Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 8 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συναντηση πριν απο μερικες μερες σε γνωστο σιτιτουριστικο ξενοδοχειο. Υψος 1.70-1.72, σφιχτο νεανικο σωμα με κανα δυο παραπανω κιλα που δεν ειναι επικεντρωμενα καπου συγκεκριμενα, απαλη επιδερμιδα. Μικρο στηθος με καλες ρωγες, το οποιο ειπε οτι συντομα θα γινει 3αρι και τουρλωτος κωλος οπως φαινεται στις φωτο, οι οποιες ειναι αναπαντεχα ακριβεις. Εχει μια μικρη "σκια" στη βαση του στερνου, αποτελεσμα αφαιρεσης καποιας εκ γενετης ατελειας, η οποια δεν αφαιρει κατι αισθητικα απο το συνολο. Ωραιο, εκφραστικο μουτρακι με ευκολο χαμογελο, γενικα μια κεφατη κοπελλα που αν της χαμογελασεις μια ανταποδιδει επι δυο.Ηλικιακα την εκοψα γυρω στα 23.
Με υποδεχτηκε με κορμακι και μαυρες ψηλες καλτσες και περασαμε κανα δεκαλεπτο social time με το ποτο που μου προσφερε, η ιδια δεν ηπιε. Της εξηγησα οτι ηθελα να μου δειξει τον καλυτερο GFE εαυτο της και περασαμε στα του αγωνος. Πολυ καλη διαθεση και συμμετοχη, πολυ ωραια γλωσσοφιλα (προσωπικα δεν τα συνηθιζω με επαγγελματιες). Το στοματικο της θα το κατετασα στα πολυ καλα, αργο και "οδυνηρο" ;) χωρις χερακια.
Δεν ξερω τι αντοχες εχει στην πιο "σκληρη" χρηση, γιατι δεν ειναι το ειδος μου, αλλα η ενεργεια της δειχνει οτι αντεχει. Στο μενου προσφερεται η πισω θυρα, την οποια δεν τιμησα, αλλα δεν μου φανηκε δουλεμενη, αρα διευκρινηστε με προσοχη. Στο τελος του αγωνα θαυμασα την ψυχραιμια της, διοτι πηγε και αδειασε το (πολλωωων ημερων) "φορτιο" με πολυ αργες κινησεις! Το CIM χρεωνεται συν 20.
Γενικα μια καλη παρουσια που με κερδισε με ευγενεια, χαμογελο και μια δοση τσαχπινιας.
Τα αγγλικα της καλα, η συεννοηση ευκολη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
redandwhite
Μέλος
Εγγραφή:
9 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού