Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 7 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Λένε ότι ο Θεός, προκειμένου να εξασκηθεί, έπλασε τα φίδια πριν πλάσει τους Δικηγόρους.
Φαντάζομαι όμως ότι ουδείς εξ υμών ασπάζεται την παραπάνω άποψη, που αποτελεί καθαρή κακία εκπορευόμενη από τον φθόνο των αμαθών μαζών κατά των ανωτέρων όντων και διανοητών και δηλαδή των Δικηγόρων.
Ο blizardeye εμφορούμενος από την πεποίθηση ότι εν Αρχή ην το Χάος και στην συνέχεια εμφανίσθηκαν οι Δικηγόροι και έτσι μπήκε τάξη στο Σύμπαν, υπήξε να συναντήσει την εξ Ουκρανίας συνάδελφο, Tanya, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε την έλευση της αλλοδαπής τούτης Δικηγόρου στην πόλη από τον συναγωνιστή, μύστη και ρέκτη, κ. Mallias.

Εύκολη συνεννόηση, ταχυτάτη είσοδος στο ξενοδοχείο εξαιτίας γνωστών περιπατητών και επίσης συναδέλφων στην γύρω περιοχή και θριαμβική είσοδος στο δωμάτιο της συναδέλφου, η οποία με υπεδέχθη έχοντας τοποθετημένο το χυμώδες σώμα της εντός see through εσωρούχων, συνοδευόμενα από off black κάλτσες, που κατέληγαν σε 18 ποντες γόβες, οι οποίες τελικώς δημιουργούσαν ένα θέμα υψομετρικής διαφοράς, προστιθέμενες στο περίπου 1,72 της.
Επαγγελματικές συστάσεις που έλιωσαν αμέσως τον πάγο, με την Tanya να με αγκαλιάζει συναδελφικά και τα άφθονα και βαθιά και υγρά γλωσσόφιλα να καταδεικνύουν την επαγγελματική αλληλεγγύη μας. Οι μαλάξεις του πλουσιοτάτου στήθους της, καίτοι ακόμη κεκαλυμμένου, απολαυστικές.
Η διέγερση είχε ξεκινήσει αφού η γοητεία της ωριμότητάς της είχε καταλάβει τον δύσμοιρο τούτο μεσήλικα, ο οποίος - παρά την γενική χλεύη που υφίσταται στους παππούληδες - ουδέποτε απέκρυψε την απέχθειά του προς τα ελεεινά πιπίνια, πίσω από τα οποία σιελορροούν τα τζόβενα του νήματός μας. Η διέγερσίς όμως διεκόπη από την αδήριτον ανάγκην του λουτρού. Φευ! Ταυτόχρονα η συνάδελφος, με συνοπτικές διαδικασίες, εξάλειψε το πρόβλημα του υψομέτρου αφαιρώντας τις γόβες της.

Εξήλθα του λουτήρος, ως ένας άλλος road runner, και επεχείρησα να πέσω στην αγκαλιά της συναδέλφου μου εκ νέου αλλά βρέθηκα να αγκαλιάζω τον αέρα αφού η συνάδελφος προτίμησε να ακολουθήσει το νόμο της βαρύτητος και να πέσει στο πάτωμα προς εκτέλεσιν πεολειχίας. Της υπενθύμισα ότι της κυρίας δικονομικής διαδικασίας προηγείται η προδικασία και δηλαδή τα προκαταρκτικά. Ανταποκρίθηκε πολύ πρόθυμα με άφθονα χάδια και φιλιά ενώ τα μαύρα και στιλπνά μαλλιά της παιχνίδιζαν ανάμεσα στα πρόσωπά μας. Τα ζεστά καστανά μάτια της μία ευχάριστη αλλαγή στην εικόνα της ανατολικοευρωπαίας εργαζομένης. Όμορφο πρόσωπο!

Λένε ότι ένας Δικηγόρος στον βυθό της θάλασσας είναι μία καλή αρχή.
Αμήν λέγω υμίν ότι δύο Δικηγόροι πάνω σε ένα κρεβάτι είναι η Αρχή του Παντός.
Πάλη λοιπόν πάνω στο κρεβάτι με όλη την γκάμα των χυδαίων κινήσεων και δακτυλοσκοπήσεων να λαμβάνουν χώρα ενώ παράλληλα μία ενδελεχής ανίχνευση απεκάλυψε την απουσία λιπαντικής γέλης εντός του αιδοίου της συναδέλφου. Ελειξα αρκούντως το πλούσιο στήθος της και τις ανταποκρινόμενες θηλές της. Οι λάτρες του Ισπανικού ή οι κατεχόμενοι εξ Οιδιποδείου συμπλέγματος θα ενθουσιασθούν. Χαλαρό σχετικά σώμα, ουδόλως αποτρεπτικό επί του παρόντος. Στο μεσοπρόθεσμο μέλλον θα πρέπει να το εκγυμνάσει.

Έναρξη της πεολειχίας. Σλουρπ, σλαρπ, σλουρπ και άφθονος σίελος. Σφιχτή και ρυθμική πεολειχία εν τη απουσία οδόντος. Της εζητήθη η περιποίησις της γύρω περιοχής και ιδίως των ασφυκτιούντων και ετοίμων να εκραγούν όρχεων, πράγμα που η συνάδελφος υλοποίησε με μεγάλη ζέση και προθυμία, επιδεικνύοντας εξειδίκευση στο εν λόγω αντικείμενο. Διέκρινα μία εμμονή στην πεολειχία και γι΄ αυτό και αφού της υπενθύμισα - διακριτικώς - ότι οι δικηγορικές υπηρεσίες πρέπει να κατανέμονται ισομερώς και ισοβαρώς, της την ανταπέδωσα με μία αργή αρχικά και στην συνέχεια έντονη αιδιοιολειξία, την οποία έδειξε να απολαμβάνει εάν κρίνω από την σωρεία των εύγεστων υγρών, που γεύθηκα σε συνδυασμό με την παραληρηματική φωνασκία - αγόρευση της συναδέλφου.
Προφυλακτικό και αρχικά στην κλασσική στάση για να θαυμάζω τα παλλόμενα στήθη της συναδέλφου μου. Συνέχεια με την κυνική στάση για να θωπεύω τα προπεριγραφέντα παλλόμενα στήθη της. Και εκεί κάπου η ακροαματική διαδικασία έλαβε τέλος με τον blizardeye να απαγγέλλει, θριαμβικά, εδάφια του Αστικού Κώδικος, εναποθέτοντας το κοπιωδώς συλλεχθέν και αποθηκευθέν σπέρμα του εις τα οπίσθια της συναδέλφου.

Πολύ καλοσυνάτο κορίτσι, με μία αγωνία να επικοινωνήσει με τον πελάτη της αν και τα Αγγλικά της δεν είναι καλά. Γι΄ αυτό τον λόγο στην επικοινωνία βάζω 8.
Δείχνει έναν ειλικρινή αυθορμητισμό και μία εντιμότητα. Ώριμη, χυμώδης, όμορφη, με έκδηλη την σαγήνη και την γοητεία, που αναδύονται αυθόρμητα από κάποιο παρελθόν της γεμάτο με άλλου είδους όνειρα και ιδανικά. Οι φωτογραφίες είναι τελείως παραπλανητικές και αυτό την αδική αφού είναι μία πραγματικά όμορφη αλλά και γοητευτική γυνή!
Συνιστάται για όσους αρέσκονται σε χυμώδη σωματότυπο, χωρίς όμως εκχυδαϊσμούς ή σιλικόνες. Satisfaction guaranteed!

Δεν ξέρω αν είναι δικηγόρος. Δεν ξέρω αν είναι από το Κίεβο. Δεν ξέρω αν την λένε Tanya. Δεν ξέρω τι είναι αλήθεια εκτός από αυτά που αληθινά απήλαυσα στην μία υπέροχη ώρα, που μου χάρισε. Άλλωστε για την αλήθεια σε μία ανήθικη συνεύρεση ενηλίκων, την απάντηση μου την έχει δώσει το Αφεντικό ...
Sometimes the truth justa ain't enough
Or it's too much in times like this
Let's throw the truth away, we 'll fing it in this kiss
In your skin upon my skin, in the beating of our hearts
May the living let us in before the dead tear us apart.
Bruce Springsteen - Worlds apart.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 20, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
blizardeye
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
18.871
Πόντοι:
26.096
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Johnny Red2, Διαγραμμένο μέλος 201295, Διαγραμμένο μέλος 204057 και 38 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Νοεμβρίου, 2017
Φαντάζομαι δε και το μνημείο της συνευρέσεως: ένα ανορθωμένο και ντούρο "ξίφος" και μια "ζυγαριά" να κρέμεται
και να καμπανίζει από κάτω, ενώ τα μάτια και των δύο σας, έχουν καλυφθεί με το γνωστό εκείνο ύφασμα.
Τυφλός γαρ ο έρως. Τυφλή και η δικαιοσύνη...Γερο-μύστης
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 136408
20 Νοεμβρίου, 2017
θεωρώ τη γραφή μου αξιοπρεπέστατη, αλλά εσείς κ. blizard δεν παίζεστε...
J
john100
21 Νοεμβρίου, 2017
"αρχικά στην κλασσική στάση για να θαυμάζω τα παλλόμενα στήθη της συναδέλφου μου." Τη μισή ζωή σας έχουν φάει τα δικαστήρια!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3