Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 15 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Συνάντηση με Σαντάλ στο αγαπημένο μου ξενοδοχείο. Όμορφη κοπέλα, πάνω από 1,70 με υπέροχο σώμα, ωραίο μικρό φυσικό βυζάκι και ωραίο φυσικό κωλαράκι. Πρόσωπο όχι τόσο στα γούστα μου αλλά με σαγηνευτική ομορφιά που πηγάζει από τα πανέμορφα γαλάζια μάτια της και το γλυκό χαμόγελο. Ήταν πολύ καθαρή και μύριζε βανίλια. Έχε καθαρά και περιποιημένα άκρα με κοντά νύχια στα χέρια (επιτέλους). Πολύ καλά vibes, δεν είχε την ενέργεια που σε ξεσηκώνει αλλά απέπνεε χαρά, ευγένεια και καλοσύνη.

Στα του αγώνα: πεντακάθαρο μοσχομυριστό μουνάκι με υπέροχη γεύση και ωραίο χρώμα. Γουστάρει περιποίηση της περιοχής το κορίτσι και να της την προσφέρετε, γιατί θα σας ανταμείψει πλουσιοπάροχα στο κυρίως πιάτο. Η πίπα της ήταν καλούτσικη αλλά είχε λίγο δοντάκι. Δοκιμάστηκαν πολλές στάσεις, σε όλες συμμετείχε ενεργά, μόνο σε μια δεν τα καταφέραμε γιατί συνήθως την κάνω με πιο μικροκαμωμένες γυναίκες. Έγινε χρήση λιπαντικού σε λογικά πλαίσια. Καταπληκτικό cowgirl, με καβάλησε με ζήλο, ακούραστα, αδιαμαρτύρητα μέχρι να την κατεβάσω. Δεν έκλεψε πουθενά, ούτε χρόνο με social ούτε εκατοστά στο σεξ. Γενικά δεν παίρνει πρωτοβουλίες, αλλά ακολουθεί σε ότι ζητήσεις, δεν άκουσα κανένα όχι, μη αυτό, μη εκείνο.
Εδώ να ευχαριστήσω τον συναγωνιστή Leviathan που με την ακριβέστατη και γεμάτη λεπτομέρειες κριτική του, μου έδωσε να καταλάβω τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνω για να έχω μια πετυχημένη συνάντηση. Η κοπέλα μου προσέφερε ένα φοβερό gfe και τα έδωσε όλα απλόχερα. Ήταν κολλημένη πάνω μου όλη την ώρα, φιλιά βεντούζα, με τρυφερά χάδια, eye contact και χαμόγελα ευχαρίστησης την ώρα του σεξ. Το μόνο αρνητικό που μπορεί κάποιος να βρει είναι ότι δεν της αρέσει το 69 αλλά εφόσον δέχεται γλύψιμο, προσωπικά δεν με πείραξε.

Πέρασα καταπληκτικά με την Σαντάλ, δεν πρόλαβα καλά καλά να φύγω από το ξενοδοχείο και είχα ήδη κλείσει την επανάληψη ενώ η αγαπημένη μου receptionist μου χάρισε ένα υπέροχο χαμόγελο φεύγοντας, βλέποντας τη χαρά της καλοπέρασης ζωγραφισμένη στα μούτρα μου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
14.005
Πόντοι:
25.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 patsav0, doc_lin, mancunian1986 και 33 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Μαρτίου, 2024
Τέτοιο μωρό δυσκολα να ξεφευγε από έναν μεγάλο παίκτη όπως εσύ. Την επόμενη φορά επανάληψη με την ρεσεψιονιστ.
review reaction 3 review reaction 1 bigmountain, hornyasfuck, Johnny Red2
16 Μαρτίου, 2024
Υ.Γ. Αγαπημένη μου receptionist, όσα βγάζεις εσύ σε ένα μήνα τα βγάζει η Σαντάλ σε 2 μέρες. Ξανασκέψου το και το συζητάμε όταν ξανά έρθω...
review reaction 3 Giorgio Kavlani, bigmountain
17 Μαρτίου, 2024
Είναι μέλος του bou... η receptionist ? Χεχε!
review reaction 3 bigmountain, Johnny Red2
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3