Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 15 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συνάντηση με την Μαρίνα στο γνωστό ξενοδοχείο, η κοπέλα ήταν έτοιμη στην ώρα της και ο αριθμός δωματίου ήρθε σχετικά γρήγορα. Όταν άνοιξε η πόρτα και την είδα, σχεδόν δεν πίστευα στα μάτια μου με το σύνολο και παραδέχομαι ότι κόμπλαρα λίγο. Σίγουρα μέσα στις 3 πιο εμφανίσιμες γυναίκες με τις οποίες έχω συνευρεθεί σε όλη μου τη ζωή, ίσως και η πιο εμφανίσιμη. Ψυχρή πάντως υποδοχή, χωρίς αγκαλιά, χαμόγελο ή φιλάκι και όταν έκανα να τη φιλήσω, λίγο σαν να γύρισε το πρόσωπο για να βρω την άκρη των χειλιών της. Μπορούσε και καλύτερα, χωρίς καθόλου έξτρα κόπο (πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δίνουν σημασία σε αυτό μερικές). Από το πρώτο δευτερόλεπτο κατάλαβα (μου το έδειξε και ή ίδια με την συμπεριφορά της) ότι δεν έχουμε χημεία και δεν θα την βρούμε κιόλας.

Στα της εμφάνισης: Απίστευτη γυναίκα, πανέμορφο πρόσωπο με υπέροχα γαλάζια μάτια (ματάρες δηλαδή, να κοιτάς και να χάνεσαι) και φοβερό χαμόγελο. Κορμάρα ασύλληπτη, ψηλή, βυζάρες μεγάλες σιλικονάτες λίγο σκληρές στην υφή αλλά πανέμορφες, ρώγα στητή με piercing η οποία δεν πολύ ανταποκρίθηκε στο δικό μου γλύψιμο. Ωραίος κώλος, τίποτε το αξιομνημόνευτο αλλά σίγουρα αισθητικά όμορφος. Δέρμα υπέροχο, μαλακό στην αφή και παράλληλα σφιχτό λόγω νιότης με μπόλικα tattoo διάσπαρτα σε όλο το σώμα. Η ίδια πεντακάθαρη με καθαρά και περιποιημένα άκρα.

Στα του αγώνα: Πίπα καταπληκτική, φοβερή τεχνική, άδοντη, σαλιάρα με eye contact, το πέρασε όλο το σύστημα. Πραγματικά σπουδαία κλαριντζού… Μουνάκι πανέμορφο που γουστάρει γλύψιμο και μουσκεύει, αν κάποιες από τις κινήσεις σας δεν της αρέσουν, θα σας κατευθύνει η ίδια ώστε να πετύχει το γλυκό. Δάχτυλα δεν δέχθηκε από εμένα, είπε ότι γενικά δεν έχει πρόβλημα, αλλά εκείνη την ώρα δεν ήθελε. Φοβερή διάθεση για σεξ, το γουστάρει και το ζει πραγματικά ή τουλάχιστον ξέρει να το πουλάει σωστά. Αλλάξαμε πολλές στάσεις, όχι μόνο δεν έκλεψε πουθενά, αλλά δεν της έφθανε κιόλας. Καταπληκτική συμμετοχή σε όλες τις στάσεις, ακόμα και εκεί που συνήθως οι περισσότερες απλά κάθονται. Πολύ καλό cowgirl και στις δυο παραλλαγές. Φοβερό eye contact καθ’ όλη την διάρκεια. Το μόνο αρνητικό της, ελπίζω μόνο με μένα, ότι ήταν λίγο ψυχρή και είχε αρκετά επαγγελματικό ύφος καθ’ όλη τη διάρκεια, γεγονός που χαλάει λίγο τη μαγεία και δεν σε αφήνει να παραμυθιαστείς. Γενικά δεν βρήκαμε χημεία και η εμπειρία μου συνολικά, ήταν κατώτερη των προσδοκιών μου βάση αυτών που είχα διαβάσει σε άλλες κριτικές

Συστήνεται ανεπιφύλακτα για pse και είναι η μόνη περίπτωση που ενώ χρεώνει 200 βάζω σχέση αξίας κόστους 10. Σίγουρα για μια φορά αξίζει η διακοσάρα… Δεν ξέρω αν σε αυτή την τιμή θα έκανα επανάληψη καθώς έχω περάσει πολύ καλύτερα, πολλές φορές με κοπέλες που χρεώνουν 140 με 150.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
69
Likes:
12.299
Πόντοι:
25.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 patsav0, Stef68, THV και 33 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Απριλίου, 2024
Ήμουν σίγουρος πως άλλαξα το 10 και το έκανα 9 στο κείμενο, στην τελευταία παράγραφο εκεί που λέει "είναι η μόνη περίπτωση που ενώ χρεώνει 200 βάζω σχέση αξίας κόστους 10"
Ενώ αρχικά, είχα σκοπό να βάλω 10 στη σχέση τιμής απόδοσης γιατί η κοπέλα είναι καταπληκτική στο κρεβάτι, μετά θυμήθηκα ότι έχω περάσει και καλύτερα με 140-150 ευρώ και το κατέβασα σε 9. Παραμένει πάντως η υψηλότερη βαθμολογία που έχω βάλει στη σχέση τιμής απόδοσης σε κοπέλα που χρεώνει 200ευρώ.
review reaction 1 Stef68, hornyasfuck, bigmountain
11 Απριλίου, 2024
Άριστη επαγγελματίας που γουστάρει το σεξ και δείχνει με το παραπάνω ότι το ζει με τον πελάτη, αλλά ψυχρή. Να τα λέμε κι αυτά.
review reaction 1 Stef68, hornyasfuck, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
11 Απριλίου, 2024
η μαπα της ειναι για μαριναρισμα με μπολικο χυσι
review reaction 3 Stef68, hornyasfuck, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
12 Απριλίου, 2024
Η ψυχρότητα και η έλλειψη χημείας νομίζω πανε χέρι-χέρι σε όλες τις κοπέλες. Όταν έγραφε ο ΒΜ ότι στην αρχή πέφτει ζύγι και λειτουργεί αναλόγως είχε απόλυτο δίκιο.
review reaction 1 bigmountain, hornyasfuck, Johnny Red2 και 1 ακόμα μέλος
12 Απριλίου, 2024
ΦΙλαράκο για λιγα χαλαρα ..αν θες
Η καλυτερα οταν ερχεσαι προς τα κατω ...ριξε ενα συρμα να βγαλουμε τα τσιγκινα απ τη ντουλαπα ....
review reaction 3 hornyasfuck, Johnny Red2, Annapurna
12 Απριλίου, 2024
@GeneralWinter ε ναι όλοι την κάνουν μουνάρα γιατί βλέπουν μόνο το κομμάτι του σεξ και παραβλέπουν τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Και μια ολοκληρωμένη εσκόρτ έχει και ευγένεια και χαμόγελο και συμπεριφορά.
review reaction 1 GeneralWinter, andronikos3, hornyasfuck και 3 άλλα μέλη
14 Απριλίου, 2024
@BM Σε εμένα πχ στην αρχή ήταν κάπως απότομη και ψυχρή γιατί νόμισε επειδή ήμουν ντυμμένος, πως δεν είχα κάνει μπάνιο. Προσωπικά μου αρέσει να με γδύνει η γκόμενα, και νιώθω κάπως περίεργα πχ να περιμένω την κοπέλα με την πετσέτα με το καλημέρα. Μόλις κατάλαβε πόσο λάθος ήταν άλλαξε τροπάρι και ήταν φουλ δοτική με πολύ καλή χημεία μεταξύ μας.
review reaction 1 hornyasfuck
14 Απριλίου, 2024
@GeneralWinter
Τι θες να μας πεις ρε μύστη, ότι με 200/ώρα έχει δικαίωμα να είναι απότομη και ψυχρή γιατί φαντάστηκε κάτι...
Τι άλλο θα ακούσουμε εδω μέσα;
Άμα τα έχει κάνει και σε σένα και σε άλλους όπως λέει το Βουνό, δεν αξίζει με τίποτα το 9 στην σχέση τιμής απόδοσης με 200.
Έπρεπε να της έχω βάλει 8...
review reaction 1 hornyasfuck, srek7, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
14 Απριλίου, 2024
@GeneralWinter δεν εννοώ αυτό ακριβώς. Εννοώ ότι δεν έχει το συνολικό πακέτο που να δικαιολογεί τα 200. Είπαμε, στο κομμάτι του σεξ είναι πολύ δυνατή σε βαθμό τρομακτικό, αλλά δεν έχει τη συμπεριφορά που έχει μια ολοκληρωμένη εσκόρτ, όπως η Σάσα, η Ντάσα, η Αρίνα, η Μπέρνα, η κορυφαία σε αυτά τα λεφτά η Paris 3, και μερικές άλλες που κατά καιρούς έχουν περάσει. Όλες αυτές σε κάνουν χαλίφη στη θέση του χαλίφη.
review reaction 1 hornyasfuck, Stef68
17 Απριλίου, 2024
Όταν δίνει κανείς 200 περιμένει μιά ολοκληρωμένη εμπειρία που να δικαιολογεί την τιμή, όπως γίνεται κ σε άλλα επαγγέλματα.
Βέβαια λαμβάνουμε πάντοτε υπ'οψιν και την προσωπικότητα.
review reaction 1 hornyasfuck, bigmountain, Johnny Red2
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10