Afroditi (AthensGirls) escort

 
6.8 (1)
6648 0 6 2
Γραφείο
Πόλη Εργασίας

Βαθμολογίες αξιολογητών

1 κριτική
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0(1)
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0(1)
Γενική συμπεριφορά
 
7.0(1)
Επικοινωνία
 
7.0(1)
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0(1)
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0(1)
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Studioκόριτσα, callgirls, citytours.. Η πρώτη διαφορά που σου έρχεται στο μυαλό είναι η τιμή. Η τιμή που συνήθως συνδέεται με υπηρεσίες. Άλλο υπηρεσίες studio άλλο citytour.Θα μπορούσε ένα κορίτσι studio να γίνει εν δυνάμει citytour και από το 50ρι να πάει στο 250ρι ? Θεωρητικά ναι αν «αναβάθμιζε» τις υπηρεσίες της - θεωρώντας ότι εμφανισιακά πολλές κοπέλες studio μπορούν να συναγωνιστούν τόσο callgirl όσο και citytour. Οι υπηρεσίες όμως είναι και θέμα νοοτροπίας. αν έχεις μάθει να σκέφτεσαι μόνο να τελειώσει ο πελάτης/η ώρα να πάρεις τα λεφτά και να πας παρακάτω ξαφνικά δεν θα αλλάξεις ως δια μαγείας και να σκεφτείς πρώτα να μείνει ικανοποιημένος ο πελάτης (για να ξανάρθει αλλά και να το πει σε άλλους) και μετά τα λεφτά (που στην δεύτερη περίπτωση θα έρθουν και περισσότερα).

Για την νοοτροπία ευθύνονται τρία πράγματα, η ίδια η κοπέλα και ο εργοδότης σε μεγαλύτερο ποσοστό και οι πελάτες σε λιγότερο. Η κοπέλα για τον χαρακτήρα της, κάποιες είναι απλά έτσι, ο εργοδότης γιατί - τουλάχιστον στην αρχή - είναι αυτός που τους μαθαίνει τα κόλπα και δίνει τις οδηγίες και τέλος ο πελάτης που πολλές φορές πληρώνει αδρά υπηρεσίες και κοπέλες που δεν αξίζουν επιβραβεύοντας έτσι αυτή την νοοτροπία και ωθώντας και άλλες σε αυτή.

Αυτά για εισαγωγή. Τώρα, το συγκεκριμένο λοιπόν γραφείο έχει το εξής μοτίβο : Το ραντεβού είναι το πολύ 50 λεπτά. Η κοπέλα θα σου έρθει πάντα καθυστερημένη.  Για χάρη της συζήτησης όμως ας πούμε ότι θα έρθει ακριβώς ή στο και πέντε, στο παρά δέκα θα κτυπήσει το τηλέφωνο, παρά πέντε η κοπέλα πρέπει να είναι κάτω να την πάρει ο οδηγός. Η κοπέλα με το που θα έρθει, θα φάει περίπου 15 λεπτά στο social και στο μπάνιο. Αρχίζοντας με τις συστάσεις. «γεια σου τι κάνεις είμαι η τάδε, συγνώμη που άργησα αλλά είχε κίνηση.. μπλα μπλα μπλα, πάω να φρεσκαριστώ.»  Μπάνιο .. Έτοιμη (Η ώρα είναι και 15 -20). Η καθαρή ώρα δράσης λοιπόν είναι περίπου 30 με 40 λεπτά. Αν λοιπόν τελειώσεις μια φορά και είσαι ας πούμε έτοιμος για δεύτερο γύρω στις παρά είκοσι ο υπολειπόμενος χρόνος δεν θα είναι αρκετός γιατί στο παραπέντε η κοπέλα πρέπει να είναι έτοιμη και κάτω να την πάρει ο οδηγός.. Γκε, γκε ?

Αυτό που γράφω δεν αφορά μόνο την Αφροδίτη, αλλά και την Χαρά και από ότι διάβασα το κάνει και η Μάρω τώρα που δουλεύει σε αυτό το γραφείο (εγώ την είχα συναντήσει υπό άλλες συνθήκες, θα γράψω κριτική). Εξαίρεση είναι η Άννα η οποία είχε και προϋπηρεσία σαν ανεξάρτητη και διαφορετικό στυλ. Θα ακολουθήσει και εκεί κριτική κάποια στιγμή.

Αφροδίτη λοιπόν. Ελληνίδα (θεωρώ). Ίσως από τις πιο μικρές που έχω συναντήσει. Το 19 ετών που λέει δεν πρέπει να είναι μακριά από την πραγματικότητα. Αυτή την φορά, το πρόσωπο χωρίς εκπλήξεις. Ξανθιά ναι, δεν πρόσεξα αν έχει πράσινα μάτια, μάλλον δεν μου έκαναν εντύπωση. Πρόσωπο καθαρό. Ομορφούλα. Θα έλεγα 7 με 7+. Σώμα. 1.75 δεν είναι, 1.65 μάλλον ναι. Λεπτή χωρίς ευτυχώς δυσάρεστες εκπλήξεις. Ότι βλέπεται πάνω, κάτω στις φώτο. Στήθος μικρό. Πεταχτό, αλλά μικρό. Ως γνωστών είμαι λάτρης της καμπύλης και του ύψους οπότε δεν τρελάθηκα, αλλά μου άρεσε. Ένα 7 νομίζω ότι το έχει και εκεί. Δηλαδή στο σύνολο εμφάνισης, αν βαφτεί και ντυθεί καλά, να μοιάζει περισσότερο γυναίκα αντί κοπελίτσα σχολής ΙΕΚ, την προσέχεις.  

Στον Αγώνα. Η κοπέλα ΔΕΝ φιλάει, πρωτοβουλίες ΔΕΝ παίρνει. Πίπα μέτρια. To GFE κατά την γνώμη μου δεν το έχει. (Κοπέλα που δεν φιλά και είναι μαζεμένη δεν μπορεί να είναι GFE). Μονόδρομος το PSE. Βοηθάει ότι υγραίνεται εύκολα, και δακτυλάκια δέχεται και δεν θα  σας δημιουργήσει προβλήματα με το να τραβιέται, να κάνει και να δείχνει. Απλά θα πρέπει να παίξετε μπάλα εσείς γιατί αν περιμένετε από εκείνη καήκατε. Α και όταν λέμε PSE - για να εξηγούμαστε - καμία σχέση με (τυχαία μου έρχονται στο μυαλό.) την Άννα του ίδιου γραφείου, την Mari_Anna, ή την Μαριαλένα (για τον φίλο popov η αναφορά). Μιλάμε για μία με δυο κλάσεις τουλάχιστον παρακάτω. Με λίγα λόγια στον αγώνα παίρνει ένα 7ρακι με επιείκεια. Πιθανών να φταίει η απειρία για την απόδοση που έχει στο γήπεδο, αλλά τι να το κάνεις ? ¨Όταν υπάρχει περιορισμός χρόνου και ότι αναφέρθηκε στην εισαγωγή, δεν έχεις ούτε την πολυτέλεια να παραδίδεις μαθήματα, ούτε να το παλεύεις μέχρι να πάρει μπρος η μηχανή. Μπαίνεις μέσα και με το καλημέρα, βουρ στον πατσά, αλλιώς άντε γεια.. Έχω επίσης την εντύπωση ότι η κοπέλα λόγω ηλικίας και στυλ έχει πέραση κυρίως σε «μεγάλους» οι οποίοι (όχι όλοι) και δεν έχουν πολλές απαιτήσεις από τις κοπέλες και τις κακομαθαίνουν.

 Συμπέρασμα: Μικρή που έχει πάρει πρέφα ότι το δυνατό της σημείο είναι το νεαρό της ηλικίας της και η εμφάνιση που του αναλογεί και βασίζεται εκεί για να βγάζει χαρτζιλίκι και να περνάει καλά χωρίς να επενδύει και ιδιαίτερα στις υπηρεσίες που παρέχει. Εκεί ακολουθεί το κύμα. αν την αφήσεις λάσκα θα αράξει, αν την τρέξεις θα ακολουθήσει χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να αποδειχθεί Ferrari. Τα 120+20CIF (Κουλούρι δεν) βέβαια πολλά. Αν το σκεφτείς από την άλλη, η κοπέλα 60 θα παίρνει, που για μένα είναι και το λογικό, τα άλλα τα παίρνουν οι παρατρεχάμενοι. Βέβαια με αυτά που βλέπω εκεί έξω δεν θα μου έκανε εντύπωση αν έβγαινε και μόνη της και ζητούσε τα ίδια χρήματα. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλοί που θα έδιναν αυτά αλλά και τα διπλάσια πράγμα που δικαιολογεί και την τιμολογιακή πολιτική άλλων κορασίδων εντός και εκτός site. Τέλος πάντων. Η όλη φάση σε αυτά τα λεφτά για μένα δεν αξίζει. Θα την έπαιρνα ίσως για ένα δεύτερο test drive στα 80-100 και με άνεση χρόνου αλλά αυτό προφανώς δεν θα συμβεί στο άμεσο μέλλον.

ΥΓ. Τελευταίες πληροφορίες λένε ότι οι «Ελληνίδες» κοπέλες του γραφείου είναι διαθέσιμες μόνο κάθε Παρασκευή. Οπότε προβλέπω συνωστισμό, το ένα ραντεβού πάνω στο άλλο και  θεός μαζί σας..

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Ιαν 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
590
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mick11, tzutzukos 36, The_Greek και 18 άλλα μέλη
Σχόλια (7) |