Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 25 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Δεύτερη φορά με την Cynthia, σήμερα incall στο ξενοδοχείο της στην Γλυφάδα. Στα 22-23 την κόβω, εκ επαρχίας της Ρουμανλίας ορμώμενη.

Εμφάνιση Πρόσωπο: Ωραία, μεγάλα μαύρα μάτια, αλλά έχει και κάτι το σκυλέ, το οποίο όμως μόλις χαμογελάει χάνετε, και γλυκαίνει. Νομίζω πως πρέεπι να έχει φουσκώσει λίγο τα κάτω χείλια. Τα φρύδια ζωγραφιστά. Χαρακτηριστικά Ρουμάνας με τσιγγάνικες καταβολές.

Εμφάνιση σώμα: Ύψος γύρω στο 1,70. Ωραία, 2,5αρια βυζιά, που παίρνουν και Ισπανικό, με όμορφες, μεγάλες σκούρες ρόγες για πιπίλα. Σούπερ βραζιλιάνικη κωλάρα, με ένα tribal τατουάζ από πάνω. ΟΚ χέρια και πόδια. Γενικά σε fit κατάσταση.

Γενική συμπεριφορά: Όλο ζουζουνίσματα και χαρά, και στον αγώνα πρώτη. Σαν την λυσσάρα γκόμενά σου. Ευγενική και ευχάριστη.

Επικοινωνία: Καλά αγγλικά, Ελληνικά γρι.

Διάθεση στο Σεξ: Με γάμησε... κατ΄αρχάς η πίπα της είναι για σεμινάριο. Εναλλαγές ταχύτητας, ποτέ με χέρι, βαθειά, σούπερ περιποίηση στις μπάλες, και γλυφοκώλι. Κάνει ακροβατικά με το στόμα, και γουστάρει. Της πήρα και λόκω με έξτρα 50, που είναι πολύ δουλεμένος, μάλλον όλοι τον τιμάνε, γιατί το νιμού της (καλοσχηματισμένο, "κλειστού" τύπου, χωρίς να εξέχουν καθόλου τα μουνόχειλα, και γουλί) ήταν πιο στενό! Εναλλαγές στάσεων όσες θες, παίρνει και πρωτοβουλίες εάν βαριέσαι, ή την κουμαντάρεις εσύ. Αντέχει τα πάντα. Χύσιμο στο στοματάκι και κατάποση.

Σχέση απόδοσης/τιμής: Εγώ που δύσκολα τελειώνω 2 φορές σε μια ώρα, σήμερα τα κατάφερα άνετα, και πολύ δυνατά. Η κοπέλα το'χει, και το δίνει. Στα €150 είναι Value for Money σε σχέση με κάτι άλλες τουρίστριες μπάζα και μπουχέσες.

Εύγε!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 06, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
5.071
Πόντοι:
18.210
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιουλίου, 2012
Ωραία κριτική φίλε μου...
Έσκασα στα γέλια με το "μουνί κλειστού τύπου"...
Μου θύμισε σκάστρα σε τουρμπάτο μοτέρ...
Χαχαχαχα....
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1