Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 9 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Επεδίωξα την συνάντηση με Leila ύστερα από σύσταση και προτροπή αξιόλογου συναγωνιστή που τυγχάνει να είναι και συνονόματος. Συνεννόηση μέσω what’s app, το ραντεβού κλείστηκε εύκολα και γρήγορα σε ωραίο περιποιημένο διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Λίγο υποτονικά τα πράγματα στην υποδοχή καθώς συναντιόμασταν για πρώτη φορά, ήταν όμως χαμογελαστή και ευγενέστατη. Πολύ καλή στην επικοινωνία καθώς μιλάει πολύ καλά αγγλικά και κάποια ελληνικά που τα μαθαίνει σιγά σιγά.

Το πρόσωπο είναι αρκετά όμορφο, πιο όμορφο από τις φωτογραφίες της, με γλυκό χαμόγελο και ωραία μάτια. Το σώμα είναι αυτό που λέμε μπαμπάτσικο. Έχει τα παραπάνω κιλάκια της το κορίτσι μας αλλά είναι τόσο όσο. Έχει υπέροχο πλούσιο στήθος, με την αναμενόμενη λόγω μεγέθους πτώση, και ωραίο μεγάλο κώλο που χαίρεσαι να πασπατεύεις. Απαλό δέρμα με ένα μεγαλούτσικο tattoo στον αριστερό γοφό, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες της. Καθαρά και περιποιημένα άκρα.

Στα του αγώνα, αρκετά καλή πίπα που χάρις στην καλή επικοινωνία και την προσήλωση της στο να εκτελεί τις οδηγίες μου εξελίχθηκε σε καταπληκτική πίπα. Γενικά ακούει οδηγίες και προσαρμόζεται γρήγορα στα θέλω του πελάτη, γεγονός που δείχνει ότι είναι έξυπνη. Πολύ όμορφο και πεντακάθαρο μουνάκι που δικαιούται πολύ γλύψιμο. Αλλάξαμε αρκετές στάσεις σε όλες είχε πολύ καλή συμμετοχή, με αποκορύφωμα το cowgirl το οποίο εκτελέστηκε με τον δύσκολο αλλά σωστό τρόπο. Καβάλησε όσο πιο λυσσαλέα μπορούσε… Δεν μου αρνήθηκε τίποτα, δεν προσπάθησε να κλέψει πουθενά. Η κατάθεση έγινε με πίπα, εντός του καταστήματος. Ένα πραγματικά πολύ καλό cim.

Το gfe κομμάτι ήταν εκεί με άφθονα γλωσσόφιλα και τρυφερά χαδάκια. Στο σφυροκόπημα έδειξε να αντέχει, αν και δεν το τράβηξα πολύ. Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε μερακλήδες και ανθρώπους που εκτιμάνε την καλή υπηρεσία. Όσοι θέλετε καλλίγραμμα μοντέλα, στραφείτε αλλού…
Σίγουρα θα επιδιώξω να την ξανασυναντήσω στο μέλλον.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
74
Likes:
13.352
Πόντοι:
25.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 patsav0, elpotero, Clouzo και 31 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Μαρτίου, 2024
Άρχοντας όπως πάντα. Βλέπω το γλεντας στην Θεσσαλονίκη. Τα σέβη μου απο την Αθήνα
review reaction 2 Johnny Red2
13 Μαρτίου, 2024
Να κοιτάξω να βγάλω κανένα επαγγελματικό ταξίδι Σαλονίκη για μία ενδιαφέρουσα συνάντηση με τη νεαρά...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2