Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση με την Alivia εχθές, η άφιξη έγινε με καθυστέρηση 12 λεπτών. 26 ετών, εκ Μόσχας ορμώμενη, έχει ζήσει και στο Μεξικό.

Προσωπικά δεν τρελάθηκα καθόλου, σε κανένα επίπεδο.

Εμφάνιση (πρόσωπο): 6 - Με χάλασε το εξτένσιον στο μαλλί. Το χρώμα των μαλλιών δεν είναι ξανθό αλλά ένα απροσδιόριστο γκρίζο. Σε σχέση με τις φωτογραφίες το πρόσωπό της είναι πιο άσχημο, η πιο κοντινή είναι αυτή που είναι καθισμένη δίπλα στην πισίνα με το ένα βυζί έξω. Και τα χείλια του ροφού, γιατί, γιατί, γιατί; Συν νομίζω πως το πρόσωπό της είναι λίγο "σκαμμένο" από ακμή, και το καλύπτει με make up.

Εμφάνιση (σώμα): 8 - Φοβερά πόδια, γαζέλας, ωραία άκρα, πανέμορφος κώλος, αλλά τα χαλάμε στο βυζί, που είναι μικρό και κακοσχηματισμένο, και όχι όπως δείχνουν οι φωτογραφίες. Εδώ μεγάλο φάουλ, ξενέρωσα. Τατουάζ δεν είδα πουθενά. Όμορφο, καλοσχηματισμένο μουνάκι.

Γενική συμπεριφορά: 9 - Φιλική, χαμογελαστή, ευγενική, ανθρώπινη. Σαν μια νορμάλ κοπέλα. Καθαρή.

Επικοινωνία: 8 - Καλούτσικα αγγλικά, γίνεται μια χαρά κουβέντα στο διάλειμμα.

Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: 7 - Εμένα με καρακαταέχυσε, αλλά βάζω 7 γιατί δεν έχει "πουτανιά", και για μένα αυτό είναι που μετράει στην διάθεση. Να σε "παίξει" η γκόμενα, να σε διαβάσει, να σε καυλώσει. Η Αλίβια ακολουθεί, σχετικά καλά, αλλά μην της δώσεις το τιμόνι. Ξεκίνησε με μια μηχανική, αλλά βαθειά, πίπα, ακολούθησε cowgirl όπου τα κουνήματα δεν ήταν σωστά (και δεν μου άρεσε και η θέα των κακοσχηματισμένων βυζιών της), και μετά την έβαλα από κάτω με τα πόδια πίσω, όπου και είδα ότι γούσταρε, και βάρεσα για ώρα. Ποτάμια από το μουνάκι της, όλα τα λεφτά η φάτσα της που ήταν "είμαι αλλού". Στο τέλος την έβαλα ξαπλωτή μπρούμυτα με το κεφάλι στην άκρη του κρεβατιού, της γάμησα λίγο το στοματάκι, και πάνω που άρχισα να χύνω μέσα άρχισε να βήχει και πετάχτηκε στην τουαλέτα, και έμεινα με το καυλί στο χέρι να χύνω στα σεντόνια. Μου ζήτησε συγγνώμη μετά, μου είπε ότι πνίγηκε. 2ος γύρος μετά το διάλειμμα δεν παίχτηκε, γιατί κάτι μου έτυχε και έπρεπε να φύγω, αλλά νομίζω πως και να έμενα δύσκολα θα καύλωνα να ξαναχύσω.

Σχέση απόδοσης/τιμής: 7 - που θα ήταν και λιγότερο όταν σκέφτομαι την τελευταία μου εμπειρία με την Brianna (που στον πούτσο χάθηκε αυτή, την παντρεύτηκε ο καπετάνιος;), και πόσο πλήρωσα, αλλά οκ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 10, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
5.062
Πόντοι:
18.210
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, napoleonV1, Nick1000 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαΐου, 2018
η διαφορα μας στην Αλι ειναι πως εγω την πηρα σαν Νταλι και εσυ σαν Μωχαμεντ Αλη
11 Μαΐου, 2018
Η brianna ειναι στο site του γραφειου...
11 Μαΐου, 2018
μολις ηρθε η Μπριαννα!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3