Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 17 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Καταρχάς μιλάμε για κορίτσι με τέτοια εκπληκτικά τεράστια βυζιά, που είναι αδύνατο να αντισταθείς στον πειρασμό να τη γνωρίσεις. Μια στο εκατομμύριο να πετύχεις τέτοια βυζιά σε κοπέλα, ακόμα κι αρκετά υπέρβαρη. Κι η συγκεκριμένη είναι chubby, χωρίς όμως να μπορείς να την πεις χοντρή.
Από υπηρεσίες οκ. Ξεκινήσαμε με την προσοχή μου στραμμένη στα βυζιά της - ευλόγως - συνεχίσαμε με ελεύθερη πίπα συν 69 και μετά ανέβηκε πάνω μου. Μετά την έβαλα ανάσκελα και την πήρα με τα πόδια στους ώμους μου. Ίσως όχι η ιδανική στάση για να ευχαριστηθείς το συγκεκριμένο κορίτσι, όμως αποζημιώθηκα με ένα υπέροχο χύσιμο μέσα της. Στο δεύτερο γύρο, της τα έδωσα στο στόμα, όρθιος στην άκρη του κρεβατιού.
Τα αρνητικά: επικοινωνία/διάθεση κάτω του μετρίου. Με υποδέχτηκε σοβαρή και αγέλαστη, όσο κράτησε το ραντεβού δεν έσκασε ούτε μισό χαμόγελο. Φιλί; ούτε στον ύπνο μου. Κι ενώ έκανα φιλότιμες προσπάθειες να ζεστάνω κάπως την ατμόσφαιρα, δεν ανταποκρινόταν με τίποτα. Η κομμώτρια που πηγαίνουμε για κούρεμα είναι πιο επικοινωνιακή. Γενικότερη αίσθηση που μου άφησε: ψυχρή/διεκπεραιωτική.
Την ακριβώς επόμενη μέρα το προφίλ της εξαφανίστηκε από το πρακτορείο. Τους έστειλα μέιλ όπου τους έγραψα για την ψυχρή συμπεριφορά της. Μου απάντησαν ότι η κοπέλα έφυγε εκτάκτως από Αθήνα λόγω οικογενειακού προβλήματος, γι' αυτό και η συμπεριφορά της αυτή. Αν είναι αλήθεια ή όχι, δεν θα το μάθω ποτέ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 28, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.650
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntaffy2, olddog, baroc

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού