Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 18 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η ημερομηνία είναι ενδεικτική.

Εμφάνιση (πρόσωπο): Κοντά σε αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες, με πιο κοντινή αυτή που κρατάει την πετσέτα, στο λίγο πιο Ουκρανοβλαχέ. Χάλια κούρεμα με αφέλειες και κατσαρό μαλλί. Μικρό στοματάκι. Γενικά, η εμφάνιση μου θύμισε Γιαπωνέζα Manga γκόμενα, χωρίς τα σχιστά μάτια.

Εμφάνιση (σώμα): Βυζάρες. Αληθινές, μεγάλες, στητές, γαμεύσιμες βυζάρες, με ωραίες ρόγες. Το υπόλοιπο σύνολο είναι λίγο μπαμπάτσικο, χωρίς κάτι κακό ή χοντρό. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο από το σώμα, είπαμε βυζάρες.

Γενική συμπεριφορά: Πολύ ζουζούνιασμα ρε φίλε. Και νά'σου αγκαλίτσες, και να'σου φιλάκια, και να'σου χαδάκια. Εάν σας αρέσει αυτή η φάση, ΟΚ, αλλά εμένα δεν μ'αρέσει. Θέλω να γαμήσω, PSE φάση. και όλη αυτή η ζουζουνιά μου ζάλισε λίγο τ'αρχίδια, ειδικά όταν, καθώς δεν ανταποκρινόμουν, μου έκανε και μουτράκια. Ότι να'ναι! Καλό κοριτσάκι, αλλά, εάν δεν με ερωτεύτηκε παράφορα, το παράκανε στην ζουζουνιά.

Επικοινωνία¨ Το παλεύει με Google Translate. Αλλά γενικά δεν είναι και από τις γκόμενες που σου βγάζει να κάνεις κουβεντούλα, όπως π.χ. η Μόνικα το μοντέλο από το ίδιο γραφείο.

Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: Εδώ δεν έχω παράπονο κανένα. Μια χαρά. Και καλή πίπα, και καραμέλωμα. Έδειξε σαν κάποιος να της έχει δείξει κόλπα και αυτή ντε και καλά θέλει να στα δείξει. Και έδειξε να θέλει να γαμηθεί και να γουστάρει. Ο πρώτος γύρος είχε λίγο πήδημα και πολύ ισπανικό, και τελείωμα στο στόμα. Ο δεύτερος πολύ πήδημα, που έδειξε να γουστάρει πολύ, και τελείωμα με πίπα διαρκείας.

Σχέση απόδοσης/τιμής: Καλή περίπτωση, ειδικά για βυζολάγνους όπως εγώ, και ΟΚ στα €130 με CIM. Δεν θα μου μείνει αξέχαστη πάντως.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 01, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
5.085
Πόντοι:
18.330
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Giannis vita, Don Pornos, panos877 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού