθεση για συνουσία άνευ όρων. Διώχνει την αμηχανία και κάνει την αμαρτία να φαίνεται απαραίτητη, δικαιώνοντας την ενστικτώδη σοφία που επιβάλλει η στύση.

Τη γύρισα στα τέσσερα και συνέχισα να τη γλύφω. Δεχόταν τα δάχτυλά μου στις τρύπες της. Έσκουζε στολίζοντας την μυσταγωγία με ερωτικούς ήχους.

Ο Σκύλος σκληρός μπήκε μέσα της.
Η άσωτη Ουκρανή καμάρωνε την επιτυχία της στον καθρέφτη. Οι φλέβες στον λαιμό έντονες. Ορδές δαιμόνια προσπέρασαν γκρεμισμένα οχυρά. Το ωρυόμενο τετράποδο επιβλήθηκε.

Στην ανάπαυλα δεν μιλούσαμε. Με κοιτούσε καθώς έπλαθα στο μυαλό μου το επόμενο σκίτσο. Την φίλησα βαθειά με πάθος.

«Anastasia τώρα θέλω, μπροστά στον καθρέφτη, να γεμίσεις το στόμα σου, όσο τα αόρατα δεσμά θα κρατούν το υπερφυσικό κτήνος καθηλωμένο στο κρεβάτι», μετάφρασα για τον Σκύλο, που είχε ήδη πάρει θέση.

Το στοματικό της υπερπαραγωγή. Εξαφάνιζε τη γεμάτη σάλια ψωλή και με έντονους ήχους πνιξίματος κάρφωνε στριφογυρίζοντας το κεφάλι της ξανά και ξανά στη ανδρική φύση. Με τη γλώσσα της πέρασε όλη την περιοχή, επιμένοντας στα πρησμένα από το πιπίλισμα αρχίδια. Καυτό διεστραμμένο σπέρμα εκτοξεύτηκε στα μάγουλα και στη γλώσσα της. Την κοίταζα καθώς πασάλειφε το πρόσωπό της. Τη θαύμασα μέσα από τα κόκκινα φώτα. Τίποτα προσποιητό.

Είχε κάνει ένα μικρό τατουάζ στα οπίσθια, τότε που οι γυναίκες φορούσαν μόνο σκουλαρίκια. Με άναβε πολύ. Ευτυχώς πλέον δε τη χρειάζομαι. Ο πληρωμένος έρωτας μου αρκεί. Φτάνει να βρίσκεται διαθέσιμη μια γυναίκα σαν την Anastasia.
Τι λέτε και εσείς;
Έχω άδικο;

«Ο Sancta simplicitas», ψυθίρισε η καμαριέρα σπρώχνοντας το καρότσι της.
Ο Σκύλος δεν άκουσε,
Ούτε και εγώ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
21 Σεπ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
9.445
Πόντοι:
6.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 PanasEros, nasosOnasos, Constantinos27 και 44 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Μαΐου, 2022
Καυλωτική κριτική. Εύγε!
review reaction 1 olddog, hornyasfuck
09 Δεκεμβρίου, 2022
Όταν διαβάζουμε τέτοιες κριτικές αισθανόμαστε μικροί και λίγοι……
Εύγε!!!!!!!
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2