Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 4 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Με το που είδα τις φωτογραφίες της Vendi ήξερα πως θα το κάνω το λάθος. Ήμουν σίγουρος πως θα συναντήσω κάτι πολύ πιο μπαμπάτσικο από αυτό που δείχνουν οι φωτογραφίες, αλλά τι να κάνω που έχω αρρώστια με τα μεγάλα φυσικά βυζιά; Κουλ

Με το που μπήκε η Vendi στο δωμάτιο το σκέφτηκα λίγο... Η κοπέλα στο πρόσωπο φέρνει αρκετά στις φωτογραφίες, αλλά οι φωτογραφίες έχουν υποστεί αρκετή επεξεργασία και την δείχνουν πολύ πιο όμορφη στο πρόσωπο. Η πραγματικότητα είναι ότι το πρόσωπό της είναι πιο στρογγυλό, γεμάτο και λίγο "βλάχικο". Η πιο κοντινή στην πραγματικότητα φωτογραφία είναι αυτή που είναι μπρούμυτα. Τα μάτια είναι όντως ανοιχτά πρασινομπλέ, και έχει και piercing στην γλώσσα. Τα μαλλιά όπως στις φωτογραφίες.

Όμως η κοπέλα είναι στούμπος. 1,50 περίπου. Και τα έχει τα κιλά της, εάν και τα "φοράει" καλά. Κωλάρα, μπουτάρες, και απίστευτες βυζάρες. Δεν έχει κυτταρίτιδες και τέτοια, είναι στρουμπουλή αλλά σχετικά "σφικτή". Μαυρισμένη, με tan lines. Σαν γιουβαρλάκι...

Να σταθώ λίγο στα βυζιά, που ήταν και ο λόγος που την κράτησα: ΒΥ-ΖΑ-ΡΕΣ. 4άρια, αληθινά, στρογγυλά, στητά, γεμάτα, με όμορφες μεγάλες ρόγες. Έπαθα πλάκα. Από τα καλύτερα βυζιά που έχω πιάσει, ζουλίξει, γλύψει και γαμήσει ποτέ!

Από κει και πέρα, μιλάει κάποια Αγγλικά, είναι γύρω στα 24-25. Καλοδιάθετη και ευχάριστη.

Με ξεκίνησε με ένα αρκετά καλό τσιμπούκι, και δέχθηκε άνετα και deep throat πουσαρίσματα. Μετά την έβαλα κάτω και πήρα αυτό που ήθελα: ισπανικό! Σούπερ αίσθηση να γαμάς αυτές τις βυζάρες, που τις ζούλαγε γύρω από το καυλί μου όσο εγώ ανέβαζα στροφές. Το τέλος δεν άργησε να έρθει, και μου έφυγαν λίγο στο πηγούνι και περισσότερο στο λαιμό.

Στο ημίχρονο πήγε στο μπάνιο και ξεπλύθηκε, και ήρθε έτοιμη για τον 2ο γύρο, ο οποίος ποτέ δεν έγινε καθώς κάτι μου έτυχε και έπρεπε να φύγω.

Τα γιουβαρλάκια δεν είναι το αγαπημένο μου φαγητό, και έτσι δεν θα ξαναπάρω. Αλλά εάν γουστάρετε μπαμπάτσικες γκόμενες με ΒΥΖΑΡΕΣ, βουρ στον πατσά!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 11, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
5.062
Πόντοι:
18.210
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, doc_lin, makhswrx και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Σεπτεμβρίου, 2016
Νομιζω οτι θα ξεκινησω την καριέρα μου στα call girls με το ζουμπουρλουδικο ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα
12 Σεπτεμβρίου, 2016
Aγαπητέ φίλε- συγγνωμη- Δειχνεις σουπερ ενθουσιώδης, υπερθεματίζεις για την συναντηση με αβέρτα θαυμαστικά και κεφαλαία- και μετα λες οτι δεν θα ξαναπάρεις .. Επίσης, το αναφερις μεν. αλλά οποιος ξερει λιγο βλέπει οτι στις φωτο αυτα δεν ειναι τεσσαρια , και κυρίως ΔΕΝ ειναι φυσικά < ( γι αυτό , το αναφέρω απλά .. )
12 Σεπτεμβρίου, 2016
φιλε παντα μετα το σεξ τα γαπημενα μου φαγητα ειναι γιουβαρλακια-πατσας-λαχανοντολμαδες και σαμαδακια γιαλαντζι με λεπτο αμπελοφθλλο ομωςΜεγάλο χαμόγελο
12 Σεπτεμβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε, κι'εμένα δε μου φαίνονται φυσικά. Απλώς επειδή είναι έμπειρος ο συναγωνιστής φαντάζομαι ότι δε μπορεί να πέφτει ΤΟΣΟ έξω.
P
px75
13 Σεπτεμβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μήπως διάβασες άλλη κριτική; Που είδες τα "αβέρτα" θαυμαστικά με κεφαλαία, πλην των ΒΥΖΩΝ; Επίσης, τι σημασία έχει αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες, όταν εγώ που τις είδα και τις έπιασα σου λέω ότι οι βυζάρες είναι φυσικές; WTF...
13 Σεπτεμβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Είμαι παλιός, έμπειρος, και λάτρης του βυζιού. Εάν αυτά δεν είναι φυσικά, τότε είναι η καλύτερη πλαστική στο σύμπαν... Εάν την δεις από κοντά θα καταλάβεις ότι είναι φυσικά όμως, είναι μέρος του σωματότυπου.
13 Σεπτεμβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Mπορει να μην την ξαναπαρει για προσωπικους λογους ( δεν παιρνει κοπελα δευτερη φορα, περασε καλα αλλα θελει να παρει αλλη κοπελα ) Πολλοι στις κριτικες τους φασκουν και αντιφασκουν το θεμα ειναι η κριτικη να ναι περιγραφικη και με τις λεπτομερειες που χρειαζονται. Τωρα για το στηθος κι εμενα μου φανηκε οτι μπορει να ναι ψευτικο αλλα γιατι να πει ο τυπος αλλιως; Να λεει ψεματα ή να μην το καταλαβε στην αφη; Που δεν θα διαφωνησω μαζι σου οτι για καποιο λογο μπορει να κανε λαθος αλλα δεν βγαζεις ακρη και πολυ μ αυτη την εικασια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7