Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 19 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τυφώνας Μαρίνα. Μαρίνα η λυσσάρα. Πήδημα με την tattoo artist. Πήδημα με τη γυναίκα του Μακ Κίσικ. Βασικά αναζητείται τίτλος.

Δεν είχα την ευκαιρία να τη συναντήσω την προηγούμενη φορά, τώρα όμως με το που έγινε διαθέσιμη, η συνάντηση κανονίστηκε. Ας είναι καλά η Καίτη και τα μαγικά της.

Οι φωτογραφίες έδειχναν μια κοπέλα που εξάπτει τη φαντασία. Ο ήρωας της ιστορίας βρίσκεται σε κάποιο στούντιο, το τατουάζ που επέλεξε θα το κάνει η όμορφη κοπέλα γεμάτη ζωγραφιές, και στο τέλος κάνετε σεξ, πληρώνοντας μόνο για το τατουάζ.

Θα μπορούσε ο τίτλος να είναι ψυχρός εκτελεστής γιατί αυτήν την εντύπωση δίνει, η πρώτη εντύπωση πάντα παίζει μεγάλο ρόλο. Ένας κρύος ιδρώτας σε λούζει όταν την αντικρίζεις, γιατί έχει ύφος σοβαρό, χαμογελαστή και ευγενική μεν, αλλά με πονηρό βλέμμα, θα σε κόψει και θα σε αξιολογήσει. Συμπεριφέρεται αναλόγως της συμπεριφοράς σου, για αυτό φερθείτε αναλόγως. Μια αμηχανία υπήρχε, γρήγορα όμως ξεπεράστηκε.

Ψηλή γυναίκα, ειδικά με τα τακούνια, υπέροχα μπλε μάτια με ιδιαίτερο σχήμα και μαλλιά περιποιημένα, δέρμα βελούδινο, φωτογραφίες σχεδόν ακριβέστατες, αφού αφαιρέσετε τη λογική λάμψη. Είναι σίγουρα μια εντυπωσιακή γυναίκα, θα την πρόσεχες στο δρόμο, δεν περνάει απαρατήρητη.

Κορμί σμιλεμένο, στεγνό, χωρίς ίχνος λίπους, στήθη σιλικόνης κάπως σκληρά αλλά συμμετρικά, με piercing στις θηλές της. Μουνάκι πεντακάθαρο και περιποιημένο, κωλαράκι γυμνασμένο και όμορφο, με ανεπαίσθητη χαλάρωση όμως.

Ένα της σπαθένιο βλέμμα κι ένα της δολοφονικό χαμόγελο, ήταν αρκετά. Φιλάει με πάθος, τα φιλιά της είναι υγρά και βαθιά, έχει μια προτίμηση στα παιχνίδια με τη γλώσσα. Ξεφεύγει κι ένα "will I fuck you or will you fuck me?" και θα πάρει τον ρόλο πάνω της. Επικεντρώνεται στο στοματικό, όπου πλησιάζει το τέλειο. Ρυθμός, ταχύτητα, επιφάνεια, βάθος, κορμός, τον καταπίνει για πλάκα αν και πνίγεται εύκολα, σε όλες τις κινήσεις είχε μια μαεστρία. Θα περάσει και από τις μπάλες να τις λιώσει. Θα ρίξει κλεφτές ματιές, το βλέμμα της έγινε πονηρό και βαθύ, θέλει να χάνεσαι στα μάτια της.

Της αρέσει να τη γλείφουν, παίζει με τα στήθη και το μουνάκι της, αναστενάζει, λικνίζεται ερωτικά. Δώσε έμφαση εκεί με διάρκεια και ίσως ανταμειφθείτε.

Από εκείνο το σημείο και ύστερα, μόνο πολύ σκληρό ροκ και αρκετός ιδρώτας, όπως αρμόζει σε μια καλλιτέχνιδα της δερματοστιξίας που την βρίσκει με ακούσματα από σκληρό μέταλλο και τα παρεμφερή και χτυπιέται μέχρι τελικής πτώσεως. Χωρίς τζελ, θα προσπαθήσει να επιβάλει λυσσασμένο έλεγχο, θα ενθουσιαστεί αν καταφέρεις να της επιβάλλεις σκληρότερο. Μοναδική στο cow, ειδικά με τις πατούσες στο κρεβάτι, μοναδική και στο ιεραποστολικό και σε διάφορες παραλλαγές, στο reserve δίνει πιο ερωτικό ρυθμό. Στο doggy θα διπλωθεί και θα βγάλει τρομακτικές κραυγές, σε ανύποπτη φάση θα φανεί ένα χαμόγελο ανακούφισης, σα να τελείωσε, ή έστω θέλει να δείξει ότι τελείωσε. Έντονο eye contact, αναστενάζει και βγάζει κραυγές, είναι λυσσάρα. Συμμετέχει και ακολουθεί σε όλα, μπορεί να γίνει υποτακτική, αρκεί να το θέλει η ίδια και να θέσει τα όρια.

Έχει τρομερή ευλυγισία και το σώμα της τη βοηθά σε πιο εξεζητημένες στάσεις.

Προτιμά τις πράξεις παρά τα λόγια και δε θα σε αφήσει να χαλαρώσεις στο διάλειμμα. Χωρίς καμιά βιασύνη, ο χρόνος θα ολοκληρωθεί, θα κατατεθεί ο οβολός, και ο καθένας θα επιτρέψει στις υποχρεώσεις του, κατόπιν αγκαλιάς. Τώρα που η πράξη τελείωσε, τίποτα δεν έχει σημασία, η συμπεριφορά της ήταν τυπική, ο επαγγελματισμός της πλησίαζε το τέλειο. Ο χρόνος ολοκληρώνεται σαν πυροτέχνημα, χωρίς να το καταλάβεις.

Η Μαρίνα είναι μια σωστή επαγγελματίας που ξέρει τι κάνει. Μια κοπέλα ακομπλεξάριστη, που ξέρει το σκοπό της. Αγέλαστη κι αυτή, μέχρι χαλαρώσει και στην πράξη τα δώσει όλα, δίνει την εντύπωση ότι το ζει μαζί σου, δεν αποκλείεται όμως και να γουστάρει αυτό που κάνει. Μέσα της όμως κρύβεται κι ένα κορίτσι με girlfriend στοιχεία. Μην γελιέστε όμως με το αρχικό της ψυχρό βλέμμα, θέλει κι αυτή το χρόνο της για να αποκαλυφθεί ο τυφώνας Μαρίνα.

Β.Μ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 04, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
114
Likes:
26.119
Πόντοι:
26.386
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GALLAS, blizardeye, company of heroes tho και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Απριλίου, 2024
@BM Μόνο μια ώρα Βουνέ; Εγώ σκέφτομαι για τρίωρο, αλλά έτσι όπως τα λέτε φοβάμαι θα φύγω με ασθενοφόρο από το ξενοδοχείο.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1