Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.1 7 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 28596
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Κυριακή κι ενώ υπήρχε κλεισμένο ραντεβού, έχουμε νέα άφιξη την Irina, ώπα εδώ είμαστε. Το ένστικτο είναι μεγάλη κουφάλα. Ήδη κλεισμένη και δεν γνώριζαν πότε θα γίνει πάλι διαθέσιμη, η Έλενα κρυφογελώντας, φρόντισε να φτιάξει προγράμματα, τόσο για την Angelina, όσο και την Irina, ώρες τσεκ.

Νέο αστεράκι, όμορφη κοπέλα με όμορφο ντύσιμο, πανύψηλη πάνω στα τακούνια, πολύ χαμογελαστή και μοσχομυριστή, ακομπλεξάριστη. Φωτεινό πρόσωπο με όμορφα χαρακτηριστικά, υπέροχα καταπράσινα μάτια, βλέμμα τσαχπίνικο, κεραυνοβόλο και πονηρό, υπέροχο χαμόγελο, εκπέμπει χαρά. Θα δείτε το κορίτσι των φωτογραφιών, αφαιρώντας την λογική επεξεργασία, που είναι ελάχιστη. Ελαφρώς μακιγιαρισμένη, δεν το χρειάζεται εξάλλου, έχει φυσική ομορφιά. Η ελίτσα στο μάγουλο της προσθέτει γοητεία.

Έξυπνο κορίτσι, ευγενική και επικοινωνιακή, γελάει, πειράζει, έχει χιούμορ. Καταγωγή από τα βάθη της παγωμένης Ρωσίας, προς Σιβηρία, παίζει να λέει άλλα ντ' άλλων, δεν έχει σημασία. Η καρτέλα της είναι ακριβής.

Unboxing, αδύνατη κοπέλα με κορμί φυσικό και καθαρό, δέρμα λείο και βελούδινο, φιλάει πολύ όμορφα και παθιασμένα με άφθονη γλώσσα. Διακριτικά στην αρχή για να σε κόψει, αφήνεται σταδιακά, είναι πονηρή. Βυζάκια μικρά αλλά όμορφα, μουνάκι περιποιημένο και καθαρό, κωλαράκι προκλητικό. Τα πάντα είναι απόλυτα φυσικά πάνω της.

Κλείνει πονηρά το μάτι της, στοματικό λίγο ερασιτεχνικό αλλά πολύ ωραίο, εναλλάσσει ρυθμό, προσπαθεί για βαθύτερα. Θα περάσει και από τις μπάλες πάλι εναλλάσσοντας ρυθμό. Χαμογελάει, σπαθένιο βλέμμα, περνάει και χαμηλότερα. Εντυπωσιακό. Αφήνεται στο ανάλογο γλείψιμο, είναι πολυοργασμική, υγραίνεται εύκολα, μουσκεύει για πλάκα, ειδικά με δαχτυλάκια μέσα της, σε ανύποπτη φάση τρέμει το ποδαράκι της. Προσοχή στα μαλλιοτραβήγματα, τελειώνει εύκολα, αποζητά πιο παθιασμένα φιλιά.

Γλείψιμο, γλείψιμο, γλείψιμο ατελείωτο.

Στο σεξ αποκαλύπτεται ένα κορίτσι που φαίνεται πώς έχει όρια, αλλά ξεγελά. Χωρίς τζελ, μιας και ήταν ήδη μούσκεμα, στάσεις όποια θέλεις και σε όποιο τέμπο θέλεις, είναι πολύ ευλύγιστη. Στο cow θέλει να νιώθει την καυτή ανάσα σου, στα όρθια με τα ποδαράκια τυλιγμένα νιώθεις το ένα ποδαράκι να τρέμει, είναι τόσο αδύνατη που τα χέρια της δεν έψαχναν από που να κρατηθούν, τεντώνεται προς τα πίσω, είναι σίγουρη για τον εαυτό της. Αποζητά το έντονο eye contat, βγάζει μορφασμούς, φωνάζει, αποζητά πιο ανώμαλα πράγματα. Μέταλλο και ιδρώτας όπως στις παμπ που χτυπιούνται δίχως αύριο. Τελείωμα με μια εξαιρετική κατάποση, το βλέμμα της έγινε δολοφονικό, χαμογέλασε πονηρά.

Ο χρόνος περνάει σαν πυροτέχνημα, ευχάριστη κουβέντα στο ελάχιστο υπόλοιπο, είναι περίεργο κορίτσι, με την καλή έννοια, ενθουσιάζεται εύκολα. Αν έχετε και κοινά ενδιαφέροντα, μπορείς να μιλάς με τις ώρες μαζί της. Έμεναν λίγα λεπτά, ζήτησε δάχτυλο, γίνεται να αρνηθείς; Τελείωσε πάλι. Αποχώρηση στο +5 +10 χωρίς καμιά βιασύνη και υποσχέσεις που καλό είναι να μην γίνονται, αλλά θα κρατηθούν, μιας και ήταν από τα καλύτερα ραντεβού.

Το κορίτσι είναι ακομπλεξάριστο, πλήρως συνειδητοποιημένο και χαρούμενο, ξέρει τι να προσφέρει και πόσο, πουλάει την εικόνα της όπως πρέπει. Είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας αναβαθμισμένο, ξέρει τη δουλειά. Η συμμετοχή της είναι επιπέδου, θέλει να περνάει καλά και δείχνει ότι το κάνει και για τη δικιά της ικανοποίηση. Συμπεριφορά κοντά στο άριστο, είναι πειραχτήρι. Έξυπνο κορίτσι, αν προσέξει κάποιες λεπτομέρειες, ο κόσμος είναι στα πόδια της.

Θα μπορούσε να φτάσει τον ξανθό άγγελο αλλά δεν την ακουμπά καν. Πλησιάζει αλλά όχι, καλώς ή κακώς η κάθε κοπέλα είναι μοναδική.

Β.Μ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
230€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
113
Likes:
25.374
Πόντοι:
26.386
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, doc_lin, Lovelace και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Απριλίου, 2024
Η Σιβηρια βγάζει καλα κομμάτια τελικά.Ναι!
Θα μπει στη λίστα για επίσκεψηςΧαμόγελο
review reaction 1 hornyasfuck, bigmountain
18 Απριλίου, 2024
''Κυριακή κι ενώ υπήρχε κλεισμένο ραντεβού, έχουμε νέα άφιξη την Irina, ώπα εδώ είμαστε. Το ένστικτο είναι μεγάλη κουφάλα''

Βουνε εσυ εισαι η κουφαλα μη τα ριχνεις στο ενστικτο Χαχαχα!
review reaction 3 hornyasfuck, bigmountain, HoneyVoskos
18 Απριλίου, 2024
Ρε που μπλέξαμε.... Χόρνιδες, Ιμαλάια, μελοβοσκοί, αναπούρνες και λοιποί μεσιέδες κάναν κατάληψη και δεν υπάρχει εισητίριο ούτε για αστείο! Νηστεία και προσευχή...
review reaction 3 hornyasfuck, bigmountain
18 Απριλίου, 2024
Ωραίος! Ποιος είναι ο ξανθός αγγελος;
review reaction 3 hornyasfuck
18 Απριλίου, 2024
O ξανθός αγγελος αν επιστρέψει από τις διακοπαρες του ελπίζω να ξεκινήσει νωρίς γιατί τέλος του μήνα θα έχει δύσκολο ανταγωνισμό με τρελο come back
review reaction 1 hornyasfuck
18 Απριλίου, 2024
Ωραίος! Αναρωτιέμαι ποια είναι ο ξανθός άγγελος που αναφέρεις.
review reaction 1 hornyasfuck
18 Απριλίου, 2024
Katz
Ένας ξανθός άγγελος που δίνει κώλο ....
review reaction 3 review reaction 1 bigmountain, hornyasfuck
18 Απριλίου, 2024
Paris3 ξανθ αγγελος?? Λες να ειναι αυτη?? Χαχα

Thanks για την κριτικη ..στα υποψιν.....
review reaction 1 bigmountain, hornyasfuck
19 Απριλίου, 2024
@Astronaut80 η Ρωσία γενικώς βγάζει αρχοντογυναίκες. Η Ουκρανία κομπλεξικές, πλην κάποιων εξαιρέσεων.

@Revlimit αφού με πρόλαβε η κουφάλα ο Βοσκός και ήταν κλεισμένη!

@Mysterious μεσιέδες όλου του κόσμου, ενωθείτε!

@Katz, o επόμενος που σχολίασε ίσως έδωσε ένα στοιχείο, είδωμεν. Σίγουρα όμως δεν εννοώ τη Μαρίνα.

review reaction 3 review reaction 1 Revlimit, Katz, hornyasfuck
19 Απριλίου, 2024
@Katz καμιά πουτάνα θα εννοεί ρε συ ....οπότε όταν θα έρθει θα μας πει....μήπως είναι μια κοντούλα που το όνομα έχει να κάνει με Παρί Σεν Ζερμαίν ??
review reaction 1 bigmountain, Katz, hornyasfuck
13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2