Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 4 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 18698
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Οι φωτογραφίες της με γοήτευσαν, έσπευσα να την κλείσω. Μονίμως κλεισμένη, έδινε την εντύπωση για κάτι δυνατό, απεναντίας. Η Καίτη ευγενέστατη, προσπαθεί να τους εξυπηρετήσει όλους.

Η εμπειρία μου με το κορίτσι ήταν λίγο διαφορετική, προς το καλύτερο.

Ψηλό κορίτσι, χαμογελαστό με ζεστά μάτια που μαγνητίζουν. Είναι από τις περιπτώσεις που το πρώτο βλέμμα, λέει πολλά για τη συνέχεια. Ελαφρώς αγχωμένη αλλά ευγενική, φαίνεται άπειρη και φωνάζει για ήρεμα πράγματα. Η κοπέλα είναι αρκετά όμορφη, πολύ κοντά στις φωτογραφίες. Να έλειπαν μόνο τα φίλτρα, και θα ήταν ακριβέστατες. Πρόσωπο ελαφρώς πιο στρογγυλό αλλά καθαρό, δέρμα ανοιχτόχρωμο και βελούδινο, μαλλιά μακριά περιποιημένα. Εμφάνιση όπως στις φωτογραφίες με sexy εσώρουχα. Η πιο αντιπροσωπευτική θεωρώ ότι είναι η 4η. Ανέυ μακιγιάζ, με μακιγιάζ ίσως να ήταν όπως στις φωτογραφίες. Ο τρόπος που χαμογελάει είναι γλυκός.

Δεν το έχει με την κουβέντα, κοιτάει με ντροπαλό τρόπο και περιμένει από εσένα να της φερθείς ανάλογα και να ανοιχτεί. Ένας κρύος ιδρώτας σε λούζει, όμως στο τέλος θα αφεθεί. Σώμα καλό, με χαλάρωση στο στήθος και το κώλο, ο προηγούμενος συναγωνιστής με κάλυψε απόλυτα. Το δυνατό της σημείο είναι το πρόσωπο και εάν ήταν ακριβώς όπως στις φωτογραφίες, θα μιλάγαμε για μια πολύ όμορφη κοπέλα.

Με προσοχή θα ανοιχτεί πολύ και το πρόσωπο της θα γίνει ακόμα πιο φωτεινό, το βλέμμα της γίνεται βαθύ. Φιλάει πολύ όμορφα με πάθος, δεν κάνει εκπτώσεις στη γλώσσα, έχει σαρκώδη χείλη. Της αρέσει πολύ, θα αφεθεί εκεί, συμπεριφέρεται σα να είναι το κορίτσι σου.

Αφήνεται στο γλείψιμο, μουνάκι περιποιημένο και πεντακάθαρο, δείχνει να το απολαμβάνει, παίζει με τα βυζάκια της. Επιτρέπει δαχτυλάκια, αρκεί να είστε τρυφεροί, και την αφήσετε να δείξει πώς τα προτιμά. Στην ανάλογη περιποίηση προσπαθεί για το καλύτερο, στοματικό απολαυστικό, αργό, βαθύ και βασανιστικό, ενίοτε με δύναμη, εντυπωσιακό που μπορούσε καταδρομικές διάρκειας, περνάει και από τις μπάλες. Είναι ικανή να σε τελειώσει σε ανύποπτο χρόνο.

Στο σεξ αποκαλύπτεται ένα κορίτσι που θέλει ήρεμους ερωτικούς ρυθμούς, στο cow θα λυσσάξει λίγο και προτιμά την επαφή των σωμάτων και τις γλώσσες ανακατεμένες, λικνίζεται ερωτικά, είναι η αγαπημένη της στάση και αυτή προτιμά.

Δίνει απλόχερα αγκαλιές και φιλιά, γίνεται πιο επικοινωνιακή, στον δεύτερο γύρο γίνεται πιο ερωτική, με τους ίδιους ήρεμους ρυθμούς.

Το κορίτσι είναι ελαφρώς αγχωμένο, φαίνεται άπειρη εντελώς, αν και εντύπωση έκανε το στοματικό της. Θέλει υπομονή να πάρεις το καλύτερο που μπορείς από εκείνη, προσπαθεί πολύ. Εντύπωση έκανε πώς δεν έκλεβε καθόλου χρόνο, και ούτε που κοίταξε το κινητό της. Λεφτά διακριτικά στο τέλος στο τραπεζάκι, χαμογέλασε και ανταπέδωσε με ένα γλυκό φιλί.

Φαίνεται πώς δε θέλει να μείνει σε αυτό το χώρο, είναι μια τίμια περίπτωση για όποιον ψάχνει ήρεμα πράγματα σε ερωτικούς ρυθμούς. Εάν είχε περισσότερη εμπειρία ή πιο ενεργή συμμετοχή και είχε καλύτερο σώμα, ίσως να δικαιολογούσε τα λεφτά που ζητάει.

Β.Μ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 19, 2024
Κόστος
180€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
115
Likes:
26.480
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 company of heroes tho, mancunian1986, Kontopodis και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Μαρτίου, 2024
'Αλλη μια κορυφή παραδόθηκε στον μέγα ορειβάτη
review reaction 3 Bartender 74, hornyasfuck, bigmountain
20 Μαρτίου, 2024
Επειδή δεν το βλέπω στις πληροφορίες συνάντησης...
Κώλο πήρες?
Χεχε!
review reaction 3 hornyasfuck, bigmountain, Pa Luki Luk
20 Μαρτίου, 2024
Άπειρη, αλλά φιλότιμη και παίρνει σούπερ πίπες. Κι εντάξει, καλή εμφάνιση, νορμάλ κορμί.
Μου έκανα μια περίληψη. :—)
review reaction 3 Bartender 74, hornyasfuck
21 Μαρτίου, 2024
Σύμφωνα με όσα λέτε καινοι 2 συναγωνιστές κανονικά πρεπει το γραφείο να την ρίξει στα 150 αμεσα,την εμπειρία την έχουν δεν πρέπει να χαλάει το όνομά με αβγαλτα κοριτσακια
review reaction 1 Gigifiogkos, Bartender 74, HoneyVoskos και 2 άλλα μέλη
21 Μαρτίου, 2024
Χαίρομαι που είχες καλύτερη εμπειρία, ΒΜ.

Εμένα ήταν βαμμένη κανονικά στο πρόσωπο οπότε έμοιαζε πλήρως με τις φωτό. Εγώ ήμουν λογικά το πρώτο ραντεβού της ημέρας, οπότε ίσως να την συνάντησες αφού είχα ήδη κάνει εγώ κουβέντα με το γραφείο για το κινητό και τα λεφτά και να άλλαξε τροπάρι..

Αναφορικά με την πίπα, εμένα απλά έκανε μια περιστροφή την γλώσσα γύρω από το κεφάλι στο repeat, δεν ήταν κακή, αλλά μετά από λίγο καταντά μονότονο.
review reaction 1 Bartender 74, bigmountain
30 Απριλίου, 2024
Ρε συ ο άλλος γράφει :-
"Αρκετά έως πολύ τσουπωτή, με παραπανήσια κιλά που δεν διακρίνονται στις φώτο, βυζί πάρα πολύ πεσμένο που μόνο νεαρά δεν σου θυμίζει."
και εσύ :-
"Εμφάνιση όπως στις φωτογραφίες ..." ???
Θα φας ξύλο ... Έρχεται ροπαλιά
Αστειεύομαι Χεχε!
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6