Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Angelina λοιπόν. Την είχα στον στόχο από την αρχή, αλλά ήρθε και η Betty με ανανεωμένο μενού και την προτίμησα, μιας και είχαμε αφήσει χρωστούμενα στη μέση.

Ήρθε και η ώρα της και η συνάντηση κανονίστηκε στο χώρο της, μήπως χρειαστεί να την σκαπουλάρω. Πράγματι, παραλίγο χρειάστηκε, όλα καλά όμως. Η συνάντηση κλείστηκε εύκολα, επικοινωνία καλή. Η επικοινωνία με τα κορίτσια του τηλεφωνικού, δηλαδή με Καίτη ή Έλενα, είναι πάντα κορυφαία, αλλά η επικοινωνία των κοριτσιών με τους μάνατζερ, ιδίως τα πρώτα λεπτά του ραντεβού, κάπως προβληματική, κι έτσι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Αντικρίζεις το κορίτσι των φωτογραφιών στο πιο γήινο παρουσιαστικό, στο πιο ελαφρώς αδύνατο, αντικρίζεις ένα κοριτσάκι, ενώ στις φωτογραφίες φαίνεται μια γυναίκα. Όμορφο πρόσωπο με καταπληκτικά μπλε μάτια και όμορφο σώμα, ελαφρώς skinny. Δέρμα λευκό και βελούδινο, χωρίς ίχνος τρίχας. Μαλλί όπως το βλέπετε στο ελαφρώς ατημέλητο, μοσχομυριστή. Όμορφα εσώρουχα, ανέυ τακουνιών.

Δηλώνει 25 ετών από Λευκορωσία. Αν είναι μικρότερη από όσο δηλώνει το γραφείο, τότε δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο, πρωτοφανές, δεν αποκλείεται όμως η ίδια να θέλει να κρύψει χρόνια, μιας και μικροδείχνει.

Θα προσπεράσω την αρχική αμηχανία, που οφειλόταν σε προβληματική επικοινωνία του κοριτσιού με τους μάνατζερ, για διάφορους λόγους, και θα επικεντρωθώ στο κορίτσι που είναι και η ουσία το θέματος. Το κορίτσι είναι χαμογελαστό και ευγενικό και περιμένει από σένα να δηλώσεις τις προτιμήσεις σου. Καμιά προτίμηση, άσε το πράγμα να πάει μόνο του, όπως και έγινε.

Αποκαλύπτονται βυζάκια ταιριαστά στο σωματότυπο της, με μαζεμένες ρωγίτσες, μουνάκι περιποιημένο αλλά αρκετά ταλαιπωρημένο, κωλαράκι μικρό αλλά όμορφο. Θα αφεθεί για φιλιά με γλώσσα, κάπως βαρετά μεν, αλλά παιχνιδιάρικα. Το βλέμμα της έγινε στοργικό, θέλει ήρεμα πράγματα.

Το στοματικό της απρόσμενα καλό, με δύναμη και ρυθμό, περνάει από της μπάλες ατσούμπαλα, σχεδόν αδιάφορα. Δεκτική στο ανάλογο γλείψιμο, δείχνει να το απολαμβάνει, έστω και στα ψέματα.

Στο σεξ αποκαλύπτεται ένα κορίτσι που θέλει ερωτικούς ρυθμούς προς το ροκ. Τζελ είχαμε, όχι υπερβολική ποσότητα, στενή, παρά τα εμφανής μεγάλα μουνόχειλα της. Αφήνει να παίρνεις τις πρωτοβουλίες, δε θα αναφέρει κάτι, παίρνει μορφασμούς ικανοποίησης, ενώ ταυτόχρονα παίζει με την κλειτορίδα της. Στάσεις αρκετές πριν το doggy.

Στο doggy αμέσως θα βάλει τζελ στον κώλο της γιατί νομίζει ότι αυτό θέλεις και κοιτάει πονηρά με χαμόγελο. Ας είναι, είσοδος τρυφερή μέχρι να συνηθίσει, τα δίνει όλα. Αρκετές στάσεις, δε δυσανεχτεί πουθενά, το γυρνάει σε anal cowgirl όπου τα δίνει όλα με γρήγορο ρυθμό και βαθιές διεισδύσεις. Πλησιάζει αρκετά το τέλειο σε αυτή τη στάση, εντυπωσιακό. Ίσως το γουστάρει.

Ο χρόνος ήταν ελάχιστος, τον ανάλωσε με μασάζ κάπως άθλιο. Επικοινωνιακή δεν ήταν και δεν ήθελε, αλλά μονίμως χαμογελαστή. Στο τέλος αποχαιρετισμός με θερμή αγκαλιά μήπως τσιμπήσει το επαναληπτικό, αλλά δεν τα κατάφερε, δεν είχε τη τέχνη του θηλυκού να γαμήσει εγκεφαλικά το αρσενικό.

Η Angelina είναι κατά τη γνώμη μου μια δύσκολη περίπτωση. Συμφωνώ με τον Βοσκό, η κοπέλα είναι αρκετά έμπειρη, το παίζει αθώα. Σε κάθε περίπτωση θα σου δώσει αυτό που θέλεις ή έστω αυτό που νομίζεις ότι θέλεις. Μια πολύ ευχάριστη εμπειρία, με πρωκτικό, γιατί χωρίς ίσως να μην άξιζε καν. Σε κάθε περίπτωση όμως ήταν μια ευχάριστη εμπειρία που δύσκολα θα επαναληφθεί, εκτός κι αν ξεμείνουμε από επιλογές, αλλά ευτυχώς πάντα παρουσιάζονται νέες.

Β.Μ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 16, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
210€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
113
Likes:
25.366
Πόντοι:
26.386
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Km7699, mancunian1986, maposavouris και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Απριλίου, 2024
Ὡραῖος! Χαίρομαι ποὺ συμφωνεῖτε μὲ τὸν βοσκό! ΥΓ: "εμφανώς μεγάλα μουνόχειλα"
review reaction 3 bigmountain
17 Απριλίου, 2024
Spanking?ΓλώσσαΑγγελούδι
review reaction 3 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2