Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 3 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πρόσωπο: ότι βλέπετε στις φωτογραφίες. Τα χείλια είναι πειραγμένα, και το αποτέλεσμα φέρνει λίγο σε παπί, αλλά εμένα μου άρεσε, και εξυπηρετεί στην πίπα (μεγάλο στόμα, ζουμερά χείλια). Πολύ όμορφα ματάκια. Τύπου Barbie το προσωπάκι. Παίζει να έχει πειράξει και την μυτούλα.

Σώμα: Εξαιρετικό, εάν σου αρέσουν οι petite γκόμενες. Ύψος γύρω στο 1,55. Λεπτή και γυμνασμένη, με άριστες αναλογίες, και χωρίς κανένα ψεγάδι. Κορμάρα. Μεγάλο τατουάζ στο πλάι και στη μέση, που γράφει "Amen" κάπου (αμήν και εγώ!). Όπως την βλέπεις στις φωτογραφίες. Μείον τα μικρά και κακοφτιαγμένα βυζιά. Πρέπει να τα ξαναφτιάξει, δεν έχουν νόημα έτσι που είναι. Πανέμορφο μουνάκι, με σκουρόχρωμο περίβλημα και ροζ εσωτερικό, που το περιποιήθηκα με γλώσσα (ουδέτερη γεύση) και ανταποκρίθηκε.

Επικοινωνία: Με νοηματική και ένα πρόγραμμα που μεταφράζει Ρώσικα στα Αγγλικά στο κινητό της. Θέλει κουβεντούλα, αλλά δεν μπορεί.

Σεξ: Μια χαρά. Καλή πίπα. Στήνεται πολύ καλά. Της αρέσει να κοιτάζει στον καθρέφτη. Έπαιξα 2 γύρους. Ο πρώτος γλυφομούνι (δεν με άφησε να βάλω δάκτυλο), λίγο ιεραποστολικό με τα πόδια ψηλά και εκείνη να χαϊδεύει καυλωμένη το μουνάκι της, όπου σταμάτησα γιατί θα έχυνα, και την έβαλα στα γόνατα με εμένα όρθιο για πίπα. Με τελείωσε έτσι, μέσα στο στόμα της, και πήγε και τα έφτυσε. Ο δεύτερος ξεκίνησε με πίπα για ανόρθωση, μετά πισωκολλητό με φανταστική θέα το κωλαράκι της, και τέλος ιεραποστολικό, που έδειξε να το ευχαριστιέται, και χύσιμο στο σώμα. Καλή συμμετοχή, έδειχνε να γουστάρει.

Γενικά, πολύ όμορφο καυλάκι, με ωραία διάθεση. Συνιστάται σε όσους αρέσουν τα όμορφα, petit καυλάκια, και δεν τους νοιάζει να μην μπορούν να κουβεντιάσουν.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 01, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
4.829
Πόντοι:
18.210
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, old boy, Antonis_Greece4 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού