Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 4 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 20788
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τίτλος χιουμοριστικός και λογοπαίγνιο του "η τρέλα πάει στα βουνά"

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Γοητευτικές φωτογραφίες, έδειχναν ένα ελκυστικό σώμα με ευμεγέθη βυζιά. Τα κορίτσια στο τηλεφωνικό δεν γνώριζαν τίποτα, για πρώτη φορά μετά από καιρό κασκαντεριλίκι, έχουμε νέο challenge. Το γραφείο όπως πάντα άριστο.

Θα είμαι ξεκάθαρος σε κάτι. Το κάθε κορίτσι αξιολογείται βάσει συμπεριφοράς και συμμετοχής, άσχετα της τελικής εντύπωσης για το αν θα τη δεις πάλι ή όχι, με βάση το προσωπικό σου γούστο.

H Evgenia είναι ένα πρωτοεμφανιζόμενο κορίτσι, χαμογελαστό και αρκετά ευγενικό. Μακιγιαρισμένη και μοσχομυριστή, όμορφα πράσινα μάτια, αλλά με υπερβολικές βλεφαρίδες που έκρυβαν το χρώμα και τη ζωντάνια, είναι ομορφούλα. Μαλλιά καστανόξανθα μακριά μέχρι τη μέση, και περιποιημένα. Σε γενικές γραμμές θα δείτε το κορίτσι των φωτογραφιών, αφού αφαιρέσετε αρκετή από τη λάμψη και φανταστείτε το πρόσωπο στο ελαφρώς πιο άγριο, λογικό μιας και ηλικιακά πρέπει να είναι πάνω από τα 30. Μπορεί και οι φωτογραφίες να είναι παλιές, όπως στην περίπτωση της Domenica.

Κουβαλάει μια τρέλα και θα την δείξει από την αρχή. Εμφάνιση καλή, με μαύρο ολόσωμο φόρεμα που ανοίγει από μπροστά, με λευκές πλατφόρμες, άνευ στηθόδεσμου. Θα δείξει τα βυζιά της, θα προκαλέσει με τις κινήσεις της, θα γδυθεί και θα απαιτήσει να γδυθείς. Θα δείξει από την αρχή πως ήρθε για ένα πράγμα μόνο, δεν ενδιαφέρεται για κουβέντα.

Έχει ένα καλό σώμα, δέρμα λείο και βελούδινο, τα βυζιά της είναι όπως στις φωτογραφίες 6 και 10, όπου απεικονίζουν καλύτερα το πραγματικό τους μέγεθος. Σε κάθε περίπτωση είναι όμορφα, γεμάτα, με βάρος, ούτε στητά ούτε πεσμένα, μέγεθος μάλλον C, με προκλητικές ρώγες για αρκετό πιπίλισμα. Σώμα γεμάτο, θηλυκό σκαρί, έχει κάποια παραπανίσια κιλά στη μέση που όμως δεν ενοχλούν. Το κωλαράκι είναι ελαφρώς μικρότερο σε σχέση με τις φωτογραφίες, όμως τουρλωτό και όμορφο, ομοίως μουνάκι περιποιημένο και μοσχομυριστό.

Για το σώμα της θα έβαζα 7, αλλά τα όμορφα στήθη της κερδίζουν πόντο.

Τα φιλιά της είναι μετρημένα, με αρκετή γλώσσα αλλά λίγο τρελά, που τα έκαναν βαρετά. Χαζοχαρούμενο κορίτσι, γελάει αρκετά, γλείφει παντού, δαγκώνει. Στοματικό αρκετά καλό με δύναμη, αλλά αρκετά τρελιάρικο, θα περάσει και από τις μπάλες. Έχει piercing στη γλώσσα και το μέταλλο βοηθά αρκετά στην αίσθηση.

Στο ανάλογο γλείψιμο θα αφεθεί, συσπάται. Δεν της αρέσουν τα δάχτυλα, τρελαίνεται όμως με την κλειτορίδα και θέλει να επικεντρωθείς εκεί, είναι κλειτοριδική και τελειώνει εύκολα.

Κατέχει τη τέχνη του ισπανικού και την κάνει πολύ καλά, πότε κοιτάζοντας σε βαθιά στα μάτια, πότε σκύβοντας να ακουμπήσει τη γλώσσα της.

Περνάει αριστοτεχνικά την καπότα με το στόμα της, στο σεξ κουβαλά αρκετή τρέλα, προτιμά το σκληρό ροκ, είναι άνετη σε διάφορες στάσεις και παντού, ακολουθεί και αντέχει δυνατό ρυθμό, το δείχνει εξάλλου από την αρχή πώς ήρθες για μια δυνατή εμπειρία, ή σωστότερα το απαιτεί. Τζελ είχαμε, ελάχιστο, είναι αρκετά στενή, εντύπωση έκανε αυτό. Ιδρώτας και ροκ, θα επιχειρήσει μαλλιοτραβήγματα κι άλλα πιο ανώμαλα πράγματα, θέλει να της τα ανταποδώσεις, κοπανιέται αρκετά, κλειδώνει κι αυτή κάποιες φορές και δε σε αφήνει να συνεχίσεις. Τελειώνει εύκολα.

Θα απαιτήσει να κάνετε μαζί ντουζ, θα σε πλύνει, θα σε σκουπίσει, θα σε ξαπλώσει για μασάζ, θα τον ξαναπάρει στο στόμα της, μετά από ένα σύντομο ισπανικό. Το ίδιο μοτίβο, το ίδιο ροκ η ίδια τρέλα. Στο τέλος δείχνει ότι το ευχαριστήθηκε κι εκείνη, δεν έχει όμως καμιά σημασία, ο επαγγελματισμός της ήταν άνω του μέσου όρου.

Η Evgenia είναι εντυπωσιακή στις φωτογραφίες, πιο απλή από κοντά. Έχει μια συμπεριφορά τρελιάρικη, που ίσως να μην αρέσει σε κάποιους, όμως στο σεξ χαρακτηρίζεται ως αγριόγατα με πολύ καλές υπηρεσίες. Αποφεύγει τη κουβέντα, όμως μπορεί και να αγχώθηκε με κάτι συγκεκριμένο και να μην την ενδιάφερε, έχοντας το μυαλό της μόνο στο σεξ και πώς να ικανοποιήσει τον πελάτη. Δεν της αρέσουν τα δάχτυλα και προτιμά να φιλάει με τον τρόπο της κι αυτό είναι σεβαστό. Κατά τη γνώμη μου, δε μπορεί να σταθεί σε συνοδεία και πολύωρα, παρά μόνο για σεξ και ιδίως για pse καταστάσεις.

Η τρελιάρικη συμπεριφορά ίσως να μην αρέσει σε κάποιους, γιατί είναι ικανή να σε κάνει να χάσεις την υπομονή μαζί της. Τρελή για δέσιμο δηλαδή. Δεν φαίνεται νέα στο χώρο, φαίνεται όμως νέα σαν εσκόρτ, και ίσως να μην γνωρίζει ακόμα πώς να το διαχειριστεί. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι ευγενική και χαμογελαστή. Αν προσέξει τη συμπεριφορά της, είναι ικανή να αποκτήσει το κοινό της, από εμένα πάντως είναι μάλλον όχι.

Β.Μ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 19, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
116
Likes:
27.118
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, Score73, doc_lin και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού