Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 12 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Καθώς είμαι μεγάλος οπαδός των μεγάλων βυζιών, και εάν και έχω χρόνια να πάρω call girl (συνήθως καταθέτω σε City Tours), και έχοντας διαβάσει τις καλές κριτικές, είπα να δοκιμάσω την Gabriela.

Η συνάντηση κανονίστηκε με 2-3 SMS και ένα τηλεφώνημα στην Στέλλα (η κοπέλα που κανονίζει τα ραντεβού των κοριτσιών) για ξενοδοχείο στην Γλυφάδα. Εάν και είχαμε πει για 6:30, τελικά, και ευτυχώς, η κοπέλα ήρθε στις 6:10. Το περίργο ήταν πως μπήκε στο δωμάτιο με δικό της κλειδί, που της έδωσαν από την reception, και ενώ μόλις είχα βγει από το μπάνιο... Τώρα πως και γιατί της έδωσαν κλειδί, δεν έχω ιδέα... Πάμε παρακάτω.

Εμφάνιση: Ήρθε ντυμένη με ένα καλοκαιρινό φορεματάκι, που τόνιζε το πολύ μεγάλο στήθος της. "Εδώ είμαστε" είπα, και επικέντρωσα το ενδιαφέρον μου εκεί. Μετά από ένα τσιγαράκι και λίγο κουβεντούλα (σε πολύ καλά Ελληνικά), γθύθηκε για να πάει για μπάνιο. Το σώμα της καλό, ειδικά αναλογικά με το στήθος, έχει λίγο κυταρίτιδα, αλλά σε γενικές γραμμές είναι αρκετά καλλίγραμμη. Στο πρόσωπο δεν είναι του γούστου μου, μέτρια πράγματα, με λίγο στραβά δοντάκια που νομίζω θα ήθελαν και έναν καθαρισμό / λεύκανση. Τα βυζιά της όμως είναι μέσα στο τοπ 3 όλων των εποχών μου! Μεγάλα (1.5 χούφτα, και έχω μεγάλα χέρια), και απίστευτα στητά! Απίστευτο βυζί, δώρο θεού! Μόνο και μόνο για αυτό, την συνιστώ σε οπαδούς των μεγάλων βυζιών! Με χάλασε το γεγονός που το νιμού της εν ήταν "γουλί", αλλά είχε γενικά κάποιες τριχούλες, σαν να ήταν "γουλί" πριν 1 βδομάδα...

Συμπεριφορά: Λίγο "κρύα" και μαζεμένη. Δεν νομίζω ότι 20 ετών, μάλλον για 24-25 την κόβω, και δεν νομίζω ότι είναι από Τσεχία που λέει. Δεν έχει όμως σημασία. Μετά από λίγη κουβεντούλα, ανοίχτηκε λίγο, αλλά γενικά η συμπεριφορά ήταν λίγο "κρύα", "σφιγμένη", και δεν μου θύμησε σε τίποτα συμπεριφορά καλής σιτιτουρίστριας.

Απόδοση: Πρώτος γύρος ήταν "πίπα γύρος". Σχετικά καλή πίπα, με γλύψιμο και στα μπαλάκια, και λίγο βυζογαμίση. Καλή χρήση του χεριού, αλλά αποφυγή βαθειών χωσιμάτων. Μετά από λίγο μου τον είχε κάνει τούρμπο, οπότε την έβαλα ανάσκελα, καβάλησα, και της γάμησα λίγο το σταματάκι, και μετά τις βυζάρες (είναι must), και κατέθεσα λίγο στο στοματάκι και πολύ στα βυζιά. Σκούπισμα, ντουζάκι, λίγο διάλειμα, και 2ος γύρος. Πίπα, και μετά cowgirl για να απολαμβάνω την θέα και να τα ζουλάω, και μετά doggie. "Φώναζε" λίγο παραπάνω από ότι θα έπρεπε. Μετά πίπα για κανά 10λεπτο, και κατάθεση στο στοματάκι. Τα έφτυσε στο μπάνιο.

Για 130 την ώρα + 20 ακάποτο + 20 δεύτερη κατάθεση (δίνει και κουλουράκι με 30, αλλά μου είπε ότι θα προτιμούσε όχι, οπότε και δεν πήρα) = 170, μόνο και μόνο για να δω, να ζουλίξω, και να γαμήσω αυτές τις υπέροχες βυζάρες, νομίζω πως αξίζει.Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 25, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
5.071
Πόντοι:
18.210
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιουλίου, 2011
μπορεί να είσαι και ο μόνος που την πήρε ....απο αυτούς που έγραψαν κριτική
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1