Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 11 10
Call-Girls 40395
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Η συνάντηση κανονίστηκε εύκολα και γρήγορα με την τηλεφωνήτρια.
Η κοπέλα έφθασε με μικρή καθυστέρηση, ντυμένη διακριτικά σέξυ, κρύβοντας τις σωματικές ατέλειες, οι οποίες φάνηκαν όταν γδύθηκε εντελώς. Είναι 30+, το σώμα αγύμναστο και πλαδαρό, λόγω εγκυμοσύνων και χρόνου. Τα βυζιά και ο κώλος διατηρούνται οριακά από το να είναι άσχημα για τις ανάγκες του επαγγέλματος.
Συμπεριφορά ψυχρή, επαγγελματική, αρπακτική. Προσπαθούσε να φάει χρόνο, στο σεξ ήταν σαν να γαμάς κοπέλα σε μπουρδέλο, με εξαίρεση το γλυφοκώλι που το έκανε εξαιρετικά και το τσιμπούκι αποδεκτά. Την γάμησα κυρίως στα 4 και λιγότερο ιεραποστολικά όπου η συμμετοχή της ήταν σχεδόν μηδαμινή, με εξαίρεση τα αναπόφευκτα βογγητά στις δυνατές πουτσιές μου. Το τέλος ήρθε στο στόμα της αφού πρώτα την έβαλα να μου γλύψει τον κώλο.
Με το απαραίτητο ντουζάκι έιχε περάσει ήδη ένα 45λεπτο, οπότε λόγω της βαρεμάρας που έβγαζε, μίλησα μαζι της και την έδιωξα.
Αξιοσημείωτο ότι ήμουν το 1ο ραντεβού της ημέρας και η ίδια μου είπε ότι ήταν ξεκούραστη και είχε κοιμηθεί καλά. Επίσης, στο επάγγελμα είναι τους τελευταίους μήνες. Οπότε δεν παίζουν οι παράγοντες κούρασης, καψίματος.
Προφανώς όπως και άλλες από πρώην ΕΣΣΔ θεωρούν ότι εδώ παίζουν κορόιδα που θα τους αρμέγουν χωρίς να ιδρώνουν φανέλα. Για αυο χρειάζονται εκπαίδευση σε Γερμανία-Αυστρία να τις γαμάνε μπυροκοιλιάδες, ακάποτα και να της κατουράνε για να καταλάβουν τι εστί βερύκοκο.
Συμπερασματικά ήταν μια επιεικώς αδιάφορη συνάντηση. Αυτό το πακέτο εμφάνισης, υπηρεσιών και συμπεριφοράς παραπέμπει σε μπουρδέλο με 30€, όπου θεωρώ είναι ο φυσικός χώρος εργασίας της συγκεκριμένης κοπέλας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 01, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
119
Likes:
5.607
Πόντοι:
29.900
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Diblasi, mallias20, gnnakos και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαΐου, 2022
Φιλε δεν το λες σωστα. Για Φυλης με 20. ειναι το σωστο! Χαχαχα!
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, mimis69
13 Ιουνίου, 2022
Τελικα ολες οι κριτικες η τουλαχιστον οι πλειονοτητα τους ειναι μια φολα-απο αυτους που κανουνε τις εργαζωμενες να χυνουνε απανωτα μεχρι τα αγορακια που γαμανε με τα λεφτα του μπαμπα και ερωτευωνται - παντα υπαρχει το ρισκο να περασουμε χαλια με οποιο εσκορτ και να διαλεξουμε
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2