Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 4 10
Call-Girls 16902
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνάντηση με Γιάννα

Στη Γιάννα με τράβηξε πρώτον το πρόσωπο, δεύτερον τα λεπτά μακριά πόδια της και τρίτον μου φάνηκε real συγκρίνοντας τις σελφι φωτό με τις επαγγελματικές όποτε λέω πάμε..

Τηλ στο γραφείο και βούρ για ραντεβού στο γνωστό μέρος. Εύκολη συνεννόηση εύκολη και η άφιξη στο χοτελ. Πολύ βολικό το σημείο, τελευταία η κίνηση δεν παλεύεται όποτε είναι κι αυτό ένα θέμα.

Η Γιάννα από κοντά είναι όμορφη στο πρόσωπο, δείχνει νέα με γλυκά χαρακτηριστικά. Στο σώμα είναι, αρκετά αδύνατη, κατηγορία skinny με μικρό στρογγυλό κολαρακι και μικρό βυζακι. Όλα φυσικά επάνω της, σφιχτό κορμάκι, απαλή επιδερμίδα και πολυ καθαρή.

Σαν άτομο ήταν πολύ ευχάριστη, επικοινωνιακή, μίλαγε καλά Αγγλικά και ήταν χαμογελαστή και σε καλό mood μέχρι το τέλος.

Ξεκινήσαμε με φιλία και χάδια, φιλάει με γλώσσα αλλά όχι βαθειά. Στην συνέχεια ξεκίνησε μια πολυ καλή πιπα ενώ ταυτόχρονα έπαιζα κι εγώ με το μουνακι της. Γούσταρε το μωρό και την γύρισα σε 69, όπου ανταπόδωσε την ηδονή που της πρόσφερα με ακόμα ποιο καλό και έντονο ταιμπουκακι. Κάπου εκεί την σταμάτησα γιατί θα τελείωνα και την γύρισα κατευθείαν στα τέσσερα για να ξεκινήσει το σφυροκόπημα. Αντέχει το κορίτσι και συμμετέχει με κραυγουλες και βογκητά. Καθώς ήμουν σχεδόν έτοιμος το τέλος ήρθε στα επόμενα 1-2 λεπτά. Πρώτος γύρος επιτυχημένος με διάρκεια γύρω στο 20 λεπτό.

Δεύτερος γύρος σχεδόν στα καπάκια και εδώ έδωσα περισσότερο πόνο, εάν και σκινυ το κορμί έχει πολλές αντοχές στήνεται καλά, σπάει τη μεσουλα και δεν λέει όχι σε τίποτα. Εξίσου καλή συμμετοχή όπως και στον πρώτο γύρο με κραυγουλες και βογκητά αληθοφανή. Πήρε κάποιες πρωτοβουλίες και κοπανιόταν καλά όταν ήρθε από πάνω. Μετά βεβαια πήρα τα ηνία και δεν την αφησα σε ησυχία.

Όλα καλά με την Γιάννα, το ευχαριστήθηκα εάν και συνήθως δεν μου πάνε τα τόσο skinny. Ευχάριστη, χαμογελαστή και με αντοχές. Θα την ξαναβλεπα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 10, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Niko_Like
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
4.745
Πόντοι:
17.060
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, Johnny Red2, doc_lin και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού