Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 8 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
(Γαμάτε και δεν γράφετε κουφάλες!!) Κατσικογάμης

Στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το σπορ, σπάνια μου έχει συμβεί με το που θα κλείσω την πόρτα στο τέλος ενός ραντεβού να ξέρω ότι σίγουρα θέλω να ξαναδώ την γκόμενα. Με την Brianna (κατά κόσμο Yanna / Ιωάννα) αυτό ακριβώς μου συνέβη. Με το που έφυγε από το δωμάτιο, ήξερα πως σίγουρα θέλω να την ξαναδώ.

Εμφάνιση: Στο πρόσωπο μου θύμισε κάτι μουνάρες από την αραβία, βαμμένη άψογα. Ότι βλέπετε στις selfie που έχει στο site του πρακτορείου, αυτό. Το 9άρι θα ήταν 10άρι εάν δεν είχε παραφουσκώσει τα χίλια. Το σώμα είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ! Πολλά τατουάζ, σφιχτό κορμί, εξαιρετικές αναλογίες, με πολλή γυμναστική. Ο κώλος (δυστυχώς δεν τον δίνει πια) είναι ποίημα, βραζιλιάνικος. Οι selfies της είναι κατατοπιστικότατες.

Με το που άνοιξα την πόρτα από την μια χάρηκα, γιατί η γκόμενα ήταν ΜΟΥΝΑΡΟΣ και κλασσάτη (σπάνια περίπτωση), από την άλλη λέω "ωχ, μουνάρα, άρα μέτριο service". Καμία σχέση. Η γκόμενα είναι άλλο επίπεδο, κάποτε πληρώναμε πολλά παραπάνω για τέτοια μουνιά. Είναι από την Μόσχα, κανά 6μηνο στο κουρμπέτι, και δεν θα μείνει πολύ στη δουλειά. Πολυταξιδεμένη, εξαιρετικά καλά Αγγλικά, ιδανική για Long Term Bookings. Εάν μπορούσα, θα την έκλεινα για ταξίδι στο εξωτερικό. Πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση στο ημίχρονο. Ευγενέστατη, είπαμε classy γκόμενα....

Στα του αγώνα, εξαιρετική. Σε διαβάζει, και προσπαθεί να σου δώσει αυτό που θες. Εγώ έπαιξα 2 γύρους, και εύκολα έχυσα και στους 2 (που δεν μου συμβαίνει εύκολα). Πολύ καλή πίπα, με πάθος, και γλύψιμο και προς τα κάτω. Στο cow girl τα είδα όλα, έχυσε και αυτή, κόντεψα να χύσω, αλλά δεν ήθελα τόσο γρήγορα. Ήθελα να την χύσω στο πρόσωπο, αλλά λυπήθηκα την τόση δουλειά στο make up, οπότε και τις τα έδωσα στο στόμα, και τα κατάπιε! (+20)

Δεύτερος γύρος άρχισε πολύ εύκολα, γιατί με τέτοιο μούνο καυλώνεις πολύ εύκολα, και έπαιξε σε πολύ καλούς ρυθμούς. Ιεραποστολικό, με εκείνη να τρίβει την κλειτορίδα της και να ξαναχύνει, και doggie όπου και της τα έδωσα πάνω στην κωλάρα. Συνήθως βάζω τσόντες να παίζουν στο background για υποβοήθηση, αυτή τη φορά μόνο MAD, δεν χρειαζόταν καμία βοήθεια.

ΣΙΓΟΥΡΑ θα την ξαναδώ, στα λεφτά αυτά είναι VFM.

(Κάποιος "καπετάνιος" την έκλεισε για δεύτερη φορά για της πάει λουλούδια και γλυκά, και τώρα την κυκλοφορεί σε στρηπτιζάδικα after hours. Κανονικά θα έλεγα "τον μαλάκα τον αγαπούλη", αλλά την γκόμενα αυτή ΘΕΣ να την κυκλοφορήσεις. Αρκεί να μην καψουρευτείς καπετάνιο!)

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
5.062
Πόντοι:
18.210
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 protaris2018, Ndivo, chris1955 και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Απριλίου, 2018
Κλαρινογαμπρός ο captain...έχει και περιποιημένο μουσάκι...Σπασίκλας
30 Απριλίου, 2018
ενταξ...χαλαρωσε...ειπαμε καλο αλλα οκ...κατα τη γνωμη μου δεν ειναι και τοσο εξωπραγματικο αλλα σεβομαι απολυτα τη γνωμη σουΚουλκαποια πλαστικα σημεια τα εχει
30 Απριλίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τα βυζιά είναι πλαστικά, αλλά εξαιρετική δουλειά, και για τα χείλια έγραψα. Για μένα, στα 150, φυσάει.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3