Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 8 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Λιγες μερες μετα που ειχα παρει την Kelly, μη βρισκοντας τη Lois, και με Tatiana και Crystal ουτε καν διαθεσιμες για κασκαντεριλικι, μου κατεβηκε η φαεινη ιδεα για το duo. H Kelly μου ειχε πει οτι η Diana εμενε στο ιδιο ξενοδοχειο κι ετσι μετα απο κανα δυο sms ο κυβος ειχε ριφθει. Οι κριτικες της Diana με προβληματιζαν καπως, αλλα το κασκαντεριλικι ειναι στο αιμα μου και η εμπειρια μου με την Kelly ηταν προσφατη και καλη.
Κατεφθασα στο χοτελι τους με ελαφρα καθυστερηση και με υποδεχτηκαν στο δωματιο με ασορτι εσωρουχα και φιλακια. Ειχαμε συμφωνησει και ενα σχετικο lesbo show, αλλα βλεποντας το ολο σκηνικο αποφασισα οτι αντι να σπαταλουν χρονο μεταξυ τους, καλυτερα θα ηταν να ασχοληθουν μονο με την παρτη μου ;-). Το αιτημα μου ηταν να ειναι οσο πιο αισθησιακες γινεται κατα την πραξη. Μετα το σχετικο ποτηρακι αφρωδους, με παρεπεμψαν στο ντους, απ’ οπου βγαινοντας, ηταν η μια δεξια κι η αλλη αριστερα στο κρεβατι και μου εδειξαν το κεντρο.
Μετα απο κανα τριλεπτο γενικης προσαρμογης και ανακατωσουρας εγινα τουρμπο και με τον junior στο κλαρινο της Kelly, νομιζα οτι θα τελειωνα το επομενο λεπτο. Παρ’ ολα αυτα αντεξα σ’ αυτη την κατασταση για περιπου 3 τεταρτα. Εγινε χαμος, χερια απο δω, βυζια απο κει, ολοι οι συνδυασμοι των 3 ανα 3. Το duo ειναι μεγαλη χλιδη κι οποιος συναδελφος δεν εχει δοκιμασει ας κανει ενα δωρακι στον εαυτο του.
Τους ζητησα να ειναι αισθησιακες οπως ειπα πριν και με καλυψαν απολυτα. Απο δε τα γλωσσφιλα στραβωσε το στομα μου. Το τελος ηλθε στο στομα της Diana, που σαν καλο κοριτσι δεν αφησε τιποτα.
Στα της κοπελλας: μεταξυ 1.65-1.70, με προφατα φτιαγμενο βυζι 4αρι. Καλη δουλεια χωρις ουλες, ελαφρα σκληρα, ευχαριστα στην αφη. Προσωπικα κρινω οτι οι φωτογραφιες της την αδικουν και δεν βρηκα αντιαισθητικη τη μυτη της. Διαβαζοντας τις παρακατω κριτικες καταλαβαινω οτι πρεπει να εχει βελτιωθει αρκετα απο τοτε, σε τεχνικη και σε εμφανιση. Πολυ καλα αγγλικα, ευκολη συνεννοηση. Η διαθεση της ηταν πολυ καλη και η αποδοση της σε GFE παρα πολυ καλη. Φυσικα δεν γνωριζω πως αποδιδει μονη της, αλλα η αποδοση της στο duo με καλυψε με το παραπανω. Το στοματικο της καλο, λιγο κατωτερο της Kelly αλλα χωρις δοντακια κλπ.
Η τιμη ειναι για το συνολο για μια ωρα (μαλλον μιαμιση καθησα παντως).

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 14, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
360€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
redandwhite
Μέλος
Εγγραφή:
9 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού