Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 64 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μια Αθήνα στα μέσα του Ιουλίου με αρκετή ζέστη και υψηλές θερμοκρασίες. Κάτι μου έλεγε μέσα μου πως θα έπρεπε κάπου να βρω μια όαση δροσιάς. Έτσι, μετά από ώριμη σκέψη και προετοιμασία για νέες περιπέτειες το μάτι μου έπεσε στην αγγελία της Μάγιας. Παρατήρησα πως συγκεκριμένη προσφέρει μια γκάμα από υπηρεσίες για να ζήσει κάποιος όμορφες στιγμές και να του βγουν αρκετά γούστα. Η επικοινωνία έγινε εύκολα και άμεσα οπότε μπανάκι στο σπίτι και βουρ για τον χώρο που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας. Φτάνοντας στο διαμέρισμα της με καλωσόρισε μια όμορφη μελαχρινή γυναίκα με μαύρα σέξυ εσώρουχα στα οποία μετα βίας συγκροτούσαν το πλούσιο στήθος της και ένα πλατύ χαμόγελο που σε έκανε να νιώσεις μια οικειότητα από το πρώτο λεπτό. Ο χώρος της ήταν πραγματικά καθαρός και περιποιημένος ενώ μπαίνοντας στο υπνοδωμάτιο είχε ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι με μαλακό στρώμα και τριγύρω βοηθητικά ερωτικά εξαρτήματα. Καθώς άρχισα να ξαλαφρώνω από τα περιττά μου ρούχα , της ανέλυα πως θέλω να ζήσω μια όμορφη εμπειρία. Χωρίς περιστροφές εκείνη μου είπε να αφεθώ στα χεράκια της. Στα του αγώνα: Ξεκίνησε με μια ασάλιωτη πίπα, που κυριολεκτικά κατάπινε όλο το εργαλείο μου , ενώ με την σειρά μου χάιδευα τα μεγάλα βυζιά της και τα μαλλιά της.Στη συνέχεια κατάλαβε πως παρατηρούσα τα όμορφα κόκκινα νυχάκια των ποδιών της οπότε με αριστοτεχνικό τρόπο μου ζήτησε να της τα γλύψω. Καθώς εγώ πιπιλουσα εκείνη έπαιζε με το νινί της λέγοντας μου πως πρέπει να το υπηρετώ χωρίς καμία άρνηση. Η όλη φάση διήρκησε κανά 10λεπτο, όπου με σταμάτησε και μου ζήτησε πως το νινί της ήθελε λίγο μασάζ με το εργαλείο. Κατευθείαν ιεραποστολικό με αρκετό σφυροκόπημα και μουγκρητό, ώσπου με διακόπτει και μου λέει πως ήρθε η ώρα να νιώσεις και συ λίγο αυτη τη χαρά. Με προσεκτικό σχεδιασμό και τρόπο μου έβαλε πρώτη φορά μια μικρή σφήνα την οποία την χειριζόταν εκείνη αναλόγως. Τα συναισθήματα μου περίεργα καθώς πρωτάρης αλλά αυτό που με βοήθησε ήταν η εμπιστοσύνη που ένιωθα από εκείνη διότι ως ενεργητικός σε παθητικό ρόλο με έκανε να φτιάχνομαι περισσότερο. Γλωσσοφιλα καθώς και οι 2 εμβολιασμένοι και γλυκολογα εκατεροθεν. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με άλλες στάσεις όπως στα 4 και cowgirl βέβαια η ερώτηση από πλευράς της αν ήθελα κάτι επιπλέον για ανάλογο συναίσθημα με έκανε να απαντήσω αρνητικά διότι δεν θα ήθελα στραπονιασμα . Το τέλος ήρθε μέσα της (στον σκούφο για να μην παρεξηγηθώ) και πραγματικά έπεσα δίπλα της ώστε να χαλαρώσουμε και οι δύο. Χαλαρή κουβευυ, ερωτήσεις από την πλευρά της, επιτυχημένη χημεία μεταξύ μας έστω και αν ήταν η πρώτη μας συνεύρεση.
Γενικά θεωρώ πως η Μάγια είναι μια "δασκάλα" που ξέρει να ακούει τις επιθυμίες του πελάτη και προσπαθεί να ανακαλύψει τα θέλω του ώστε να περάσουν και οι δύο ωραία. Τέλος θεωρώ πως είναι μια μιλφογκιλφ value of money!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 13, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
50€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
christos_021187
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
30 Δεκ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
1.295
Πόντοι:
486
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Pegging Guy21, john1975bi, Διαγραμμένο μέλος 201295 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιουλίου, 2021
Ένα τηλέφωνο ή κάποιο λινγκ σε pm αν μπορείς να μου στείλεις για την μάγια.
16 Ιουλίου, 2021
Ωραία κριτική φίλε! 2 ερωτήσεις μόνο! Ποιο ήταν το κόστος? Και σε άφησε να χρησιμοποιήσεις το μπάνιο της μετά το σεξ?
review reaction 1 christos_021187
17 Ιουλίου, 2021
Θεωρητικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μπάνιο της διότι έπλυνα τα χέρια μόλις έφτασα και μου έδωσε καθαρή πετσέτα μυρωδάτη. Εγώ προσωπικά προτιμώ την ντουζιέρα του σπιτιού μου, διότι τα ραντεβού τα κλείνω από το σπίτι και εκεί γυρνάω μετέπειτα. Το κόστος για κανονικό νορμάλ σεξ είναι όσο αναγράφω(50 εβραίοι). Τώρα επειδή περιλαμβάνει και άλλα προγράμματα για εξιζητημένα γουστα καλό είναι να τη ρωτήσεις .
23 Οκτωβρίου, 2021
Ένα τηλ για να βρω τη μαγια?
12 Ιανουαρίου, 2022
Που μπορούμε να βρούμε τηλέφωνο;
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5