Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 1 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Studioκόριτσα, callgirls, citytours.. Η πρώτη διαφορά που σου έρχεται στο μυαλό είναι η τιμή. Η τιμή που συνήθως συνδέεται με υπηρεσίες. Άλλο υπηρεσίες studio άλλο citytour.Θα μπορούσε ένα κορίτσι studio να γίνει εν δυνάμει citytour και από το 50ρι να πάει στο 250ρι ? Θεωρητικά ναι αν «αναβάθμιζε» τις υπηρεσίες της - θεωρώντας ότι εμφανισιακά πολλές κοπέλες studio μπορούν να συναγωνιστούν τόσο callgirl όσο και citytour. Οι υπηρεσίες όμως είναι και θέμα νοοτροπίας. αν έχεις μάθει να σκέφτεσαι μόνο να τελειώσει ο πελάτης/η ώρα να πάρεις τα λεφτά και να πας παρακάτω ξαφνικά δεν θα αλλάξεις ως δια μαγείας και να σκεφτείς πρώτα να μείνει ικανοποιημένος ο πελάτης (για να ξανάρθει αλλά και να το πει σε άλλους) και μετά τα λεφτά (που στην δεύτερη περίπτωση θα έρθουν και περισσότερα).

Για την νοοτροπία ευθύνονται τρία πράγματα, η ίδια η κοπέλα και ο εργοδότης σε μεγαλύτερο ποσοστό και οι πελάτες σε λιγότερο. Η κοπέλα για τον χαρακτήρα της, κάποιες είναι απλά έτσι, ο εργοδότης γιατί - τουλάχιστον στην αρχή - είναι αυτός που τους μαθαίνει τα κόλπα και δίνει τις οδηγίες και τέλος ο πελάτης που πολλές φορές πληρώνει αδρά υπηρεσίες και κοπέλες που δεν αξίζουν επιβραβεύοντας έτσι αυτή την νοοτροπία και ωθώντας και άλλες σε αυτή.

Αυτά για εισαγωγή. Τώρα, το συγκεκριμένο λοιπόν γραφείο έχει το εξής μοτίβο : Το ραντεβού είναι το πολύ 50 λεπτά. Η κοπέλα θα σου έρθει πάντα καθυστερημένη.  Για χάρη της συζήτησης όμως ας πούμε ότι θα έρθει ακριβώς ή στο και πέντε, στο παρά δέκα θα κτυπήσει το τηλέφωνο, παρά πέντε η κοπέλα πρέπει να είναι κάτω να την πάρει ο οδηγός. Η κοπέλα με το που θα έρθει, θα φάει περίπου 15 λεπτά στο social και στο μπάνιο. Αρχίζοντας με τις συστάσεις. «γεια σου τι κάνεις είμαι η τάδε, συγνώμη που άργησα αλλά είχε κίνηση.. μπλα μπλα μπλα, πάω να φρεσκαριστώ.»  Μπάνιο .. Έτοιμη (Η ώρα είναι και 15 -20). Η καθαρή ώρα δράσης λοιπόν είναι περίπου 30 με 40 λεπτά. Αν λοιπόν τελειώσεις μια φορά και είσαι ας πούμε έτοιμος για δεύτερο γύρω στις παρά είκοσι ο υπολειπόμενος χρόνος δεν θα είναι αρκετός γιατί στο παραπέντε η κοπέλα πρέπει να είναι έτοιμη και κάτω να την πάρει ο οδηγός.. Γκε, γκε ?

Αυτό που γράφω δεν αφορά μόνο την Αφροδίτη, αλλά και την Χαρά και από ότι διάβασα το κάνει και η Μάρω τώρα που δουλεύει σε αυτό το γραφείο (εγώ την είχα συναντήσει υπό άλλες συνθήκες, θα γράψω κριτική). Εξαίρεση είναι η Άννα η οποία είχε και προϋπηρεσία σαν ανεξάρτητη και διαφορετικό στυλ. Θα ακολουθήσει και εκεί κριτική κάποια στιγμή.

Αφροδίτη λοιπόν. Ελληνίδα (θεωρώ). Ίσως από τις πιο μικρές που έχω συναντήσει. Το 19 ετών που λέει δεν πρέπει να είναι μακριά από την πραγματικότητα. Αυτή την φορά, το πρόσωπο χωρίς εκπλήξεις. Ξανθιά ναι, δεν πρόσεξα αν έχει πράσινα μάτια, μάλλον δεν μου έκαναν εντύπωση. Πρόσωπο καθαρό. Ομορφούλα. Θα έλεγα 7 με 7+. Σώμα. 1.75 δεν είναι, 1.65 μάλλον ναι. Λεπτή χωρίς ευτυχώς δυσάρεστες εκπλήξεις. Ότι βλέπεται πάνω, κάτω στις φώτο. Στήθος μικρό. Πεταχτό, αλλά μικρό. Ως γνωστών είμαι λάτρης της καμπύλης και του ύψους οπότε δεν τρελάθηκα, αλλά μου άρεσε. Ένα 7 νομίζω ότι το έχει και εκεί. Δηλαδή στο σύνολο εμφάνισης, αν βαφτεί και ντυθεί καλά, να μοιάζει περισσότερο γυναίκα αντί κοπελίτσα σχολής ΙΕΚ, την προσέχεις.  

Στον Αγώνα. Η κοπέλα ΔΕΝ φιλάει, πρωτοβουλίες ΔΕΝ παίρνει. Πίπα μέτρια. To GFE κατά την γνώμη μου δεν το έχει. (Κοπέλα που δεν φιλά και είναι μαζεμένη δεν μπορεί να είναι GFE). Μονόδρομος το PSE. Βοηθάει ότι υγραίνεται εύκολα, και δακτυλάκια δέχεται και δεν θα  σας δημιουργήσει προβλήματα με το να τραβιέται, να κάνει και να δείχνει. Απλά θα πρέπει να παίξετε μπάλα εσείς γιατί αν περιμένετε από εκείνη καήκατε. Α και όταν λέμε PSE - για να εξηγούμαστε - καμία σχέση με (τυχαία μου έρχονται στο μυαλό.) την Άννα του ίδιου γραφείου, την Mari_Anna, ή την Μαριαλένα (για τον φίλο popov η αναφορά). Μιλάμε για μία με δυο κλάσεις τουλάχιστον παρακάτω. Με λίγα λόγια στον αγώνα παίρνει ένα 7ρακι με επιείκεια. Πιθανών να φταίει η απειρία για την απόδοση που έχει στο γήπεδο, αλλά τι να το κάνεις ? ¨Όταν υπάρχει περιορισμός χρόνου και ότι αναφέρθηκε στην εισαγωγή, δεν έχεις ούτε την πολυτέλεια να παραδίδεις μαθήματα, ούτε να το παλεύεις μέχρι να πάρει μπρος η μηχανή. Μπαίνεις μέσα και με το καλημέρα, βουρ στον πατσά, αλλιώς άντε γεια.. Έχω επίσης την εντύπωση ότι η κοπέλα λόγω ηλικίας και στυλ έχει πέραση κυρίως σε «μεγάλους» οι οποίοι (όχι όλοι) και δεν έχουν πολλές απαιτήσεις από τις κοπέλες και τις κακομαθαίνουν.

 Συμπέρασμα: Μικρή που έχει πάρει πρέφα ότι το δυνατό της σημείο είναι το νεαρό της ηλικίας της και η εμφάνιση που του αναλογεί και βασίζεται εκεί για να βγάζει χαρτζιλίκι και να περνάει καλά χωρίς να επενδύει και ιδιαίτερα στις υπηρεσίες που παρέχει. Εκεί ακολουθεί το κύμα. αν την αφήσεις λάσκα θα αράξει, αν την τρέξεις θα ακολουθήσει χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να αποδειχθεί Ferrari. Τα 120+20CIF (Κουλούρι δεν) βέβαια πολλά. Αν το σκεφτείς από την άλλη, η κοπέλα 60 θα παίρνει, που για μένα είναι και το λογικό, τα άλλα τα παίρνουν οι παρατρεχάμενοι. Βέβαια με αυτά που βλέπω εκεί έξω δεν θα μου έκανε εντύπωση αν έβγαινε και μόνη της και ζητούσε τα ίδια χρήματα. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλοί που θα έδιναν αυτά αλλά και τα διπλάσια πράγμα που δικαιολογεί και την τιμολογιακή πολιτική άλλων κορασίδων εντός και εκτός site. Τέλος πάντων. Η όλη φάση σε αυτά τα λεφτά για μένα δεν αξίζει. Θα την έπαιρνα ίσως για ένα δεύτερο test drive στα 80-100 και με άνεση χρόνου αλλά αυτό προφανώς δεν θα συμβεί στο άμεσο μέλλον.

ΥΓ. Τελευταίες πληροφορίες λένε ότι οι «Ελληνίδες» κοπέλες του γραφείου είναι διαθέσιμες μόνο κάθε Παρασκευή. Οπότε προβλέπω συνωστισμό, το ένα ραντεβού πάνω στο άλλο και  θεός μαζί σας..

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Ιαν 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
590
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mick11, tzutzukos 36, The_Greek και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Φεβρουαρίου, 2016
Μπράβο συναγωνιστή για την κριτική. Οι δύο πρώτες παράγραφοι, αν και δεν αφορούν την κοπέλα, είναι όλο το ζουμί. Εμένα προσωπικά με "έσωσες" γιατί την είχα στο πρόγραμμα... Το γραφείο μου έχει πει και εμένα ότι αυτή δουλεύει μόνο Παρασκευή ή Σάββατο. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν την είχα συναντήσει εως τώρα.
(Updated: 15 Φεβρουαρίου, 2016) 15 Φεβρουαρίου, 2016
[...] Αυτή την φορά, το πρόσωπο χωρίς εκπλήξεις. Ξανθιά ναι, δεν πρόσεξα αν έχει πράσινα μάτια, μάλλον δεν μου έκαναν εντύπωση. [...] Α και όταν λέμε PSE - για να εξηγούμαστε - καμία σχέση με (τυχαία μου έρχονται στο μυαλό.) την Άννα του ίδιου γραφείου, την Mari_Anna, ή την Μαριαλένα (για τον φίλο popov η αναφορά). Μιλάμε για μία με δυο κλάσεις τουλάχιστον παρακάτω. [...]

Αγαπητέ φίλε, παρακολουθώ αδιαλείπτως, και απολαμβάνω τις ουσιαστικές κριτικές σου. Χαίρομαι που αρχίζεις να λές τα πράγματα με το όνομά τους, ώστε να εκπληρώνεται και να αποκτά συνέπεια, αυτή η συγκριτικότητα των κριτικών σου, την οποία επιθυμείς, χωρίς να δίνεις την εντύπωση, ότι μιλάς πλαγίως και αφήνεις υπονοούμενα. Παρατηρώ, ότι μέσα στην κριτική σου, μνημονεύεις και το όνομά μου
θεωρώντας, ίσως, ότι κάνω κάποια συλλογή αναφορών για την κοπέλα. Να είσαι καλά, αλλά ποτέ δεν σε κατηγόρησε κανείς, ότι υποβαθμίζεις ή δεν εκτιμάς το συγκεκριμένο κομμάτι της κοπέλας.
Αν θυμάσαι, οι βασικές ενστάσεις μου ήταν αλλού. Εξάλλου, ποτέ δεν είχα αμφιβολίες (όπως και τόσοι άλλοι συνάδελφοι) ότι η εν λόγω κοπέλα στο PSE είναι εξαιρετική, όπως δεν έχω και αμφιβολίες, ότι στο πρόσωπο είναι υποδεέστερη από το σώμα. Οπότε, με το να αναφέρεσαι στο κομμάτι του PSE, απευθυνόμενος σε μένα, για να μου δείξεις σε τι επίπεδο έχεις την κοπέλα, είναι νομίζω, άτοπο, διότι εξαρχής, εντελώς αλλού εστίασα, και συνεπώς, κομίζεις γλαύκα εις Αθήνας, διότι δεν λές, εδώ, κάτι καινούργιο ούτε με κάνεις να αναθεωρώ κάτι, σε σχέση με όσα επισήμαινα στην παλαιότερη κριτική σου. Ίσως, μόνο, ότι δεν έχεις απωθημένο μαζί της. Αυτό το αναγνωρίζω και ανακαλώ. Όμως, θεωρώ ότι η τότε προσέγγισή σου (και υφολογικώς, και ως διατύπωση) για την εμφάνιση, ήταν άστοχη, για τους λόγους που εξήγησα.
Και πάλι, δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου, ούτε και είμαι εκπρόσωπος τύπου της κοπέλας, αν τυχόν αυτό νομίζεις. Εδώ, βάζω μια τελεία, επειδή, συμφωνώ μαζί σου, ότι αρχίζει και γίνεται κουραστική η περαιτέρω συζήτηση επί του προκειμένου.

Πάντως, χαίρομαι, αν συνέβαλα, έστω και εμμέσως, στη στροφή σου αυτή, να μιλάς, δηλαδή, ανοιχτά και με συγκριτικά ονόματα στις κριτικές σου, παρά να αφήνεις ζητήματα αιωρούμενα
που μπορούν να εκληφθούν ότι πίσω τους κρύβουν, ενδεχομένως, και κάτι άλλο. Έτσι, είναι νομίζω και εντιμότερο και χρησιμότερο, για όλους. Να είσαι καλά, και συνέχισε την άξια ενημέρωση.
Με εκτίμηση πάντα

Popov
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 136408
15 Φεβρουαρίου, 2016
Τελικά, Ελληνίδες που δουλεύουν σε γραφεία ειναι μάλλον μια "κακή επιλογή" . Εχουν´ και ενα στυλ "χάρη σου κανω" που ξενερώνει. Το Ελλεεινιδες μάλλον ισχύει και εδώ. Βεβαίως υπήρξαν, υπαρχουν και θα υπαρχουν εξαιρέσεις οι οποιες ομως ειναι "freelance "
15 Φεβρουαρίου, 2016
Στην ιστοσελίδα του γραφείου πάντως δεν αναφέρεται η συγκεκριμένη κοπέλα ούτε και κάποιες από τις άλλες που γράφεις...
16 Φεβρουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αγαπητέ συναγωνιστή.

Βλέπω παραθέτεις δύο κομμάτια της κριτικής.

Στην κριτική μου θα δεις ότι δύο φορές λέω «χωρίς (δυσάρεστες) εκπλήξεις», μία αναφερόμενος στο πρόσωπο και μία στο σώμα. Η σύγκριση ήταν με την άλλη κοπέλα του γραφείου που άλλα περιμέναμε και άλλα ήρθαν σε πρόσωπο και σώμα. Με την κοπέλα που σε ενδιαφέρει δεν υπήρχαν εκπλήξεις, καθώς ήξερα ακριβώς τι θα έβλεπα πριν την συνάντηση και ως εκ τούτου η λέξη «έκπληξη» και η αναφορά δεν έχει σχέση με αυτή που νόμιζες. Η δεύτερη αναφορά που πράγματι αναφέρεται στην κοπέλα έγινε πιο πολύ για σένα, χαριτολογώντας. Δεν είχα σκοπό να την αναφέρω αλλά επειδή είχαμε εκείνη την συζήτηση είπα να σε μνημονεύσω και να το πω.  Θα μπορούσα να επιλέξω να κάνω σύγκριση με άλλα PSE, όπως είδες αναφέρω ήδη άλλα δύο (υπάρχουν και αρκετές άλλες) αλλά θέλησα να χαριτολογήσω ως συνέχεια της προηγούμενης κουβέντας μας.

Τα πράγματα πάντα τα έλεγα με το όνομα τους και με συνέπεια και στο τι γράφω και στο τι βαθμολογώ. Αν κάποιος πιστεύει ότι κάποια κορασίδα ήταν πιο όμορφη από κάποια άλλη ή πιο «μάχιμη» και παρόλα αυτά εγώ έδωσα «ανάποδες» βαθμολογίες ή κριτικές, είμαι ανοικτός σε επιχειρήματα. Δεν είναι του τύπου μου να αφήνω υπονοούμενα ή να μιλώ πλαγίως και αυτό πιθανόν δεν αρέσει. Αν είναι κάτι θα το πω στα ίσα ή δεν θα το πω καθόλου. Απλά να σου πω ότι οι συγκρίσεις δεν είναι μεταξύ «τομέων» της ίδιας κοπέλας (έχει καλύτερα πόδια από ότι χέρια, η καλύτερα μάτια από ότι αυτιά) αλλά συγκρίσεις με άλλες κοπέλες. Εκεί καταλαβαίνεις την διαφορά. Αν μια κοπέλα είναι για 5 ή για 8. Το να πεις ότι μια κοπέλα έχει καλύτερα δάκτυλα χεριών από ότι ποδιών δεν λέει πραγματικά τίποτα ούτε καν για έναν ακρολάγνο αν δεν ξέρει πόσο περιποιημένα είναι τουλάχιστον το ένα από τα δύο γιατί αλλιώς θα μπορούσε να είναι μια σύγκριση μεταξύ ενός κακού και ενός χειρότερου κακού.

Έχω γράψει οκτώ κριτικές ως τώρα, υπάρχουν τουλάχιστον άλλες δύο που θα γραφούν άμεσα, υπάρχουν δεκάδες που δεν θα γράψω είτε γιατί οι κοπέλες δεν είναι γενικά διαθέσιμες πια ή δεν είναι διαθέσιμες εδώ. Υπάρχουν πάρα πολλοί σε αυτό το site που έχουν τριψήφιο – πιθανόν και τετραψήφιο γιατί δεν ξέρω αν ο Σπαλιάρας ή ο Τασιόπουλος έχουν account εδώ – αριθμό συναντήσεων με διαφορετικές κορασίδες. Πιστεύεις  ότι αυτοί είναι κολλημένοι με κάποια, κάπου και την έχουν κάνει σημείο αναφοράς ? Πάρα πολλοί όταν θέλουν να συγκρίνουν εμφάνιση αναφέρουν την Valeria. Πιστεύεις ότι το κάνουν γιατί είναι η πιο όμορφη που έχουν συναντήσει και είναι το σημείο αναφοράς τους ? Εγώ πιστεύω ότι το κάνουν γιατί είναι η πιο γνωστή και την ξέρουν πολλοί, έτσι μπορούν εύκολα όλοι να έχουν μέτρο σύγκρισης. Από ένα σημείο και μετά έχεις πάει με τόσες πολλές που δύσκολα σε εντυπωσιάζει κάτι, οπότε δεν κολλάς και κάπου. Το δοκιμάζεις, αν δεν σου κάνει τρέχεις στην επόμενη, αν σου κάνει, το ξαναβλέπεις 4-5 φορές αλλά σίγουρα θα βρεθεί κάτι νέο μετά να σου τραβήξει την προσοχή. Τώρα υπάρχουν και κάποιοι που μένουν κολλημένοι, τρώγονται με τα ρούχα τους και σκοτώνονται στο forum για την μία και την άλλη. Εγώ δεν έχω χρόνο για αυτά και για αυτό δεν γράφω στο forum. Έγραψα μία κριτική, (η νούμερο 5 ήταν) είπα ότι είχα να πω, έκανα και δύο συγκριτικές αναφορές (στην 6 και την 7) και μια στην 8 για «χάρη σου», και έχω ήδη πάει παρακάτω. Άμα είσαι cascader, οι επιλογές είναι πολλές και το πεδίο δόξης λαμπρό. Θα φας τις φόλες σου, κατά καιρούς θα βρεις και διαμαντάκια, αλλά δεν βαλτώνεις. Τώρα το να κάθομαι να λέω καλημέρα, καληνύχτα και τι super είσαι εσύ κοπέλα μου και να τα βάζω με το καθένα που λέει κάτι – κατά την γνώμη μου αρνητικό – για την όποια κορασίδα εδώ μέσα, δεν με ενδιαφέρει. Αυτά τα κάνω στο ΦΒ ή έξω όταν θέλω να ρίξω καμία και να την πηδήξω τσάμπα, όχι σε site με επαγγελματίες. Και για να ξεκαθαρίζω, το σχόλιο δεν αφορά ούτε εσένα ούτε την Μαριαλένα, το λέω γενικά γιατί το φαινόμενο έχει παρατηρηθεί πολλές φορές σε πολλά νήματα. Δεν λέω αν είναι καλό ή κακό, μπορεί κάποιοι να έχουν κάποια ωφέλεια από αυτό, απλά εμένα δεν με ενδιαφέρει.

Με αυτά και με αυτά κλείνει η μικρή ανταλλαγή απόψεων. Σου εύχομαι να περνάς καλά με ότι εσύ επιλέγεις.

Φιλικά ο cascader.
16 Φεβρουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αν έννοιες αυτές που συγκρινω ως pse μόνο ή Άννα είναι του γραφείου.
Στο άλλο κομάτι εχεις δίκιο. Μόλις ειδα ότι κατέβηκε η Αφροδίτη. Μαλλον θέμα διαθεσιμότητας, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αυτό που ξερω είναι ότι η κοπέλα το έχει μάθει το κόλπο οπότε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα μείνει στον χώρο. Κάποια στιγμή θα την ξαναδουμε
(Updated: 17 Φεβρουαρίου, 2016) 16 Φεβρουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Να είσαι καλά φίλε μου, δέχομαι το χαριτολόγημα στην αναφορά σου, και πάμε παρακάτω.
Να περνάς κι εσύ καλά με τις όποιες επιλογές σου, και ως cascader, σου εύχομαι να έχεις λιγότερα απρόοπτα,
και περισσότερες ευχάριστες εκπλήξεις. Θα περιμένω με χαρά τις καινούργιες κριτικές σου, διότι έχεις ποιότητα και δεν μένεις στα προσχήματα.
Θα συμφωνήσω, επίσης, ότι η αγορά απ' ευθείας από την παραγωγή είναι πάντα προτιμότερη, όπως έχω επίσης διαπιστώσει, ζώντας την τελευταία δεκαετία στο εξωτερικό, κινούμενος, κυρίως, στον χώρο των Βαλκανίων και στην ευρύτερη Ανατολική Ευρώπη, όπου αποτελεί την "δεξαμενή" του νέου αίματος και την "κεντρική" παραγωγή ταλέντων, δηλ. τη χαρά του cascader, λόγω των πολλών ευκαιριών και των προκλήσεων (με όλα τα θετικά ή αρνητικά του αθλήματος).
Χάρηκα για την ουσιαστική μας επικοινωνία.
Φιλικά

Popov
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 136408
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7