Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 85 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ένας από τους 17 λόγους, που ο blizardeye επιλέγει 5στερο ξενοδοχείο στις διαμονές του εκτός της πόλεώς του είναι ότι στα ξενοδχεία αυτά δεν υπάρχουν, κατά τεκμήριο, ιπτάμενα έντομα και άρα δεν κινδυνεύει να καταπιεί κάποιο από αυτά τα έντομα όταν στο δωμάτιό του εισέρχετεαι ένα αιθέριο πλάσμα, όπως η Valeria.
Τσακισμένος από την κούραση και την ένταση μίας 7ωρης συνεδρίασης, η μόνη οδός που φάνταζε ανοικτή για τον σεμνό και ταπεινό αυτό άντρα ήταν η οδός προς το δωμάτιό του και το κρεβάτι του. Παρόλα αυτά ο μέγας συναγωνιστής, επιβήτορας και αδελφικός φίλος, κ. NICK TRIVE, επέμενε ότι ο blizardeye θα μπορούσε και έπρεπε να συνευρεθεί με μία εργαζόμενη.
Έτσι έφθασε μόνο η άμεση και αποτελεσματική παρέμβασή του και με ένα SMS συμφώνησα συνεύρεση με την Valeria, στο δωμάτιό μου και για δύο ώρες.
Όταν ανέβηκα στο δωμάτιό μου τα σημάδια της σωματικής κόπωσης ήταν ορατά και έντονα. Είχα ανησυχία για την αίσια εξέλιξη της συνεύρεσης και για την < λειτουργικότητά > μου.
Ένα χλιαρό ντουζ επιδείνωσε την κατάσταση αφού στην κόπωση προστέθηκε και η χαλάρωση. Η ανησυχία μου έγινε αγωνία.
Εμεναν 45 λεπτά έως την ώρα του προγραμματισμένου ραντεβού και η απόπειρά μου να παρακολουθήσω τηλεόραση προσέθεσε και τη νύστα στο όλο ειδυλλιακό σκηνικό γύρω μου. Η αγωνία μου πλέον μετατράπηκε σε πανικό.
Γι΄ αυτό όταν άκουσα ένα ήχο στην πόρτα, κάτι ανάμεσα σε γρατζούνισμα και χτύπημα, πήρα μία βαθιά αναπνοή και κατευθύνθηκα για να την ανοίξω, όντας απόλυτα πεπεισμένος ότι απαιτείται δορυφορικό σύστημα εντοπισμού θέσης (Global Positioning System. GPS) για τον ακριβή εντοπισμό της θέσεως του νεκρού πέους μου.
Άνοιξα την πόρτα και ένας μοναχικός άγγελος μπήκε, αέρινα, μέσα, χαμογελώντας και ρωτώντας με, ευγενικά, αν είμαι καλά. Η ερώτηση της Valeria ήταν απόλυτα φυσιολογική αφού ο blizardeye έστεκε μαρμαρωμένος μπροστά στην εκπληκτική ομορφιά της, κρατώντας το στόμα του ανοιχτό και ανίκανος να αρθρώσει λέξη, γεγονός που μετά βεβαιότητας δημιούργησε βάσιμες αμιφιβολίες στην Valeria για την διανοητική ικανότητα του blizardeye.
Ο θηλυκός αυτός άγγελος ήταν τοποθετήσει το σώματ της σε ένα απόλυτα καλόγουστο μαύρο και σχετικά κοντό φόρεμα ενώ γύρω από τον λαιμό της είχε πλέξει ένα ολόχρυσο περιδέραιο. Μία εικόνα γυναίκας βγαλμένη από περιοδικά και από δεξιώσεις ευημερούντων πολιτών στα σαλόνια της Βόρειας Ευρώπης. Υπέροχα φωτεινά πράσινα μάτια, που έρχονταν σε όμορφη αντίθεση με τα σκούρα καστανά μαλλιά της.
Της εξήγησα για την άσχημη φυσική κατάστασή μου και της ζήτησα να προχωρήσουμε αργά και αισθησιακά, ευελπιστώντας να καθυστερήσω την ολική διαπόμπευσή μου.
Μου απαντούσε γλυκά και αισθησιακά. Με προκαλούσε συνεχώς, με λόγια όμορφα και τρυφερά. Κάπνισε και ήπιαμε από ένα ποτό.
Με πλησίασε πήρε το κεφάλι μου, το έφερε κοντά στο στόμα της και άρχισε να με φιλάει. Υγρά, αισθησιακά και βαθειά γλωσσόφιλα.
Ξέρετε, αγαπητοί συναγωνιστές μου, ότι στην εποχή της έπαρσης και ειδωλοποίησης του εγώ και μόνο η χρήση της λέξεως < θαύμα > αρκεί για να σε καταστήσει γραφικό. Και όμως όταν το αίτημα για να γίνει ένα θαύμα λειτουργεί ως αντικείμενο υπολογισμένων λογικών διαδικασιών απολαβής μίας ξερής κοσμικής ευδαιμονίας, τότε πραγματοποιείται κατά τη στιγμή του λεγόμενου κοσμικού χρόνου. Μοιάζει με ένα δούναι - λαβείν. Η χρησιμοθηρική αυτή πράξη μοιραία περνά στην ανθρωπόμορφη σφαίρα των χρήσιμων θεών της κοσμικότητας.
Η μυρωδιά του καπνού και του αλκοόλ στο στόμα της με τρέλλανε. Ο αισθησιασμός των φιλιών της με απογείωνε και καθώς το χέρι της χούφτωνε το ενδεδυμένο πέος μου αυτό άρχισε να φανερώνει την θέση του κάτω από το παντελόνι μου. Η Θεά είχε καταφέρει το θαύμα και στο χέρι μου ήταν πια να το εκμεταλλευτώ. Τάχιστη έκδυση και των δύο και βουτιά στο τεράστιο κρεβάτι. Ερωτική πάλη και ερωτική ζάλη με την Valeria να μου ψιθυρίζει, με βαριά αναπνοή, ποιες στάσεις της αρέσουν μαζί με πολλά γλυκόλογα και πειστικότατα βογγητά.
Εκπληκτικό σώμα, με λεπτή βελούδινη επιδερμίδα. Ένα σώμα φτιαγμένο από ακριβή,λεπτή προσελάνη. Ένα σώμα που χρειάζεται σεβααμό όταν το προσεγγίζεις. Και αν πλησιάσεις την Valeria με σεβασμό, αυτή θα το αναγνωρίσει, θα το εκτιμήσει και θα σου το ανταποδώσει όπως έκανε και στον blizardeye. Μου επέτρεψε να γλύψω αυτό το αριστουργηματικό και πεντακάθαρο σώμα της ξεκινώντας από τα καλοσχηματισμένα και περιποιημένα δάχτυλα των ποδιών της και ανεβαίνοντας προς τα πάνω.
Μου ανταπέδωσε την λειχία με πεολειχία. Φανταστική αίσθηση τόσο στην αρχή που χρησιμοποίσε και το χέρι της όσο και μετά, που όλο το πέος μου πλέον εισήρχετο στην ζεστή και υγρή φωλιά του στόματός της. Κάποια στιγμή και όπως ήμουν ξαπλωμένος σήκωσα το κεφάλι μου να την δω. Υπέρτατο θέαμα. Με κοιτούσε, λάγνα, με το επληκτικό πράσινο βλέμμα της, βογγούσε και έλειχε αδιάκοπα. Το σώμα της από τον λαιμό και κάτω και έτσι όπως ήταν στα 4 στο κρεβάτι φάνταζε σμιλεμένο από αρχαίο Έλληνα γλύπτη. Η γυμνασμένη πλάτη της κατέληγε σε μία περιφέρεια που έπαιρνε ένα εκπληκτικά προκλητικό σχήμα. Το σχήμα του αχλαδιού στην απόλυτη τελειότητά του. Πλησίαζα στο τέλος και επειδή δεν ήθελα να διακινδυνεύσω κάποια απαιτηττική στάση, η οποία ενδεχομένως θα με καταπονούσε περισσότερο, την πήρα στην κλασσική στάση, απόλαυσα την σφιχτή αίσθηση του υγρού αιδοίου της και εκσπερμάτωσα στην κοιλιά της εν μέσω νικητήριων αλλαλαγμών μου και ηχηρών ευχαριστιών μου προς όλους τους αρχαίους και σύγχρονους γνωστούς θεούς!
Δύο ενήλικες, με διαφορετική ηλικία έζησαν την εφήμερη δίωρη δέσμευσή τους. Η Valeria δεν ρώτησε το όνομά μου. Της το είπα αλλά αμφιβάλλω ότι το θυμάται. Δεν με πειράζει όμως αυτό. Ήξερε τι ήθελα και πως το ήθελα και μου το έδωσε απλόχερα. Μου είπε μάλιστα 3 - 4 φορές < Θέλω να με θυμάσαι >. Με άγγιξαν πολύ αυτά τα λόγια της. Τα επανέλαβε και έδειχνε ότι τα πιστεύει και ότι τα έλεγε με την καρδιά της. Έδειξε μία τρυφερότητα, που δεν ήταν μέσα στις συμβατικές δεσμεύσεις της και την οποία κάλλιστα θα μπορούσε να αποφύγει χωρίς να υπάρξουν αρνητικά σχόλια.
Κάναμε ντουζ. Πρώτα η Βαλέρια και ύστερα ο blizardeye. Ήρθε μοσχοβολώντας σαπούννι και έφυγε μοσχοβολώντας επίσης, όταν έληξε η συνεύρεσή μας.
Η ίδια μου ζήτησε και δοκίμαστε να ξεκινήσουμε 2ο γύρο αλλά ο blizardeye, που είναι αξιοπρεπής άντρας, το αρνήθηκε αφού πιστεύει ότι ένα θαύμα μπορεί να γίνει μόνο μία φορά. Η ίδια χαμογέλασε και μου πρότεινα να μου κάνει μασάζ. Ούτε και αυτό έγινε αφού ο blizardeye προτίμησε να οδηγήσει την κατάσταση σε ένα διμελές πάρτυ. Βάλαμε μουσική στο youtube, καπνίσαμε, ήπιαμε, λικνιστήκαμε, φιληθήκαμε και συζητήσαμε.
Μύθος ότι η Valeria δε μπορεί να επικοινωνήσει. Ο blizardeye τυγχάνει να ομιλεί την Αγγλική καλώς και γι΄ αυτό έχει απαίτηση να μπορεί να συνενοηθεί με την εργαζόμενη. Ναι μεν τα Αγγλικά της Valeria δεν είναι καλά αλλά η καλή της διάθεση, το κέφι της, η όρεξή της να συζητά για 1002 πράγματα και η ανάμιξή τους με ελληνικές λέξεις σε συνδυασμό πλέον και με το ότι κατανοεί αρκετά καλά τα Ελληνικά συνέτειναν το 2ωρο της συνεύρεσής μας να μην έχει κανένα κενό επικοινωνίας.
Αν θα την ξανασυναντούσα; ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ!!!
Η ώρα περνούσε ευχάριστα αλλά πια τελείωνε. Άρχισε να ντύνεται. Γύρισε κοίταξε το κρεβάτι μου και με ρωτά: Θα κοιμηθείς ευτυχισμένος απόψε; Συγκινήθηκα! Της απάντησα καταφατικά και την φίλησα.
Νέοι εναγκαλισμοί, ασπασμοί και υποσχέσεις για μελλοντικές συνευρέσεις κατά την αναχώρισή της.
Η Valeria είναι μία απίστευτα όμορφη γυναίκα αλλά δείχνει να είναι και καλός άνθρωπος. Όποιος το κατανοεί αυτό και της φερθεί με σεβασμό, θα λάβει πλούσια ανταμοιβή.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
blizardeye
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
19.239
Πόντοι:
26.096
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Johnny Red2, Διαγραμμένο μέλος 201295, Διαγραμμένο μέλος 204057 και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Δεκεμβρίου, 2014
Να σε δω να λινκήζεσαι και όπως στο διμελές πάρτυ και τι στον κόσμοΜεγάλο χαμόγελοΓλώσσα
Ευγε κυριε νηματοθέτα!!!
την "φάγατε" την μικρούλα!!
A
alpula
15 Δεκεμβρίου, 2014
Συγγραφέας εισαι? Πολύ ωραία κριτική
15 Δεκεμβρίου, 2014
Ευτυχώς που μένεις μακρυά αγαπητέ.
15 Δεκεμβρίου, 2014
Γερο-μύστης Μας κάνατε υπερήφανους κ.blizardeye !!!
Ματάκι Για την ευχάριστη συνάντησή σας και εύγε για την ολοζώντανη αποτύπωσή σας πάνω στην κριτική!!! Ναι!
Εξαιρετικός Κουλ
15 Δεκεμβρίου, 2014
Δεν κρύβω πως είχα άγχος για το αίσιο της συνάντησης. Όταν πληροφορήθηκα και από τους δυό σας ότι όλα πήγαν τέλεια ανακουφίστηκα. Καλή επιτυχία και στις μελλοντικές σας συνευρέσεις.
15 Δεκεμβρίου, 2014
Καταπληκτικός Ματάκι
15 Δεκεμβρίου, 2014
ειλικρινής άρα ανθρώπινη άρα σεβαστή αποτύπωση της εμπειρίας σας! Ματάκι
15 Δεκεμβρίου, 2014
Με 200 ευρώ λογικό . . .ΓαμήσουΚεφάλι σε τοίχο!
15 Δεκεμβρίου, 2014
+1Ματάκι
15 Δεκεμβρίου, 2014
Αγαπητέ κ. Χιονοσροβιλομάτη. Μελέτησα μετα μεγάλης προσοχής το νεορομαντικό (με υπερβολικά στοιχεία ερωτικού μελοδραματισμού) πόνημα σας, και σε ένα σημείο θέλω να διαφοροποιηθώ, όπως επίσης να εκφέρω και μια προσωπική μου εκτίμηση.

Αλλά ας ξεκινήσουμε από την διαφοροποίηση, που αφορά την φυσιογνωμία της, η οποία φρονώ ότι είναι περισσότερο εντυπωσιακή παρά όμορφη. Η ελαφρώς κυρτή μύτη της, τα έντονα ζυγωματικά της καθώς και τα κάπως υπερβολικά σαρκώδη χείλη της, ομού με το έντονο μακιγίαζ της, οπωσδήποτε προξενούν εντύπωση στα περισσότερα αρσενικά. Πλήν όμως υποπτεύομαι, ότι η θέα του προσώπου της άνευ ψιμυθιώσεως, δεν θα είναι το ίδιο εντυπωσιακή. Βέβαια αυτό αποτελεί μια εντελώς υποκειμενική μου κρίση, και είναι απόλυτα φυσικό να βρεθούν πολλοί που να έχουν εντελώς διαφορετική άποψη.

Όσον αφορά τη εκτίμηση που έχω να κάνω, έγκειται στο ότι κατά την συνάντηση μου μαζί της, διαπίστωσα κάποια (έστω και απειροελάχιστα) δείγματα υπεροψίας από μέρους της, η οποία εικάζω πως οφείλεται στην μαζική ζήτηση που έχει.

Γνωρίζω βέβαια ότι με τα παραπάνω εξαντλώ την αυστηροτητά μου.



Τέλος, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την κριτική σας, και να σας διαβεβαιώσω ότι στα υπόλοιπα συμφωνούμε.
16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2