Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 5 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Σιγή, κανένας ήχος, γαλήνη.
Ποιος αναπνέει εδώ, τίνος είναι τα χέρια, τα πόδια, το κουφάρι που κάθεται στην καρέκλα. «Μα φυσικά δικά μου», αναφώνησε ο γέρο- Σκύλος, ψοφόσκυλος.

Στοχάστηκε ο Σκύλος,«όλη δικιά μου η λευκή σελίδα, όλος δικός μου ο χρόνος».
«Φτωχέ Σκύλε», κάγχασε η Hetaira. Η πόρτα χτύπησε, ο Σκύλος άνοιξε.

Έφτασε στην ώρα της και μπήκε στο δωμάτιο διστακτικά. Οι φωτογραφίες απέχουν, γεγονός συνηθισμένο. Η ενδυμασία δεν με ενθουσίασε, γεγονός συνηθισμένο. Τα αγγλικά της μέτρια, γεγονός συνηθισμένο. Τα μαλλιά απεριποίητα, γεγονός συνηθισμένο.Τα γεγονότα αυτά όμως, αν και συνηθισμένα, δεν συνάδουν με γυναίκα που χαρακτηρίζεται ως city tour.

Από την άλλη πλευρά βέβαια το μακιγιάζ ήταν όσο πρέπει, τα άκρα περιποιημένα και το άρωμα διακριτικό. Καθήσαμε στο σαλονάκι του δωματίου, μιλήσαμε για λίγο, μου ζήτησε το δωράκι και μπήκε για μπάνιο.

Ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου, το δέρμα της είναι τόσο απαλό! Με φίλησε, με κοίταξε στα μάτια και με ρώτησε αν είναι all good…το καταλάβαινε ότι η καύλα δεν μου χτυπούσε το μυαλό. Έπρεπε να πάρω «μπροστά» μόνος μου. Η σβούρα έφερνε ήδη αρκετούς γύρους στο κομοδίνο, δίπλα στο λιπαντικό.

Έχωσα το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της, δέχτηκε τη γλώσσα μου και το δάχτυλο μου μέσα της. Ήταν έτοιμη, ήμουν έτοιμος. Δεν την πήρα, συνέχισα με την γλώσσα και το δάκτυλο, ενώ αναστέναζε αγγλικά. Η τέχνη μιμείται την ζωή, η σβούρα γύριζε, η ζωή είναι τέχνη, τα αγγλικά έγιναν μια άλλη γλώσσα που δεν καταλαβαίνω.

Ανέβηκα προς τα πάνω, με χτύπησε ελαφρά στον ώμο κρατώντας ακόμη με το άλλο χέρι το στήθος της. Έδειχνε ευχαριστημένη. Μου φόρεσε προφυλακτικό με το στόμα και ανέβηκε από πάνω. Ασχολήθηκα λίγο με το στήθος της, Α προς Β, το οποίο έσπρωχνε στο στόμα μου (μου άρεσε αυτό) και στην συνέχεια αφού μπήκα μέσα της ολοκλήρωσα την πράξη κρατώντας την ακίνητη πάνω μου. Ήταν στενή αλλά τελικά δεν χρησιμοποίησε το λιπαντικό.

Μετά το φρεσκάρισμα την χάζευα γυμνή στο κρεβάτι. Η σβούρα δεν με απασχολούσε, κατέγραφα την Ρωσίδα που μένει κάμποσα χιλιόμετρα έξω από την Μόσχα. Έχει πολύ όμορφα μάτια αλλά τα κρύβει πίσω από ψεύτικες βλεφαρίδες. Χείλη φουσκωμένα και ύψος λίγο κάτω από αυτό που αναφέρεται στην σελίδα του γραφείου- χωρίς να είναι μινιόν. Είναι κάπως ανοικτό το σώμα και λίγο γεμάτη στην περιφέρεια- κοιλιά. Όχι υπερβολές.

Αισθανόμουν ότι δεν ήθελα κάτι άλλο. Παρακολουθούσα ξανά το ίδιο έργο. Το αύριο μέσα στο σήμερα. Σε διαρκή κίνηση όντας στο ίδιο σημείο.

Την φίλησα βαθειά και το δέχτηκε, ξάπλωσα και αφέθηκα στην περιποίηση της. Πίπα, μάλιστα, η σβούρα δίπλα επιβράδυνε τον ρυθμό. Αρκετό χέρι και δόντι. Δεν διορθώνω, κοιτάω την σβούρα να πέφτει από το κομοδίνο και τελειώνω στο στήθος της.

Ντους,
Ο οδηγός στην ώρα του δέκα λεπτά νωρίτερα,
Η βολική συνήθεια με διαβρώνει.
Καληνύχτα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ανώτερος
Εγγραφή:
21 Σεπ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
9.445
Πόντοι:
6.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, George_1969, Διαγραμμένο μέλος 34899 και 40 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Αυγούστου, 2021
Tο επιπεδο στις κριτικες εχει ανεβει πολυ.
η λογοτεχνια ,εστω και στα πιο "βιπερ" σταδια της (πολυ πιθανον να ειναι αρκετη) , εχει αρχισει να υπερτερει της ανιαρης περιγραφης κι αυτο διευρυνει τα ορια της φαντασιας μας .ευγε στους συναγωνιστες που δεν βλεπουν την συγγραφη μιας κριτικης ως μια απλη γραπτη αναπαρασταση αλλά ως μεθοδο να ηλεκτρισουν και τους πιο αφορτιστους νευρωνες του εγκεφαλου του αναγνωστη .γερο-Σκυλε ,η εμπειρια σας εγινε και δικη μας .
review reaction 1 review reaction 2 paparovicz, hornyasfuck, Constantinos27 και 4 άλλα μέλη
29 Αυγούστου, 2021
Με το κίτρινο μίνι σου ήρθε κ εσένα κ τα πέδιλα ? Το είχα πει ότι είναι ασύμμετρη κ βλαχαδερο .
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, olddog, Geo...
29 Αυγούστου, 2021
Για ένα περίεργο λόγο...αυτή η "σβούρα" μου θύμισε την ταινία...Inception....

Καπέλο
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Constantinos27, olddog και 1 ακόμα μέλος
29 Αυγούστου, 2021
Μπράβο για την γραφή!
review reaction 1 hornyasfuck, Constantinos27, olddog και 1 ακόμα μέλος
29 Αυγούστου, 2021
θελω να γραψω σεντονι , δεν θα το κανω .λογοτεχνικη η γραφη σου αγαπητε , μου αρεσε.ακριβη η εξη σου και οδυνηρο το κενο(σχεδον παντα) μετα την αποχωρηση της εκαστοτε εργαζομενης. παμε στα πεζα τωρα .140 η εργαζομενη 25 το χοτελ =165,.10΄ λεπτα εκλεψε η εργαζομενη 10' εκλεψε ο οδηγος 10' σοσιαλ , συμπερασμα 30' ηδονης με την κοπελα ,κοστος 165 ευρω . τι αξια εχουν 165 ευρω? βδομαδιατικο χιλιαδων , εκατομμυριων εργαζομενων σ αυτη την τρελλη χωρα!!!!!!!!!αναπολω , την 15 ετια 1995-2010. τοτε που το αστερακι που ερχοταν ταδινε ολα για 80 ευρω για μια γεματη ωρα με σκοπο να την ξανακαλεσεις στο μελλον , γιατι χρειαζοταν τα λεγομενα ονομαστικα ραντεβου ,τοτε που ακομα και στα μπουρδελα δουλευανε αγγελακια .!!!!!!!τοτε που γαμησε κουκλακια ο καθε πικραμενος.περασμενα μεγαλεια και.....
review reaction 1 old boy, Bartender 74, hornyasfuck και 2 άλλα μέλη
29 Αυγούστου, 2021
ρε τυπε εγραψες λογοτεχνικο δοκιμιο για ενα εξαρι ? Δλδ σε εννιαρι τι θα γραψεις , νουβελα ?Money Mouth
review reaction 3 hornyasfuck, Inf0, olddog
30 Αυγούστου, 2021
Αγαπητέ @kostad1nos είμαι πολύ χαρούμενος που απολαμβάνετε τις κριτικές. Προσωπικά εκτιμώ ακόμα και τις πιο απλές περιγραφές. Όλες είναι απαραίτητες και δίνουν ποικιλία στο κομμάτι των κριτικών.Αδιαμφισβήτητα το επίπεδο είναι υψηλό. Έχετε δίκιο.

@feragamo όπως τα λες, η γκαρνταρόμπα της κυρίας δεν συνάδει με το επάγγελμα της. Με κίτρινο μίνι σε εσένα, με τοπάκι και σορτς σε εμένα. Την περιγράφεις με ακρίβεια σε δυο γραμμές. Την έχεις αυτήν την ικανότητα.

Φίλε μου @Leviathan αυτή η σβούρα με στοιχειώνει πολλά χρόνια.

Κύριε @gauguin σας ευχαριστώ!

Αγαπητέ @SO45DOM, πάτε πολλά χρόνια πίσω. Τα αισθάνομαι ως πιο αθώα. Φταίει βέβαια και ο χρόνος που πέρασε. Το οικονομικό σίγουρα είναι ένα ευαίσθητο κομμάτι. Η ύπαρξη των κριτικών και η ενημέρωση θεωρώ πως μπορούν να «προστατεύσουν» έως ένα βαθμό τα μέλη.



review reaction 1 hornyasfuck, Constantinos27, Leviathan
30 Αυγούστου, 2021
Συγχαρητήρια για την κριτική και για το γεγονός πως αφήσατε να φτάσει ως εμάς ένα τμήμα του εσωτερικού σας βιώματος.
review reaction 1 olddog, hornyasfuck
30 Αυγούστου, 2021
Αγαπητέ @olddog... αυτό το συναίσθημα του "απόλυτου" κενού ...θεωρώ ότι χαρακτηρίζει αρκετούς απο "εμάς"...απο την άλλη...προσωπικά κρατάω τους πρακάτω στίχους και "πορεύομαι”...

"Φιγούρα ξωτική και ταξιδιάρικη
στο φως του φεγγαριού ανθίζει πάλι γιατί όλη την ζωή του την εξόδεψε παράφορα γυρεύοντας μιαν άλλη......Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο
και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει."

Καπέλο
review reaction 1 olddog, hornyasfuck
30 Αυγούστου, 2021
Άψογος Αγαπητέ Olddog !
Χάρηκα πολύ που σε διάβασα ,
Καλή εβδομάδα - υγεία & νέες περιπέτειες !
Καπέλο
review reaction 1 olddog, hornyasfuck
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10